Ghid pentru vânzarea câinilor adulți

Ghid pentru vânzarea câinilor adulți

Proprietarii și crescătorii de multe ori se asociază Vânzarea câinilor adulți cu un proprietar care nu-i pasă sau nu va mai pune în efortul. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Boala, pierderea locului de muncă sau moartea familiei sunt toate modificările neașteptate și se pot întâmpla oricui. Majoritatea proprietarilor nu doresc niciodată să-și vândă câinele, dar în anumite situații, este cel mai responsabil lucru de făcut.

Chiar dacă sunteți Vânzarea câinilor adulți ca un crescător, cum ar fi vânzarea unui vechi baraj sau sire, Acest lucru nu înseamnă că nu-ți pasă. Prin urmare, meritați să cunoașteți opțiunile. De la metodă de vânzare, la proprietarul ideal pentru ei, mulți factori trebuie luați în considerare. Să facem procesul mai ușor pentru dvs.

Vinde câinii adulți o alegere inteligentă?

Vânzarea câinilor adulți poate fi o decizie inteligentă cu pregătire și înțelegere corectă. S-ar putea să fiți un crescător care vinde un baraj sau un sire sau un proprietar forțat să se repare acasă. Este foarte ușor să judecăm aceste situații și să spunem că un câine este un angajament pe tot parcursul vieții și ar trebui să fie atunci când sunt achiziționate. Cu toate acestea, situațiile apar pe care nu le putem pregăti și în aceste cazuri, ar putea fi cea mai potrivită pentru a vă întoarce câinele. Atâta timp cât interesele cele mai bune sunt la inimă, uneori este cea mai bună decizie.

Mulți factori ar trebui să fie luați în considerare atunci când publicitatea și găsirea casei potrivite pentru câinele dvs. Verificați ce sunt Nivelurile de energie sunt și dacă un proprietar le poate furniza suficientă stimulare. De asemenea, ia în considerare sănătate, au nevoie de cineva care să permită financiar să sprijine facturile în curs de desfășurare. Un alt factor de luat în considerare este dacă sunt bune cu alți câini, animale de companie sau copii. Acest lucru va afecta ce fel de gospodărie se pot mișca. La vânzarea unui câine adult, personalitatea, nevoile și limitările lor trebuie menționate direct. Obținerea rapidă a câinelui dvs. o casă nu ar trebui niciodată să fie prioritatea, dar în schimb, găsirea lor Home dreapta.

Unde să vindeți câini adulți

Poate fi dificil să știți unde să începeți vânzarea unui câine pentru adulți. În principal, deoarece nu este atât de multă atenție pe adulți și mai mult pe puii. Prin urmare, trebuie să luați în considerare ce Vânzarea locației va atrage cei mai mulți și mai corecți cumpărători.

Ziar local

Anunțurile ziarelor locale pot fi minunate la Obțineți atenția cumpărătorilor locali. Aceasta înseamnă că nu pierdeți timpul cu cumpărătorii care sunt prea departe. În plus, înseamnă că călătoriile pentru a vedea și a lua câinele vor fi mult mai ușor de organizat atât pentru dvs. cât și pentru noul proprietar. Puii pot fi anunțați și în ziar, dar ziarul nu este niciodată învârte cu reclame de câini, prin urmare, câinele dvs. nu va fi umbrit de multe pui.

Ziarul atrage, de asemenea, atenția unui o mare varietate de oameni cum ar fi fanii sportivi, cei interesați de politică și chiar aceia care le plac titlurile bazate pe bârfe. Strălucirea acestui lucru este că diferite tipuri de oameni pot oferi stiluri de viață diferite la câinele dvs. Prin urmare, puteți găsi cea mai potrivită casă pentru animalul dvs. de companie cu cel mai bun proprietar.

Vânzarea câinilor dovediți adulți
Alți crescători pot fi cumpărători minunați ai câinilor dvs. dovediți adulți.

Publicitate online în Pet MarketPlaces

Această metodă este excelentă pentru vânzarea câinelui tău adult, așa cum este specificat pentru cei care doresc să achiziționeze un animal. Utilizarea caracteristicilor, cum ar fi descriptorii de căutare, permiteți proprietarilor potențiali să descopere pooch-ul dvs. de fiecare dată când caută aceste caracteristici. Acestea pot include factori fizici și comportamentali, cum ar fi tipul de rasă, vârsta și chiar temperamentul. Anunțurile online arată, de asemenea, înregistrările lor la o audiență mult mai largă, sporind posibilitatea de a găsi un potențial proprietar.

Posibilele căderi includ viitorii proprietari care nu văd anunțul dvs. din cauza numărului de reclame online, precum și etichetele corespunzătoare care nu sunt utilizate. Asigurați-vă că utilizați toate etichetele și descriptorii potrivite pentru câinele dvs., precum și inclusiv cât mai multe posibilitatea de a obține o notificare pentru puii dvs. Asigurați-vă că includeți locația dvs. dură, astfel încât numai proprietarii care pot călători la dvs. vă vor contacta.

Craigslist

Vânzarea pe Craigslist are cu siguranță avantajele și contra. Această metodă de publicitate online va ajunge foarte repede pe mulți potențiali proprietari. Vânzarea câinelui dvs. adult aici poate duce la o schimbare rapidă, deoarece etichetele pe care le utilizați vor apărea în oricine căutarea animalelor. Mai multe informații sunt furnizate odată ce faceți clic pe linkul principal, inclusiv imagini și locații generale.

Cu toate acestea, acest site web va folosi titlurile ca principalele puncte de publicitate pentru a atrage atenția cumpărătorilor. Prin urmare, asigurați-vă că scrieți un titlu rapid, dar captivant pentru a atrage cumpărători și proprietari dintr-o casă potrivită pentru câinele dvs. O altă problemă cu Craigslist se datorează faptului că este atât de general în vânzarea produselor, puteți primi cereri impulsive sau potențiali cumpărători dodgi. Asigurați-vă că întâlniți potențialii cumpărători pentru a le ordona și intențiile lor înainte de a efectua o vânzare, acest lucru vă ajută să vă asigurați că câinele dvs. merge la o gospodărie adecvată.

Flyers

Deși acesta este un Metodă de publicitate de modă veche, Poate fi la fel de benefică în găsirea unei case noi pentru câinele dvs. Marele beneficiu al acestei metode este că numai cumpărătorii din acest domeniu vă vor vedea anunțul dvs. și, prin urmare, este posibil să aveți ocazia să vizitați câinele dvs. În plus, este posibil să știți deja persoana care întreabă despre câinele dvs. și, prin urmare, știți dacă această persoană ar fi un proprietar potrivit. Creați un fluturaș pe computer cu următoarele informații incluse:

  • Numele câinelui
  • Câine de gen
  • Cerințe precum o grădină mare din spate
  • Limitări, cum ar fi acestea nu pot trăi cu alți câini
  • Informații de contact pentru dvs

Un dezavantaj al acestei metode este că fluturașii sunt vulnerabili la vremea rea. Ploaia le poate distruge cu ușurință și vântul le poate distruge. O măsură preventivă ar trebui să fie laminată și legături zip pentru atașament. Acest lucru ar trebui să păstreze fluturașii în siguranță și exact unde doriți să fie. Mai mult, trebuie să alegeți o locație bună pentru a plasa fluturașii. Luați în considerare zonele din interior, cum ar fi mall-urile de cumpărături sau magazinele de animale, acestea vor fi atât ocupate, cât și magazinele de animale de companie vor viza publicul potrivit. Dacă le plasați afară, asigurați-vă că sunt într-o zonă ușor vizibilă în care mulți oameni călătoresc.

Imprastie vestea

Indiferent dacă utilizați cuvânt de gură sau Social Media, Această metodă poate răspândi rapid știrile pe care le vindeți câinele adulți și căutați cumpărătorul perfect. Cuvântul de gură se poate răspândi foarte repede și de multe ori pe care le spuneți vor răspândi cuvântul celor care ar putea fi interesați. Prin urmare, această metodă poate fi foarte eficientă. Social media poate fi utilizată pentru a afișa informațiile unui grup mare de persoane, care, la rândul lor, pot fi apoi comunicate prin cuvânt de gură.

Aveți grijă de această metodă, deoarece adesea impulsivitatea poate juca un rol aici. Cineva poate vedea postul și decide imediat că vor câinele dvs. fără să știe cerințele potrivite pentru puii dvs. Asigurați-vă că fiecare anchetă este cineva cu cunoștințe generale de câine, timp și o casă potrivită. În plus, cei care încearcă să se grăbească în proces în loc să vă întrebe întrebările ar trebui să ridice un steag roșu.

Beneficiile câinilor dvs. adulți pe care îi puteți face publicitate

Vrem ca locuința potrivită pentru câinii noștri adulți, dar le vindem și trebuie să-i promoveze beneficiile pentru a prinde ochiul cuiva. Aici sunt doar câțiva profesioniști pe care mulți câini adulți le au pe care puii nu o fac de obicei.

Instruit

Vânzarea de câine pentru adulți și antrenament de ascultare
Adăugați unele antrenamente de ascultare înainte de a vinde un câine pentru adulți.

Când cumpărați un cățeluș, trebuie să aveți mult timp liber și răbdare să le instruiți prin comportament bun și comenzi necesare. Un câine adult, pe de altă parte, ar trebui să aibă deja o cunoaștere de bază a comportamentului și trucurilor adecvate.

Acestea pot dura câteva zile, săptămâni și, uneori, luni pentru a se antrena. Poate fi atât de îngrijorătoare, cât și frustrantă în timpul procesului de instruire, în special în ceea ce privește comportamentele negative care vă pun puțul la risc. De exemplu, puii pot mesteca distructiv sau nu se vor întoarce când s-au sunat, prealabil este frustrant, dar acesta din urmă poate fi o problemă de siguranță, care poate fi deosebit de dificilă pentru un proprietar de primă dată. Faceți publicitate că câinele dvs. este deja instruit și bine comportat în și în afara casei. Acest lucru va face lucrurile mai ușoare și mult mai puțin timp consumând pentru proprietar și va fi un punct de vânzare.

Spargere

Incercand sa Trenul Potty Un catelus descurajează pe mulți să cumpere unul. Multe familii doresc un câine, dar, mai ales cu închirieri, nu își pot permite accidentele. Un câine adult este o soluție principală la această problemă. Un câine crescut ar trebui să fie deja instruit și, prin urmare, noii proprietari nu vor trebui să vă faceți griji cu privire la accidentele de pe covor. Ei încă mai fac plăcerea de a-și deține propriul câine fără acest dezavantaj negativ.

Chiar și cei cu ipoteci pot avea griji cu privire la antrenamentul olar un câine dacă au copii sau de muncă lungi. Părinții se pot îngrijora de consecințele neigienice ale unui catelus instruit al Unii și un copil mic, mai ales dacă părăsiți camera și există o perioadă de timp fără supraveghere. În plus, cei care lucrează ore îndelungate pot să nu poată menține programul necesar pentru a instrui în mod eficient sau rapid un pui.

NETERED & SPAYED

Costurile, chirurgia majoră și timpul de vindecare pentru a neutering sau Spaying Procedura poate face griji orice potențial proprietar. Procedura poate fi destul de dificilă pentru un proprietar de primă dată și mulți trebuie să poată monitoriza animalul de companie imediat după procedură. Cu anumite momente de lucru, este posibil să nu fie posibil ca un proprietar să rămână cu o operare recent pe catelus și lăsând-o singură nu este o opțiune. Chiar dacă există îngenunchii care ar putea viziona puii, unii proprietari nu se simte confortabil, dându-și noul catel pe o canisa în fiecare zi și, eventual, provocând mai multă stres.

Majoritatea câinilor adulți vor fi deja spionați sau neaterați, ceea ce ia toate grijile cu privire la această procedură cu un nou animal de companie. Cu toate acestea, în cazul unui câine de reproducere ex, trebuie să vă asigurați că faceți publicitate că acest lucru nu este cazul.

Mai mult timp pentru a vă concentra pe proprietar

La fel de mult ca toți adorăm puii, putem recunoaște că sunt mult mai exigenți decât un câine adult. Ei necesită mai multă atenție, ore care dezvoltă o obligațiune și o formare și chiar supravegherea. Înainte de a fi instruiți corespunzător, ei sunt capabili să provoace o mulțime de haos și să fie destul de distructive. În ansamblu, un catelus este consumator de timp.

Cumpărarea unui câine adult, totuși, ar trebui să fie mult mai puțin. Desigur, va trebui să vă petreceți timp să le folosiți cu noua lor casă. Cu toate acestea, vor avea nevoie rar de formare, de supraveghere și nu aproape la fel de multă atenție ca o cățeluș. Acest lucru vă lasă mai mult timp să vă concentrați asupra dvs., care este deosebit de benefică într-o casă de familie sau pentru un proprietar care lucrează un loc de muncă foarte stresant. Tipul de rasă a câinelui dvs. va influența nevoile lor de atenție, dar, în general, toți sunt mai calme și mai independenți ca adulți.

Fără mestecare

Când achiziționați un cățeluș, trebuie să fiți conștienți de faptul că vor fi neinstruiți și, de obicei,. Acest lucru duce la o combinație proastă a posesiunilor dvs. și a celor care sunt mestecate în mod regulat! Pentru a preveni acest lucru, va trebui să vă păstrați catelul mental și fizic stimulați fizic cu plimbări și jucați pentru a vă asigura că frustrarea lor nu se adaugă la mestecarea distructivă. În plus, va trebui să le instruiți pentru a nu îndeplini acest comportament, care poate dura săptămâni pentru a face acest lucru.

În schimb, ia în considerare un câine adult care a învățat să nu mesteze posesiunile umane, conducerea lor sau chiar proprietarii lor. În plus, le puteți furniza propriile jucăriile și oasele și atâta timp cât li se administrează unele jocuri și plimbări atunci când sunt necesare, ei se pot distra de obicei. Nu presupuneți niciodată că un câine poate fi întotdeauna lăsat la propriile dispozitive, dar nu are nevoie de o implicare atât de mare ca un câine crescut.

Vânzarea unui câine pentru adulți și politica de returnare
Care este politica dvs. de returnare la vânzarea câinilor adulți?

Factori de luat în considerare la vânzarea câinilor adulți

Vânzarea unui câine pentru adulți nu este la fel de simplă ca și deciderea unui preț și publicitate. Trebuie să luați în considerare casa perfectă pentru câinele dvs. prin analizarea elementelor precum personalitatea lor și experiența potențialului proprietarului. Evident, tu, dar luați în considerare echilibrul corect de vânzare la prețul potrivit și potențial atingerea profitabilității.

Este legal să vă vindeți câinele adulți?

Există considerații legale când vă gândiți dacă vă puteți vinde câinele adulți. Unii crescători de câini vor fi semnați Cuppy Contract Atunci când achiziționați un catelus care afirmă că nu vă puteți revinde câinele. Trebuie să fiți atenți la această clauză și să analizați orice documentație înainte de a începe să vă vindeți câinele adulți. Dacă crescătorul original află că ați rupt contracta, Ele sunt eligibile să vă ducă în instanță. Un contract poate fi în vigoare, dar sunteți cu adevărat incapabili să aveți grijă de câinele dvs., caz în care puteți contacta vânzătorul original și puteți vedea ce compromite sunt dispuși să facă sau să vadă dacă sunteți în stare să remiți câinele gratuit.

Dacă nu ați semnat inițial un contract cu crescătorul câinelui, atunci nu ar trebui să aveți nici o problemă cu vânzarea legală a câinelui. Asigurați-vă că tu Luați în considerare punerea în aplicare a unui contract Pentru a verifica dacă câinele este bine îngrijit și acordul de preț a fost semnat de ambii indivizi. În cele din urmă, nu stați niciodată în publicitatea dvs. Câinele dvs. merită o casă bună și noii potențiali proprietari merită adevărul. Orice minciuni pot fi urmărite cu acțiuni juridice.

Personalitatea câinelui

Personalitatea câinelui poate influența Ce fel de casă este adecvată pentru ei în mai multe moduri decât una. În primul rând, care sunt nivelele de energie ale câinelui? Este un pui care necesită o mulțime de exerciții fizice și un proprietar cu timpul pentru ao furniza? Familiile fără copii sau cei care se bucură de exerciții fizice sunt adesea cele mai potrivite pentru acești indivizi.

În al doilea rând, care sunt principalele trăsături ale câinelui? Sunt ei agresiv sau înfricoșător? Caz în care nu sunt potrivite pentru o casă de familie. Este condus de instinct de câine și bucurați-vă de urmărire, atunci ei vor necesita un proprietar care nu are alte animale de companie mici și nu vă deranjează să le plimbați pe o lesă. Sunt blânde și se bucură de afecțiune, dacă da, atunci ar fi un câine de familie ideal. Trăsăturile lor comportamentale influențează tipul de îngrijire de care au nevoie și Ce familie sunt cele mai potrivite pentru. Asigurați-vă că faceți publicitate principalele trăsături, trăsături problematice și ce fel de proprietar poate fi cel mai potrivit.

Prietenia câinelui tău cu copiii

Această considerație se întinde în două domenii: este câinele dvs. bine cu copiii, este câinele dvs. prea energic pentru copiii mici.

in primul rand, Cât de tolerant este câinele tău? Ei ar trebui să fie calm și blând, deoarece copiii pot fi ușor răniți în general, mai ales de un câine mai mare. Poate câinele dvs. să se ocupe de copii care să stea pe ele sau să-și tragă urechile? Nu este ideal, nici cum un câine trebuie tratat într-o casă, ci o posibilitate într-o casă cu copii. Prin urmare, trebuie luată în considerare posibilitatea. Dacă credeți că câinele dvs. poate mârâie, snap sau muscatura În această situație, nu le faceți publicitate ca fiind prietenos pentru copii.

Apoi, trebuie să luați în considerare dacă câinele dvs Poate fi prea înfricoșător pentru copii. Acest lucru se aplică în special la rasele mai mari, deoarece acest lucru crește șansa ca câinele dvs. să fie accidental bătut. În plus, ele sunt mai puternice, astfel încât pot provoca mai multe daune. Dacă câinele dvs. este foarte energic, are probleme cu faptul că nu le-a fost spus sau sărituri, ele nu sunt ideale pentru o casă cu copii mici, dar pot fi bine cu mai multor.

Încercați să vindeți persoanelor care au cumpărat de la gunoiul câinelui

Dacă sunteți un ameliorator și aveți în vedere vânzarea unei cățea sau a unui sire, este posibil să doriți să luați în considerare contactarea cumpărătorilor de așternut pentru a vedea dacă ar fi interesați să vă ia vechiul câine de reproducere. Această metodă vine cu beneficii multiple pentru câinele dvs. și pentru dvs. Mai ales în cazul unei cățea, câinele dvs. va fi Mai confortabil trăiesc într-o casă cu un câine pe care îl cunosc deja.

În plus, puteți obține confort pentru a ști că câinele dvs. merge la un proprietar care va îngrijiți-le așa cum merită. Când vindeți un catelus, recomandăm ca toți crescătorii să pună proprietarii printr-o proces de ecranizare și să semneze un contract pentru acorduri morale și financiare. Așa cum au trecut deja toate testele și ați simțit confortabil plasând un câine în grija lor, ideea de a re-homing un câine de reproducție la ei nu ar trebui să fie o perspectivă îngrijorătoare.

Ghidul nostru pentru vânzarea câinilor adulți!
Ghidul nostru pentru vânzarea câinilor adulți!

Luați în considerare persoanele cu handicap

Persoanele cu handicap pot solicita un câine cu a natura mai caldă și care este mai empatică. Fie că este vorba de o dizabilitate fizică sau mentală, câinele dvs. va trebui să fie mai răbdător și mai blând decât alții. În cazul dizabilităților mintale, unii câini pot lupta să înțeleagă anumite limbajul trupului și poate acționa jucăuș sau agresiv din confuzie. Aceste elemente trebuie evaluate, iar personalitatea și reacțiile câinelui dvs. la toți posibilele proprietari trebuie luate în considerare înainte de a le relua.

Experiența noului proprietar

La vânzarea câinilor adulți, trebuie să vă asigurați că Proprietarul este pregătit pentru toate comportamentele câinelui tău. Este posibil să aveți o rasă mare de câine, care este în mod normal foarte calmă, dar când vine poștașul, coacă și sari. Dacă acesta este un prim câine potențial al proprietarului, este posibil să nu fie bine echipați pentru acest tip de comportament. Acest lucru este deosebit de relevant atunci când câinele dvs. este mai predispus la afișarea unui comportament agresiv sau înfricoșător. Cu cât este mai grav un comportament, cu atât mai multă experiență poate doriți să luați în considerare un potențial proprietar care are.

Timpul noului proprietar

Orice fel de câine nou necesită Timp și răbdare, unii necesită mai mult decât alții. Poate acest nou proprietar potențial să-ți dau câinele ce au nevoie? Puii sunt consumatoare de timp și necesită ore de atenție și de formare. Majoritatea câinilor adulți nu necesită acest timp, totuși, acest lucru depinde.

Dacă câinele dvs. are anxietate, mai ales anxietate de separare, Un potențial proprietar ar putea fi necesar să ia în considerare ieșirea pentru perioade mai scurte de timp sau găsirea unui sitter de câine. Cu toate acestea, dacă acestea sunt o rasă de energie ridicată și necesită plimbari lungi, Proprietarul ar avea suficient timp pentru a le oferi acest lucru zilnic?

Poate noul proprietar să-și permită câinele?

Costul inițial al unui câine este doar începutul când plătește pentru ei. Unele dintre costurile care trebuie luate în considerare includ:

  • Asigurări de animale de companie
  • VET Bills, inclusiv boosters
  • Alimente
  • Îngrijirea
  • Jucării
  • Îmbrăcăminte (palton, guler, etc.)

Există multe alte costuri pentru a lua în considerare și, dacă acestea sunt prea mult pentru un potențial proprietar, ei nu ar trebui să dețină un câine.

Acceptați câinele înapoi dacă lucrurile nu funcționează

Scenariul poate apărea că câinele nu este potrivit pentru noua casă. Trebuie să fii pregătit să Acceptați câinele înapoi daca acesta este cazul. Animalul dvs. de companie poate fi speriat, poate să nu se ocupe bine cu unele animale sau membri ai familiei. Motivul nu contează. Când un câine este pus în proprietate, ar trebui să fie prioritatea proprietarului de a le îngriji și de a face ceea ce este corect. În unele cazuri, acest lucru înseamnă reintroducerea lor, în altele, înseamnă să le acceptați înapoi și să căutați o nouă casă. Indiferent, bunăstarea lor ar trebui să fie întotdeauna prioritatea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghid pentru vânzarea câinilor adulți