Ce este un punct fierbinte pe un câine?

Punct fierbinte pe umărul unui buldog

Când câinele dvs. are a "Spot fierbinte", Aceasta înseamnă că are o zonă localizată de inflamație și infecție a pielii, adesea exacerbată de bacterii, Staphylococcus intermedius. Infecția poate fi fie superficială, fie adâncă. Alte nume comune pentru această afecțiune includ dermatită umedă, dermatită piotraumatic și dermatită umedă acută.

Când aceste nume sunt defalcate, ei înseamnă: "Pyo;" se referă la "puroi", "-Traumatic" se referă la prejudiciu, în acest caz, este mușcătura auto-provocată, lins sau zgârierea unui site care are nevoie Atenţie. "Dermatită"Se referă la o inflamație a pielii. "Acută" înseamnă că apare rapid și "umed" înseamnă că zona nu a fost lăsată să se usuce și să formeze scabia, care este necesară pentru a se vindeca.

Locurile fierbinți se pot întâmpla în orice moment al anului, cu luni mai calde, mai umede, fiind mai frecvent asociate. Spoturile fierbinți sunt o problemă comună a pielii, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie trecute cu vederea sau ignorată. Cauzele variază și este mai bine să vizitați cu medicul veterinar pentru a determina cauza și obținerea unui tratament adecvat. Cu toate acestea, există multe măsuri de prim ajutor și gestionarea problemelor pe care le puteți efectua acasă.

Cauza pentru spoturile fierbinți

Unii câini vor "începe" un punct fierbinte datorită plictiselii, anxietății, izolației sau altor probleme psihologice legate de stres. Și totuși, de obicei, există un factor fizic care să facă ca câinele să inițieze linsuri extreme și zgârierea comportamentului. Căutați aceste posibile iritante pe sau chiar sub pielea:

  • Fleas
  • Acarieni
  • Altele externe paraziți
  • O insectă sau mușcătură
  • Rănire (rană de piele sau răzuire)
  • Infecție fungică
  • Alergia polenului
  • Reactie alergica
  • Uscată sau crăpare a pielii pielii
  • Dureri în curs de rănire anterioare

Primul ajutor pentru un punct fierbinte

Punctele fierbinți pot apărea brusc și pot crește rapid în dimensiune. Este comun ca un proprietar să observe o mică zonă de piele inflamată (poate doar un centimetru sau la câțiva centimetri în diametru) dimineața, doar pentru a fi întâlnit seara printr-o zonă de leziune mare dimensiunea palmei mâinii tale. Câinele cu un punct fierbinte va fi, de asemenea, foarte agitat și nu va părăsi zona singură. Unii câini vor mârâi sau se vor fixa dacă încercați să examinați zona, dar trebuie făcută o inspecție apropiată. Calm câinele sau distrage atenția cu a trata În timp ce vă furișa un vârf.

Roșeață, oozing, durere și mâncărime sunt toate semnele distinctive ale unui punct fierbinte. Căderea părului este în mod obișnuit prezentă la fața locului și poate exista un miros rău și căldură asociată cu un punct fierbinte. Uneori părul lung în apropiere se poate covora în leziune, ascunzând dimensiunea completă și gradul de problemă.

Aceste leziuni ale pielii sunt făcute mai rău prin mușcătură, lins, sau zgârierea. Acesta este modul ca câine de a "expune" și "curățare" zona cea mai bună poate. Puteți ajuta să participe la fața locului, oferind acest prim ajutor și îngrijire de urmărire.

Primul ajutor pentru un punct fierbinte

  1. Ajustați un ajutor pentru a vă ajuta să țineți ușor, animalele de companie și să calma câinele să o distragă de la ceea ce faceți în primul ajutor. Recompensați-l pentru a vă permite să vă ajutați.
  2. Utilizați un tifon rece (dar nu rece) și foarte moale pentru a umezi mat, astfel încât să puteți peria părul pentru a găsi întreaga margine a oricărei leziuni, ca pete fierbinți, uneori apar în clustere.
  3. Curățați zona cu un material umed, abia cald, steril, steril, cum ar fi bile de bumbac, Q-Sfaturi, bandaj moale sau burete steril. Utilizați apă sterilă dacă este disponibilă, care poate fi încălzită într-o ceașcă de cafea în cuptorul cu microunde timp de câteva secunde sau până când abia cald.
  4. Îndepărtați părul din zona învecinată cu ajutorul unor foarfece de tip Clippers sau Bunted, Pet-Safe. Scopul aici este de a elimina toate părul învecinat care ar putea să se descurce peste leziune. Infecții iubesc locurile întunecate și umede, astfel încât să doriți să expuneți întreaga zonă la lumină și aer curat.
  5. Acum, sterilizați suprafața plăgii cât mai mult posibil prin uciderea bacteriilor care sunt prezente. Acest lucru este cel mai bine făcut cu soluție salină sterilă, care se potrivește cu salinitatea corporală a mamiferelor, cum ar fi oamenii și câinii. Această cantitate de sare ar trebui să fie suficientă pentru a ucide instantaneu bacteriile, dar nu rănește câinele în nici un fel.

Avertizare

Pentru a preveni creșterea mai multor bacterii, aveți nevoie de un criminal de bacterii, dar unul care este sigur dacă este ingerat. (Cremele antibiotice vor fi, probabil, linsizate, iar cele mai multe creme topice de antibiotice sunt toxice atunci când sunt ingerate.) În schimb, folosiți o pungă de ceai negru aburită și răcită sau o antiseptică naturală similară.

Urmăriți îngrijirea

  • Nu încercați să aplicați niciun material de bandajare pe un loc fierbinte pentru a evita crearea locurilor umede și întunecate. Cu toate acestea, un unguent poate fi protector și răcire. Cea mai bună alegere este 100% ulei de cocos, care va fi liniștitor și, de asemenea, prevenirea creșterii infecțiilor.
  • Urmăriți pentru noi locuri. Bacteriile pot fi răspândite prin zgâriere, începând cu un loc fierbinte în întregul loc, deci examinați câinele cu atenție în fiecare zi. Repetați procedura de prim ajutor ori de câte ori un loc arată din nou sau roșu.
  • Câinele ar trebui să se simtă mai ușurat imediat sau în câteva ore de tratament. Dacă este capabil să se concentreze asupra altor lucruri, știți că primul dvs. ajutor a ajutat.
  • Elizabetan conuri care împiedică lins ar trebui să fie o alegere a ultimului stațiune, deoarece acestea provoacă stres suplimentar.

Avertizare

Nu folosiți niciodată Aloe Vera, este foarte toxică pentru câini când este ingerat.

Spotul fierbinte ar trebui să arate mai bine în câteva zile și va fi capabil să se vindece complet în câteva săptămâni. Dacă spotul fierbinte arată adânc, miroase putred, sau nu pare să devină mai bine după două zile, au votul să arunce o privire.

Amintiți-vă, cel mai important lucru pentru recuperarea cu succes a unui punct fierbinte este găsirea cauzei subiacente. Acest lucru este necesar pentru a sparge ciclul traumatismului continuu al pielii, rezultând în alte infecții.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este un punct fierbinte pe un câine?