Cât de des ar trebui spălate paturile de câine?

Cât de des ar trebui spălate paturile de câine?

Patul câinelui dvs. este un refugiu sigur. Cu toate acestea, este, de asemenea, unul dintre cele mai importante locuri din casa ta! Curățarea periodică a patului câinelui dvs. este importantă pentru a vă asigura că acestea rămân fericite, sănătoase și igienice. Dar Cât de des ar trebui spălate paturile de câine?

Pentru a elimina bacteriile, resturile și blănurile din pat, recomandarea generală este Masina Spălați patul câinelui cel puțin o dată pe săptămână. Un pat murdar nu este doar inconfortabil pentru pooch-ul tău, dar poate duce la infecții și iritare a pielii dacă nu sunt curățate în mod regulat.

Cât de des ar trebui să spălați un pat de câine?

Paturile de câine sunt în primele opt puncte germene din casa dvs. Acest lucru se datorează faptului că ei păstrează sute de germeni, celule moarte ale pielii, murdărie și materie fecală pe care o port. Cu toate aceste substanțe nedorite, nu este de mirare că patul animalului dvs. este un teren de reproducere pentru bacterii dăunătoare.

În ciuda acestui lucru, a Vamoosh Studiul a constatat că 63% dintre 1000 de proprietari de câini nu se spală paturi de câine o dată pe săptămână. Încă 5% recunosc că nu se spală niciodată patul de câine în mașina de spălat. Pentru a vă proteja animalul de germeni și pentru a le menține cât mai confortabil posibil, vă recomandăm spălarea patului câinelui cel puțin o dată pe săptămână în apă fierbinte urmată de uscarea în căldură ridicată.

Vizite în aer liber

Un câine care își petrece o mulțime de timp în aer liber este probabil să devină mai murdară și să aducă acasă mai mulți paraziți. Dacă sună ca și câinele tău, ar trebui să spălați culoarea câinelui mai frecvent pentru a vă asigura binele igienă. Asigurați-vă că utilizați o calitate Dezinfectarea lichidului sau spray-ului Pentru zonele din jurul patului. Puiul tău Mucky îmi poate pata mai des patul, apelând la spații frecvente. Dacă patul dvs. de câine este colorat cu noroi sau alte substanțe, puteți utiliza o îndepărtare naturală de siguranță naturală înainte de a spăla complet patul.

Alergii

Daca esti alergic La animalul dvs. de companie, există multe modalități de a reduce alergenele interioare și simptomele alergice. Păstrați așternutul de animale de companie într-o cameră dedicată în casă și spălați-l în mod regulat pentru a preveni acumularea lui Dander. Pe lângă spălarea mai frecventă a patului animalului de companie, puteți păstra patul departe de anumite zone ale casei. Poate doriți să vă restricționați accesul câinelui dvs. la pat și la dormitor. Încurajați-vă câinele să stea și să doarmă pe patul lor, mai degrabă decât mobilierul tău tapițat. Mobilierul dvs. poate păstra o mulțime de mătreață și păr.

spălarea unui pat de câine
Spălarea în mod regulat a patului câinelui va împiedica acumularea de blană.

Câine de vărsare

In mod regulat Spălarea patului câinelui poate ajuta la prevenirea unei acumulări mai severe a părului. PET HATER DISOLVERS poate fi adăugată, de asemenea, la spălare pentru a descompune acele fire de păr plictisitoare. După ce ați rulat o încărcătură greu de păr, vă ajută să curățați mașina de spălat, rulându-l pe un ciclu gol de spălare. După aceasta, ștergeți mașina de spălat cu o cârpă pentru a îndepărta părul de companie rătăcitor. De asemenea, puteți adăuga o jumătate de ceașcă de oțet alb sau oțet de cidru de mere la ciclu pentru a slăbi părul de companie.

Cum să spălați paturile câinilor?

Spălarea patului câinelui nu trebuie să fie o corvoadă. Dacă sunteți bine pregătiți și aveți un plan de acțiune, curățarea așternutului Pooch`s se poate face în doar câțiva pași simpli!

Spălarea mașinii

Înainte de a spăla patul câinelui, verificați dacă are un capac detașabil. Dacă puteți scoate complet capacul, încărcați-l în mașina de spălat. Este mai bine să spălați capacul separat de cealaltă spălătorie. Puteți face acest lucru pe o setare de încărcare mare cu apă rece. Când spălați întregul pat, Utilizați o setare de apă caldă pentru a ucide orice insecte, ouă sau bacterii care se ascund în material. Setarea ar trebui să fie de cel puțin 140 de grade Fahrenheit. Dacă patul câinelui dvs. este prea mare pentru a fi spălat în mașina dvs. de spălat, puteți să-l duceți la spălătorie sau spălați-o în baie cu apă caldă și un detergent sigur.

Vid

Asigurați-vă că obțineți o mulțime de păr de câine de pe pat înainte de spălare. Părul de animale de companie se lipesc de țesătura umedă, astfel încât să-l îndepărteze în prealabil vă va ajuta să vă asigurați că patul animalului dvs. este curățat efectiv. Folosind furtunul vidului, concentrați în primul rând pe suprafața de dormit a câinelui, dar, de asemenea, asigurați-vă că îndepărtați praful și părul de la restul patului. De asemenea, ar trebui vid patul între spălări pentru a menține o bună igienă. De asemenea, ajută la agitarea patului câinelui. Acest lucru poate scăpa de sol și murdărie care s-ar putea acumula în interiorul țesăturii.

Detergenți

Când alegeți a Detergent Pentru animalul dvs. de companie, asigurați-vă că ați ales unul care este sigur. Produsele comerciale aspre sunt adesea iritante pentru câini, în special pentru cei cu piele sensibilă. Ar trebui să evitați produsele care conțin fAditivi de ragranzi, distilate petroliere, fenoli, ftalați, formaldehidă și înălbitor. Nu numai că aceste ingrediente iritante, dar pot fi, de asemenea, toxice sau pot provoca o reacție alergică la câini. Dacă câinele dvs. are o reacție alergică severă la detergentul dvs., duceți-le la veterinar.

Precum și detergent, ajută la aruncarea unei oțet în spălare! Puteți adăuga 1/4 sau jumătate de ceașcă de Oțet alb sau oțet de cidru de mere în rufele de animale de companie. Nu numai că este oțet un deodorizator eficient, dar este, de asemenea, sigur pentru pooch-ul tău.

Optați pentru aruncările de pat

Dacă animalul dvs. de companie este o gamă grea, luați în considerare utilizarea unui capac de pat de câine sau căptușeală. Multe capace de pat câine sunt impermeabile și proiectate să reziste la mestecare. Având o acoperire a patului de rezervă înseamnă că câinele dvs. nu trebuie să meargă fără patul lor când capacul este spălat. Utilizarea capacelor de pat poate, de asemenea prelungiți viața lenjeriei de animale de companie. Ele pot ajuta chiar la reducerea numărului de pete.

spălarea unui pat de câine cu substanțe chimice
Utilizați detergenți fără chimicale!

Curățarea paturilor de curățare - FAQ

Încă se întreabă cât de des ar trebui să fie spălate paturile câinilor? Simțiți-vă liber să consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru mai multe detalii. Dacă aveți îndoieli cu privire la sănătatea animalului dvs. de companie, Întrebați întotdeauna veterinarul dvs. pentru sfaturi.

Este bine să spălați paturile de câine în mașina de spălat?

Ideal, Patul animalului dvs. ar trebui să fie lavabil la mașină. Cele mai mici sau medii paturi de câine pot fi în siguranță în interiorul mașinii de spălat medie. În aceste cazuri, singura îngrijorare este cantitatea de păr de companie care poate umple o mașină după doar câteva spălări. Dacă animalul dvs. este o pantofă grea, luați în considerare utilizarea unui a Pet dizolvând părul de companie cu fiecare spălare pentru a reduce cantitatea de blană lăsată în urmă. Este, de asemenea, o idee bună sterge mașina dvs. de spălat cu o cârpă după curățarea patului animalului de companie.

Cu toate acestea, în timp ce majoritatea paturilor de companie sunt lavabile la mașină, unele sunt mai bune să fie spălate cu mâna. Dacă patul de câine nu este lavabil la mașină, Puteți folosi apă caldă și detergent pentru ao spăla cu mâna. Asigurați-vă că toți detergenții au dizolvat și asigurați-vă că clătiți patul de câteva ori înainte de ao usca. Unele paturi de câine pur și simplu nu se potrivesc în mașina medie de spălat. Dacă sună ca patul tău de câine, Don`t Fret. Puteți să vă întrebați spălarea pentru ajutor sau spălați patul cu mâna.

Cum spălați un pat de câine într-o mașină de spălat?

Înainte de a spăla patul de câine, Vacuum cu atenție. Dacă nu puteți folosi un vid, puteți utiliza, de asemenea, o rolă de scame pentru a îndepărta murdăria și părul care este blocat la patul animalului dvs. de companie. Acest lucru va face spălați mai eficient și poate reduce cantitatea de păr lăsată în urmă în mașina dvs. de spălat. Apoi, dacă doriți, puteți pre-trata orice pete prin aplicarea unei îndepărtări a petelor în zonele decolorate.

Apoi, adăugați Detergent de rufe pentru animale de companie la mașina dvs. de spălat. Este mai bine să evitați detergenții care conțin aditivi de parfum, distilate petroliere, fenoli, ftalați, formaldehidă și înălbitor. Aceste substanțe chimice pot fi iritante pentru pielea unui câine. De asemenea, puteți adăuga oțet alb sau oțet de cidru de mere la spălare. Oțetul acționează ca un deodorizator natural și ajută la descompunerea unor substanțe dure de înlăturare din țesături.

Fericit cu munca ta pregătire? Ia patul în mașină! Odată ce mașina dvs. este încărcată, Alegeți o setare fierbinte de cel puțin 140 de grade Fahrenheit. După ce spălarea este completă, puteți încărca patul în uscător. Tumble Uscați patul timp de aproximativ 20 de minute. Nu numai că aceasta va accelera procesul de uscare, dar va ajuta la îndepărtarea oricărei blănuri și bacterii pescă care au fost lăsate în urmă. Dacă nu aveți un uscător, puteți să vă uscați în aer patul câinelui.

Cât de des ar trebui să-mi spăl patul cățelușului meu?

Patul cățelușului dvs. ar trebui spălat o dată sau de două ori pe săptămână. Indiferent dacă îl spălați o dată sau de două ori depinde de nivelurile de activitate ale catelului, orice alergii din familia dvs. și cât de activă este cățelul dvs. În cazul în care puppy-ul vostru se înclină patul în timpul antrenamentului de toaletă, va trebui să spălați patul mai mult Adesea, de asemenea.

Puii noi pot avea alergii pe care nu le cunoașteți încă. Chiar dacă folosiți un detergent sigur de companie, Căutați semne de un reactie alergica În catelul tău. Asigurați-vă că aveți grijă de patch-uri chel, leziuni blister, urticarie, lins obsesiv și frecare. Aceste reacții sunt, de obicei, concentrate în jurul îngrozitorului, între degetele de la picioare și sub picioarele din față. Dacă catelul dvs. reacționează prost la detergentul pe care îl utilizați, treceți la un alt detergent. Acest lucru ar putea fi un detergent natural care folosește ingrediente blânde care sunt mai bune pentru pielea sensibilă a puilor.

Cât de des la spălarea paturilor de câine
Spălați patul câinelui o dată pe săptămână.

Cât de des ar trebui spălate paturile de câine? Vă recomandăm spălarea patului animalului cel puțin o dată pe săptămână. Dacă câinele dvs. este mai activ, accelerează în mod regulat sau trăiește cu proprietari alergici, ia în considerare spălarea așternutului de două ori pe săptămână. Nu numai că vă va păstra pooch-ul fericit și sănătos, dar vă va păstra și mai curat și vă va oferi și pacea minții!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de des ar trebui spălate paturile de câine?