Hedgehog opțiuni de lenjerie de pat

Două arici vizualizați de sus pe șlefuitorii de pin

Animal de companie Hedgehogs sunt animale foarte unice mici, dar au cerințe similare de îngrijire de bază față de cea a unui a porcușor de Guineea sau şobolan. Când vine vorba de înființarea unui Carcasă pentru ariciul tău, Veți realiza că aveți multe opțiuni de lenjerie de pat pentru a alege și unele sunt mai potrivite pentru un arici decât alții. Această listă nu este totul cuprinzătoare, dar acoperă o varietate destul de mare de opțiuni de lenjerie de pat frecvent văzute pentru a vă ajuta să luați o decizie informată pentru ariciul dvs.

Opțiuni de pat de hârtie pentru arici

  • Carefresh Ultra de către un animal de companie sănătos - Acest pat de pat este minunat pentru arici din mai multe motive. Nu numai că este moale și absorbant, dar este, de asemenea, făcut din hârtie reciclată și nu este praf. În plus, pentru cei care se bucură de o culoare mică, acest pat de pat vine într-o varietate de culori distractive. Hedgehogii iubesc să se încurce și să se strecoare în acest pat moale în cuștile lor, dar există un dezavantaj la el. Deoarece acest pat este atât de moale și ușor, tinde să se blocheze în spinii unui arici, mai ales dacă este umed de la o baie.
  • Hârtie Rumegus de animale Lenjerie de pat de izolație Applegate - Acesta este un așternut foarte moale, absorbant și rentabil pentru un hedgehog. Este ambalat în blocuri și se extinde într-o cantitate enormă de așternut pe care le puteți răspândi cu generozitate în casa lui Hedgehog. Este ușor, astfel încât acesta poate fi lovit ușor și este realizat din directoare de hârtie reciclată și alte materiale de publicare. Ca și alte paturi de hârtie, și ea se poate bloca între spini de arici.
  • Clean & confortabil de Kayee - Produsul curat de hârtie curat & confortabil este similar cu Carefresh Ultra, dar ușor mai ieftin, mai puțin absorbant, mai ușor și mai moale. În funcție de ceea ce doriți de la un pat de pat, puteți sau nu îl preferați pentru unii dintre produsele sale concurente. Există, de asemenea, alte companii care au un produs similar cu paturi de hârtie la ceea ce oferă Kayetee.
  • Cell-Sorb Plus de către ESTES `CO. - Acesta este un material de pat compactat de hârtie care se extinde atunci când devine umed. Este foarte absorbant, dar nu foarte moale. Unele magazine de animale de companie și proprietarii ca acest pat, deoarece nu este la fel de ușor ca opțiunile pufoase și de hârtie moi.
  • Lenjeria de pat proaspătă de către apusul soarelui - O lenjerie moale, pufoasă care conține soda de copt pentru a ajuta mirosurile de control, lumea proaspătă este făcută din ziare reciclate.

Opțiuni de lenjerie de pat pentru arici

  • Kayee Soft Granule Blend - Peletele mici mici sunt caracteristice acestei paturi din fibră de lemn. Ele sunt foarte absorbante și mai moi decât alte opțiuni de lemn.
  • Aspen Shafings: Aspen este o rasină fină a lemnului. Mulți proprietari se bucură de absorbția și aroma pe care o oferă în plus față de cât de ieftin este. Downsidele de Aspen sunt, în special, praful și faptul că se pare că se potrivește cu totul, cum ar fi păturile lui Hedgehog. Dacă aveți nevoie de așternut ieftin într-un vârf, alegeți Aspen peste celelalte opțiuni de ras din lemn.
  • Șoseri de pin: Acesta este un pat clasic mic de companie, dar nu este bun pentru cele mai mici animale de companie. Rusurile de lemn nu sunt foarte absorbante și există o discuție că uleiurile de pin poate provoca probleme de sănătate în ariciul dvs. și chiar și-au tăiat picioarele mici și delicate. Cel mai bine este să evitați acest produs din lemn cu totul.

Avertizare

Doar spuneți nu la scufundările Cedar. Da, ele sunt ieftine și găsite peste tot, dar sunt, de asemenea, toxice pentru ariciul dvs. deoarece provoacă probleme respiratorii și alergice, precum și schimbări potențiale hepatice. Cedar a fost popular din cauza aromei naturale pe care a renunțat, dar acum există opțiuni mult mai sigure disponibile pentru proprietarii de animale de companie. Stați departe de așternutul de cedru!

Opțiuni de lenjerie de pat pentru arici

Mulți proprietari de arici cumpărături cum ar fi fleece, perne sau prosoape de a folosi în incintele lor, deoarece le place să se ascundă. Nu numai că țesăturile vor absorbi lichide, dar pot fi spălate și refolosite și vin practic orice culoare sau model pe care îl doriți. Piesele de țesături sunt, de asemenea, foarte populare pentru a vă ajuta Manipulați-vă ariciul Deoarece acestea oferă o protecție împotriva spinelor.

Pâpt cu pat de porumb

Această lenjerie de pat va absorbi lichidele și este ieftină, dar nu face prea mult pentru miros, nu este la fel de moale ca și alte opțiuni și trebuie monitorizată pentru creșterea mucegaiului. Nu este recomandat pentru casele de arie.

Opțiunile de lenjerie de pat fără sfârșit vor continua să fie fabricate, dar veți găsi cea mai bună opțiune pentru dvs. și ariciul dvs. încercând câteva dintre ele. Decideți ce este cel mai important pentru dvs. Este costul, absorbția, mirosul sau disponibilitatea pe care o aveți cel mai mult? Apoi încercați câteva produse similare, dar nu uitați să vedeți ce preferă ariciul dvs. Va fi cel care petrece mai mult timp în asta decât tine!

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Gestionarea ariciilor. Merck Manual veterinar, 2020

  2. Cum să vă îngrijiți de ariciul dvs. de companie. Centrul de Științe din Florida din Florida, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hedgehog opțiuni de lenjerie de pat