Cum de a rasa târrierii fox

Cum de a rasa Târrierii Fox

Ca un crescător de câini, trebuie să vă întrebați Cum de a rasa Târrierii Fox calea cea buna? Dar înainte de a ne scufunda în asta, să explorăm acest tip de câine, probleme de sănătate pentru a fi conștienți și cele mai bune practici de reproducere.

Termenul Fox Terrier descrie în mod colectiv două rase majore:

  1. Focuri netede de vulpe
  2. Wire Fox Terriers

Aceste rase au fost derivate din Tipul de câine terrier și sunt folosite pentru vânătoare scopuri.

Deci, în acest articol, vom descoperi caracteristicile și tipurile de terieri de vulpe, precum și divulgarea subiectelor Fox terrier de reproducere.

Fundalul reproducerii Fox Terrier

Fox Terriers sunt una dintre cele mai iubite rase de câine pentru proprietarii câinilor și a canismei. Inițial, scopul lor de reproducere a fost de a vâna animale mici din burrows. Cu toate acestea, cu timpul, Terrierii Fox au evoluat în câini dinamici dinamici, dar iubitori.

Înainte de a merge în detalii despre cum să reproducem Fox Terriers, să avem o imagine de ansamblu asupra acestei rase.

Origine

John Caius "Cartea din secolul al XVI-lea, De dogguri engleze, poartă cea mai veche mențiune înregistrată despre Fox Terriers. Interesant, terorii de vulpe din acel moment erau destul de diferiți de rasa modernă. Atât de mult încât Caius a menționat în cartea sa că Terrierii Fox au fost găsiți doar în bronz și negru. Greyhounds a adăugat mai târziu culoarea albă în frică de vulpe prin interbrareding.

Cu toate acestea, nu a fost până mai târziu în secolul al XIX-lea, când Fox Terriers a primit o recunoaștere mult așteptată la spectacolele de câine. Vechiul jock, care a câștigat premiul pentru Cel mai bun câine de la Westminister Kennel Club Show Dog Timp de 3 ani, a ajutat la atragerea publicului larg către această rasă. Și că atunci când oamenii au început cu adevărat să recunoască Fox Terriers ca o rasă de câine.

Chiar și astăzi, mulți crescători conduc fox terrier reproducere pentru scopuri de vânătoare. Cu toate acestea, Terrierul de vulpe modern are multe personaje adăugate, cum ar fi picioarele mai lungi, care și-au redus capacitatea de vânătoare.

Repere descendente

După cum sa menționat mai sus, terrierii de vulpe aparțin grupului de câini terrier care conține o serie de specii. Fox Terriers sunt implicați în crearea de rase precum:

Majoritatea raselor descendente ale teritoriului Fox sunt denumirile țărilor lor de origine. Când oamenii din aceste țări au adus frică de vulpe, Rasele locale de câine crescute cu ei Pentru a crea aceste rase descendente.

Popularitate

Clubul american Kennel clasifică Terrierul de fire de fire ca număr 101 din 193 de rase de câine înregistrate, în timp ce terrierii Fox Smooth au atins locul 123 în clasament.

Deci, este sigur să spunem că Terrier Fox nu are în lista celor mai cunoscute rase de câine acolo. Cu toate acestea, ei au asigurat o poziție respectabilă în comunitatea de reproducere a câinilor.

Numărul de terrii de fir înregistrați este, de asemenea, mai mare decât tipul neted. De fapt, În Marea Britanie, terrierii de vulpe netede sunt marcate ca și # 8220; Vulnerabil și # 8221; ceea ce înseamnă că au mai puțin de 300 de înregistrări anuale pe an.

Apariția standard

Chiar dacă tipurile de frize de vulpe au diferențe subtile, aspectul lor general este similar.

Culoare - Clubul american Fox Terrier nu consideră că culoarea este o bază majoră de identificare a Terrierilor Fox. Cu toate acestea, se menționează că albul ar trebui să predomină haina cu unele marcaje colorate. Marcajele de pe cap pot apărea destul de întunecate în primii câțiva ani, dar adesea se estompează cu timpul.

Greutate - greutatea pentru ambele tipuri majore de teriere de vulpe este aproximativ 16 kilograme pentru bărbați și 14 ani pentru femele. O abatere de 3 lire sterline este considerată standard pentru această rasă.

Înălţime - Fox Terriers sunt un pic mai mic cu o înălțime de 14-15.5 inci. Chiar dacă dimensiunea piciorului Terrierii Fox a crescut în timp, statura lor rămâne puțin scăzută, ceea ce le permite să ruleze mai repede de-a lungul terenului. Acest lucru ajută la vânătoare, mai ales când câinele trebuie să sapă în burrows ca un câine mai înalt ar fi greu să facă acest lucru.

Structura facială - Fox Terriers au mai degrabă cap plat. Între cap și maxilarul superior este văzut o ușoară baie care dă fața a aspect chisled. Acest câine are ochii adânci, cu urechi triunghiulare care se îndoaie și cad în față. Această îndoire a urechilor este un caracter definitoriu al acestei rase ca urechi care se încadrează în lateral duc la descalificarea acestei rase în spectacole de câine. Această rasă de vânătoare are fălci puternici și un nas negru.

Temperament de rasă

Înainte de reproducerea frizerilor Fox, știind temperamentul lor este de o importanță capitală. Vedeți, trăsăturile fizice sunt transferate prin reproducere. Dar temperamentul este ceva pe care ar trebui să-l perfecționați pentru câinele dvs. în timp.

Cum acționează Fox Terrier depinde în mod direct de cât de bine îl antrenezi. Indiferent, Temperamentul de bază al rasei de fox este energic și curios. Această rasă este întotdeauna pregătită pentru o plimbare în parc și un joc de Frisbee.

Pe de o parte, este minunat să ai un prieten blană care să fie întotdeauna dispus să joace. Cu toate acestea, Fox Terriers poate fi, de asemenea, destul de încăpățânat Înțeles că atunci când spui nu, ei pot persista pe interacțiunea cu tine. Asta e exact de ce este atât de important să antrenezi această rasă timpuriu și să stabilească BOSS ". Ferește-te, totuși, nu vrei să treci pe calea pedepsei fizice cu această rasă.

Din moment ce Terrierii Fox sunt în primul rând câini de vânătoare, ei nu face bine cu copiii mai tineri, în special cu bebelușii. De asemenea, nu ar trebui să le lăsați niciodată nesupravegheați. Deci, dacă nu puteți avea grijă constant de câinele dvs., ați putea dori să obțineți o rasă diferită.

Cu toate acestea, dacă sunteți în mod special căutăm un supraveghetor, atunci Terrier Fox sunt o alegere excelentă. Din moment ce este un câine de vânătoare, nu se va așeza bine cu alte animale mici din casă.

Am sfătuit să vă socializați Fox Terrier cu celelalte animale de companie în timpul etapei de catelus și să vedeți dacă se leagă bine împreună. Dacă animalele de companie mai mici aduc instincte de vânătoare în câinele dvs., atunci trebuie să le separați imediat.

Fox Terrier Instincts
Fox Terriers au fost inițial crescuți pentru scopuri de vânătoare și rating.

Soiuri de frică de vulpe

După cum sa menționat la început, termenul Terrier Fox se referă la două soiuri; Terrierul de vulpe neted și terrier. Terrierul de jucărie Fox, deși o rasă separată, este de obicei discutată în grupul Fox Terrier.

Când vă gândiți la creșterea Fox Terrier, este important să cunoaștem mai întâi toate tipurile și diferențele lor. Deci, în această secțiune, vom discuta caracterele definitorii ale tuturor acestor rase, precum și unele considerații speciale pentru ei.

Fox Fox Terrier

Așa cum sugerează și numele, terrierii de vulpe netedă au o Strigă scurtă, tare și netedă. Conform Standardele de rasă, Acest strat ar trebui să fie predominant albă, cu marcaje negre sau de taran. Această rasă conține Caracteristica urechilor în formă de V de terrieri de vulpe care se îndoaie cu grație înainte.

Ca și tipul de fir, Terries Fox se află în categoria ușor mai mică a câinelui, cu un Greutatea medie de 15-19 kilograme. Interesant, AKC observă o mică diferență între tipul de corp al celor două rase de câine. Terrierul de vulpe netedă are a un cap în formă de V în comparație cu tipul firului, făcându-l un câine mai dolicocefalic (cu fața lungă).

Amicabile și independente este ceea ce descrie Terrier Fox Fox, cel mai bun. Aceste suflete fericite sunt extrem de energice și întotdeauna caută șanse de a juca. Ce mai sunt nevoile sociale ale acestei rase de câine sunt destul de mari. Deoarece sunt câini de vânătoare, ei latră foarte mult.

Curbarea instinctelor de vânătoare în Terrierii Fox Smooth vă cere să recunoașteți acest eșec mai devreme. Asigurați-vă că vă ocupați de atitudine agresivă neclarătoare, când vine vorba de teritoriul de vulpe netede.

Cu toate acestea, un important pozitiv pe care această rasă de câine are peste tipul de sârmă este că necesită îngrijire minimă. Haina lor este destul de scurtă și ușor de gestionat. Dar asta nu schimbă faptul că Terenurile de vulpe netede au vărsat mult mai mult decât tipul de sârmă.

Fox Fox Terrier

Fox Fox Terrier este mult mai faimos în rândul proprietarilor de câini în comparație cu netezile. Motivul acestei popularități este hainele lor deosebit de fantastice.

Firul Fox Terrier are o haină spartă cu păr lung care val. 1.5 inci este o lungime optimă a stratului pentru un câine de spectacol de acest tip. Cu toate acestea, menținerea acestei lungimi nu este obligatorie. Aceste păr lung, ondulat le fac să apară adorabil și plăcut diferit de alte rase. Clubul american Fox Terrier consideră că buclele din stratul Fox Fox Terrier este inacceptabil.

Fox Terrier are un substrat. În mod ideal, nici o piele nu ar trebui să fie vizibilă dacă stratul este despărțit. Au urechi în formă de V care se îndoaie perfect peste cap. Această rasă de câine cântărește 15-19 kilograme; Potrivit lui American Fox Terrier Club, un câine de spectacol de sex masculin de la această rasă ar trebui să aibă o greutate de aproximativ 18 kilograme. Așa cum au un cap mai mic decât netezile, dimensiunea capului lor ar trebui să fie mai mică de 7 inci.

Terrierii de fire de fire sunt plini de viață, aventuroși și iubesc să joace. Când le-ai scoate o plimbare, nu vor niciodată să se întoarcă acasă. Din moment ce au rădăcini de vânătoare, firele de coajă extensiv. De asemenea, ei sapa foarte mult, creand o mizerie in vremuri.

Este interesant de observat că comparativ cu netezi, firul Fox Terrier nu se înțelege bine cu alte tipuri de câini. Deci, dacă aveți alte animale de companie la locul dvs., aveți nevoie de o socializare timpurie pentru Terrierul Fox Fox.

Cum se spune: cu haine de câine fantezie vin o responsabilitate fantezie. Deci, veți trebui să piepați haina de fire de 2-3 ori pe săptămână. Deoarece acesta este un soi lung, ar fi nevoie, de asemenea, de unele modelare din când în când.

O descriere totală a terrierului Fox Fox.

Toy Fox Terrier

Toy Fox Terrier este un mini neted, având o scurt, predominant alb și haină tare, care este ușor îngrijită. Această rasă reprezintă 8-11 inci înălțime, cu o greutate de 4-9 kilograme. Ei au o coada mare pe care crescătorii le pun adesea. Toate caracteristicile jucătorului Fox Terrier sunt comparabile cu netezile precum marcajul lor de bronz și negru.

Cu toate acestea, terrierii de vulpe de jucărie conțin, de asemenea, o varietate albă. Uneori, ele sunt tri-color, având marcaje negre, bronze și de ciocolată.

Acești amici mici au un temperament fericit-norocos. Ele sunt destul de inteligente și de instruire, făcându-le animale minunate. Datorită dimensiunilor lor mici, terrierii de vulpe de jucărie pot vâna în găuri mici.

Toy Fox Terriers sunt destul de ușor plictisit, ceea ce înseamnă că prezența dvs. constantă este importantă pentru acest câine. Ai vrea să cheltuiți cât mai mult timp cu el pentru a vă asigura că nevoile sale sociale sunt îndeplinite. Ce sunt mai mult, pot fi destul de încăpățânați uneori.

Chiar dacă acest câine este destul de mic, Poate crea multă agitație dacă se coboară la lătrat. Copiii mai mari s-ar plăcea bine cu acest câine. Cu toate acestea, păstrați-le departe de copiii mai mici.

Probleme de sănătate la reproducere Fox Terriers

Fox Terrier sunt, în general, câini sănătoși cu un Lifespan mediu de 12 până la 16 ani pentru fiecare rasă. Cu toate acestea, încrucișarea agresivă a dus la prevalența unui număr de tulburări genetice în acest grup. Deci, în această secțiune, vom trece prin aceste tulburări și simptomele lor, împreună cu posibilele remedii.

Miastenia gravis

Myashenia Gravis este o tulburare genetică care este Comună în teritoriul de vulpe netede în special. În această tulburare, Comunicarea dintre sistemul nervos și musculos este slab, care duce adesea la prăbușirea și oboseala cauzată de puțin exercițiu.

Myashenia Gravis duce deseori la un megaophag (esofag dilatat) care provoacă probleme în înghițire și digestie. De asemenea, câinii cu această tulburare au capacitatea de a reduce capacitatea. În cazuri extreme, terrierii de vulpe cu miastenia Gravis nu ar putea să-și închidă ochii chiar și în somn.

Alte semne ale acestei tulburări includ dificultăți în respirație și înghițire, schimbarea vocii și slăbiciunea.

Myasthenia Gravis în Fox Terriers este de obicei genetică și este diagnosticată în jur de 2 luni după naștere. Cu toate acestea, câinii adulți pot dobândi, de asemenea, această boală, caz în care diagnosticul fie are loc în primul sau ultimul trimestru al vieții câinelui.

Din păcate, nici un tratament nu este disponibil pentru această boală. Fox Terriers cu miastenia Gravis ar reduce în mod inevitabil efortul lor zilnic și vor recurge la odihnă mai mult. De asemenea, ar necesita medicamente zilnice. Este important să le oferiți mese mai mici de calorii în loc de una sau două mese mari pe zi.

Megaesofagus

Chiar dacă megaesofagul poate fi cauzat de miastenia gravis, este de obicei o tulburare genetică mai frecvente în Wire Fox Terriers.

În această tulburare, esofagul (tubul care leagă gura la stomac) este dilatat și își pierde motilitatea. Câinii afectați de această boală acumulează alimente în esofagul lor, care nu trece cu ușurință până la stomac cu contracții musculare normale în esofag. Acumularea de alimente și lichid în esofag duce la regurgitare.

Diagnosticul megaesofagului ar necesita o examinare veterinară aprofundată. Deoarece este o tulburare genetică, nu este necesar un remediu pentru ea și terapia pe tot parcursul vieții. Nu trebuie să așezați vasul de mâncare pentru astfel de câini pe podea; În schimb, puneți-o la un nivel mai înalt pentru a evita revenirea alimentelor din esofag. De asemenea, proprietarii ar trebui să păstreze câinele afectat în poziție verticală timp de 10-15 minute după masă.

Cataractă

În cataractă, lentila din ochiul unui câine se transformă opac. Lentile funcții pentru a focaliza lumina și, prin urmare, deține un rol esențial în sensul viziunii. Cu toate acestea, cu o lentilă opacă, vizibilitatea scade. O cataractă ar putea fi dimensiunea unui punct mic sau ar putea, de asemenea, să acopere lentila completă. În ultimul caz, câinele nefericit își va pierde vederea.

Cataracta genetică sunt comune în grupul de câini terrier. Un câine poate avea o cataractă ușoară (insipunătoare) care acoperă până la 15% din lentilă fără a afecta vederea. Pe de altă parte, O cataractă de 75% în lentila câinelui ar avea efecte evidente asupra vederii.

Câinii cu cataracta se confruntă cu dificultăți în găsirea de alimente și adesea se ciocnesc în pereți dacă cataracta sa dezvoltat semnificativ.

Chiar dacă tratamentul chirurgical este o opțiune, nu este un tratament garantat, deoarece cataracta cresc adesea din nou. În majoritatea cazurilor, se folosesc picăturile de ochi. Cu toate acestea, picăturile de ochi nu vindecă mature (100%) cataractă.

Tumorile celulelor de celule

Experții clasifică tumorile celulelor catarg ca boli ale pielii. Aceste afectează în mod obișnuit terrierii vulpei de jucărie. Deși sunt destul de similar cu bucățile normale, leziuni sau umflături pe piele, tumorile celulare sunt destul de dăunătoare.

Pentru ca Fox Fox Terriers, este important să se detecteze astfel de leziuni la momentul potrivit. Dacă veterinarii îndepărtează chirurgical tumora în timp, atunci ar putea fi complicații mai mici pentru terrier.

Cancerii care sunt detectați în cea mai veche fază sunt tratați cu opțiuni chirurgicale. Cu toate acestea, tratamentul și recuperarea sunt dependente numai de localizarea tumorii și de severitatea situației.

Picătură post-nazală

Pictul post-nazal este un alergie care determină sinusurile terrierilor dvs. pentru a produce mucus excesiv, care nu se desfasoara corect. În loc să curgă prin cavitatea nazală, mucusul este în continuare împins în gât și nu expulză deloc.

Astfel de alergii sunt, de obicei, destul de frustrant pentru câini și cresc probabilitatea de a contracta alte infecții și boli. De asemenea, picurarea post-nazală poate apărea simultan cu alte alergii.

Simptomele legate de această boală sunt, de obicei, evidente în primele etape de contracție sau după ce a avut loc o infecție. Unele dintre cele mai frecvente simptome ale picoarelor post-nazale canine pot include:

  • Căile respiratorii congestionate sau șuierătoare constantă
  • Tuse
  • Înghițirea constantă
  • Respirația greșită
  • Pierderea poftei de mâncare

Deși există mai multe cauze potențiale care pot duce la picurare post-nazală în Fox Terriers, ele sunt destul de ușor de diagnosticat. Bolile respiratorii cum ar fi rinita și sinuzita, boala de reflux acid, blocajul căilor respiratorii sau reacțiile alergice sunt cele mai frecvente cauze.

Tratarea picoarelor post-nazale depinde de cauza bolii împreună cu severitatea la momentul diagnosticului. În cele mai vechi faze, este vital să creștem consumul de fluid al câinelui tău de frică de vulpe. Acest lucru ajută la hidratarea împreună cu congestia de ameliorare. Apoi, veterinarul dvs. ar lua tampoane și culturi pentru a evalua mai bine cauza subiacentă și să se trateze de asemenea.

În condiții grave, picurarea post-nazală este tratată cu un curs de antibiotice sau alte medicamente, împreună cu izolarea alergenului. Testele efectuate ar produce în mod normal tipul de alergen și sursa acesteia. Eliminarea alergenului este esențială pentru sănătatea puilor.

Lensament lentilă

Lensamentul lentilei este o afecțiune care cauzează decolorare în ochiul unui câine. Ligamentele lentilei care susțin funcționarea normală a ochiului fie slăbite sau pauze. În cazuri severe, mișcarea lentilelor cauzează, de asemenea glaucom.

Această condiție este dureroasă și poate provoca orbire. Terii de vulpe netedă sunt, de asemenea, predispuși la cataractă, discutate mai sus sau distichiazis (pe care o vom discuta mai jos.)

Luxarea este, de obicei, fixată prin tratamente chirurgicale, medicamente sau în cel mai rău caz, prin eliminarea ochiului.

Distichiaza

Dacă puii dvs. se luptă să vadă peste câțiva metri sau să se uite la nerăbdare, atunci ceva ar putea afecta ochiul. Distichiaza este o condiție oculară care determină genele să crească peste marginile ochilor.

Deoarece firele de păr sunt destul de rigide și intră în contact direct cu țesutul ochiului, ar putea fi destul de dureros și iritant pentru puii voștri. Consultarea cu medicul veterinar este necesară pentru un tratament adecvat. VET va furniza medicamente sau va tăia cu atenție genele.

Legg-Perthes Boala

Printre alte boli care vizează o articulație de șold pup, este Legg-Perthes Boala. De asemenea, este denumit Legg-Calve-Perthes Boala.

Thighbone slăbește și se deteriorează în timp datorită ofertei scăzute de sânge. Doar un picior este afectat în cazuri mai puțin severe. Cu toate acestea, în cazuri critice, ambele picioare sunt afectate de o limbă sau o rigiditate în ambele.

Câteva simptome care sunt strâns legate de boala Legg-Perthes sunt:

  • Atrofia musculară
  • Rigiditate
  • Deformitatea articulațiilor de șold
  • Dureri severe

În majoritatea cazurilor, Veters preferă opțiunile chirurgicale pentru a elimina capul femural afectat și pentru a recomanda exerciții continue și terapie fizică pentru recuperare. Fox Terrier nu ar trebui să fie crescuți în această condiție.

Cum de a rasa Târrierii Fox

Tulburările de sănătate și bolile sunt, de obicei, contractate prin creșterea necorespunzătoare a fox terrier. Este foarte recomandat ca câinii săi cu o mare istorie a sănătății în timp ce urmează procedurile de reproducere standard.

O viață de vulpe terrier poate fi mărită dacă sunteți prudent în timpul reproducerii. Să nu mai vorbim, să aveți grijă de puști și controale regulate după naștere sunt la fel de importante pentru durata lor de viață.

Iată câteva informații despre cum să creați Fox Terriers:

Dimensiunea medie a gunoiului unui terrier de vulpe

Dimensiunea medie a gunoiului unui terrier de vulpe, a firului și a netedelor este între 3 și 6 pui. Cu toate acestea, este posibil să puteți modifica dimensiunea așternutului, asigurând anumiți factori în timpul reproducerii Fox Terrier.

Vârsta barajului, condițiile de sănătate și tipul de reproducere joacă un rol important în determinarea dimensiunii așternutului. Creșterea naturală ar putea da mai mulți pui în comparație cu creșterea inseminată artificială. În mod similar, barajele mai vechi cu complicații de sănătate ar putea da pupuri mai mici decât un câine tânăr.

Probleme de naștere

Pentru a evita complicațiile de naștere, este important ca atât Sirele, cât și barajul nu posedă tulburări de sănătate. În cazul în care unul dintre părinți este bolnav, bolile ar putea trece în jos la linia și ar putea apărea în Puppy Fox Terrier.

Încrucișarea este cea mai comună sursă de boli genetice. Cerierele Fox de reproducere folosind astfel de proceduri non-standard cauzează creșterea anormală a maxilarului în puii care îi face greu să mestece sau să muște.

Prețuri

A Toy Fox Terrier costă în jur de 400 până la 600 de dolari, în timp ce un terorier neted sau de sârmă costă în jur de 700 până la 1000 $. Adoptarea unui Fox Terrier ar putea costa doar 300 de dolari, excluzând costurile de întreținere. Cu toate acestea, aceste prețuri sunt pentru Puppies Fox Terrier de vânzare care nu au o pregătire anterioară.

Va trebui să plătiți mai mult pentru terrii Fox care sunt înregistrați și instruiți. Acest cost include lucrări complete de registry, asigurare de sănătate sau verificări VET, vaccinări, precum și instruire. În funcție de calitatea reproducerii și formării, în medie, a Fox Terrier instruit ar putea costa 700 $ la 2.000 $.

Fox Terrier Dimensiune gunoi
Mai mulți factori influența dimensiunea oricăror gunoi de rase, de la dieta la vârsta câinelui de sex feminin.

Fox Terrier Breed - FAQ

Fox Terrier Fancients ne-au pus câteva întrebări în mod repetat, astfel încât să le răspundem mai jos în cel mai concis. Simțiți-vă liber să întrebați întrebări suplimentare în secțiunea de mai jos.

Sunt călcate de vulpe ușor de antrenat?

Fox Terries sunt una dintre cele mai prietenoase rase de câine și sunt destul de ușor de antrenat. Inteligența lor, natura activă și voită le permite să înțeleagă cu ușurință trucuri. Deoarece un Terrier Fox iubește să-i placă proprietarul, formarea lor devine mult mai ușoară în comparație cu alte rase de câine terrier.

O întrebare similară pe care oamenii o întreabă în mod constant este, sunt câini de familie de Fox Fox?& # 8221;. Da, sunt însoțitori de familie excelenți. Cu toate acestea, ar trebui să vă antrenați și să le învățați să se comporte la o vârstă fragedă. Ei au o minte activă proprie și pot urma o atitudine a capului dacă este lăsată nesupravegheată.

Dacă ar fi trebuit să punem, Wire Fox Terrier vs Jack Russell, apoi în ceea ce privește antrenamentul și flerul general, Fox Terrier ar putea avea mâna superioară. Deși ambele rase sunt destul de inteligente cu un indiciu de răutate, ambele pot fi învățate ascultare dacă sunt instruiți de un antrenor terrier-shrewd.

Sunt hipoalergenice Fox Terrier?

Băuturile de câine hipoalergenic nu aruncă părul. Este important să vă amintiți că nici o rasă nu este complet hipoalergenică, dar cei care au vărsat minim pot fi numiți hipoalergenici. Având în vedere acest lucru, rasa de jucărie și firul de fire terrier sunt hipoalergenice, în timp ce, terrierul Fox Fox nu este.

Sârmă și jucărie Fox Terrier "Natura hipoalergenică îi face partenerul perfect pentru persoanele alergice la câini. Deoarece au vărsat mai puțin, ele provoacă în cele din urmă reacții alergice mai mici la proprietarii lor.

Sunt exceptoare de vulpe barbitori excesivi?

Dacă ați fi întrebat și # 8220; Fox Terries Bark o mulțime?& # 8221; apoi puneți pur și simplu, da. Ca cele mai multe rase de câine terrier, Terrierii Fox sunt predispuși la lătratul excesiv. Fox Terriers, neted și sârmă, ambele urmează o atitudine getter și dragoste la coajă, chase și seful până când apare ocazia. Acest lucru, cu toate acestea, este util pentru câinii de protecție sau turma.


Temperamentul Fox Terrier le pune ca niște câini incredibil de jucători și activi cu voința de a juca toată ziua. Lătratul lor excesiv este un rezultat al acestei naturii. Ei au izbucniri regulate de energie și aerisire prin sesiuni riguroase de lătraze de înaltă vedere, suficient pentru a vă pune dinții pe margine.

Cu toate acestea, puteți descuraja astfel de acțiuni în timpul instruirii și exercițiilor pentru a învăța ascultarea față de Terrierul tău de vulpe. Ar trebui să acordăm tratamente pentru gesturi sau acțiuni adecvate ca un gest de apreciere pentru poochia dvs.

Cât de des se aruncă teritoriul Fox?

Toate variațiile de rasă Fox Terrier Shed în diferite grade. Terrierul de fulgi de sârmă se aruncă foarte puțin, în timp ce vărsarea moderată este arătată de terrierul de jucărie. Varietatea netedă, pe de altă parte, aruncă cea mai mare parte printre cele trei rase comune de frică.

Părul lor au vărsat destul de ușor dacă le animați din când în când, și se pot lipi cu tăcere la lucrurile voastre. Cu toate acestea, periajul și îngrijirea hainei ar trebui să păstreze situația la Bay.

Cele mai multe puriștii de rasă recomandă striparea mâinilor sau periajul în timpul sezonului de vărsare. Acest lucru ar clipi de pe părul vechi, permițând părului nou și mai puternic să crească.

Pe scurt, dacă sunteți un crescător de rasă, atunci ar trebui să intrați cu siguranță Fox terrier de reproducere.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa târrierii fox