Pet trackers de sănătate devin mai populare

PET Trackers de sănătate devin mai populare

Mai multe informații despre sănătatea animalelor de companie devin disponibile, iar iubitorii de animale de companie încep să aibă un interes mare. Trackerele de sănătate uzate au devenit din ce în ce mai populare cu oamenii, iar acum tendința pare să crească și cu câinii.

Americanii au cheltuit aproape 60 de miliarde de dolari anul trecut pe tovarășii lor canini, iar acest număr este de așteptat să crească foarte mult în acest an, cu tot mai multe tehnologii PET devenind disponibile în fiecare zi. Creșterea cheltuielilor înseamnă Pouches suprasolicitat și care duce la o Epidemia de creștere a câinilor supraponderali.

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți cu un parc de câine și probabil veți vedea un număr nenumărant de animale de companie care ar putea să stea să scape de câteva kilograme. Similar cu oamenii, dieta și exercițiile sunt cele mai rapide căi de a ajuta câinele dvs. subțire, dar dacă sunteți una dintre milioane de proprietari de câini care lucrează de acasă în fiecare zi, câinele dvs. poate fi lăsat singur timp de 8 ore sau mai mult pe un in mod regulat.

LEGATE DE: All-Natural Easy Dog tratați rețetele pentru câini sănătoși 

PET Trackers de sănătate devin mai populare

Acum, multe companii oferă tracker de animale de companie care vor monitoriza mișcarea dvs. de companie în timp ce sunteți departe. Aceste dispozitive adună informații, inclusiv nivel de activitate, modele de dormit, modele de mâncare și chiar zgârieturi modele și încărcați informațiile pe Internet.

Trackerele portabile se atașează la gulerul câinelui dvs. și vă vor informa despre obiceiurile și comportamentele lor atunci când nu sunteți acasă. Ei vor urmări, de asemenea, informațiile și vă vor avertiza dacă există ceva ce ar trebui să vă îngrijorați.

Devine din ce în ce mai popular pentru proprietarii de animale de companie să-și trateze animalele asemănătoare cu animalele lor, iar acest lucru include monitorizarea sănătății și păstrarea acestora pe drumul cel bun. Obezitatea poate duce la multe probleme de sănătate la câini și poate provoca chiar moarte prematură.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Aceste trackere îndeplinesc nevoile multor proprietari de animale de companie Savvy; nu doar cei care sunt preocupat de obezitatea câinilor. Indiferent dacă sunteți interesat de tehnologia în sine, ceea ce face câinele dvs. toată ziua în timp ce ați plecat sau doriți / trebuie să urmăriți rata respiratorie și cardiacă a câinelui, temperatura sau caloriile arse, există un tracker de sănătate care va face la fel de mult sau cât de puțin doriți. Desigur, prețurile variază în funcție de caracteristicile pe care le oferă tracker.

Evident, acești trackers nu vor oferi proprietarilor de câini toate informațiile de sănătate de care au nevoie de animalele lor de companie și este încă vitală pentru ei să-și respecte câinele în mod regulat și să le ia în examinări periodice ale VET.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet trackers de sănătate devin mai populare