Mosquito control pește, gambusia holbrooki, h. Formosa sau guppy.

Mosquitofish est (Gambusia Holbrooki)

Să ne uităm la aceste 3 specii de apă dulce peşte denumite în mod obișnuit "pește de țânțari". Acest "porecle" slab atașat a confundat personalul de pește și faunei sălbatice de ani de zile, deci aici este diferența o dată pentru totdeauna.

01 din 04

Heterandria Affinis, prea însemnă pentru fântuțe, invazive pentru natură!

Familie: Poeciliidae

Gen: Gambusia Poese

Specii: Heterandria Affinis 1854

Gamă: Drenarea Golfului, din Texas la Alabama și în Florida

Mărimea: 2 & frac12- inci, rase la 2 inci

Temperament: Această specie este predispusă și activă pentru dimensiunea sa, va reduce aripioarele Alte pești pentru a mânca și a mânca prăjirea oricărei lucruri se poate potrivi în gura sa rar. Acest pește este întotdeauna foame pentru mâncarea vii și este întotdeauna gata pentru o luptă cu pește, uneori de 4 ori dimensiunea sa.

Cerințe de temperatură: Aproape nici unul, odată stabilit, acest pește poate supraviețui temperaturilor doar deasupra înghețului până la 90f, ceea ce înseamnă că poate trăi sub gheață și durează iarna în cel mai climat, odată stabilit acest pește este aproape imposibil de eradicat.

Diferențe sexuale: Bărbat are gonopodiu și, ca și guppy, este destul de puțin mai mic și mai subțire decât femeia, dar spre deosebire de guppy, bărbatul este incolor și plictisitor maro verzui.

Procedura de reproducere: Considerate a fi printre cele mai dificile dintre lii de a rambursa în captivitate, această specie are, de asemenea, un mare apetit pentru propriul său tânăr. Poate suporta toate tipurile de condiții de apă murdară, alimente sărace și supraaglomerare. Este destul de indestructibil în sălbăticie, dar nu atât de mult într-un acvariu, se pare că are nevoie de apă "veche" și "critterii vii" de a mânca. Tinerii se nasc pe o perioadă de 3 până la 4 zile și totală doar în jurul valorii de 24 pe pui, broods sunt în jur de 6 până la 8 săptămâni.

Pozitive pentru controlul țânțarului: Acesta este un țânțar care se întreabă pe larvele de țânțari, mănâncă propria greutate a acestora pe zi. Acest peşte a fost trimis la multe părți ale lumii tropicale pentru a fi utilizate în exterminarea țânțarilor.

Negative pentru controlul țânțarului: Aceasta este o specie invazivă care va mânca absolut orice prajire vii pe care o pot potrivi în gura lor, inclusiv basul prăjit, păstrăv, tot ceea ce pot mânca, nu doar țânțar larva. Spre deosebire de formosa guppy și H, poate supraviețui temperaturilor foarte scăzute și condițiilor de apă proastă, astfel încât odată introdusă într-un sistem de apă, este dificil dacă nu imposibil să le eliminați.

  • 02 din 04

    Heterandria Agassiz, interesant în acvariu, mic pentru lacuri și iazuri

    Familie: Poeclidae

    Gen: Heterandria Agassiz

    Specii: Herendria Formosa Agassiz 1859

    Gamă: Carolina de Nord la Florida

    Mărimea: Femeie de 1 inch, masculi & frac14- rasa la această dimensiune.

    Temperament: Potrivit pentru un rezervor mic cu Guppies, altfel păstrat de sine din cauza dimensiunilor mici.

    Cerințe de temperatură: 50 la 90f

    Diferențe sexuale: Masculul are gonopodiu și este atât de mic încât bărbatul este luat pentru o prăjitură dacă nu este observată îndeaproape.

    Procedura de reproducere: Acest live-ul este ușor de crescut. Părinții atunci când sunt alimentați cu alimente vii nu acordă multă atenție lui Fry. În timpul sezonului de reproducere, primăvara la mijlocul anului, femelele vor scădea două sau trei prăjite pe zi timp de aproximativ 10 zile sau cam asa ceva. Se vor opri timp de 4 săptămâni și apoi vor începe să renunțe din nou. Fry sunt ușor ridicate, mai întâi pe Infusoria, apoi pe creveți de saramură pentru copii și apoi pe Daphnia.

    Pozitive pentru controlul țânțarului: Nici unul

    Negative pentru controlul țânțarului: Este dificil să ne imaginăm această specie ca peștii de țânțari, deoarece bărbatul este abia mai mare decât o larvă de țânțari integrali în sine. Acest peşte a primit porecla nu pentru obiceiul său de a mânca țânțar larva, dar pentru dimensiunea sa mică. Acest pește este vândut în mod eronat online și în aprovizionarea lacului ca pește de țânțari, nu este un Mosquito Larva Eater și nu va face absolut nici un bun pentru controlul țânțarului. Va mânca o cantitate enormă de Daphnia dacă este furnizată cu aceste animale mici și, dacă le-ar fi dat în mod regulat, acestea vor reproduce în număr mare. Chiar și femelele nu cresc niciodată suficient de mari pentru a mânca o larvă de țânțari plini.

  • 03 din 04

    Gambusia Holbrooki, pești adevărați de țânțari, prima linie de apărare

    Familie: Poeciliidae Gen: Gambusia Holbrooki (numit în onoarea naturalistului J.E. Holbrook) Specii: Gambusia Holbrooki Girard 1859

    Gamă: New Jersey la Florida.

    Mărimea: 2 inci - rase la 1 & frac12- inci.

    Temperament: Această specie este păstrată cel mai bine cu ea însăși, deoarece într-un acvariu va mânca aripioarele de pește de 4 ori dimensiunea sa. Acesta este adevăratul țânță peşte, Dar este destinat sălbatic, nu pentru acvariile comunitare. Acesta este un pește puțin urât, știe cum să lupte și va câștiga. Va mânca orice prăjire sau pește mic pe care îl poate potrivi în gură, inclusiv propriul său prăjit la naștere. Nu este o alegere bună pentru iazul de aur în aer liber, acești mici pești vor tăia aripioare.

    Cerințe de temperatură: Deasupra înghețului la 88F, poate supraviețui sub gheață.

    Diferențe sexuale: Bărbatul are gonopodiu.

    Procedura de reproducere: Această specie poate fi ușor recunoscută de bărbați foarte lungă gonopodiu, aproape o lungă perioadă de distanța de la vârful capului lui până la centrul inimii sale. Femelele dau naștere numai în lunile mai până în octombrie. FRY sunt de aproximativ 1/3 de un centimetru lung și poate mânca ceva la naștere. Datorită dimensiunii lor, prăjirea nu este adesea mâncată de adulți, deși femelele vor mânca ocazional câteva la naștere. O femeie mare poate avea brode de la 30 la 60 de prăjituri la fiecare 6 săptămâni născute peste 2 până la 3 zile. În natură, raportul dintre 6 femele la 1 bărbat este obișnuit. Maturitatea este atinsă în aproximativ 4 luni, în funcție de temperaturile apei și de aprovizionarea cu alimente, așa că numai Fry născut la primăvara devreme poate reproduce înainte ca sezonul de reproducere să se încheie în toamnă.

    Pozitive pentru controlul țânțarului: Acesta este probabil cel mai bun eater de țânțari din toate peşte pentru dimensiunea sa. Un pește individual a fost creditat de S.F. Hildebrand ca fiind mâncat 165 de larve de țânțari în 12 ore! Peștele este considerabil mai mic decât afinisul heterandria, astfel încât tendința sa de a mânca prăjit de nativ peşte este mult mai puțin răspândită. Are o gamă largă de toleranță la temperatură, poate chiar să supraviețuiască prin ierni cu lacuri și iazuri înghețate atâta timp cât apa există dedesubt. Aceasta este o alegere bună pentru Lacul sălbatic și Controlul țânțarului de iaz, dar nu contorul de țânțari ornamental, acest pește va depăși aripioarele de pește ornamental, indiferent cât de mare pește ornamental.

    Negative pentru controlul țânțarului: Această specie trebuie să fie cumpărată în număr suficient pentru a controla populația de țânțari, iar reproducerea sa bazat pe susținerea numai a populației. Unele daune asupra speciilor indigene, dar nu suficiente pentru a efectua populația globală. Acest pește nu este cel mai bun răspuns pentru iazurile ornamentale și fântâni, nu se joacă bine cu pești ornamentali, cum ar fi Goldfish sau Guppies.

    Notă: Gambusia Holbrooki Girard este adevăratul pește de țânțari și este o alegere bună pentru populația de țânțari din iazuri naturale și lacuri. Nu este o alegere bună pentru iazurile și fântânile de curte, că peștele de țânțari este guppy!

  • 04 din 04

    Poecilia Riticulata (Guppy) Controlul mare de țânțari pentru iazurile din curtea din spate

    Familie: Poeciliidae Gen: Lebistes filippi Specii: Guppy / Poecilia Riticulata 1860

    Gamă: Venezuela, Trinidad și Barbados. Guppy a fost introdus peste 100 de ani în urmă în multe localități ale lumii ca pește de control de țânțari, acum "nativ" la fiecare climat tropical și sub-tropical peste fiecare continent de pe pământ.

    Temperament: O specie pașnică potrivită pentru orice mediu, nici o deteriorare a speciilor indigene, nu predispuse la mâncarea prăjită nativă. De asemenea, bun cu orice pește ornamental, și bun în acvariile comunitare la domiciliu, de asemenea. Iestiile în toate formele de apă din fluxurile de rulare și fântâni active la iazuri și lacuri chiar stagnante.

    Cerința de temperatură: 58 - 90F Ideal 72F Media. Sub temperaturi de 58f, guppy-ul se va așeza pur și simplu pe partea sa și va muri liniștit, nici o luptă fără durere, la fel ca adormirea adormită.

    Procedura de reproducere: Masculii acestei specii se pot naște cu oricare dintre caleidoscopul de culoare, chiar crud în formă naturală, ele sunt colorate în culori strălucitoare și nu doi bărbați nu sunt la fel, la maturitate completă, bărbatul guppy comun este de 1 inch în lungime. Femeia este o verde plictisitoare / maro, mult mai mare decât bărbatul, până la 2 & frac12- inci. Femeia Guppy este capabilă să aibă o pui la fiecare 4 săptămâni și o dată impregnată, ea poate avea 5 sau mai multe broode fără a beneficia de un bărbat din nou. Tânărul pot ajunge la maturitate sexuală într-un iaz bine hrănit în 5 până la 6 săptămâni și să dea naștere până la cea de-a 9-a săptămână de viață! Broods sunt oriunde de la 45 la peste 180 de Fry toți născuți imediat, prăjina mănâncă orice și la naștere funcționează pe deplin autosuficientă peşte.

    Pozitive pentru controlul țânțarului: Guppy este un ieftin ușor de a introduce în orice corp de apă, își mănâncă greutatea în Larva de țânțari în fiecare zi. Se rupe în mod liber, dă naștere unor pui mari de tineri auto-suficienți, care sunt capabili să dea naștere în 9 săptămâni, făcând populația de lacuri rapide și ieftine într-un sezon. Guppies mănâncă orice, rareori mănâncă pește de pește nativ, fiecare Guppy își mănâncă greutatea în țânțar Larva în fiecare zi, chiar și prăjitura mănâncă hatchling țânțar larve la naștere. Dacă într-un climat rece, ei dispar pur și simplu din ecosistem la sfârșitul sezonului de țânțari, făcându-l alegerea dvs. să le reintroduceți în următorul sezon. Fantastic pentru iazuri ornamentale și fântâni, supraviețuiesc în cele mai mici fântâni sau cele mai mari iazuri Koi, nu interferează niciodată cu alte pești ornamentali și, de fapt, arata bine.

    Negative pentru controlul țânțarului: Guppies sunt un pește destul de delicat în comparație cu Gambusia Holbrookii Girard, poate să nu facă la fel de bine într-un lac mare sau iaz. Ei vor muri la sfârșitul sezonului în care temperatura apei merge sub 58f.

  • Pentru mai multe informații despre Zika și cum să faceți ca balustrada de apă din spate, salvați

    Dacă căutați controlul ideal al țânțului într-o caracteristică de apă din spate, fântână, iaz sau container de apă mici, decât guppy-ul este răspunsul dvs. Dacă, pe de altă parte, sunteți în căutarea pentru controlul țânțarului pe termen lung într-un sistem lac mare de-a lungul multor ani, vă recomandăm să vă uitați la Gambusia Holbrookii, este cel mai puțin invaziv, va supraviețui vreme rece și este cel mai puțin probabil să perturbe speciile naturale.

    Avem o problemă cu virusul Zika și nu plecăm în curând, trebuie să vă păstrați familia împotriva acestui meci, caracteristicile dvs. de apă din spate pot fi protejate de fiabile Guppy, aflați mai multe aici, aici și aici.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Mosquito control pește, gambusia holbrooki, h. Formosa sau guppy.