Date de reproducere pentru șoareci fantezie

Șoarecii albi pentru copii nou-născuți într-un cuib din șuvoi din lemn

O notă despre reproducere:

Creșterea șoarecilor dvs. nu este o decizie de a face ușor și absolut trebuie să luați în considerare ceea ce veți face cu orice bebeluși acest rezultat. Majoritatea magazinelor de companie au stabilit deja furnizori. De asemenea, trebuie să luați în considerare cu atenție temperamentul și sănătatea șoareci Sunteți de reproducere. Nu susțin șoarecii de reproducere pentru proprietarul mediu, dar informațiile de aici pot fi utile dacă vă aflați cu o femeie însărcinată accidental sau poate din magazinul de animale de companie.

Vârsta de maturitate sexuală:

Șoarecii ajung la maturitate sexuală cu 4-6 săptămâni. Cu toate acestea, femelele nu ar trebui să fie crescute pentru prima dată până la vârsta de 8 până la 12 săptămâni.

Ciclul ESTRUS:

Șoarecii de sex feminin vin în estrus (căldură) la fiecare 4-5 zile (acesta este momentul în care vor fi fertili și receptivi la un bărbat). Ei vor avea un estrus fertil în termen de 12-28 de ore după naștere, și în câteva zile de înțărcare a unui gunoi.

Durata sarcinii:

Perioada de gestație de șoareci este de obicei 19-21 zile.

Notă: șoareci poate rambursa la scurt timp după naștere. Dacă cresc în timp ce deja alăptează o gunoi, perioada de gestație poate fi mai lungă (aproximativ 28 de zile).

Dimensiunea gunoiului:

Dimensiunea gunoiului este destul de variabilă - 7-12 pui pe gunoi este considerată medie, dar mai mult nu este neobișnuită (20 într-o gunoi este destul de posibilă).

Vârsta de înțărcare:

Șoarecii sunt, de obicei, înfășurați de 21 de zile, dar în mod ideal ar trebui să fie păstrate cu mama până la 3.5 până la 4 săptămâni de vârstă. Separați puii de sex masculin de la puii de sex feminin cu 4 săptămâni, totuși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Date de reproducere pentru șoareci fantezie