Ar trebui să tratați petele fierbinți ale câinelui cu ulei de nucă de cocos?

Ulei de cocos pentru spoturi fierbinți
Vet-fapte-check-box

Spoturile fierbinți sunt o boală relativ obișnuită care afectează mulți câini. Dar, în timp ce punctele fierbinți sunt o problemă de sănătate relativ minoră, ei pot face ca câinele dvs. să fie absolut mizerabil, așa că veți dori să le tratați cât mai repede posibil.

Există o varietate de moduri diferite de a face acest lucru, iar mulți proprietari au început să folosească ulei de cocos pentru a trata petele fierbinți ale câinelui.

Vom discuta puncte fierbinți și utilizarea uleiului de cocos pentru a le trata, precum și câteva tratamente alternative la fața locului fierbinte de mai jos.

Ce sunt puncte fierbinți?

Termenul "punct fierbinte" se referă la o condiție pe care veterinarii numesc dermatită umedă acută.

Cald, umed și roșu, Seețele fierbinți sunt de obicei înconjurat de un zona de cadere a parului, și pot exuda puroi sau lichid limpede. Uneori, ele par a fi crud și pot să crească remarcabil de repede. Unii pot ajunge 5-inci în diametru Pe parcursul orelor simple.

Dar indiferent cât de mari sau mici sunt, ele nu sunt distractive pentru plutonul tău.

Spoturile fierbinți sunt cauzate de o combinație de factori care nu sunt în întregime clară. ei apar adesea după un tip de rană, cum ar fi o mușcătură de purici, care determină câinele dvs. să înceapă să bată și să lingă zona obsesiv. Această traumă auto-provocată irită pielea și o împiedică să vindece.

in orice caz, Bacteriile joacă, de asemenea, un rol important în dezvoltarea de puncte fierbinți. Bacteriile pot fi limitate la straturile de suprafață ale pielii sau pot pătrunde adânc în straturile de piele și foliculii de păr din apropiere. Implicarea bacteriană mai profundă cauzează adesea leziuni de "satelit" și sunt necesare tratamente agresive pentru a trata astfel de cazuri.

Regimul tradițional de tratament

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți la observarea câinelui dvs. are un spot roșu, roșu este să vizitați medicul veterinar.

În timp ce cele mai multe cazuri sunt ușor de tratat, ocazional se dovedesc timpul rezistent și recurent și din nou. În ambele cazuri, ele sunt foarte dureroase pentru pooch-ul tău și vei dori să o ajuți să se vindece cât mai repede posibil.

Veterinarul dvs. va începe prin examinarea temeinic a zonei. Acest lucru poate include rasarea zonei înconjurătoare pentru a ajuta la curățarea și dezvăluirea prezenței oricăror leziuni prin satelit.

Petele fierbinți sunt, în general, ușor de diagnosticat veterinar, dar poate fi dificil să se determine cauza fundamentală a problemei. Așezările cutanate pot fi colectate pentru a testa prezența acarienilor sau a altor paraziți.

Tratarea punctelor fierbinți implică de obicei câțiva pași diferiți. Zona trebuie mai întâi curățată cu antiseptice blânde pentru a ajuta la uscarea plăgii, iar apoi agenții antiinflamatori sunt administrați pentru a ajuta Opriți câinele de la mâncărime. Acest lucru vă va opri, sperăm ca câinele să lingă sau să mușcați rana, ceea ce îi va permite să se vindece.

Antibioticele (fie topice sau sistemice) pot fi prescrise Pentru a rezolva orice infecții prezente (mai ales dacă bacteriile prezente au pătruns profund în țesuturile câinelui dvs.). În cele din urmă, veterinarul dvs. va încerca să lucreze cu dvs determină cauza originală a plăgii, astfel încât reaparițiile pot fi evitate.

VET dvs. poate administra medicamente care împiedică medicamentele Dacă se consideră că puținele de sânge sunt cauzate. Poate fi, de asemenea, necesar potriviți câinele dvs. cu un guler electronic pentru a împiedica accesul la rană.

Unele dintre cele mai frecvente lucruri care permit bacteriilor să colonizeze pielea și cauza câinelui Locurile fierbinți includ:

  • Allergie de purici
  • Leziuni
  • Paraziți
  • Alergii la mancare
  • Contactați dermatita
  • Boala sacului anal
  • Lingerea repetată a zonelor dureroase, cum ar fi cele cauzate de artrită
  • Lins repetitiv sau mușcă din cauza plictiselii, stres sau anxietate
  • Mușcături de insecte sau intepaturi

Rețineți că Câinii cu haine groase sau blană lungi sunt adesea mai susceptibile la spoturile fierbinți decât sunt altele. Retrieverii de aur, de exemplu, suferă adesea de pete fierbinți, ca și Saint Bernards, Rottweilers, Retrieveri Labrador și păstori germani.

Antibioticele au nevoie de multe ori timp pentru a lucra

Este important să înțelegeți că antibioticele prescrise pentru spoturile fierbinți pot fi necesare pentru o anumită perioadă de timp pentru a fi eficiente.

Nu este neobișnuit ca cursurile de antibiotice să dureze două până la patru săptămâni în unele cazuri.

Tratarea punctelor fierbinți ale câinelui cu ulei de nucă de cocos

Unii proprietari de câini preferă să trateze puncte fierbinți cu soluții naturale de sunet, mai degrabă decât medicamentele antiinflamatoare și antibiotice tipice prescrise de veterinarii.

Trebuie să vă consultați întotdeauna cu veterinarul dvs. înainte de a alege să faceți acest lucru, dar Unii proprietari au raportat succesul după regimurile de tratare a uleiului de cocos.

Proprietarii tratează de obicei pete fierbinți cu ulei de nucă de cocos prin lovirea unui pic de cremă pe locul fierbinte al câinelui. De obicei, este reaplicat după cum este necesar, iar când funcționează, leziunile vor începe vindecarea în câteva zile.

Uleiul de cocos (în cantități mici) nu reprezintă un pericol ingestiv, Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lingerea dvs. de câine - unii proprietari chiar administrează ulei de cocos pe cale orală într-un efort pentru a ajuta la îmbunătățirea funcției digestive.

In general vorbind, Uleiul de nucă de cocos pare sigur și rareori provoacă efecte secundare În afară de iritarea gastrointestinală (deși Pancreatită a fost legată de consumul de cantități mari).

Cu toate acestea, există câteva probleme cu utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru tratarea petelor fierbinți.

În timp ce se crede că uleiul de cocos ajută la hidratarea pielii unui câine (este, de asemenea, folosit de Oamenii În scopuri similare), dar unele veterine contesta această afirmație.

Strategiile tradiționale de tratament la fața locului caută să se usuce rana, mai degrabă decât să-l mențină umed. Puncte fierbinți, prin însăși natura lor, sunt deja umede.

Uleiul de nucă de cocos are substanțe chimice constitutive (acid lauric, în special) care s-au dovedit a prezenta anumite proprietăți antibacteriene. Acidul lauric a fost arătat, de exemplu, pentru a ucide Propionibacterium acnes (una dintre bacteriile responsabile pentru acnee umane) într-un tub de testare și Streptococcus mutan în subiecții vii.

În ciuda acestui lucru, ulei de cocos nu este agentul cu spectru larg că este adesea caracterizat ca.

Există o mare diferență în tratarea tulpinilor bacteriene izolate și tratarea gamei largi de bacterii prezente pe pielea câinelui și petele fierbinți. Pielea câinelui dvs. (ca și propria dvs.) găzduiește o menajerie a tulpinilor bacteriene, care formează un ecosistem complex.

Uciderea unei mâini de bacterii poate sau nu poate fi utilă în tratarea stării. Este posibil să ucizi una dintre speciile bacteriene care concurează cu bacteriile asociate cu locul fierbinte al animalului dvs. de companie. Acest lucru ar putea teoretic agrava conditia.

De fapt, S-au efectuat foarte puține cercetări privind utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru animale de companie - cea mai mare parte a ceea ce se crede că este cunoscut a fost extrapolată din cercetarea efectuată pe oameni.

Un studiu a demonstrat că săpunul de nucă de cocos a fost eficient Acasă Remediu pentru tratarea mange, dar Nu există o cercetare clinică care să arate că aplicația de ulei de nucă de cocos topică are un beneficiu semnificativ în tratamentul punctelor fierbinți.

Takeaway? Consultați veterinarul înainte de a utiliza ulei de cocos pentru a trata petele fierbinți ale câinelui, dar nu fiți șocat când medicul veterinar recomandă un regim tradițional de antibiotice și medicamente antiinflamatorii.

Ulei de cocos pentru spoturi fierbinți

Tratamente alternative la puncte fierbinți

Există o varietate de alte tratamente pe care unii proprietari le folosesc pentru a aborda petele fierbinți ale animalelor de companie. În timp ce unii pot fi eficienți pentru tratarea cazurilor foarte ușoare, nu există nicio cercetare pentru a valida aceste abordări.

Din nou, este, în general, o idee mai bună de a vizita medicul veterinar și urmați cursul de tratament recomandat.

Unele dintre cele mai frecvente Strategii alternative de tratament include:

  • Plasarea unei pungi de ceai aburite și răcite împotriva zonei afectate de mai multe ori pe zi.
  • Aplicarea unei varietăți de ierburi și extracte de plante. Fiecare proponent pare să recomande diferiți și unii chiar avocați utilizarea Extracte potențial dăunătoare, cum ar fi cele derivate din iedera otrăvitoare.
  • Oferind câinii dvs. o baie de ovăz.
  • Aplicând o frecare vaporizantă în zonă.

Oferind câinii dvs. o baie de ovăz Probabil nu va cauza nici o problemă, iar tratamentul sacului de ceai de ceai nu poate nici, ci asigurați-vă că utilizați prudență atunci când încercați strategii de tratament nedovedite pentru a evita vizitarea veterinarului dvs.

Prevenirea petelor fierbinți pe câine

Ca și în multe alte condiții, Cea mai bună modalitate de a trata punctele fierbinți este de a le împiedica să apară în primul rând. Și în timp ce nu este posibil să eliminați complet posibilitatea ca ei să apară, puteți lua mai mulți pași pentru a reduce probabilitatea formării acestora.

Unele dintre cele mai utile pași include:

  • Păstrați câinele curat prin îmbăierea ei într-un program regulat și adecvat.
  • Asigurați-vă că vă uscați bine câinele după înotul sau luați o baie - în special în timpul lunilor de vară caldă și umede, atunci când locurile fierbinți sunt cele mai frecvente.
  • Păstrați părul câinelui periat și îngrijit corespunzător pentru a evita dezvoltarea de tangles și maturi, care poate prinde bacteriile și irită pielea câinelui.
  • Utilizați un purtător preventiv și bifați tratamentul pentru a vă menține câinele fără paraziți externi.
  • Să abordeze orice condiții dureroase din care câinele dvs. suferă prompt.
  • Să abordeze orice condiții de piele, cum ar fi alergii sau dermatită de contact, prompt.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. este suficient stimulat și primește suficient exercițiu pentru a preveni comportamentele de lins de plictiseală sau de stres.

În plus, este imperativ pentru tratați puncte fierbinți cât mai curând posibil pentru a reduce cantitatea de iritare experiențele dvs. de câine și pentru a oferi puii cea mai bună șansă la o recuperare rapidă.

***

Câinele dvs. a suferit vreodată de pete fierbinți? Cum ați făcut să o tratați? A fost la fel de eficace cum ați sperat? Ne-ar plăcea să auzim despre experiențele dvs. - inclusiv metodele care au lucrat și cele care nu au fost - în secțiunea de comentarii de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să tratați petele fierbinți ale câinelui cu ulei de nucă de cocos?