Diy thundershirt: cum să-ți faci propria împachetare de anxietate canin

DIY Thundershirt

Dacă câinele dvs. are anxietate de separare sau este frică de foc de focuri de artificii, văzând câinele înspăimântat și tremurând nu este distractiv pentru niciun proprietar.

Thunderhirul miraculos este anunțat de mulți proprietari de câini ca o soluție perfectă. Este conceput pentru a-ți împacheta câinele, oferind un sentiment de securitate care ține calmul tău canin.

Dacă nu sunteți interesat să achiziționați tunete oficiale, puteți să vă faceți propria dvs. ingeniozitate!

De asemenea - Asigurați-vă că ați verificat articolul nostru 10 sfaturi pentru păstrarea calmului câinelui în timpul focurilor de artificii pe data de 4 iulie!

Previzualizarea conținutuluiHidehow face o muncă de anxietate de câine?Cum de a face un tunethirt pentru dogopțiunea dvs. 1: Utilizați un bandaj Ace pentru a crea o ambalare 2: T-shirt Tehnica 3: Coaseți propria dvs. anxietate de anxietate pentru a achiziționa o învelire anti-anxietate pentru un fel de strategii de câine pentru liniștitor o canină anxioasă

Cum funcționează o lucrare de anxietate de câine?

Câinii și oamenii sunt mângâiați de o presiune blândă - De fapt, tehnica de înfășurare a câinilor este foarte asemănătoare cu procesul de înclinare a unui copil. Această tehnică reconfortantă se numește "presiune menținută" și a fost folosit pentru a calma animalele și oamenii deopotrivă Prin lovirea punctelor de presiune specifice în jurul corpului.

De multe ori, câinele dvs. se va simți instantaneu calmat de senzația de presiune, dar unii câini pot necesita mai multe sesiuni de uzură pentru a se obișnui cu învelișul, deci este recomandat să practici cu înfășurați câteva alte momente în situații de stres scăzut înainte de evenimentul stresant.

Cum să faci un thundert pentru câinele tău

Există câteva abordări diferite DIY Thundertershirt pe care le puteți lua. În acest post, Vom detalia metoda cea mai comună de ambalaj de anxietate de anxietate, precum și o metodă care utilizează un tricou, și, în final, un proces pe care îl puteți urma pentru a coase propria tavă de tuneză.

Opțiunea 1: Utilizați un bandaj Ace pentru a crea o învelitoare

Tehnica Ace Bandage este cea mai comună strategie DIY Thundershirt Vedeți în jurul Web. Nu trebuie să utilizați un bandaj totuși - și o eșarfă funcționează!

Această strategie vine de la Tehnica Ttouch Wrap și este folosit cu succes de mulți proprietari pentru a calma canini stresate.

1. Începeți prin plasarea mijlocului unui bandaj de ace peste pieptul câinelui. Dimensiunea bandajei pe care o utilizați va depinde de dimensiunea câinelui dvs. - utilizați bandaje înguste pentru câini mici și lățime pentru câinii mari.

2. Apoi, aduceți ambele capete ale bandajului în sus și traversați-le peste umerii câinelui. Traversați bandajul vârfului lamelor de umăr al câinelui, apoi traversați capetele libere ale bandajului sub stomacul câinelui.

3. În cele din urmă, legați capetele libere din partea de sus a spatelui inferior, departe de coloana vertebrală. Doriți să vă îndreptați spre configurare, dar nu consimți - presiunea ar trebui să se simtă ca o îmbrățișare plăcută!

DIY Thundershirt
Ilustrație de la Lili Chin

De asemenea, verificați acest videoclip care demonstrează exact cum să poziționați folia de anxietate a câinelui.

Ca o notă de siguranță, nu lăsați niciodată câinele nesupravegheat în timp ce purtați o folie de anxietate, deoarece acestea ar putea deveni accidental încurcate într-una.

Opțiunea 2: Tehnica tricoului

De asemenea, puteți crea DIY Thundershirt cu un tricou simplu. Utilizați o cămașă confortabilă sau spandex Top - ceva care va fi suficient de strâns pentru a oferi o presiune ușoară câinelui.

Pasul 1. Puneți tricoul pe câinele dvs. înapoi, astfel încât câinele dvs coadă se îndreaptă spre deschiderea gâtului.

Pasul 2. Apoi, legați cheile de tricou peste pieptul câinelui. În plus, unii proprietari coase și bandajele de Ace la tricou, astfel încât bandajele să poată fi înfășurate în jurul diferitelor părți ale corpului, lovind punctele de presiune corespunzătoare.

Opțiunea 3: Coaseți înfășurarea proprie de anxietate

Creați-vă propriul Thundershirt Vest cu stilul nostru de anxietate de câine de mai jos. Această strategie este mai avansată, dar va crea o folie de anxietate durabilă, puteți continua să reutilizați de-a lungul anilor.

Am făcut o plimbare video aici sau am continuat să citim mai jos pentru un walkthrough complet!

DIY model de anxietate

Dificultate: Greu

Cu 4 iulie chiar în colț, am vrut să împărtășim cum vă puteți crea propriile tunete personalizabile pentru prietenii tăi blană.

Thundershirts sunt înfășurari confortabile care ajută animalele dvs. să se simtă puțin mai sigure atunci când se ocupă de stres și anxietate. Deși acest lucru este etichetat o dificultate dificilă, dacă sunteți confortabil de cusut și redactarea propriilor modele, aceasta ar putea fi ușor să abordăm!

Provizii:

  • Tricotaj (am folosit Soliduri de țesături de blocare)
  • 2 "Coaseți pe Velcro 
  • 0.75 "Coaseți pe Velcro
  • Potrivirea firului
  • Bandă de măsurare
  • Hârtie de model

Directii:

Acest lucru sa bazat pe măsurătorile personale ale câinelui meu, dar sperăm că puteți utiliza acest lucru ca ghid pentru a crea un model personalizat pentru câinele dvs!

Primul proiect de model. Iată o schiță generală a pieselor dvs. de model:

Prezentare generală a modelului

Îndoiți hârtia de model de dot în jumătate și marcați lungimea dorită să fie tungerul tău să fie. Am măsurat de la gulerul lui Nami de-a lungul spatelui la locul în care am vrut cămașa la capăt care a ajuns să fie 17.5 ".

Fulgi de model 1

Apoi am măsurat lungimea de la gât / guler la piept pentru a-mi da o idee despre locul în care va începe clapeta - Nami a măsurat 4 ". De asemenea, am măsurat lungimea pieptului pentru a obține o idee despre lățimea clapetei și unde se va termina - Nami a măsurat 9 ".

Măsurarea NAMI 2
NAMI Măsurarea Thundershirt

Folosind aceste două măsurători, am tras în linii directoare drepte din marcajul de 4 "și 13".

Modelul de imagine Thundershirt
Imagini Pattern Thundershirt Două

Ceea ce am găsit util a fost folosirea unei bucăți de îmbrăcăminte existente bine potrivite pentru a vă asigura că modelul meu a fost pe drumul cel bun. Dar nu vă faceți griji! Această parte nu este necesară. Am folosit un strat existent pentru a schița curba gulerului meu și a crea un ghid general pentru lățime. A mea a fost de aproximativ 4 "largi.

Măsurarea NAMI 6

Dacă nu aveți o bucată de îmbrăcăminte, puteți utiliza gulerul câinelui dvs. ca ghid - asigurați-vă că adăugați lungimea, deoarece a noastră trebuie să învețe în jurul gâtului. De exemplu, gulerul lui Nami este în jur de 19 ani.5 "Total, dar fiecare guler lateral am făcut a fost de aproximativ 12 ani.5 ", fiecare să ofere o mulțime de spațiu pentru a se suprapune fiind de aproximativ 5 ani.5 "Mai mult în general.

De asemenea, am tras o orientare orizontală folosind haina mea și am adăugat două ghiduri verticale suplimentare la începutul și la sfârșitul originalului meu 17.5 "Linia care formează un dreptunghi.

Apoi am măsurat din partea de sus a spatelui la cea mai mare parte a pieptului ei - aceasta a fost de 13 ". Apoi am conectat gulerul la partea inferioară a clapei cu o linie curbată.

Am măsurat, de asemenea, cea mai mică parte a taliei sale, care a fost de aproximativ 5 ". Am marcat acest lucru ca un ghid, dar am început să coborâm la 4 ". De aici am conectat spatele la clapetă cu o linie curbată și am încercat să oglindă ca fiind mai uniform marginile curbate ale clapei mele din partea de jos.

Modelul 7

Am tras într-o 0.5 "alocația cusăturii și transferarea acestui model la cealaltă parte. * Notă Depinde de modul în care vă place să terminați tivul, după ce mi-am dat seama că aș prefera un 0.25 "Alocație cusăturii pentru asta pentru că mă simt ca și cum ar fi un finisaj maiicator.

Principala diferență pe partea inversă a modelului dvs. este că piesa dvs. de clapetă va trebui să fie mai lungă pentru a vă înfășura în jurul puilor pe cealaltă parte. Măsurarea mea a fost de 10 "mai mult decât prima mea clapă. (Puteți bande hârtia suplimentară de hârtie în această parte, pentru a crea această clapetă dacă nu aveți suficientă hârtie excesivă.)

Măsurarea Thunder Wrap 7

În continuare, va trebui să creați o altă piesă de model pentru panoul care va acoperi înfășurarea în jurul clapetei.

Mi-am îndoit clapeta și am asigurat că piesa de model pe care am atras-o a fost de 1 "mai lungă pe fiecare parte. Am vrut ca asta să coboare aproximativ 1 "de la mijlocul cămășii și a ajuns să fie de aproximativ 8 ani.5 "lungime.

Tăiați țesătura folosind aceste două bucăți de modele.

Odată ce piesele de model sunt tăiate, vă puteți potrivi câțiva dvs. pentru a vedea dacă trebuie efectuate ajustări suplimentare. Câinele meu are o talie foarte mică, așa că am vopsit într-o dart pentru a lua în excesul de țesături. Pentru că această dart a ajuns să fie atât de mare, am terminat această cusătură și am tăiat excesul.

Am simțit că a fost mai ușor să folosiți un serger pentru a termina mai întâi toate marginile brute. Asigurați-vă că ați terminat cămașa și panoul. Îmi place personal să fac o cusătură de mâncare de unde vreau să-mi apăs cusăturile pentru că o găsesc mai repede să fierbe în mod egal. Apoi termin tivul și asigurați-vă că eliminați cusatura de bastură după. Simțiți-vă liber să terminați toate marginile brute, oricum vă place cel mai bine!

Odată ce ați terminat baza dvs., următorul coase pe Velcro.

Pentru gulerul am tăiat bucata de 2 "lățime mai mare de Velcro aproximativ 8.5 "lungime. Coaseți laturile opuse la fiecare curea guler, astfel încât să se suprapună și să se așeze pe puii dvs. când este conectat.

Apoi am tăiat 6 benzi de 0.75 "Velcro la aproximativ 6 ani.5 "lungime.

Pentru a atașa Velcro, coaseți trei laturi groase orizontale la clapeta superioară (piesa de model mic) și trei laturi moi orizontale la panoul clapei laterale.

Apoi, pe clapa laterală mai lungă, care va înfășura în jurul corpului, va trebui să coaseți velcro pe ambele părți ale țesăturii. În partea dreaptă a țesăturii coaseți trei benzi moi verticale și partea greșită a țesăturii coaseți celelalte 3 benzi grosiere.

Partea grosieră a benzii lungi se va lipi de panoul lateral și partea grosieră a clapei superioare va acoperi partea moale a benzii lungi o dată securizată în poziție.

Am cusut cu mâna o inimă mică din resimțită pe panoul superior al clapetei înainte de a folosi o cusătură dreaptă pentru ao atașa.

Și am terminat! Velcro poate părea dificil, dar este doar un pic plictisitor. Și ați putea dori să vă potriviți pe câinele dvs., pe măsură ce mergeți împreună pentru a vă asigura că toate panourile dvs. se întâlnesc și se află în loc.

Marele lucru despre realizarea propriului tău model este că este personalizabil pentru corpul animalului tău și odată ce ai atârnat de ea, nu este mult mai greu să faci modele în diferite dimensiuni!

Unde să cumpărați o folie anti-anxietate pentru câinele dvs

Thundershirt

Dacă aceste tehnici de DIY par a fi prea multe probleme pentru dvs. sau dacă doriți ceva de calitate superioară, puteți încerca unul dintre numelui Brand Dog anxietate împachetează pe piață.

  • Thundershirt. Thundershirt este un înveliș reconfortant, cu o serie de vesta cu o serie de pliuri și clapete velcro care pun o presiune ușoară asupra animalului dvs. de companie pentru a le menține calm. Este cea mai cunoscută de grămadă și are rate impresionante de succes.
  • American Kennel Club anti-anxietate. American Kennel Club anti-anxietate este foarte asemănătoare cu tunele, dar este făcută de AKC. Acesta vine la un preț mai mic decât tunele oficiale, dar ratingurile online nu sunt la fel de mari.

Alte strategii pentru liniștirea unei canine anxioase

Dacă un thunderthirt sau o învelire similară nu vă liniștește pooch-ul, poate doriți să încercați alte strategii de ameliorare a anxietății, cum ar fi:

  • Medicină anti-anxietate. Desigur, nu doriți niciodată să vă dați câinele fără cauză, dar anxietatea severă este la fel de bun un motiv ca oricare (mai ales dacă ați epuizat alte opțiuni). Vedeți noi Lista celui mai bun medicament anti-anxietate pentru câini, inclusiv opțiunile de supra-the-counter puteți cumpăra online, precum și medicamente care necesită o rețetă a vete.
  • Tratați-dăruirea jucăriilor câinelui. Unii câini vor face cel mai bine dacă sunt distrași de focurile de artificii înfricoșătoare sau de furtuni care se întâmplă în jurul lor. Tratați-distribuirea jucăriilor puzzle poate ocupa interesul puilor și poate chiar să înceapă să-i desensibilizeze la stimuli înfricoșători (Woah - Focuri de artificii înseamnă că primesc tratamente speciale)! Unii câini vor fi prea înspăimântați să fie chiar interesați de mâncare, dar alții care sunt în special motivați alimentari pot fi câștigați de unele tratamente deosebit de gustoase.
  • Cutie de anxietate. Unele cutii sunt deosebit de potrivite pentru câinii anxioși - și, în unele cazuri, având o cutie dură este esențială pentru păstrarea câinii dvs. în siguranță. De ce? Ei bine, câinii nervoși vor face uneori orice și tot ce pot pentru a scăpa de cutia lor - câteodată înseamnă să se rănească în acest proces. Dacă ți-e teamă că câinele tău ar putea să se rănească în panică, obtinerea unui Escape-dovada, cu o cutie de câine de anxietate ar putea fi cel mai sigur pariu.

Ați folosit vreodată o vestă de înfășurare de anxietate sau o tundere DIY pentru a vă calma puiul În timpul unei furtuni, focuri de artificii sau alt eveniment anxios? Cum a mers? Distribuiți experiența dvs. în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy thundershirt: cum să-ți faci propria împachetare de anxietate canin