31 De alimente pe care le puteți împărtăși cu câinele dvs

Produsele alimentare pot mânca

Ca toți proprietarii de câini, adesea le place să împărtășim niște alimente delicioase de mâncare cu cei patru subsoluri. La urma urmei, rezistente la o pooch de pledoarie adorabilă ia o auto-disciplină serioasă.

Atitudinea noastră generală este că, atâta timp cât mâncarea în cauză nu este periculoasă sau toxică și vă oferiți mâncarea în mod moderat, împărtășirea alimentelor sigure cu pooch-ul dvs. nu este o afacere mare.

Deci, vom împărtăși câteva alimente pe care oamenii și doggo-urile vor ca mai jos pentru a vă ajuta să vă asigurați câinele bolnav în timp ce încercați să-l striciți.

Alimentele pe care le puteți împărtăși cu câinele dvs .: Takeway-uri cheie

  • Cea mai mare parte a caloriilor câinelui dvs. ar trebui să vină sub formă de hrană pentru câini, dar există câțiva alimente pe care le puteți împărtăși în condiții de siguranță cu câinele dvs. și # 8212; păstrați doar cantitățile rezonabile.
  • Unele dintre oamenii de alimente pe care le puteți împărtăși cu câinele dvs. includ carnea, pește sau pui gătit; popcorn și covrigi nesănătoși; și o varietate de fructe și legume.
  • Există, de asemenea, o serie de alimente pe care nu ar trebui să le împărtășiți niciodată cu câinele dvs., inclusiv ciocolată, usturoi și băuturi, printre altele.

Alimentele pe care le puteți împărtăși cu câinele dvs

În timp ce este perfect sigur să împărtășiți aceste alimente cu câinele dvs., veți dori să păstrați cantitățile rezonabile. În general, veți dori ca cea mai mare parte a aportului caloric zilnic al câinelui să vină direct din alimentele sale.

Fido tratează, inclusiv alimente pentru câini de siguranță, ar trebui să preia doar 10% din aportul caloric cel mult.

Asta înseamnă că Floof trebuie să obțină cel puțin 90% din consumul caloric zilnic din mesele sale principale. Un medic veterinar vă poate ajuta să determinați o țintă calorică zilnică sensibilă pentru Doggo, bazată pe vârsta, rasa și stilul său de viață.

Rețineți că, deși aceste alimente sunt sigure pentru câini, fiecare pooch este diferit. Prin urmare, este important să vă monitorizați îndeaproape puiul atunci când îl introduceți la unul dintre aceste tratamente. De asemenea, asigurați-vă că vă luați Dogggo-ul Sensibilități și alergii alimentare in consideratie.

1. Gătit, pui nesalit

Puiul gătit este sigur pentru câini

Deconectarea, puiul nerezonabil este un excelent tratament cu proteine ​​pentru pooch. Piei de pui și grăsimi sunt, de asemenea, bine, iar biții moi de cartilaj sau țesut conjunctiv sunt de obicei sigure.

Puteți găti puiul aproape de orice fel doriți, dar coacerea sau fierberea este probabil cea mai bună opțiune. De asemenea, ați putea grăbi sau să-l mâncați, dar evitați să utilizați o tonă de unt sau de ulei dacă gătiți puiul pe topul aragazului.

2. Somon gătit, nesalit

Câinii pot mânca somon gătit

Salonul gătit poate face o sursă excelentă de acizi grași omega-3 pentru a susține sistemul imunitar al câinelui și haina. Doar asigurați-vă că este bine gătit, ca somon brut sau chiar rar poate fi periculos pentru câini.

Acest lucru se datorează faptului că somonul subțire conține Neoreticketsia Helminthoeca parazit care pot infecta Doggos. De asemenea, asigurați-vă că eliminați oase mici din fileuri înainte de a bate un tratament pentru Fido.

3. Alte pește gătite, nesalterate

cele mai multefishes sunt sigure pentru câini

În general, Fido se poate bucura cel mai mult pește bine gătit Atâta timp cât este pregătit fără ulei și condimente. Unele dintre cele mai frecvente deliciile prietenoase de câine sunt flounder, ocean Whitefish, și Car. Arctic Char.

Evitați peștele care sunt cunoscute că au niveluri ridicate de mercur cum ar fi ton sau pește-spadă. Asigurați-vă că verificați pentru orice oase mici înainte de a vă alimenta Pooch un filet.

4. Carne de vită gătită, nesalută

Câini cum ar fi carnea de vită gătită

Carnea de vită nesănătoasă gătită este sigură pentru câini, iar mulți o găsesc destul de gustoasă. Vă puteți hrăni câinele dvs. (fără oase) tăietură de carne de vită, dar tăieturile mai slabe sunt preferabile celor acoperite de grăsime.

Întreguri întregi și # 8212; cum ar fi fripturi sau fripturi și # 8212; probabil trebuie doar să fie gătit mediu sau mai bine, dar asigurați-vă că gătiți carnea de vită la sol (care este mai probabil să fie contaminată cu bacterii) la bine sau mai mult.

5. Brânză

Câinii iubesc brânza

Un tratat de brânză ocazională poate introduce Calciu, vitamina A și acizi grași esențiali în paleta lui pup. De fapt, mulți formatori se bazează pe brânză ca o tratare de mare valoare, deoarece majoritatea doggurilor iubesc atât de mult.

Dacă pooch-ul dvs. este intolerant la lactoză, brânza poate provoca tulburări și gaze gastrointestinale, deci este mai bine să optați pentru un alt tratament cu totul dacă fața este sensibilă la elvețieni. Veți dori, de asemenea, să monitorizați cu atenție consumul de brânză, deoarece este un tratat de înaltă calorii.

6. Unt de arahide

Untul de arahide este un tratament pentru câini

Untul de arahide este sigur pentru câini atâta timp cât nu conține xilitol sau sare adăugată sau zahăr. Xylitol, un îndulcitor artificial, este foarte toxic pentru câini, deci este important să citiți cu atenție eticheta de nutriție a untului de arahide și să alegeți a unt de arahide pentru câini pentru a partaja.

Țineți cont doar că untul de arahide este plin de calorii, așa că nu-l exagerați! Acest lucru este valabil mai ales pentru Pouches Portly și pentru cei cu probleme de sănătate subiacente.

7. Covrigi nesănătoși

Covrigi sunt o gustare bună pentru câini

Covrigi sunt, de obicei, doar un amestec de apă, făină și sare. Sunt în siguranță pentru fața locului, deși veți dori să optați pentru o varietate nesalterată pentru a limita aportul de sodiu inutil.

Asigurați-vă că selectați o varietate necorespunzătoare de covrigi nevăzuți. Unele covrigi sunt îndulcite cu stafide sau folosesc îndulcitorul artificial xilitol, ambele fiind toxice pentru câini.

8. Pastele gătite

Pastele sunt sigure pentru câini

Pasta de paste gătită este sigură pentru câinele dvs. Pasta umplută poate fi bine în funcție de ingrediente, dar asigurați-vă că evitați toate condimentele și orice paste cu usturoi sau ceapă, deoarece acestea sunt foarte toxice pentru câini.

Nu există o mulțime de beneficii nutriționale asociate pastei, dar este un tratament ocazional fin. Amintiți-vă să vă abțineți de la salvarea apei atunci când pregătiți pastele pentru poochia dvs.

9. Orez gatit

câini ca orez fiert

Orezul gătit, nesăbuit este sigur pentru câinii tăi și se întâmplă să fie unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți da Fido când are un stomac deranjat și servește ca o bază excelentă pentru o dietă bland.

Orezul este un boabe destul de standard găsit în hrană pentru câini, deci nu este o surpriză în siguranță pentru Doggos să consume.

Dacă Fido nu pare interesat de orezul nerezonabil, puteți adăuga întotdeauna un pic de bulion osos sigur pentru a face cereale un pic mai atrăgător. Orezul gătit poate dura aproximativ o săptămână în frigider.

10. Floricele de porumb

Câinii iubesc popcornul

Mutt Film Night Oricine? Popcornul simplu preparat fără unt sau sare este sigur pentru poochia ta. Doar asigurați-vă că îl monitorizați cu atenție în timp ce consumă acest tratament pentru a se asigura că nu se sufocă pe niciunul kernel.

Acest tratat distractiv este cel mai bun aer servit și conține mai multe minerale nutritive, cum ar fi zinc, fibre și mangan, rămânând o gustare scăzută de calorii.

11. Iaurt

Câini ca iaurt

Iaurtul simplu, nemaipomenit este un tratament sigur pentru câini și poate fi, de asemenea, incredibil de util pentru ascunderea medicamentelor pentru mutt. Iaurtul este ambalat cu calciu și proteine ​​și poate, de asemenea, să acționeze ca un probiotic natural pentru poochia ta.

Asigurați-vă că iaurtul dvs. nu conține xilitol. Acest îndulcitor artificial este foarte toxic pentru câini, deci citiți cu atenție etichetele de nutriție.

12. Ouă

Ouăle sunt sigure pentru câini

Ouăle sunt un tratament perfect acceptabil pentru câinii care sunt cel mai bine serviți sau fierți fiert. În timp ce oul crud probabil nu vă va răni câinele dacă renunțați la un accident și îl linge, veți dori să evitați consumul brut de când ar putea Dă-i otrăvire Salmonella.

Ouăle preparate făcute fără condimente sau sare sunt un mare tratament pentru canini și pot fi servite chiar cu shell & # 8212; Urmăriți doar pentru sufocare.

13. Cantități mici de pâine gătită

Pâinea este sigură pentru câini

Câinii pot avea un tratament ocazional de pâine gătită, dar acest lucru ar trebui să fie servit pentru ocazii speciale și nu a servit niciodată crud. Acest lucru se datorează faptului că drojdia în pâine neobocată poate continua Ridicați burta câinelui care poate fi toxic pentru poochia ta.

Acestea fiind spuse, pâinea gătită nu va oferi multe substanțe nutritive la dieta câinelui dvs., așa că nu mergeți peste bord oferindu-l.

14-31. Multe fructe și legume

Câinii iubesc o mulțime de fructe și legume

O mare varietate de fructe și legume fac delicios, nutritive tratamente pentru Doggo-ul dvs.

  • Cartofi fierți și # 8212; Câinii se pot bucura de cartofi obișnuiți sau cartofi dulci atunci când sunt gătite fără sare sau condimente adăugate. Cartofi dulci sunt mai hrănitori decât cartofi albi și conțin calciu, potasiu, magneziu împreună cu alți nutrienți.
  • Morcovi și # 8212; Morcovii fac un excelent caloric de calorii pentru pooch-ul dvs. și poate fi servit crud sau gătit atâta timp cât sunt nerezonați.
  • CUSTUMBERS & # 8212; Castraveții pot face o gustare mare, cu calorii cu calorii pentru pooch, deși veți dori să le tăiați la bucăți mici, astfel încât să poată fi ușor consumate.
  • Squash & # 8212; Zucchini, Galben Squash și Squash Spaghetti sunt toate jocul echitabil pentru dvs. de patru subsol.
  • Dovleac & # 8212; Dovleacul este o alimentație bogată în fibre pentru dvs. de patru subsol. Asigurați-vă că serviți dovleac simplu, neasigurat, fie brut, fie fiert.
  • Bell Ardei și # 8212; Orice culoare de ardei iute este în siguranță pentru pooch, deși (dulce) ardei roșii sunt cele mai nutritive. Ardeii pot fi serviți brut sau gătite fără condimente.
  • Porumb (de pe Cob) & # 8212; O cantitate mică de porumb este sigură pentru câinele dvs., deși va trebui să o serviți de pe Cob, deoarece consumarea Cob-ului poate provoca blocaj intestinal.
  • Țelină & # 8212; Țelina este un tratament nutritiv de calorii pentru canini. Ar trebui să fie tăiat în bucăți mici pentru a preveni sufocarea.
  • Salata verde & # 8212; Salată nu este toxică, dar cantitățile excesive transparente și excesive pot provoca tulburări digestive.
  • Fasole verde (trebuie gătite) & # 8212; Fasolea verde gătită sunt un tratament nutritiv pentru câinii ambalați cu Vitaminele B6, A, C și K. Asigurați-vă că le pregătiți fără a adăuga sare, unt sau condimente.
  • Broccoli și alte legume crucifere & # 8212; Broccoli împreună cu conopida, germenii de Bruxelle și Kale, sunt toate sigure pentru Doggo.
  • Spanac & # 8212; Spanacul este sigur pentru câini când este consumat în cantități mici. Legul verde cu frunze conține substanțe nutritive esențiale, cum ar fi potasiul și fibrele. Poate fi servit brut sau gătit fără condimente.
  • Sparanghel și # 8212; Sparanghelul este sigur pentru câini și este ambalat cu vitamine și minerale. Serviți legumele verzi tocate pentru a preveni sufocarea.
  • Mere (fără semințe / tulpini / nuclee) & # 8212; Orice tip de Apple face un mare tratament la fața locului atâta timp cât îndepărtați semințele, tulpinile și miezurile.
  • Melon & # 8212; Four-subsol se pot bucura de pepene verde, Cantaloupe și pepene galben.
  • Anumite boabe & # 8212; Câinii pot consuma în siguranță afine, mure, căpșuni și cranberries pentru un tratament bogat în antioxidant.
  • Orange Citrus & # 8212; Deși anumite fructe de citrice, cum ar fi portocaliu, tangerine și clementine, nu sunt toxice pentru câini, ele sunt foarte acide și au conținut ridicat de zahăr. Asigurați-vă că serviți aceste persoane cu ușurință și cu semințele îndepărtate.
  • Tomate și # 8212; Tomatele sunt în siguranță pentru ca câinele dvs. să mănânce, atâta timp cât părțile verzi ale plantei sunt complet îndepărtate. Acest lucru se datorează faptului că frunzele de roșii și tulpini (precum și multe rude apropiate de roșii) conțin solanina care poate fi periculoasă pentru câinele dvs., dacă este consumată în cantități mari. În general, veți dori să limitați cantitatea de roșii pe care câinele dvs. consumă deoarece sunt foarte acide.
Câinii iubesc morcovii

7 alimente nu ar trebui să-ți dai câinele

Nu dați niciodată aceste alimente câinilor dvs. în orice cantitate. Dacă le aveți în mod obișnuit în cămară sau frigider, asigurați-vă că sunt pe deplin inaccesibile câinelui dvs., mai ales când nu sunteți în jur.

În cazul în care pooch-ul dvs. consumă unul dintre aceste alimente accidentale, contactați imediat medicul veterinar.

1. niste Nuci

Unele nuci sunt periculoase pentru câini

Nuci ca nucile, piulițele macadamiei, pecan și migdale pot fi toxice pentru câini. Ele conțin, de asemenea, niveluri ridicate de ulei și grăsimi, ceea ce ar putea duce la pancreatită, vărsături sau diaree. Cu toate acestea, arahidele sunt perfect sigure pentru câini (cu moderatie), iar majoritatea câinilor vor digera o migdale sau două fără emisiune.

2. Struguri sau stafide

Câinii pot

Strugurii și stafide pot provoca insuficiență renală în poochia ta. Deși motivul exact al strugurilor sunt periculoși pentru animalul dvs. de companie rămâne necunoscută, Acest fruct nu este sigur pentru câini și # 8212; Mai ales mici.

Înțelegeți că o mulțime de alimente aparent sigure pentru câini conțin produse legate de struguri și doriți să greșești în partea sigură și să evitați să le dați câinelui dvs. Aceasta include lucruri precum oțetul balsamic și, după cum vom discuta mai jos, vinul.

3. Alcool

Alcoolul este periculos pentru animalele de companie

Alcoolul poate provoca vărsături, diaree, dificultăți de respirație și chiar moartea pentru câini. Păstrați orice băutură alcoolică în siguranță de la poochia dvs.

4. Ciocolată și cofeină

Ciocolata și cofeina sunt periculoase pentru câini

Aceste substanțe conțin metilxantină care poate provoca vărsături, diaree, convulsii și chiar moartea. Ciocolata conține, de asemenea, teobromina care afectează negativ sistemul nervos al câinelui, sistemul circulatoric și rinichii.

Chiar A cantitate mică de ciocolată poate afecta negativ câinii mici, deși este nevoie de un pic cam să scoată pooches mari. Deși ciocolata mai întunecată este mai toxică, evitați toate tipurile de ciocolată și cofeină pentru a păstra în siguranță la fața locului.

5. Usturoi și rude

Usturoiul și ceapă pot fi loviți câini

Usturoiul, șinele, ceapă și șobolanii sunt toxici pentru câini și pot duce la Deteriorarea celulelor roșii din sânge și vărsături sau diaree. De aceea este vital ca câinii să consilieze nerezonați oameni alimente.

6. Orice conține xylitol

câinii pot

Xylitol, un îndulcitor artificial, este foarte toxic pentru câini și poate duce la pierderea coordonării, convulsii, comă și chiar moartea.

Acest produs este uneori găsite în produsele "fără zahăr", inclusiv bomboane, gumă, unt de arahide, pastă de dinți, unele cereale și multe altele. Asigurați-vă că ați citit cu atenție etichetele nutriționale pentru a vă proteja canina.

7. Avocado

câinii pot

Avocado conțin persină, care este toxic pentru câini. Câinii care consumă avocado pot întâmpina vărsături, diaree și probleme gastrointestinale.

Rețineți că unele produse de câine includ uleiuri realizate din avocado sau derivați similari. Aceste tipuri de produse sunt de obicei sigure pentru câini, dar doriți să evitați să vă dați bucățile de câine de fructe, guacamol sau orice altceva care conține cantități semnificative de avocado.

***

Deși împărtășirea unor astfel de gustări sigure cu fața pot fi distractive, asigurați-vă că vă amintiți să faceți acest lucru în mod moderat și întotdeauna err pe partea de prudență.

Dacă nu sunteți sigur dacă introduceți sau nu un nou tratament la castronul alimentar al câinelui dvs. este o idee bună, este întotdeauna cel mai bine să verificați cu medicul veterinar.

Îți împărțiți oricare dintre aceste gustări cu cel mai bun prieten al tău? Care unul este favoritul lui? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 31 De alimente pe care le puteți împărtăși cu câinele dvs