Cum să legați în siguranță o plasă de fân

ponei mănâncă fân de la o plasă

Plasele de fân sunt utilizate frecvent pentru hrănirea temporară cai hay în timp ce la un eveniment. Nu vă puteți baza pe potrivită iarbă În orice loc de a vă hrăni calul toată ziua și calul tău nu ar trebui să meargă toată ziua fără hrană. Dacă sunteți la un spectacol de cal, calul dvs. va avea probabil timp să mănânce între evenimente. Plasele de fân nu trebuie utilizate zilnic.

Avantajul plaselor de fân este portabilitatea. Dezavantajul este un cal poate deveni cu ușurință încurcat într-o plasă de fân dacă este legată prea scăzută. Acesta este un accident comun și evitabil. Este un pericol atât pentru cal, cât și pentru oameni care trebuie să o dezamăgească. Nu există nici o modalitate necorespunzătoare de a face plase de fân absolut sigur.

De ce ai nevoie

  • Net de fân
  • Fân
  • Tie Inel, Post, sau Rail robust.

Cum să legați o rețea de fân în siguranță

Iată o modalitate care vă poate menține plasa de fân legată ridicată și în afara drumului.

  1. Umpleți plasa de fân cu fân. Ele țin de obicei aproximativ 3 până la 4 fulgi dintr-un balon mic.
  2. Trageți șnurul astfel încât partea de sus să se încheie.
  3. Legați un nod, astfel încât sacul va rămâne închis. Plasele de fânul de fân sunt făcute sunt destul de alunecoase și rareori se află atât de strâns încât nu le puteți anula cu ușurință când ați terminat.
  4. Buclă capătul liber al remunerațiului prin inel sau peste șină pe care o veți bloca de fânul de la. Acest lucru ar trebui să fie ușor mai mare decât, sau la nivelul capului calului. Dacă legați plasa de fân la o cale ferată, asigurați-vă că este foarte robust ca un cal pushy ar putea remorca pe net suficient de greu pentru a dezlănțui o cale ferată.
  5. Găsiți inelul metalic pe fundul plazi de fân.
  6. Bucle desenul desenului prin inelul inferior și trageți-l înapoi până la inelul sau șina la care leagați plasa de fân. Trageți sacul în sus, astfel încât inelele de pe partea superioară și inferioară a plaziului să fie cât mai aproape posibil.
  7. Nod desenul cu a Nod de eliberare rapidă în jurul valorii de orice legătură cu plasa de fân.
  8. Pe măsură ce sacul se îmbogățește, se va plia în jumătate mai degrabă decât în ​​jos.
  9. Plasele de fân nu ar trebui să fie utilizate pentru hrănirea regulată. Caii trebuie să mănânce cu capul și gâtul lor, mai degrabă decât în ​​poziția lor naturală de pășunat.
  10. Verificați frecvent plasele de fân și le legați dacă încep să se bare.
  11. O alternativă mai sigură este o pungă de fulg din țesături. Faceți unul dintr-o pungă de alimentare pentru o hrănire rapidă temporară sau cumpărați-le pre-făcute.
  12. Aflați cum să legați un nod de eliberare rapidă sau de siguranță. Panic Snaps atașat la sacul de fân și lucrează.

sfaturi

  • Plasele de fân nu ar trebui să fie utilizate pentru hrănirea regulată. Caii trebuie să mănânce cu capul și gâtul lor, mai degrabă decât în ​​poziția lor naturală de pășunat.
  • Verificați frecvent plasele de fân și le legați dacă încep să se bare.
  • O alternativă mai sigură este o pungă de fulg din țesături. Faceți unul dintr-o pungă de alimentare pentru o hrănire rapidă temporară sau cumpărați unul pre-realizat.
  • Învață să legați un nod de eliberare rapidă sau de siguranță sau să utilizați panicele de panică atașate la sacul de fân.

Alte optiuni

Dacă intenționați să cumpărați o plasă de fân, luați în considerare cumpărarea unei pungi de fân sau fulg. Ele sunt un pic mai scumpe, dar sunt oarecum mai sigure. Ele sunt, de asemenea, mai ușor de legat și de a umple, mai ales dacă aveți doar baloturi mari rotunde pentru a lucra cu. Există mai puține șanse de a le cădea și mai puține șanse de a face un picior prins în ele. Deoarece fânul nu se poate agita la fel de ușor, pot exista un pic mai puține deșeuri, mai ales dacă calul tău este tipul de a arunca și împinge sacul în jurul valorii de mult când mănâncă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să legați în siguranță o plasă de fân