Giveaway: camera de câine lovoom (valoare de 210 usd)

Toți ne simțim vinovați plecând din casă În timp ce pooch-ul nostru se uită la noi cu acei ochi trist, înăbuși. Nu ar fi frumos dacă am putea să luăm cu toții animalele de companie pentru a lucra cu noi? Din păcate, nu putem. Cu toate acestea, următorul cel mai bun lucru de a fi cu câinele dvs. îi interacționează și îl urmărește pe tot parcursul zilei cu ajutorul unei camere de companie.

Camerele pentru animalele de companie cresc rapid în popularitate datorită faptului că proprietarii de câini și pisici iubesc că pot verifica prietenii lor blană în timp ce sunt departe de casă. Acum, vă oferim o șansă Câștigă o cameră gratuită de companie de la Lovoom!

Fiecare Camera de companie este un pic diferit, dar toți au un singur lucru principal în comun. Ei lucrează printr-o aplicație pe un smartphone sau tabletă și vă permit să vedeți ce este câinele dvs. până în timpul zilei când nu sunteți acasă. Camera se conectează la Wi-Fi-ul casei dvs. și alimentează un flux live pe dispozitivul dvs. mobil.

Lovoom Dog Camera oferă acest lucru și multe alte caracteristici. Acesta oferă chiar câteva caracteristici pe care nu le veți găsi pe dispozitive similare. Cu un microfon cu 2 căi, tratați distribuitorul și o telecomandă convenabilă, această cameră de câine se remarcă cu siguranță din pachet.

Cum să introduceți Giveaway

La Lovoom Dog Camera GiveawayIntroduceți acest Giveway gratuit pentru a câștiga o cameră de câine Lovoom, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

În urma acestor pași, vă va intra automat pentru a câștiga această cameră de câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 august 2019!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Lovoom Pet Camera GiveawayCamera Lovoom Pet se conectează la dispozitivele iOS și Android cu ajutorul aplicației gratuite ale companiei. Trimite un flux live, video HD 720p la telefon sau tabletă. Această cameră oferă opinii cu unghi de 90 ° și are zoom 4x.

O caracteristică pe care camera Lovoom Pet oferă că nu am văzut niciodată pe un produs similar este capacitatea sa de a roti 180˚.Este simplu să mutați camera înainte și înapoi cu săgețile de pe ecranul aplicației. Cel mai produse similare stai staționare, dar camera de companie Lovoom poate Pan înainte și înapoi pentru a vă oferi o vedere a întregii camere.

Această cameră de companie este echipată chiar și cu posibilitatea de a fixa fotografii, astfel încât să le puteți partaja pe social media cu prietenii și familia ta. De asemenea, are un microfon cu 2 căi care vă permite să auziți când câinele dvs. scapă și vă oferă posibilitatea de a trimite mesaje vocale puilor dvs!

Lovoom Dog Camera GiveawayCamera Lovoom Dog este, de asemenea, echipată cu un dispozitiv de ardere de tratament. Este o modalitate excelentă de a obține atenția câinelui. În plus, distribuitorul de tratament îl face foarte ușor să-ți antrenezi câinele să vină la cameră când o activezi.

Distribuitorul de tratament de pe dispozitivul Lovoom merge un pas peste alte dispozitive, deoarece vă permite să reglați distanța pe care tratamentul este aruncat și direcția în care este proiectată. Distanța poate fi ajustată de la 3-10 inci.

Vorbind despre Instruirea câinelui să vină când camera se angajează, lovoom o face simplu. Împreună cu distribuitorul de tratament, există 5 melodii pentru a oferi un semn sonor pentru puștiul dvs. atunci când camera inițiază.

O altă caracteristică care împinge camera de companie Lovoom înaintea concurenților este controlul la distanță inclus. Dacă doriți să vă tratați puii când sunteți acasă, veți găsi cu siguranță această de ajutor.

Camera este destul de mică, măsurând doar 5.5 "x 5.7 "x 6.3 ". Puteți achiziționa unul pentru doar peste 200 de dolari, dar oferim un proprietar de animale norocos șansa de a câștiga unul gratuit!

Revizuire completă: Lovoom Dog Camera Review

Cum să introduceți GiveawayLovoom Dog Camera Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru o cameră de câine Lovoom. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: camera de câine lovoom (valoare de 210 usd)