Rețetă: alimente sănătoase pentru câini de casă

Găsirea rețetelor de alimente pentru câini de casă este usor. Găsirea unui A Rețetă sănătoasă de casă pentru câini de casă nu este la fel de ușor cum credeți. Doar pentru că cineva o postă pe blogul lor și vă spune că este recomandat de un medic veterinar nu înseamnă că o rețetă va fi o alegere bună pentru animalul dvs. de companie.

Fiecare câine are propriile cerințe unice nutriționale. Chiar și câinii de aceeași vârstă, sex și rasă au încă nevoi diferite, deoarece sănătatea și bunăstarea lor generală sunt diferite. Unii câini sunt supraponderali, în timp ce alții ar putea să câștige câteva kilograme. Câinii în diferite etape ale vieții au nevoie de o nutriție diferită.

Rețetă sănătoasă pentru câini de casă pentru orice momentCâinii au de asemenea nevoile individuale nutriționale Pe baza nivelului de activitate. De exemplu, un câine care rămâne în interior toată ziua în timp ce proprietarul său este departe de locul de muncă nu va arde aproape cât mai multe calorii ca un câine de lucru care este în mișcare toată ziua.

Unde se potrivește câinele tău?

Aceasta este o întrebare că numai un profesionist instruit poate răspunde. Dimensiunea recomandată de servire pentru această masă este de aproximativ 1 cană la 25 de kilograme de greutate pe zi. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie împărțit în două porții (unul dimineața și unul seara).

Cu toate acestea, înainte de a vă alimenta câinele, această rețetă alimentară sănătoasă de casă sau orice altă dietă de casă, este importantă pentru a verifica cu medicul veterinar sau cu o nutriționistă canină instruită. Acești experți vă pot examina câinele, adresați câteva întrebări despre stilul său de viață și apoi recomandă dieta corespunzătoare care va satisface nevoile sale nutriționale fără a da prea multe calorii suplimentare sau, lăsând vitaminele și mineralele necesare.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă sănătoasă de casă pentru câini de casă

Foarte sănătos de casă de casă de casă

Ingrediente

  • 1 kilogram de carne de carne de vită
  • 1 cartof dulce
  • 1/2 ceasca morcate tocate
  • 1/2 ceasuri de ceasuri
  • 1/2 cană de făină
  • 1/2 cană de apă (dați sau luați)

Directii

În primul rând, microunde cartoful dulce până când este moale (aproximativ 4-5 minute). Tăiați-l în bucăți de dimensiuni de mușcătură și apoi lăsați-l deoparte. Acum, gătiți carnea de tocană într-o tigaie cu aproximativ 1 lingură de ulei de nucă de cocos pentru a preveni lipirea. Gătiți piesele până când sunt bine făcute.

Am un labrador, așa că lăsau carnea de tocană tăiată ca atunci când o cumpăr. Dacă aveți o rasă mică sau ceașcă, va trebui să tăiați piesele în biți mai mici.

Când au terminat gătitul, scoateți bucățile din carne de tocană din scaune și le-au pus deoparte. Încălziți scurgerile pe jos și adăugați lent floarea și apa în timp ce mișcați continuu pentru a crea o sosă groasă. Este posibil să fie necesar să adăugați mai mult de o ceașcă de apă de 1/2 în funcție de cantitatea de scurgeri care au rămas după gătit carnea.

TuAcum că ați primit o sos frumos, adăugați carnea gătită, cartofii dulci, morcovii și mazărea la tigaie. Se amestecă pentru a acoperi ingredientele cu sosul. Gatiți rețeta alimentară pentru câini sănătoasă pentru încă 10 minute până când morcovii sunt delicați.

Odată ce mâncarea sa răcit, îl puteți servi la pooch. Va trebui să stocați resturile într-un recipient etanș în frigider și vor păstra timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți stoca această rețetă sănătoasă de casă de casă într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Care beneficiază cel mai mult de alimentele câinilor de casă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente sănătoase pentru câini de casă