Cum să obțineți sap din blană de câine

Câinii au tendința de a intra în lipicios situații și, uneori, care implică mâncarea cu SAP sau intră în SAP în aer liber. Pe măsură ce SAP este lipicios, atunci când nu observați și scoateți-o repede, poate atrage resturi suplimentare, cum ar fi roci, murdărie și paie de pin care se potrivește și pot deveni dureroase pentru câine. Unii proprietari sunt la o pierdere cu privire la procedura corectă a modului de a obține SAP din blană de câine fără a le răni.

Frunză de vărsare a frunzeiÎndepărtarea copacului Sap de la blănurile puilor este un proces simplu și rezonabil ușor, care poate fi finalizat folosind articolele de zi cu zi. Unele metode pot fi consumatoare de timp în funcție de cât de mult sapa și resturile au fost colectate în blană sau la labele lor.

Îndepărtarea SAP de la blana câinelui

Este esențial să începeți procesul corect sau poate provoca mai rău situația și este mai probabil să deveniți frustrați și să faceți greșeli. Cel mai important lucru de reținut la eliminarea SAP din blană este că câinele este afectat și că trebuie să aveți grijă să nu trageți aspru la blana lor, deoarece poate deveni iritat și câinele va fi ritm. O soluție netedă, pas cu pas este aceea de a:

1) Atunci când inspectați zona, luați în considerare dacă SAP sa întărit sau nu. Dacă sapa sa întărit, acesta trebuie să fie înmuiat înainte de ao elimina. Un uscător de păr (sau uscător de animale de companie) pe cea mai mică setare poate fi utilizată pentru a înmuia SAP. Testați mai întâi uscătorul pe tine pentru a determina o distanță sigură în care aerul se simte cald, dar nu fierbinte.

2) Dacă SAP este moale, îl puteți slăbi prin utilizarea diferitelor uleiuri și produse uleioase. Poate fi slăbit prin utilizarea uleiului de măsline, ulei mineral sau unt de arahide neted. Masați produsul în blana afectată și lăsați-o să stea câteva minute. Asigurați-vă că produsul este sigur pentru ca câinele să ingerați deoarece aceștia pot încerca linge zona pentru a elimina produsul din blană.

3) După ce produsul a fost lăsat să stea, folosiți un pieptene de dinți largi sau degetele pentru a lucra la vasul de blană a câinelui. Va trebui să vă deplasați încet și cu atenție pentru a preveni tragerea prea mult pe blănuri. Pe măsură ce vă periați prin blană, utilizați un prosop de hârtie sau un prosop pentru a șterge o parte din substanța uleioasă și reziduul.

4) Nu toate patch-urile vor ieși cu ușurință și, dacă există porțiuni mici ale SAP în blană, le puteți tăia cu folosirea foarfecelor. Aceasta nu este o opțiune, repetați pașii 1-3 până când SAP a fost eliminat sau nu este vizibil. Sapa reziduală va ieși din blănuri în timp și după câteva șampoane.

5) Pasul final este de a face o ultimă spălare a câinelui. Spălați-le cu un șampon prietenos pentru câini și există unele Șampone de câine care sunt în mod explicit destinate să obțină resturi grele din blană și să folosească apă de război. Poate fi necesar să spălați zona de mai multe ori pentru a obține tot produsul din blană.

Dacă există încă SAP în blana câinelui, poate fi necesară o excursie la groomer. Ei vor avea acces la produse de curățare mai puternice care sunt încă în siguranță pentru a fi utilizate pe câine și vor putea să-și trimită zonele pe care lepa este blocată. Cei mai mulți groomiști sunt experimentați în situație și vă pot oferi sfaturi în ceea ce privește tăierea și unde să se aplice petrolului dacă situația se întâmplă vreodată din nou.

Eliminarea SAP din labele câinelui

Este posibil să găsiți adesea sapa nu numai pe corpul câinelui, dar, de asemenea, prins în blana în jurul labei lor și, uneori, în coada lor. Labele unui câine sunt mai sensibile decât blănurile pe corpul lor și necesită o atingere blândă atunci când tăiați sau curățați, mai ales atunci când încercați să eliminați un material încorporat.

Curățarea labei câinelui vor lua mai mult timp decât blănia lor normală și nu ar trebui să se grăbească să împiedice tragerea neintenționată pe blană și determinând câinele să devină skittish. O soluție netedă, pas cu pas este:

1) Ca cu blana normală, verificați dacă SAP sa întărit. Dacă are, lucrați încet să-l înmoaie cu uscător de păr. Asigurați-vă că uscătorul este setat pe cea mai mică setare și urmăriți orice semne de disconfort afișate de câine.

2) Odată ce sapa este înmuiată, aplicați ulei de măsline, ulei mineral sau unt de arahide în zonă. Masați-l ușor în labele lor și spălați-l cu șampon prietenos cu câinele și clătiți cu apă caldă.

3) Orice domeniu în care SAP nu este ușor îndepărtat trebuie să fie tăiat în loc de curățare aspru. Utilizați o lamă chirurgicală de tăiere pentru a elimina blana afectată, dacă nu sunteți confortabil să faceți acest lucru, faceți o întâlnire cu un groomer și explicați situația.

Sfaturi despre cum să obțineți SAP din blană de câiniCând încercați să obțineți SAP din blană de câine, este vital să lucrați rapid și eficient. Cu cât va rămâne mai mult vasul pe blană, cu atât mai greu va deveni și cu atât mai dificil va fi eliminat.

Rețineți că unele tipuri de SAP pot fi toxice pentru câine și pot provoca probleme de sănătate și iritate dacă sunt ingerate sau intră în contact direct cu pielea lor. Identificați arborele pe care muia a provenit din VET dacă câinele începe să experimenteze simptome legate de o reacție alergică sau simptome precum greața, slăbiciunea, vărsăturile sau iritarea pielii sau erupțiile cutanate.

Citiți următorul: Lista ulterioară a plantelor toxice și sigure, semințe pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți sap din blană de câine