5 Moduri de a da comprimatele dvs. De catelus

Oferind unui comprimat de medicamente pentru catelus

Puppicul dvs. sănătos se îndreaptă cu mare energie și are o factură curată de sănătate din veterinar, deci de ce vă faceți griji cu privire la tratamentul pentru ochi, urechi, piele sau piling? Chiar și puii sănătoși necesită destul de puțin grijă preventivă, inclusiv pilule de catelus pentru intestinale paraziți și medicamente pentru a preveni Fleas, Căpușe și viermii de inimă.

Și să ne confruntăm cu asta, puii pot fi rugini care se rănesc în timpul Joaca. În timpul primului său an, Magia mea germană Magic avea nevoie de antibiotice de două ori mai întâi când a abordat o stâncă și a avut nevoie de cusături pe o laba și a doua oară după ce a răsturnat și a răsturnat a Claw de rouă.

De obicei, pilulele de rutină sau de purici sunt adesea aromate, astfel încât puii le iau ca tratamente. Pilling cu medicamente care nu sunt aromate poate fi mai dificil și poate risca degetele. Pillingul cere ca puștii să-și deschidă gura, astfel încât să puteți plasa capsula sau tableta pe partea din spate a limbii și apoi să încurajeze câinele să înghită. Puppiesele mai mari sunt mai ușor de pilula, deoarece aveți un bot de bună dimensiune pentru a înțelege. Puii mici și rasele de scurtă durată pot urca și necesită mâini suplimentare pentru ca câinele să coopereze.

Cum să-ți dai comprimatele de catelus

O pereche suplimentară de mâini poate ajuta cu puii wiggly. O persoană deține câinele în timp ce celălalt își deschide gura și pop în pilulă. Dacă nu aveți ajutor, înfășurați tânărul într-o pătură cu doar capul expus. Pentru cățeluși mai mari, îngenunchează pe podea și puneți câinele între picioarele cu care se confruntă. În felul acesta, câinele nu poate să se rătăcească și aveți două mâini pentru a-și gestiona fălcile.

Majoritatea câinilor au o forță incredibilă a maxilarului, ceea ce face dificilă maneta gura deschisă împotriva voinței sale. S-ar putea să fiți capabil să forțați o gură de cățeluș, dar ar putea să o rănească cu ușurință. În schimb, solicitați puilor să se deschidă pe cont propriu.

  1. Așezați palma de o mână peste fața și botul puilor, astfel încât degetul mare pe o parte și degetul mijlociu pe celălalt se potrivește în spatele dintelui de canin superior (lung) de pe fiecare parte.
  2. Înclinați capul înapoi, astfel încât să se uite la tavan.
  3. Apăsați ușor buzele puilor împotriva lui dinți să-l încurajeze să-și deschidă gura. Sau, alunecați un deget în gură și apăsați ușor acoperișul gurii și câinele se va deschide larg.
  4. Apoi, folosiți cealaltă mână pentru a împinge pilula în spatele limbii, închideți rapid gura și și-a lovit gâtul până când înghite.
  5. Au o sticlă de apă de apă la îndemână pentru a da pupui o băutură rapidă după aceea, așa că ești sigur că pilula coboară și nu se lipeste în gât.

O seringă de pilule disponibilă la majoritatea magazinelor de furnizare a animalelor de companie, funcționează bine pentru unii proprietari care nu doresc să riscă să-și pună degetele în gura puilor. Veterinarul dvs. poate demonstra utilizarea sa în siguranță, astfel încât să nu răniți spatele gâtului câinelui.

Ascunderea medicamentelor în tratate

Ascunderea medicamentelor în tratamente funcționează foarte bine cu câinii, care au tendința de a gulpa alimente întregi. Verificați cu dvs medic veterinar În primul rând, totuși, deoarece unele medicamente nu ar trebui amestecate cu anumite alimente.

  • Utilizați o bucată de brânză, un dab de unt de arahide sau orice sunteți sigur că câinele va mânca într-o singură înghițire.
  • Amestecarea medicamentului în întregul castron de alimente nu este recomandat, deoarece puiul poate să nu fie medicat în mod corespunzător dacă nu mănâncă totul imediat. Unele canini inteligenți învață să mănânce în jurul medicamentului.
  • Cu excepția cazului în care medicamentul este un tratament de eliberare a timpului, care ar trebui să se dizolve încet, pilula poate fi zdrobită și amestecată într-o tratare de degustare puternică sau un dab de alimente conservate. Utilizați castronul unei linguri de lingură pentru a pulveriza pilula și a combina cu o gură de mâncare conservată.
  • Dacă ascundeți medicamentele în tratamente, asigurați-vă că oferiți tratamentele înainte de mese pentru a vă asigura că fiecare bit este consumat. Veterinarul sau farmacistul dvs. poate, de asemenea, să poată compune medicamentul într-o formă gustoasă pe care catelul le ia ca un tratament.

După orice tratament, recompensați-vă catelul cu atenție pozitivă. Dă-ți câinele o mulțime de laudă și Redați jocul preferat al câinelui astfel încât să asocieze activitatea cu lucruri bune. Care ar trebui să ajute la determinarea medicamentelor și mai ușor în viitor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de a da comprimatele dvs. De catelus