Câini și vitamine: ce să dai și ce să evite

Oferind câinilor vitamine este un subiect foarte discutabil pentru mulți proprietari de animale de companie și nu sunt singurii - veterinari sunt, de asemenea, împărțiți pe subiect.

Dacă crezi că poochează să fie Deficitat în vitamine, Dacă vă completați dieta cu vitamine suplimentare în formă de pilule? Este o întrebare simplă care nu are un răspuns simplu. Mulți medicii veterinari nu pot da, de asemenea, un fel clar da sau nu pentru această întrebare, deoarece câinii au nevoi nutriționale diferite pe care nu le-am studiat încă destul de bine.

Unii veterici ar putea spune proprietarilor de câini că hrănind în mod constant o dietă echilibrată în mod corespunzător este suficientă. Cu excepția cazului în care câinele a fost bolnav și slab sau se recuperează după intervenția chirurgicală sau boală gravă sau a fost diagnosticată cu o deficiență de vitamine, atunci nu este nevoie să dea suplimente de vitamine. Este puțin probabil ca ei să se asimileze în corpul câinelui oricum.

Dacă încă mai simțiți că trebuie să vă dați vitaminele dvs. Pooch în formă de pilule, deoarece credeți că dieta îi lipsește într-o anumită parte a nutriției esențiale, ar fi mai bine să-l obțineți pe Yoru Fido să treacă mai întâi prin examinare fizică. În acest fel, medicul veterinar vă poate îndruma în mod corespunzător pe ceea ce este cea mai bună vitamină pentru a vă oferi animalul de companie pe baza testelor și, de asemenea, cum să evitați supradozarea pe vitamine sau pierderea banilor pe pastile inutile.

De unde provin vitaminele câinilor?

De unde provin vitaminele câinilorProducătorii, în special cele mai renumabile, formulează alimente pentru câini care oferă alimentația completă, vitamine și minerale. Deoarece câinii mănâncă în mod esențial aceleași mese în fiecare zi, spre deosebire de oameni, se presupune că, dacă continuați să vă hrănești FIDO aceeași masă echilibrată din punct de vedere nutrițional, atunci să nu fie necesară suplimente de vitamine.

Mai mult, s-ar putea să vă hrăniți vitaminele de câine care nu sunt exact sănătoase și mai greu de procesat pentru corpul animalului de companie. Potrivit veterinarilor holistică la Câini în mod natural revista, Multe vitamine și suplimente pentru câini nu sunt făcute la fel ca vitaminele umane. Aceste produse provin din zaharuri hidrogenate și produse deșeuri din produse industriale în cărbune și mine.

În timp ce unele vitamine slab fabricate pot conține ingrediente cum ar fi formaldehidă și chiar cianură, precum și o mulțime de conservanți, astfel încât vitaminele pot fi stocate în rafturile de magazine de luni sau ani, există un număr de populare Vitamine pentru câini care sunt foarte revizuite de către proprietarii de animale de companie și sunt mult mai sigure (dar nu înseamnă că sunt utile).

Unele vitamine de câine vândute în u.S. sunt, de asemenea, realizate din China, ceea ce înseamnă că acestea sunt probabil produse sintetice. China este cunoscută pentru a avea un control teribil sau chiar fără calitate atunci când vine produsele de companie. Din păcate, aceasta înseamnă că doar două sau astfel de procente din produsele de vitamine de câine realizate pe acea piață sunt inspectate pentru conținutul de sănătate și siguranță.

De asemenea, citiți: 12 fapte despre hrana pentru câini realizată în China [infographic]

Cum un corp de câine răspunde vitaminelor

Câinii vor elimina numai vitamina C și B-complexul în corpul lor imediat ce sunt pipi, deoarece acestea sunt vitamine solubile în apă. Potrivit lui Petmd, vitamina C este într-adevăr doar pipi scumpe pentru câini, astfel încât să puteți săriți și să vă distrugeți (și să alegeți să hrăniți alimentele naturale cu vitamina C în loc). Complexul de vitamina B nu va aborda cu adevărat și va îmbunătăți problemele de sănătate ale unui câine, deoarece se va dizolva cu ușurință și în corpul câinelui.

Unele forme de vitamine solubile grase A, D, E și K, pe de altă parte, pot fi chiar toxice pentru câini pe termen lung, deoarece corpul lor nu le poate elimina foarte bine în sistem. Dacă câinele dvs. mănâncă o masă echilibrată, atunci este, în general, mai bine să săriți aceste vitamine pentru a evita o supradoză.

Unde să obțineți vitamine reale pentru câinele dvs

Unde să obțineți vitamine reale pentru câinele dvsVitaminele reale se găsesc în alimentele reale. Cu toate acestea, dacă faceți mese de hrană pentru câini de casă, datorită numărului de calorii, ar putea fi mai greu să faceți aceste feluri de mâncare echilibrate și să includă toate vitaminele esențiale fără a supraviețui câinelui (ceea ce este mult mai ușor cu Kibble comerciale).

Totuși, există o modalitate de a face acest lucru și Samantha a publicat a Explicarea video Ce suplimente trebuie utilizate în rețetele de casă.

Când vine vorba de alimente specifice care sunt pline de vitamine, sursele mari sunt atât peștii slabi, cât și pe un ulei de pește), ficat. Apoi, este, de asemenea, legume și fructe în mod moderat. Există, de asemenea, ierburi ca și alfalfa, urzică, usturoi (cantități mici) și KEMP că puteți include în mesele câinelui dvs. fără a adăuga prea multe calorii.

Dacă doriți să vă alimentați câinele, o dietă bine echilibrată de mese de casă, cea mai optimă opțiune ar putea fi amestecată Kibble cu alimente preparate acasă. În felul acesta obțineți bunurile din ambele lumi.

Dar dacă VET-ul dvs. prevede suplimentele dvs. de vitamine Pooch pentru un motiv specific, cum ar fi prevenirea unei dezvoltări a tulburărilor moștenite sau pentru a face față unei boli? Opțiunea de a cumpăra vitamine în formă de suplimente este încă acolo, dar asigurați-vă că acestea provin de la producătorii de renume, sunt bine revizuite și a recomandat VET.

O modalitate de a specula dacă câinele dvs. răspunde bine la suplimentul de vitamine pe care îl includeți în mod curent în dieta sa este de a-și monitoriza pipi. Dacă este prea galben și are un miros, atunci este probabil ca să nu ia toate substanțele nutritive și să-i pipneze. Cea mai bună modalitate este de a face verificări regulate ale vetecinilor în care suportul dvs. va fi testat.

Cum să vă dați vitaminele câinilor

Ghidul câinilor și vitaminelor - Ce să dați și ce să evitămCâinii nu știu cum să înghită vitaminele și nu ar putea chiar să ia pilula în majoritatea cazurilor. Mulți proprietari de animale de companie adaugă pilule pentru alimentele câinilor, astfel încât ei nu vor observa. Ei vor fi prea foame să mănânce mâncarea oricum, iar dacă sunt ascunse bine, este o mare strategie. Acest lucru nu este întotdeauna posibil, în special atunci când trebuie să dați o mulțime de pastile sau de mai multe ori pe tot parcursul zilei. În acest caz, puteți utiliza Buzunar de buzunar Pentru a vă înșela poochia.

Unii proprietari de animale de companie susțin că profită de mentalitatea pachetului și de a da aceste vitamine ca recompensă pentru a urmări o comandă, tricking câine în gândirea este un tratament. Acest lucru va funcționa dacă aveți mai mult de un câine în casă și, probabil, până când vă aflați trucurile. Pentru mai multe sfaturi despre cum să oferiți unei vitamine de câine, consultați Ghidul lui Samantha în link-ul de mai jos.

Citiți următorul: Cum de a da un medicament pentru câini și vitamine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini și vitamine: ce să dai și ce să evite