Top 5 cele mai bune coduri de identificare a câinelui și accesorii guler

Câinii se pierd. S-a întâmplat. Indiferent cât de atent sunteți, durează doar o clipă pentru tovarășul dvs. de canine să se desprindă de lesa sau să alunece printr-o ușă deschisă. Echiparea animalelor de companie cu Cele mai bune etichete de identificare a câinelui este cel mai bun mod de a asigura returnarea sa sigură.

În afară de etichetele de identificare a câinilor, există mai multe alte moduri de animale de companie să țină evidența câinilor lor. Câine GPS Collars este o opțiune populară atunci când mergeți pe călătorii lungi sau pe plimbări.

Cele mai bune etichete de identificare a câineluiMicrocipurile sunt o modalitate excelentă de a vă menține animalul în siguranță, dar, din păcate, ele pot fi citite numai de un scaner special pe care numai unii veterinari, adăposturi și ofițeri de control al animalelor au acces la. Cele mai bune etichete de identificare a câinelui pot fi citite de oricine, adică există o șansă mai bună pentru ca câinele dvs. să fie returnat de un bun samaritean.

Pentru ao pune în mod clar, cu atât este mai ușor Accesați informațiile dvs. de contact, Cu cât va fi returnat mai repede pooch-ul tău. Am găsit cinci dintre cele mai bune etichete de identificare a câinelui și accesorii guler pentru a vă asigura că întoarcerea sigură a câinelui în cazul în care dvs. și animalul dvs. de companie devin separate:

ID-uri de câine Preț Calitate Rating
Gotags Etichete de identificare din oțel inoxidabil $ A+ 4.8/5
Providență Graving Aluminiu PET ID Tags $ A 4.6/5
Gotags Glide-on Pet ID etichete $ B 4.4/5
VET Recomandat câine de etichetă pentru animale de companie $ B- 4.6/5
Provident Graving Swarovski Crystal Pet ID Etichete $ B 4.4/5

* Faceți clic pe cele mai bune etichete de identificare a câinelui pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

TCare sunt cele mai bune etichete de identificare a câinelui?Cel mai bun etichete de identificare a câinelui ar trebui să aibă suficient spațiu pentru a lista toate informațiile importante de contact, inclusiv:

  • Numele dumneavoastră
  • Numărul de telefon
  • adresa dvs. fizică
  • Numele câinelui

Este, de asemenea, important să păstrați eticheta de licență a câinelui pe gulerul său. Când câinele dvs. obține vaccinarea lui rabie, veți primi o etichetă rabie care ar trebui, de asemenea, să fie atașată la gulerul său. Inclusiv aceste etichete se va asigura că oricine vă găsește animalul de companie va ști că este rabie liber și licențiat în orașul dvs. de reședință.

Care sunt cele mai bune etichete de identificare a câinelui?
Top 5 cele mai bune accesorii guler pentru câini pentru a identifica animalul dvs. de companie

1 GOTAGS Steel ID din oțel inoxidabil de animale de companie etichete

Gotags Etichete de identificare din oțel inoxidabilAceste etichete personalizate de animale de companie de la Gotags sunt fabricate din oțel inoxidabil care strălucește la un stralucitor ridicat. Ei vin în nouă forme distractive de os, cravată, floare, inimă, casă, rotund, scut, stea și dreptunghi. Există două dimensiuni pentru a alege de la.

Măsurile de mărime regulate 1.6 "x 1.1 ", în timp ce măsurile de dimensiuni mici 1.3 "x 0.9 ". Fiecare față a etichetei găzduiește până la patru linii de texte gravate laser personalizate în funcție de specificațiile dvs. Etichetele de câine funcționează numai atunci când textele conținute sunt informative și lizibile.

  • Câine de identificare a câinelui Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale de companie au descris Gotags Etichete de identificare din oțel inoxidabil ca etichete inoxidabile premium premium cu texte care au fost citite în mod distinct chiar și atunci când erau atât de mici, în special cu atât de multe personaje într-o linie. Patru linii de pe fiecare față sunt o mulțime de informații. În afară de numele animalului dvs. și detaliile dvs. de contact, este posibil să includeți și informații despre nevoia specială a animalului dvs. de companie, dacă are vreunul.

Cele mai bune etichete de identificare a câineluiMulți proprietari de animale de companie au încredere în acest brand, deoarece au văzut că ultima lungă și gravarea sa a rămas lizibilă după ani de utilizare. Longevitatea acestui articol este foarte importantă deoarece trebuie purtată în fiecare zi; Cu siguranță, nimeni nu știe când câinele dvs. va lua întoarcerea greșită acasă. Această etichetă de identitate trebuie să reziste la energia obișnuită a câinelui și la uzura de uzură adusă de elemente.

Pro:
  • Din oțel inoxidabil
  • Disponibil în 2 dimensiuni și 9 forme diferite
  • Fiecare parte a etichetei găzduiește până la 4 linii de text cu laser-gravat
Contra:
  • Unii cumpărători spun că au fost dezamăgiți de mărimea etichetelor ID pe care le-au primit, spunând că erau mai mici decât se anticipează
  • Unii recenzenți nu au fost mulțumiți de controlul calității acestor etichete, menționând etichetele Mishhapen, informații greșite și informațiile care au fost tăiate din cauza lățimii etichetei

Revizuirea cea mai utilă (citiți Full Amazon Review + Fotografii): Am primit eticheta în decembrie 2015. Eticheta a sosit rapid, cu informațiile corecte. Acum, mai puțin de 6 luni mai târziu, informațiile despre etichetă sunt toate, dar invizibile. Se pare că gravura este foarte & # 8230; & # 8221;

2 Gravura providenței ALUMINUM Etichete de identificare a animalelor de companie

Providență Graving Aluminiu PET ID TagsDacă se pierde și câinele dvs. nu are nici o etichetă de identitate, lucrurile ar putea deveni înfricoșătoare. Cu Gravura providenței etichetele de identificare a animalelor de companie, tu și poochechul tău nu trebuie să treci prin asta.

Aceste etichete de câine sunt fabricate din aluminiu anodizat și personalizate în funcție de specificațiile dvs. Există o varietate de culori, forme și dimensiuni pentru a alege, iar până la 4 linii de texte pot fi gravate pe fiecare față a etichetei.

  • Câine de identificare a câinelui Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale de companie au fost impresionați de elementul pe care l-au primit - exact cum au vizualizat-o când au plasat comanda. Ortografia textului și a numerelor au fost corecte - și nu puteți supraevalua importanța acurateței informațiilor în chestiuni de genul acesta. O singură cifră inexactă ar scrie diferența pe o soartă de câine pierdut. În general, cumpărătorii au fost foarte mulțumiți de Providență Graving Aluminiu PET ID Tags.

Cele mai bune etichete de identificare a câineluiO observație remarcabilă este reacția vânzătorului pe care mai mulți cumpărători au menționat și apreciază atât de mult. Prețul este ieftin comparativ cu produse similare de o calitate mult inferioară. Proprietarii de animale de companie spun că au cumpărat definitiv din nou, dar nu oricând în curând, deoarece etichetele de identificare a câinelui sunt atât de durabile și să arate că nu vor trebui înlocuite pentru o lungă perioadă de timp.

Pro:
  • Din aluminiu anodizat
  • Disponibil într-o varietate de culori, forme și dimensiuni
  • Aceste etichete de identificare a câinelui pot conține până la 4 linii de text gravat pe fiecare parte
Contra:
  • Câțiva recenzori nu au fost fericiți când gravura purta aceste etichete după doar câteva luni de utilizare zilnică
  • Unele reclamații au fost depuse revendicând etichetele sunt prea mici pentru a fi citite cu ușurință

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; cu câteva săptămâni în urmă am petrecut o după-amiază (mult mai mult decât am vrut) citind o grămadă de recenzii. Nu știam ce fel de etichetă să cumpere. Atât de multe tipuri diferite și chiar mai multe opinii. Am decis să merg ieftine și # 8221;

3 Grounds Glide-on Pet ID Tags

Gotags Glide-on Pet ID etichete

Acesta este ceva ce v-ați dorit ca animalul dvs. să fi avut ori de câte ori se strecoară sau se întoarce acasă și este deja întunecată. Gotags Etichetele din oțel inoxidabil se atașează la guler prin glisarea sau trecerea prin cureaua.

Este o mare alternativă la etichetele de identificare a ID-ului, mai ales dacă câinele dvs. este deranjat de o etichetă care se înnebunește sau se mișcă. Din moment ce nu se încurcă, este fără zgomot și nu va fi prins în tufișuri sau oriunde câinele tău nosy își ia capul. Patru linii de informații pot fi personalizate în funcție de specificațiile dvs. Trei dimensiuni sunt disponibile și se potrivesc cu o gamă de lățimi de guler de la 3/8 "la 1".

  • Câine de identificare a câinelui Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Animalele de companie și proprietarii lor preferă acest lucru deoarece nu se învârte cu fiecare mișcare a câinelui. Acest lucru este important în special pentru câinii foarte activi. Deoarece acestea sunt introduse prin guler și sunt realizate dintr-un metal unic și continuu, Gotags Glide-on Pet ID etichete Reduceți posibilitatea atașărilor inelului rupt, clipuri și etichete pierdute.

Cele mai bune etichete de identificare a câineluiAcest lucru este perfect pentru animalele de companie extrem de agil și proprietarii care preferă o etichetă fără triburi pentru câinele lor. Metalul arată durabil și măsoară doar suficient de mare pentru a nu provoca disconfort câinelui. Textele personalizate sunt distanțate frumos și foarte citit. Acesta este un element necesar pentru câinele dvs., mai ales dacă merge în aer liber de cele mai multe ori.

Pro:
  • Aceste cele mai bune etichete de identificare a câinelui slide peste curea gulerului, deci nu va trebui să ascultați etichetele jingling
  • Deține până la 4 linii de informații
  • 3 Dimensiuni disponibile pentru a se potrivi cu o gamă de lățimi de guler de la 3/8 "la 1"
Contra:
  • Unii recenzori spun că aceste etichete de identificare cele mai bune câine nu se potrivesc și ei pretind
  • Alți cumpărători s-au plâns că aceste etichete au margini ascuțite care sapau în gâtul animalului

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Cele mai bune etichete pe care le-am avut vreodată pentru câinii mei. Oțel inoxidabil nu colorată blană. Se potrivesc pe guler cu o bandă de coadă de coadă și # 8221;

4 Etichetă recomandată de identificare a animalelor de companie

VET Recomandat câine de etichetă pentru animale de companieMaterialul folosit în această etichetă de identificare a animalelor de companie de la VET Etichete de identificare recomandate este realizat din aluminiu anodizat, ceea ce îl face mai durabil, rezistent la rugină și frumos proiectat. Există șapte culori și cinci forme pentru a alege de la. Această etichetă PET este compactă, deci nu este obositoare.

O etichetă de câine măsoară aproximativ 1 "-1.5 "pe cea mai mare dimensiune. La această dimensiune, puteți specifica detaliile pe care doriți să le strângeți laser în ea, pentru până la patru linii la maxim 18 caractere pe linie. Proiectele de formă sunt osul, laba, inima, cercul și capul pisicii.

  • Câine de identificare a câinelui Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale de companie cum ar putea alege între combinații de formă, culoare și dimensiune, în special pentru cei cu animale de companie multiple care preferă o formă sau o culoare diferită pe fiecare animal. Ei găsesc VET Recomandat eticheta de identificare a animalelor de companie făcut durabil și destul de ușor de atașat la diferite dimensiuni sau modele de guler. Spre deosebire de stilul de alunecare, acest lucru funcționează cu aproape orice fel de guler. Atașarea inelului divizat este suficient de robustă pentru a menține eticheta să cadă.

Cele mai bune etichete de identificare a câineluiCei care au cumpărat acest lucru pentru animalele lor mai mici au fost fericiți că etichetele au fost luminoase și compacte. Pisicile lor, puii sau câinii mici de rasă ar fi găsit mai mari și mai grele etichete greoaie. Chiar și în compactitudinea lor, informațiile au rămas lizibile și curate. Culorile metalice interesante păstrează eticheta extrem de vizibilă chiar și pentru animalele de companie într-adevăr. În ansamblu, aceasta este o etichetă elegantă și utilă, care vă face să vă simțiți mai siguri despre micul dvs. animal de companie, plecând la escapade aleatorii.

Pro:
  • Din aluminiu anodizat
  • 7 culori și 5 forme pentru a alege de la
  • Poate conține până la 4 linii la maximum 18 caractere pe linie
Contra:
  • Câțiva recenzenți s-au plâns de publicitate falsă, spunând că etichetele nu sunt gravate, ci pictate
  • Unii cumpărători spun că culoarea acestor etichete de identificare a câinelui se freacă după doar câteva săptămâni

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): "A sosit 5 zile după data de livrare originală. Numele spune și # 8220; gravat și # 8221; și comentariile spun că sunt gravate și # 8230;. Unii oameni nu trebuie să știe ce / # 8220; gravat și # 8221; înseamnă sau de fapt a primit ceea ce ar fi trebuit să fie presupuși ", # 8221;

5 Providență Graving Swarovski Crystal Pet ID Etichete

Provident Graving Swarovski Crystal Pet ID EticheteAcesta este unul dintre cele mai bune etichete de identificare a câinelui pentru PET la modă - o etichetă de identificare la modă la modă. Gravura providenței a creat această etichetă care se evidențiază în forma sa osoasă cu 26 de cristale originale Swarovski căptușite de-a lungul perimetrului său. Este fabricat din aluminiu anodizat și vine în culori atractive de roz, violet, roșu, albastru și negru. Partea din față are numele animalului dvs. în scrisori mari, în timp ce celelalte detalii vor fi gravate în patru linii la fața din spate a etichetei. Măsoară 1.5 "x 1" și este dimensiunea ideală pentru animalele de companie mai mici.

  • Câine de identificare a câinelui Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Cristalele Swarovski sunt așezate pe puncte încastrate în apropierea marginilor etichetei și fixate cu ajutorul lipiciului industrial. Proprietarii de animale de companie au observat că ele se stabilesc durabil și se ține atât de bine la jucătorul obișnuit al animalelor de companie. Majoritatea recenzenților sunt de acord că Provident Graving Swarovski Crystal Pet ID Etichete sunt unul dintre cele mai bune etichete de identificare a câinelui pentru Fashionista animale de companie.

Textele gravate laser sunt ușor de citit. Mulți dintre cei care au cumpărat aceste etichete cu mai mult de un an în urmă spun că cei pe care i-au cumpărat s-au ridicat până la uzura normală, iar caracterele gravate de pe etichetă au rămas foarte lizibile. Ei atestă faptul că, deși arată că au fost tipăriți, au fost de fapt gravați. După cumpărarea unuia sau a două dintre acestea, nu câțiva proprietari de animale de companie au decis să comand mai mult pentru celelalte animale de companie. Etichetele nu sunt doar superbe; ele sunt bine făcute și purtând și greu.

Pro:
  • Din aluminiu anodizat
  • Forma osoasă cu 26 de cristale originale Swarovski
  • Disponibil în 5 culori
Contra:
  • Unii recenzori au fost dezamăgiți că cristalele au căzut după doar câteva săptămâni
  • Cumpărătorii au declarat, de asemenea, că numele gravat pe partea din față a etichetei a scăzut mult mai repede decât au anticipat

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Speram ca pietrele să nu cadă cât de repede au spus că au spus că au făcut-o pe etichetele pe care le-au ordonat. Din păcate, am avut eticheta pe câinele nostru mai puțin de 2 săptămâni și deja una dintre pietrele de pe partea de sus a # 8230; # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune coduri de identificare a câinelui și accesorii guler