Cum să curățați un câine de sex feminin în căldură

Cum să curățați un câine de sex feminin în căldură

Curățarea unui câine de sex feminin în căldură este un proces important. Cel mai vizibil simptom al căldurii este sângele. În timp ce se poate păstra curat prin lins vulva, ea poate avea nevoie și de ajutor de la dvs. Descărcarea ei se poate pata cu ușurință, potențial colorarea stratului de cățea și a mobilierului.

Prevenirea acestor pete și reducerea mirosurilor greșite vă ajută la dumneavoastră și câinele dvs. Îmbunătățește igiena și confortul atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie. Acest articol discută Cum să curățați un câine de sex feminin în căldură, Inclusiv scăldat, curățenie spot și întrebările frecvente.

De ce ar trebui să curățați un câine de sex feminin în căldură

Cățelele în căldură trebuie curățate pentru Trei Motive:

  1. Controlul mirosului
  2. Reducerea petelor
  3. O bună igienă

Descărcarea poate sau nu poate avea un miros vizibil. De obicei mirosul nu este evident pentru oameni, deoarece câinii au nasuri mai sensibile. Curățarea regulată la fața locului, eliminarea oricărei zone directe de descărcare sau scăldarea cățea poate reduce mirosul. Este important să rețineți că mirosurile rele nu sunt întotdeauna normale pentru o cățea în căldură. Un miros nou neobișnuit în timpul căldurii poate indica o infecție. Descărcarea mirositoare este a Simptom al piometrului.

Descărcarea vaginală Pete covoare și tapițerie. În plus, descărcarea uscată determină iritarea zonei vaginale. Aceasta este mai ales o problemă dacă cățea ta nu se lingște curată. Curățarea acestora împiedică în mod regulat unele mizerie în casă, dar nu va elimina complet toată mizeria. Poate doriți să combinați curățarea cu alte măsuri preventive pentru a vă menține casa curată în acest timp. Ar trebui să vă asigurați că lenjeria de cățea dvs. este curată în primul rând și pentru confortul propriu.

O bună igienă împiedică unele infecții vaginale. Vaginita este uneori cauzată de bacterii, inclusiv Escherichia coli și Staphylococcus aureus. Păstrarea zonei curată și uscată reduce riscul acestor bacterii care infectează târfa. De asemenea, ar trebui să practici o bună igienă personală în acest timp. Nu atingeți sau nu încercați să curățați zona sanitară a câinelui cu mâinile murdare.

Curățarea unui câine de sex feminin în căldură

Pentru a curăța un câine de sex feminin în căldură, puteți practica baie sau Curățarea la fața locului. Cea mai bună abordare va depinde de nevoile câinelui dvs. în timpul ciclului de căldură.

Să vă îmbogățiți câinele

Bun lucru implică spălarea întregului corp al câinelui. Vă puteți scălda câinele în timp ce este în căldură. Cu toate acestea, unele măsuri de precauție trebuie luate în acest timp. O cățea în căldură este ușor de stresată și poate fi mai predispusă la rupere. Există patru modalități principale de a vă asigura că curățarea câinelui dvs. de sex feminin în căldură merge fără probleme:

  • Nu o forțați
  • Utilizați armarea pozitivă
  • Utilizați apă călduță pentru confort
  • Fii delicat

Adunați consumabilele pe care le veți avea nevoie înainte de a alerga baia. Veți avea nevoie de următoarele consumabile:

  • Șampon de câine ușor
  • Prosoape uscate
  • Curățați prosopul
  • Apă călduță
  • Tratamente Pentru armarea pozitivă (opțional)

Asigurați-vă că mâinile dvs. sunt curate înainte de a spăla animalul de companie. Încet coborâți câinele în apă de baie cu căldură și umeziți-o ușor. Puteți folosi mâinile sau un duș. Șampon de câine spumă în blana ei și spălați zona ei sanitară folosind un prosop. Clătiți tot șamponul folosind apă caldă proaspătă. După ce vă asigurați că șamponul este spălat temeinic, îndepărtați animalul de companie din baie și uscați-o cu un prosop. Dacă doriți să utilizați un blowdder, păstrați-l întotdeauna la căldură scăzută pentru a reduce riscul de arsuri. Întotdeauna încheiați sesiunea pe o notă pozitivă! Ar trebui să oferiți laudă, tratează și confort pentru animalul dvs. de companie pentru cooperarea ei.

Încălzirea pe deplin Câinele dvs. are mai multe beneficii. Baie îmbunătățește igiena, îndepărtează murdăria și menține o stare bună de acoperire. Unii câini pot chiar să se bucure de timpul de legare și să contacteze cu dvs. Cu toate acestea, există, de asemenea, negative pentru a scăpa câțiva câini care trebuie luați în considerare. Bătarea prea frecvent elimină uleiurile naturale produse de piele. Aceasta determină iritarea și uscăciunea. Procesul de scăldat este, de asemenea, extrem de stresant pentru câțiva câini. Când o cățea este în căldură, ea este mai ușor stresată și o baie poate să o agraveze.

Curățarea la fața locului

Curățarea la fața locului vizează zonele sanitare ale câinelui dvs. Această metodă este cea mai bună pentru câinii care se incomod cu o baie completă. În timpul unui ciclu de căldură, câinele dvs. poate fi anxios și dureros. Acest lucru face ca îmbăierea mai stresantă și de curățare la fața locului mai potrivită în unele cazuri.

Asigurați-vă că câinele dvs. este într-o stare calmă înainte de a încerca să fie curată. Folosind o cârpă umedă, curată, ștergeți picioarele din spate ale câinelui pentru a elimina descărcarea. Alternativ, puteți utiliza, de asemenea, o sticlă de apă de pulverizare pentru îndepărtarea mai ușoară a petelor. Asigurați-vă că zona este uscată utilizând un prosop pufos sau o cârpă moale. Îmbrățișarea ușoară a zonei păstrează zona de a deveni prea agitată. Zona va fi sensibilă și ușor de iritat dacă încercați să o curățați.

Curățarea la fața locului este mai puțin stresantă decât o baie completă și este mai rapidă. Dezavantajul său este că nu este la fel de amănunțit ca o baie completă. Este, de asemenea, mai puțin probabil să reducă mirosurile rele, deoarece nu este implicat niciun șampon. În plus, poate fi, de asemenea, mai puțin eficient pe rasele cu părul lung, deoarece petele pot merge adânc în strat. Combinația de pete de descărcare și blănurile lungi umede poate provoca un miros mai rău.

dușul unui câine în căldură
Dușul unui câine în căldură tinde să fie puțin mai lent decât de obicei. Fii delicat!

Evitând ciclul de căldură

Spaying elimină de obicei riscul unui ciclu de căldură. Dacă nu intenționați să vă rupeți cățea, este de obicei recomandabil să o aduceți în spayed. Aceasta este o intervenție chirurgicală comună pentru a elimina ovarele și uterul unei cățea. În plus, spargerea împiedică unele infecții cu uterul, cum ar fi Pyometra. Chirurgia reduce, de asemenea, producția de progesteron. Progesterul este un hormon sexual cheie, implicat activ în ciclul de căldură. Acesta guvernează libidoul și pregătește uterul pentru implantare și producție de lapte.

AAHA recomandă Puii spaying între 4 și 6 luni de vârstă. Veterinările nu recomandă spionarea cățea dvs., în timp ce este în căldură, deoarece mai multe fluxuri de sânge spre zona afectată în acest timp. Din acest motiv, o perioadă de așteptare de două până la trei luni după ce ciclul de căldură este recomandat. În cazuri rare, o cățea arată încă semne de căldură după ce au fost spuse. Aceasta se numește Sindromul rămășiței ovariene. Țesutul ovarian rămase în interiorul corpului produce suficient estrogen pentru a declanșa semne de căldură.

Cum să curățați un câine de sex feminin în căldură - întrebări frecvente

Dacă acest articol nu a răspuns la întrebările dvs. până acum, ar trebui să găsiți ceea ce aveți nevoie în secțiunea noastră Întrebări frecvente.

Cum de a mângâia un câine în căldură?

Câinele dvs. de sex feminin în căldură este anxios și stresat și are nevoie de confort. Ea va căuta Mai multă reasigurare, somn și atenție în acest timp. Să se adapteze la nevoile ei și să ofere mai multă atenție așa cum o cere. Cuddlele regulate și timpul de îmbinare suplimentar vor fi apreciate. Câinii de sex feminin în căldură au adesea energie. Ei vor găsi confort în plus Joacă și exerciții fizice. Exercițiul va încuraja somnul, lăsând mai puțin timp pentru anxietate și stres.

Câinii fac o mizerie când sunt în căldură?

Câinele dvs. de sex feminin în căldură va produce descărcare vaginală care poate face o mizerie. Descărcarea este roșie la culoare roz și lasă petele. De asemenea, va urina mai frecvent. Aceasta înseamnă că poate urina cantități mici în casa ta. Aceste două procese semnal la câinii de sex masculin starea ei de reproducere. În unele cazuri, cățea dvs. poate intra într-un ciclu de căldură și să nu facă nici o mizerie într-o căldură numită Heat # 8220.& # 8221;

din fericire, Există modalități de a controla și de a împiedica o mizerie în casa dvs. Bătarea, curățarea la fața locului și plăcuțele pot fi utilizate pentru a reduce cantitatea de descărcare scursă. Unii proprietari își restricționează cățea într-o zonă ușor de curățat a casei. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că câinele dvs. nu este izolat de la dvs. Izolarea și lipsa stimulării mentale o vor accentua și vor sugera că este pedepsită.

Poate un câine de sex feminin să intre în căldură fără sângerare?

Câinii de sex feminin pot fi în căldură și nu arată nicio sângerare. Cum fiecare câine de sex feminin prezintă semne și se comportă în timpul ciclului de căldură variază de la un caz la altul. Unele catelusi nu prezintă deloc descărcare sau pot avea o descărcare foarte ușoară. Acest lucru se numește a Silent & # 8221; sau # 8220; uscat & # 8221; căldură. Puteți identifica o căldură tăcută prin testarea progesteronului seric. Câinii de sex masculin intact pot, de asemenea, să reacționeze la o căldură tăcută. Călurile tăcute pot fi normale pentru câinele dvs. de sex feminin.

Când apare căldura tăcută, poate indica, de asemenea, o tulburare de reproducere. Hipotiroidismul duce la anistrul prelungit, la probleme ovulatorice și la încălzirea tăcută. Trebuie să căutați sfaturi veterinare dacă animalul dvs. de companie arată în mod regulat simptomele problemelor de reproducere.

Ar trebui să-mi curăț câinele atunci când este în căldură?

Câinele dvs. de sex feminin se va curăța, de obicei, în timpul unui a ciclul de căldură. Cu toate acestea, ea poate avea nevoie de asistența dvs. Dacă nu se curăță, va trebui să se scaldă și să spună curat pentru a menține o bună igienă. Curățarea unui câine de sex feminin în căldură va reduce mizeria în casa dvs. Poate doriți să combinați curățarea la fața locului cu alte măsuri de control. Scutece și plăcuțe sunt, de asemenea, potrivite pentru animalul dvs. de companie. Scutecele de câine sunt disponibile în mai multe dimensiuni, astfel încât să puteți găsi unul potrivit pentru câinele dvs. Dacă nu, atunci scutecele de casă pot funcționa la fel de bine.

În concluzie, un câine de sex feminin în căldură se va curăța, dar poate avea nevoie de asistență. Vă puteți ajuta prin curățarea spoturilor și îmbăierea ei după cum este necesar. Curățarea prea mult poate provoca disconfortul câinilor dvs. și pielea uscată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să curățați un câine de sex feminin în căldură