Top # 4: beneficiile de sănătate ale paturilor de câini

Acesta este al patrulea nostru episod de teorie a animalelor de companie Podcast, Și astăzi discutăm un subiect care merită mult mai multă atenție decât primește: importanța paturilor de companie pentru câini. Acoperim totul de la motivul pentru care câinii au nevoie de un pat, cum să aleagă pe cea dreaptă, cum un pat ajută și lucrurile pe care să le urmăriți pentru a alege patul dvs. de pooch.

Am avut noroc că am un cuplu de experți din industria animalelor de companie să se alăture pentru acest episod pentru a discuta despre tot ceea ce privește paturile de câine - Eric Shannon, fondatorul a Big Barker Doging Paturi, și Dr. Sarah Wooten, Un medic veterinar practicant situat în Colorado. Pentru cei curioși despre aceste paturi populare de câine, Am examinat anterior Big Barker Big Barker mare.

De asemenea, luăm puțin mai adânc în povestea lui Eric despre de ce a decis să creeze paturi de câine ortopedice și dr. Wooden își împărtășește propriile povestiri personale cu pacienții a căror sănătate a fost îmbunătățită cu paturi, orice de la artrita canină la alte probleme legate de comun.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Beneficiile de sănătate ale paturilor de câini
(transcrierea podcast)

Beneficiile de sănătate ale paturilor de câini

Paturile de câine sunt ceva pe care simt că o mulțime de oameni subestimează puterea lui. Cred că oamenii cred că pentru că câinele lor un loc confortabil să se așeze, dar într-adevăr nu-și dau seama cât de important un pat de câine cu adevărat de înaltă calitate poate fi pentru animalul tău de companie. Deci, asta am vrut să împărtășesc astăzi cu tine. Paturile de câine pot avea o mulțime de avantaje mari, una dintre cele care vă oferă câinelui său propriul său spațiu.

Doar în același mod în care ne simțim foarte bine atunci când știm că ajungem acasă și ne-am așezat în patul nostru și asta este locul tău fericit, câinele tău vrea același lucru, așa că e frumos pentru el să aibă a spot pentru el însuși să se relaxeze ori de câte ori vrea ca nimeni altcineva să plece, așa că nu trebuie să-și facă griji pentru a fi în mijlocul podelei și de a avea oameni care se plimbau în jurul lui sau copiii care îi pun pe el sau ceva de genul ăsta, are propriul său spațiu. Ar trebui să puneți un pat de câine într-o zonă în care se simte confortabil, poate într-o cameră de familie sau ceva de genul asta. De obicei, majoritatea câinilor doresc să fie în jurul oamenilor lor, astfel încât ar fi grozav, iar centrul de siguranță și securitate este o trăsătură foarte mare a câinilor paturilor de câine.

Paturile de câine Păstrează, de asemenea, animalul dvs. de companie conținute într-o zonă, dacă au patul lor propriu și le antrenezi să se așeze acolo, atunci nu sarut pe mobilierul tău sau sărind pe patul tău, pe care nu pot spune nimic despre asta dacă Permiteți acest lucru, pentru că îi permitem și în casa noastră, câinii noștri dorm pe mobilierul nostru, dar o mulțime de oameni nu-i plac asta. Deci, dacă nu, un pat de câine le oferă o opțiune confortabilă care nu este mobila dvs. personală și o împiedică să sări peste lucruri.

Voi spune că ne permitem animalelor noastre pe mobilierul nostru, dar avem câini de rasă mare și avem pași pentru ei pentru a ajunge pe canapea și, de asemenea, pentru a ajunge pe patul nostru, deoarece acestea sunt cele două piese de mobilier pe care le sunt permise, și acești pași vă păstrează câinele sărind și sărind. Când câinele dvs. sare, gândiți-vă cât de mult cântărește câinele dvs., avem, de exemplu, un laborator de ciocolată de 80 de kilograme, așa că atunci când ea sare în jos toate cele 80 de kilograme din greutatea corporală se împing cu forța pe articulațiile ei, pe labe și pe ea picioarele și umerii ei care sunt toți, astfel încât să poată fi într-adevăr dăunătoare pentru sănătatea comună a câinelui în timp și că nu puteți observa când sunt tineri, când sunt unul sau doi ani, trei ani, dar foarte curând când sunt vârsta medie care va ajunge la ele.

Deci, paturile de câine dau puii dvs. un loc de a pune că pe podea, care este încă confortabil, și din nou așa cum am spus, puteți pune asta într-o cameră de familie dacă doriți sau undeva localizat central, astfel încât el încă mai devine cu tine, de asemenea. Desigur, puteți avea mai multe paturi de câine, facem în casa noastră și există unul în dormitorul nostru. Avem un câine pe care nu-i place să fie "# 8230; Este de fapt, laboratorul nostru de ciocolată, de data aceasta a anului în vară este prea fierbinte pentru ea să se așeze în pat cu noi, așa că îi place să se culce pe podea.

Dar dacă vă oferiți câinelui cu mai multe paturi și îl antrenezi că acesta este locul lui de a pune, unul, îl va păstra în siguranță de la sărituri în sus și în jos; și două, de asemenea, conține părul de animale de companie un pic mai mult, în loc de a fi peste tot pe pat și patul tău și hainele tale și dormitorul tău și mobilierul tău, canapeaua și lucrurile de genul ăsta, este un fel de & # 8230; Nu este neapărat o sută la sută conținută, dar cu siguranță vă ajută să o continui mult mai mult când puteți trage capacul patului de câine și spălați-vă că și scăpați de păr, spre deosebire de faptul că este răspândit peste tot a mobilierului din casa ta. Deci, există o mulțime de beneficii foarte mari pentru a avea un pat de câine, beneficii pentru cainele dvs. ca acel sens de siguranță și securitate, există beneficii pentru dvs., sănătatea câinelui dvs. și, desigur, că vărsarea.

Dar există un avantaj major pentru a deține un pat de câine, pentru a oferi animalului dvs. de companie cu un pat de câine de înaltă calitate, care se potrivește cu adevărat deasupra restului, și aceasta este sănătatea sa comună. Am vorbit despre sărituri în sus și în jos de la mobilier, dar gândesc când câinele tău se află pe un pat tradițional de câine, dacă este făcut din polifil sau este destul de plat cainii tăi, în mod esențial, așezându-se pe podea și articulațiile lui iau o mulțime de presiune. Asta vreau să vorbesc astăzi și asta am discutat cu Eric Shannon, care este fondatorul paturilor de câine Big Barker.

Eric a creat acel brand pentru acest motiv, avea un câine de rasă mare și nu a putut găsi un produs potrivit pe piață, astfel încât ei au creat Barker Big; și doctorul Sarah Wooden de fapt ne spune spre sfârșitul acestui podcast veți auzi o poveste personală a lui Hers care într-adevăr a lovit acasă și sper că va și pentru dvs.

Așa că voi merge mai departe și voi sări în acest interviu pe care l-am făcut și dacă vă bucurați de acest podcast, dacă ați ascultat alte episoade în trecut și vă bucurați de ea, vă încurajez foarte mult să sari la iTunes și să dați noi o revizuire care mă va ajuta să cresc podcast-ul nostru foarte repede. Așa că aș aprecia cu adevărat asta. Voi merge mai departe și am sărit în podcast și să vă las pe voi să vă verificați și să auziți ceea ce Eric și Doctorul Wooten au discutat cu mine și cu sfaturile și indicatorii despre furnizarea de animale de companie cu o calitate foarte bună câine.

Astăzi vorbesc cu Eric Shannon, care este fondatorul Big Barker Doging paturi și doctor Sarah Wooten, un medic veterinar licențiat și vom discuta importanța furnizării companionului dvs. canin cu un pat de câine de înaltă calitate, cum cel mai bun Paturile de câine pot atenua și ajuta la prevenirea durerii articulare și, bineînțeles, vom vorbi despre compania Big Barker.

Atât de bineveniți la Teoria animalelor de companie Băieți, vă mulțumesc din nou atât de mult pentru că sunteți aici, vă apreciez timpul. Dacă doriți să începeți prin explicarea beneficiilor paturilor de câine în general, mă simt ca acesta este un subiect pe care o mulțime de părinți de companie nu sunt educați și nu se gândesc la asta până când câinele lor începe să obțină Un pic mai în vârstă.

Interviu cu Eric și Dr. Wooten

Eric: Sigur, așa că o voi începe. Deci, prima dată am devenit conștient de faptul că a fost probabil cam acum 10 ani când am avut un catelus numit & # 8230; și a fost diagnosticat cu displexie de șold când avea doar aproximativ un an, iar veterinar mi-a spus în acel moment că o pereche de lucruri își păstrează greutatea în jos, o mulțime de exerciții și să-i facă un pat bun. Și nu știam ce înseamnă asta, așa că am mers online și am cumpărat ceea ce credeam că era un pat bun, probabil aproximativ o sută de dolari de la unul dintre cele mai mari catalogi de animale de companie, dar când stai pe ea, este făcut de asta Materialul polifil care este ceea ce găsiți în aceste perne și într-adevăr nu a fost atât de confortabil să se așeze. Și a fost un fel de modul în care am intrat în lumea de câine în general făcea mai multă cercetare, găsind câțiva furnizori mici care au făcut lucruri mai bune.

Deci, cel mai bun mod de a pune este dacă ați dormit vreodată într-un antrenor de tragere foarte rău sau dacă ați fi fost un copil dacă ați dormit într-o pungă de dormit pe o podea din lemn de esență tare când ați vizitat bunicul tău, asta aproape ce este un pat normal de câine. Deși am proiectat paturile TEE & # 8230; câinele este de a elimina orice presiune directă de la podea de la punctele de presiune, iar punctele de presiune sunt șoldul, cotul, orice parte care are într-adevăr o mulțime de greutate. Astfel încât paturile sunt proiectate pentru a reduce astfel încât atunci când stați pe "# 8230; Câinele dvs. se află pe ele există suport total, nu există articulații măcinate în podea pe tot parcursul anului.

Samantha: Excelent. Asta este o modalitate foarte bună de ao explica. Nu m-am gândit niciodată la asta și mi-a comparat că dormim pe un pat incomod. Desigur, asta simt câinii noștri. Eric trebuie să menționez, tocmai am făcut o revizuire a produsului unui Big Barker și am fost cu adevărat uimit de diferența și am comparat-o în videoclipul meu, am un, așa cum ați spus, am crezut că este un câine decent Pat, am făcut niște cercetări, am cumpărat-o acum șase luni, dar avem două câini de rasă mare și există deja locuri pe el, acel polifil, acele clape atât de repede. Deci, în esență, dacă câinii noștri se așează pe pat acolo nu sunt prea multe între ele și podeaua pe care o întăresc.

Eric: Absolut.

Samantha: Doctor Wooten am vorbit pe scurt mai devreme, dar ați putea să vă atingeți "pe care am vorbit despre câini care suferă într-adevăr în tăcere, deoarece simptomele lor și semnele lor sunt atât de diferite decât cele pe care le experimentăm ca oameni, atât de multe ori pe părinți de companie "Realizați ce are de-a face câinele lor.

Dr. Wooten: Absolut. Cred că unul dintre cele mai frecvente lucruri pe care le aud în practică privată, pentru că sunt un medic veterinar practicant în Colorado și văd o mulțime de câini și pisici, dar spun părinților de companie că animalul lor de companie este dureros, spun & # 8220; câinele tău este dureros, & # 8221; și ei merg într-adevăr, bine nu strigă, & # 8221; sau # 8230; ea nu strigă.& # 8221; Și ceea ce oamenii nu înțeleg este că semnele de durere la câini sunt foarte diferite decât la om, suntem cu două specii complet diferite și am experimentat durerea în același mod, dar îl expunem în moduri foarte diferite. Iar unele dintre semne sunt foarte subtile și includ lucruri cum ar fi dormind mai des, o scădere a zest pentru activități pe care le-au angajat, cum ar fi activitățile de joc, preluarea, plimbări; o scădere a toleranței exercițiilor, astfel încât acestea nu pot merge atât timp cât erau; Unii câini sunt într-adevăr cu adevărat cranky atunci când sunt în durere, astfel încât proprietarul de companie va descrie, da, el este doar într-adevăr grouchy.& # 8221; Bine că este un semn de durere la câinele tău.

Un alt semn de durere este doar încetinirea, iar o mulțime de proprietari de animale de companie vor spune, bine da, el sau ea îmbătrânește și astfel încetinește doar.& # 8221; Vârsta bine însăși nu este o boală și, de obicei, afiliată cu doar încetinirea. Studiile arată că până la 70% din câini peste vârsta de șase au o formă de osteoartrită, care este o boală articulară degenerativă și inflamație în articulații, iar oamenii nu-și dau seama. Așa că da, aud că o mulțime și este doar că semnele de durere la câini arată diferit decât în ​​oameni.

Samantha: Da absolut. Și Eric, așa că ați observat câteva dintre aceste probleme cu câinele dvs. și că ați început cu Big Barker. Așa că aș spune că cea mai mare diferență cu paturile mari de barcă sunt materialele pe care le fac din. Poți să-mi spui cum ai găsit acele materiale și de ce ai ales să folosești cele pe care le-ai făcut?

Eric: Da absolut. Așa că am avut o afacere anterioară care a fost o afacere de vânzare cu amănuntul online și am vândut & # 8230; Misiunea noastră a fost apoi de a vinde bunuri de câine cu adevărat de înaltă calitate pe care nu le-ați găsit în magazinele de animale de companie locale și am ajuns să vă specializați în paturi de câine. Iar motivul pentru care m-am gravitate este că mă simt ca de toate lucrurile pe care le puteți cumpăra pentru un câine Un pat este într-adevăr singurul lucru pe care îl puteți cumpăra, care are o calitate permanentă a diferenței de viață, cum ar fi gulerele și bolurile și jucăriile Sunt toți frumosi și distractivi, dar este patul pe care câinele dvs. îl poate avea timp de 12 ore pe zi sau mai mult, este într-adevăr o mare diferență.

Atunci când am decis să construiesc Big Barker, am luat legătura cu cineva pe care am avut o relație cu deja cine a fost în industria spumei, tipul ăsta este ca un expert de clasă mondială atunci când vine vorba de spumă și i-am spus, am spus # 8220; uite aici sunt ceea ce căutăm să facem cu Big Barker: numărul unu, trebuie să fie făcut în SUA, trebuie să utilizați spumă americană făcută, nimic mai puțin decât asta.

Numărul doi, trebuie să le facem suficient de mare pentru o mare daneză și un mastiffs acolo, așa că trebuie să sprijinim pe deplin câinii mari; și trebuie să rezolvăm ceea ce problema practică a numărului unu atunci când vine vorba de paturi de câine, care este problema aplativelor.

Acum el a menționat mai devreme că a avut un pat în care a pus un câine mai mare pe el timp de șase luni, un an și a început să obțină acel crater în mijloc, din spumă, sau polifilul pe care tocmai l-ai purtat doar că aglomerări și glosses Când se întâmplă acest lucru, paturile au absolut suport zero. Deci, de aceea am proiectat patul în modul în care am făcut o spumă americană din Premium, totul este făcut în California, astfel încât să putem oferi o garanție de 10 ani pentru a garanta patul nu se va aplatiza, ceea ce este majoritatea oamenilor sunt interesați de pe lilieci, mai ales oameni care au trecut prin ea. În cele din urmă, în cele din urmă nu este nici măcar despre aplatizarea, este vorba despre oferirea unui pat care va oferi animalului dvs. sau câinelui o mai bună calitate a vieții atâta timp cât are nevoie.

Samantha: Da, absolut. Și diferitele spume, acum că am menționat că avem două câini de rasă mare, așa că avem pat tradițional Big Barker, dar folosiți două tipuri diferite de spumă, deoarece faceți un pat, de asemenea, Barker Junior, pentru câinii care sunt mai puțin de 50 de lire sterline. Care este diferența dintre spumă care susține câinii mai mari și spuma care susține rasele mai mici?

Eric: Este nivelul de rezistență în spumă. Așadar, dorim să folosim o spumă care este suficient de moale pe stratul superior pe care un câine îl poate scufunda în ea și pe stratul de susținere suficient de rigid, astfel încât să împiedice cainele să se scufunde până la podea. Deci, pentru paturile normale pe care stratul de susținere trebuie să fie mult mai gros, pentru că vei avea boxeri și laboratoare și mastiffs și mare danezi pe ea. Barker junior paturi există de obicei câini de 40 de kilograme, 30 de lire sterline sau mai puțin. Deci, într-adevăr, diferența este în reziliența care se traduce în pat care nu este prea rigidă pentru câini.

Samantha: Doctor Wooten Credeți că toți câinii ar trebui să aibă un pat? Am vorbit foarte mult despre modul în care paturile pot ajuta atunci când câinele dvs. are deja dureri articulare, artrită, displexia șoldului, lucruri de genul ăsta; Dar ceea ce despre chiar și câini noi de brand sau chiar câini mai tineri, este încă important să le dați un pat de câine de înaltă calitate?

Dr. Wooten: Ei bine, cred că se referă la calitatea vieții și conservarea funcției comune atâta timp cât posibil. Așa că, la fel ca și cum ați pune un copil mic sau un adolescent pe o saltea de bună calitate pentru a încerca să-și păstreze articulațiile în stare bună de sănătate, același lucru putea fi spus pentru un câine și o mulțime de medicamente în aceste zile se concentrează asupra îngrijirii preventive, încercând să prevină boala și cred că sprijinul serviciilor de dormit poate ajuta la acea formă de medicină, deoarece ceea ce încercăm să facem este să păstrăm boala. Și nu spun că un pat de câine va păstra boala de la întâmplare, dar spun doar că furnizați un serviciu de susținere pentru ca orice câine să doarmă și știu că sunt aproape 40 și # 8230 ; Aș aprecia cu adevărat un serviciu de somn suport, chiar dacă nu am încă artrită. Și știu că este același lucru pentru noi. Așa că da, cred că un serviciu de dormit de susținere pentru întreaga viață a unui câine, la fel ca și nutriția de înaltă calitate, și la prevenirea durerilor de spate și "prevenirea, este tot felul de același lucru, este încercând Pentru a preveni problemele cât mai mult timp posibil.

Samantha: Și eu îl cunosc pe Eric tocmai am făcut acest lucru cu tine și, bineînțeles, primul lucru care stătea afară, ceea ce sunt sigur că o mulțime de clienți ar fi de acord, este că garanția de 10 ani și asta a fost ceva pe care l-am avut Gândiți-vă la acest lucru, chiar dacă cumpărați patul când câinele dvs. este un cățeluș, probabil că, în special, pentru rasele mai mari care nu au atât de mult o durată de viață, acest pat ar putea să dureze o majoritate a vieții câinelui tău , care este nemaiauzită cu orice alt pat de pe piață, și nu ați putea chiar să vă gândiți să cumpărați un pat și să nu vă mai înlocuiți din nou prin viața animalului dvs. de companie. Din curiozitate, cât timp este cel mai lung știi că un Big Barker a durat înainte de a începe să plece?

Eric: Oh, bine nu am făcut paturile pentru 30 sau 40 de ani, așa că ar fi răcoros dacă am avea niște povestiri de genul asta, dar ceea ce vă pot spune totuși este că ne așteptăm să dureze mai mult de 10 ani, Doar motivul pentru care folosim 10 este cauza pe care am crezut că numărul 10 a fost doar mai specific și mai relaxabil. Dar da, ne așteptăm în totalitate că putem avea un mastiff care să se așeze pe acest lucru timp de 15/20 de ani și va fi bine.

Samantha: Acum, asta e uimitor. Și ați atins anterior puțin despre modul în care produsele dvs. sunt probabil făcute în SUA, ceea ce este un lucru minunat și știu că există o mulțime de consumatori care se uită în mod special pentru produsele fabricate în Statele Unite. Așadar, vreau doar să vă felicit pentru că acest lucru nu se întâmplă foarte mult, așa că este un alt mare avantaj și pentru compania dvs. Și știu, de asemenea, că voi face o mulțime de lucruri de caritate mare, puteți să-mi spuneți puțin despre organizațiile de caritate, unele dintre lucrările de caritate pe care le faceți?

Eric: Sigur. Vă deranjează dacă am atins acel lucru făcut din SUA?

Samantha: Oh da, absolut.

Eric: Deci, este minunat să sprijine întreprinderile din Statele Unite, o fac personal, dar nu există un motiv pentru câinele dvs. la "Când cumpărați un pat, sau ceva pentru câinele dvs. într-adevăr, este într-adevăr important Pentru a acorda atenție la ceea ce în pat și faceți cercetarea dvs., deoarece există unele lucruri nebune care se află în China și știm cu toții despre produsele alimentare și animalele de companie, tratați scandalurile care doar din cauza neglijenței sau doar nu se îngrijeau de toate & # 8230;

Samantha: Da, aceștia au venit la viață mult în ultima vreme.

Eric: Da, și este foarte trist. Și industria spumei chineze nu este într-adevăr mai bună. Vom face o bucată despre un studiu care a fost făcut cu câțiva ani în urmă, unde au analizat paturile de la branduri majore și au studiat pentru & # 8230; ceea ce este de fapt în interiorul acestor paturi și au găsit rate alarmante de plumb, Arsenic, tot felul de lucruri nebunești și probleme. Deci, chiar dacă nu eram fondatorul Big Barker, nu aș avea încredere în niciun pat făcut în China, deoarece câinele tău se află pe acest lucru și cine știe ce respiră în mod regulat.

Și celălalt lucru este și industria de spumă chineză nu este cunoscută pentru volumul său, astfel încât atunci când oamenii cumpără aceste paturi de spumă de memorie care se aplatizează, una este că sunt făcuți în China, vreau să spun că folosesc cele mai ieftine materiale & # 8230;. pentru a face un profit mare. Doar dintr-un punct de vedere logic, realizat în SUA poate fi cu adevărat foarte important atunci când vine vorba de calitatea produselor, longevitate, doar siguranța produsului.

Samantha: Absolut. Acest lucru este un sfat mare și este cu siguranță un lucru pe care îl cred că o mulțime de părinți de companie nu-și dau seama, așa cum ați spus cu alimente câine și tratează că începem să realizăm mult mai multe despre siguranța produselor, Dar totul de la jucăriile de mestecat la paturile noastre câinii noștri dorm, trebuie să fiți atenți la modul în care acestea sunt făcute deoarece există atât de multe substanțe chimice toxice utilizate în realizarea produselor.

Eric: Da asta este o astfel de rușine.

Samantha: Este. Este prea rău. Și, din nou, ați putea explica puțin despre o parte din munca de caritate pe care o faceți, pentru că este foarte minunată.

Eric: Sigur. Da, deci munca noastră principală pe care am sprijinit-o recent a fost partea de câini de lucru a comunității, în special poliția. Deci, scopul nostru este de a oferi paturi la fel de multe dintre unitățile canine din jurul țării, dar nu doar câinii de poliție, avem câteva relații cu organizațiile de câine de serviciu care se antrenează și oferă paturi veteranilor, care se întorc acasă și au nevoie de câini de service Pentru a avea grijă de problemele de mobilitate sau de problemele PTSD, care se confruntă cu situația în care ne concentrăm acum, precum și câteva lucruri pe care nu le publicăm deloc. Îi facem un obicei de a vedea o poveste în știrile unui câine de poliție care să fie rănit în linia de datorie, ajungem cât mai curând posibil, oferim să le trimitem un pat pentru a ajuta la recuperarea lor. Asta ne concentrăm.

Samantha: Ah că este fantastic!

Eric: Mulțumiri.

Samantha: Cred că un alt lucru, doar dintr-un punct de vedere al consumatorului știi că este frumos să vezi companii care vor da înapoi oricare dintre industria că fac parte din. Pentru a le vedea să se întoarcă la asta este, de asemenea, ceva pe care îl caut de obicei și știu și mulți alți consumatori. Și astfel este un lucru minunat de văzut.

Eric: Da, chiar încercăm să extindem relațiile noastre în comunitatea de câini de lucru. Avem o relație cu Centrul de câini de lucru al Universității din Pennsylvania, care este un loc minunat ori de câte ori vin să verific, fac niște lucruri uimitoare cu câini de formare care fac câteva lucruri cu adevărat incredibile. Am fost acolo cu câteva luni în urmă și ne-au arătat unul dintre câinii care detectează cancer, am auzit că a fost un lucru, dar nu știam cu adevărat că funcționează de fapt și am urmărit acest câine să aleagă celulele canceroase "# 8230; Nouă ori la rând, precizia de sute la sută, și am furnizat paturi pentru toți câinii din centrul de lucru de lucru. Așa că cred că a fost de aproximativ 25 până la 30 de câini acolo în mod regulat. Suntem bucuroși să îi ajutăm pe acei câini cât de mult putem provoca că dacă paturile noastre vor sprijini acești câini care sunt acolo care lucrează într-adevăr foarte greu, ei într-adevăr ar putea folosi un pat bun, care ne dă foarte mult de împlinire personală și ceva de a zâmbi în fiecare zi.

Samantha: Absolut, ce mod frumos să-l pună, de asemenea, îi dau băieților ceva să zâmbească în fiecare zi. Astfel încât toate întrebările pe care le am pentru voi, dacă nu există ceva specific pe care doriți să-l vorbiți, nimic din beneficiile paturilor de câine la nimic despre Big Barker pe care doriți să le menționați?

Dr. Wooten: Bine am o poveste personală. Așa că am mai mulți pacienți care utilizează paturile mari de barcă. În special, acest pacient este Kango și laboratorul vechi de 12 ani cu artrită severă a stagiului final, tipul sărac poate abia să se întoarcă pe unul dintre picioarele din spate și am încercat totul. Am încercat tot felul de medicamente pentru durere, suplimente comune, am avut chiar o brățară ortodontică personalizată pentru el și doar nimic nu a fost ajutat și că nu putea fi confortabil, iar proprietarul său era ca și cum ai putea do?& # 8221; Am spus și știu bine despre această companie de pat de câine, este numită Big Barker și sunt specifice pentru a face paturi pentru câini mari.& # 8221; Și Kango este foarte mare, este o sută 20 de kilograme. Așa că a cumpărat una și nu vă pot spune ce a făcut acest pat de câine pentru acest câine ", ea spune acum el a dormit noaptea și capabilă să se apropie mai bine în timpul zilei, pentru că nu este până toată noaptea și el dormește pașnic unde înainte de a se întoarce și în jur și în jur pentru a se confortabil. Așadar, am o experiență clinică cu ceea ce o diferență de paturi fac ca câinii care suferă de durere articulară cronică și nu pot vorbi destul de mult despre acest produs doar din cauza a ceea ce am văzut și pentru ce a fost făcut unii dintre pacienții mei.

Samantha: Ei bine, asta e fantastic. Vă mulțumim că ați împărtășit acest lucru.

Dr. Wooten: Absolut.

Samantha: Eric a existat altceva despre Big Barker în mod special că doriți ca ascultătorii noștri să știe despre?

Eric: Ei bine, cred că am acoperit cele mai importante părți și dacă cineva este interesat să învețe mai multe, două locuri minunate pentru a merge pe lângă site-ul nostru sunt pe Amazon există doar mii și mii de comentarii; și pe Facebook există probabil câteva mii de imagini de la clienți postate acolo, de asemenea. Și există tot felul de povestiri de încălzire a inimii și câinii devin peps în pasul lor, care sunt într-adevăr foarte drăguț de citit.

Samantha: Da, bineînțeles că o fac și # 8230; un lucru, vorbind despre site-ul dvs. & # 8230; Pentru că fac o mulțime de recenzii de produs și astfel văd multe site-uri web tot timpul, iar voi sunteți foarte bine făcut cu o mulțime de informații de mare calitate. Așa că voi lega acest lucru în notele noastre de spectacol și oamenii pot să sară și acolo pentru că există o mulțime de informații minunate despre Big Barker, dar și despre tehnologia din spatele fabricării paturilor și de ce paturile sunt atât de benefice la câini cu șold și probleme comune. Deci, acest lucru vă este vorba despre acest site minunat pentru că într-adevăr împărtășește o mulțime de informații.

Eric: Mulțumesc.

Samantha: Minunat. Bine vă mulțumesc din nou atât de mult pentru a lua timp din ziua dvs. astăzi pentru a vorbi cu noi.

Sperăm că vă bucurați de acel interviu și ați primit cât mai multe informații, așa cum am făcut-o. Știu că am învățat cu siguranță multe de la a vorbi cu dr. Wooten și Eric Shannon, fondatorul paturilor mari de câine. Dacă aveți întrebări sau ceva de genul acesta puteți verifica site-ul nostru care este Teyoryofpets.COM, Există o secțiune acolo pentru comentarii și, desigur, întrebări. Unele dintre aceștia pe care îi voi face și aerul pe o viitoare podcast, așa că nu vă simțiți timizi să le înregistrați dacă doriți, dar, desigur, există și un loc în care vă puteți introduce întrebările dacă sunteți mai confortabil cu ce. Și oricare cum faceți acest lucru, voi fi sigur că voi răspunde la fiecare întrebare, chiar dacă nu vă avertizează întrebarea dvs., cu siguranță, voi fi sigur că răspund la asta sau pentru a găsi pe cineva care poate răspunde la asta și pentru a obține acest răspuns.

Veți vedea, de asemenea, pe site-ul nostru note de spectacol, iar aceste note de spectacol sunt din acest spectacol și vor include unele dintre legăturile despre care vorbeam cu Dr. Wooten și Eric Shannon, legătura pentru studiile privind paturile câinilor, pagina lor de Facebook, desigur site-ul Big Barker. Am pus o legătură acolo spre centrul de câini de lucru din Pennsylvania, pe care Eric a vorbit despre un pic. Deci, există câteva link-uri minunate acolo dacă aveți informații suplimentare. Și apoi, desigur, există și note de spectacol trecut, deci dacă căutați mai multe informații minunate despre industria animalelor de companie, avem câteva spectacole trecute minunate despre totul de la reproducerea câinilor responsabili la ceea ce ar trebui să căutăm în alimente că ne hrănim câinii noștri.

Puteți găsi toate lucrurile de acolo. Și, din nou, asigurați-vă că puneți întrebări sau lăsați orice comentarii sau ceva de genul ăsta. Dacă băieții vă puteți face un minut rapid pentru a sari pe iTunes și doar să-mi dați o recenzie, din nou scopul meu cu acest lucru este într-adevăr să educăm doar părinții de companie și să scoatem unii experți în industria animalelor de companie, în fiecare colț al industriei animalelor de companie de la jucării la îngrijirea mâncării câinilor la paturi de câine și totul între ele, vreau să vă răspund la întrebările dvs. despre cum să vă îngrijiți mai bine de către animalul dvs. de companie și să vă dați informațiile pe care le doriți și cel mai bun mod de a face acest lucru, desigur, este dacă este cazul Voi săriți pe iTunes și lăsați-mi câteva recenzii, atunci acest podcast va crește mai repede și voi avea mai mult acces la o mulțime de experți. Deci, dacă băieții ar putea să-mi facă o favoare imensă și să fac asta pentru mine, aș aprecia cu adevărat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 4: beneficiile de sănătate ale paturilor de câini