Revizuire: camera de companie lovoom pet

Întotdeauna mă simt o mică lovitură de vinovăție când Eu plec din casă și îmi las câinii în urmă. Obișnuiam să-mi petrec zilele întrebându-mă ceea ce au fost până toată ziua și îngrijorează că stăteau în jur, așteptându-mă să vin acasă. Din fericire, produse precum Lovoom Pet Camera permite-mi să mă verific pe fetele mele când nu sunt acasă.

Lovoom Pet CameraSunt recunoscător că am ajuns să lucrez de acasă, pentru că pot fi cu câinii mei de cele mai multe ori. Din păcate, asta înseamnă că mă îngrijorează și mai mult când nu pot fi acasă cu ei. Mereu mă îngrijorează că se vor plictisi când nu sunt acolo și intră în ceva ce nu ar trebui să se distreze.

Folosirea unei camere de companie a ajutat-mi pacea minții. Am încercat multe modele diferite și am fost curios să văd cum Lovoom Pet Camera măsurată până la alte modele similare.

Va trebui să continuați să citiți sau să urmăriți videoclipul meu de mai sus pentru a obține toate detaliile, dar vă pot spune că acest dispozitiv facilitează verificarea animalelor de companie atunci când nu sunteți acasă. Are câteva caracteristici excelente care pot influența decizia pe care camera de companie va fi cea mai bună pentru dvs. și pentru tovarășul dvs. de canin.

Clasament: Cele 8 camere de companie cele mai bune pentru câini

Lovoom Pet Aparat Camera

Lovoom Pet Aparat CameraCamera Lovoom Pet se conectează la dispozitivele iOS și Android cu ajutorul aplicației gratuite ale companiei. Trimite un flux live, video HD 720p la telefon sau tabletă. Această cameră oferă opinii cu unghi de 90 ° și are zoom 4x.

O caracteristică pe care camera Lovoom Pet oferă că nu am văzut niciodată pe un produs similar este Abilitatea de a roti 180˚.După cum demonstrează în revizuirea videoclipului de mai sus, este ușor să mutați camera înainte și înapoi cu săgețile de pe ecranul aplicației.

N-am folosit niciodată o cameră de companie care să vă permită să obțineți acest tip de vedere în casa dvs. Cel mai amplu staționar, dar camera de companie Lovoom poate Pan înainte și înapoi pentru a vă oferi o vedere a întregii camere. Este chiar dotat cu abilitatea de a fixa fotografii, astfel încât să le puteți împărtăși pe social media cu prietenii și familia ta.

Lovoom Pet CameraEste, de asemenea, echipat cu un microfon cu 2 căi care vă permite să auziți când câinele dvs. scapă și vă oferă posibilitatea de a trimite mesaje vocale puilor dvs!

Unele camere de companie, ca aceasta, au un dispozitiv de tratare a aruncării. Vă recomandăm foarte mult să obțineți o cameră cu un Tosser Tosser, din două motive. În primul rând, bineînțeles, este o modalitate excelentă de a atrage atenția câinelui. De asemenea, face foarte ușor Antrenează-ți câinele să vină la aparatul de fotografiat când se angajează.

Dispenserul de tratament de pe camera de lovire PET merge un pas peste alte dispozitive, deoarece vă permite să reglați distanța pe care tratamentul este aruncat și direcția în care este proiectată. Distanța poate fi ajustată de la 3-10 inci.

Lovoom Pet Aparat CameraÎn revista mea video de mai sus, demonstrează cât de ușor este să umpleți distribuitorul de tratament al acestei camere. Singurul lucru pe care nu-mi place este că tratamentele trebuie să fie foarte mici. Tratamentele de formare sunt foarte mici Kibble ar funcționa.

Vorbind despre Instruirea câinelui să vină când camera se angajează, lovoom o face simplu. Împreună cu distribuitorul de tratament, există 5 melodii pentru a oferi un semn sonor pentru puștiul dvs. atunci când camera inițiază.

O altă caracteristică care împinge camera de companie Lovoom înaintea concurenților este controlul la distanță inclus. Nu găsesc cu adevărat telecomanda utilă, pentru că folosesc camera numai când nu sunt acasă. Cu toate acestea, dacă doriți să vă tratați puii când sunteți acasă, veți găsi cu siguranță utilitatea de la distanță.

Camera este destul de mică, măsurând doar 5.5 & ​​# 8243; X 5.7 & # 8243; X 6.3 & # 8243;. Puteți să o achiziționați pe Amazon pentru 245 USD în momentul acestei recenzii. Acest lucru este comparativ în prețul altor produse similare, dar este încă foarte scump. În timp ce cred că camera este un produs excelent, știu că proprietarii de animale de companie pe un buget nu vor putea să-și permită acest dispozitiv.

Citiți următorul: Top 8 camere de companie cele mai bune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: camera de companie lovoom pet