Aflați cum să observați probleme urinare în câinele dvs

Câine situată pe covor

Probleme urinare La câini sunt comune. Semnele pot varia de la abia vizibil la incapacitatea de a urina (aceasta este o urgență). Dacă animalul dvs. de companie își schimbă obiceiurile urinare, vă rugăm să consultați medicul veterinar cât mai curând posibil.

Unele probleme urinare sunt rezultatul altor boli. De exemplu, o comună Primul semn al diabetului este o urinare crescută. Alte probleme pot fi rezultatul Pietrele sau tumori în vezica urinară care poate provoca obiceiuri anormale de urinare, sânge în urină și infecții ale tractului urinar.

01 din 05

Infecțiile tractului urinar sunt frecvente la câini și sunt de obicei cauzate de Escherichia coli sau altă bacterii. Diferite modificări ale urinei câinelui dvs., cum ar fi sângele, mirosul murdar sau noroiul sau tensionarea pentru a urina, pot fi semne de infecție în rinichi, vezică sau uretra.

Dacă observați oricare dintre semnele comune ale unei infecții ale tractului urinar, vedeți imediat medicul veterinar. Tratamentele sunt adesea disponibile și este cel mai bine să le începeți cât mai curând posibil.

  • 02 din 05

    Într-un animal sănătos, rinichii se filtrează deșeuri produse care sunt produse de organism. Atunci când apare insuficiență renală, aceste produse deșeuri nu sunt filtrate în mod corespunzător și încep să se construiască în sânge. Aceasta este atunci când se observă adesea semne clinice de insuficiență renală.

    Aflați despre schimbările uneori subtile văzute cu boala renală, astfel încât să știți când o vizită la VET este justificată. Este, de asemenea, bun să știți cum se face diagnosticul și ce opțiuni de tratament sunt disponibile.

  • 03 din 05

    Mulți oameni observă că câinele lor este setiană când sunt mai în vârstă. Cu toate acestea, o creștere a consumului de alcool este o preocupare, indiferent de vârsta câinelui.

    Este mai bine să vă vedeți veterinarul dacă observați acest comportament. Poate fi un semn al oricărui număr de boli și va duce la o Schimbarea urinării de asemenea.

  • 04 din 05

    Te-ai prins spunând: "Oh, asta este normal pentru un câine vechi"? Mulți proprietari de animale de companie fac acest lucru, dar unele dintre schimbările pe care le vedem la câini, deoarece vârsta pot fi semne de probleme de sănătate, dintre care unele sunt grave.

    Mai degrabă decât reduceți aceste schimbări ca vârsta înaintată, este mai bine să știți când dvs Câinele senior trebuie să vadă un veterinar. Unele sunt normale și de așteptat, dar altele nu sunt, astfel încât să învețe să recunoască diferența poate face un impact asupra sănătății câinelui tău.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    O problemă comună cu câinii mai în vârstă de sex feminin, în special, este scurgerea urinei. Veți observa adesea că ea se ridică de la stabilire.

    Incontinenta urinara La câinii de sex feminin nu ar trebui să fie ignorați. Vedeți veterinarul dvs. și pot fi capabili să prescrie un medicament care să-și îmbunătățească mușchii și să împiedice problemele ulterioare.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Aflați cum să observați probleme urinare în câinele dvs