8 Fapte despre cereale de porci care nu sunt atât de drăguțe

Porcii saruta in soare

Datorită mass-media sociale, părinții de porci de animale de companie și nenumărate emisiuni TV și filme, micro-porci au explodat în popularitate în ultimii ani. Altfel cunoscut sub numele de Porcii de Ceamp sau Juliana, aceste animale mici cu patru picioare nu sunt doar ferme de roaming, ci și în case, de asemenea.

Probabil ați văzut videoclipurile super-drăguțe ale purcelor mici, cuddling cu puii sau băuturi din sticle la fel de mici. Dar faceți ceaiul porci rămâneți atât de mic pentru totdeauna? Și fac animale de companie bune?

În timp ce nu există nici o negare a faptului că aceste piggii mici sunt adorabile, din păcate, multe mituri și concepții greșite surround așa-numitele porci "Ceamp" care își pot răni serios sănătatea și fericirea.

Adăugarea unui porc "Ceamp" pentru familia dvs. poate avea consecințe grave - atât pentru porc, cât și pentru familia dvs. - deci este important să faceți toate cercetările dvs. înainte de a contacta un crescător. Citiți mai multe pentru a afla mai multe despre porcii "Ceamp" și de ce ar putea să nu fie animalul potrivit pentru dvs.

01 din 09

"Ceamp" Porcii nu există cu adevărat

Nope, "Ceamp" este nu o rasă de porc și nu este destul de a poreclă Pentru o nouă rasă. Mai degrabă, "ceașcă" este o etichetă pe care crescătorii le oferă porci regulați care au fost subnutriți să-și păstreze creșterea sau sunt publicate în mod fals ca miniatură.

Porci Pet Petbellizate sunt într-adevăr, în general, mai mici decât porcul de fermă standard. Ei pot cântări între 100 și 200 de lire sterline, în timp ce porcii agricoli rulează aproximativ 1.000 de lire sterline. Dar aceasta este departe de "Ceampul" de la 10 la 12 kilograme revendicați mulți crescători. Chiar și cel mai mic porc pobilit va cântări între 60 și 80 de kilograme. Acestea pot fi considerate subponderali în funcție de statura porcului, nivelurile de activitate și de mediu.

  • 02 din 09

    Menținerea unei dimensiuni mici "Ceamp" de porc rănește grav sănătatea lor

    Este greu de auzit, dar multe crescători "Ceamp" folosesc metode crude pentru a-și păstra porcii mici sau de a-și păstra creșterea. Două dintre cele mai frecvente tehnici sunt:

  • Endogamie: Porci poebellizate sunt incluse să-și propagă statura mai mică. Această lipsă de diversitate genetică poate duce la o întreagă serie de probleme de sănătate în descendenții lor. De exemplu, potrivit unui studiu, boturile "înghițite" sunt predominante printre porcii "în cele din urmă", și pot duce la probleme respiratorii severe pe drum. Aceasta este doar una dintre cele mai multe condiții de sănătate "Ceamp" Porcine poate experimenta din cauza încrucișării.
  • Foame: O altă modalitate de crescători "care suportă" asigură o statură mai mică este de către porcii subestimați pentru a-și cunoaște creșterea. Ei încurajează adesea proprietarii să-și limiteze drastic dietele. În esență, acești porci sunt foame, așa că nu vor prospera. Rezultatul? Sistemele scheletice ale porcilor rămân mici, dar organele lor interne continuă să crească la dimensiunea lor completă, ceea ce poate duce la deformări osoase și la fragilitate osoasă, printre alte probleme grave de sănătate.
  • 03 din 09

    Ceea ce vedeți nu este ceea ce obțineți cu "Ceamp" Porci

    Dacă un crescător "Ceamp" vă arată părinții potențiali ai porcilor, el sau ea probabil vă arată doar purcei potențiali. Porcii pot rambursa ca tineri ca trei luni. Din acest motiv, părinții la purcei sunt adesea purcei înșiși - ceea ce înseamnă că nu puteți determina cât de mare "Ceamp" va fi bazat pe mărimea și aspectul părinților săi sau pe părinți.

    Ceea ce mai mult, unele crescători de porci umpluți vor arăta pur și simplu potențialilor cumpărători de porci potențiali, care vor crește în cele din urmă în adolescenți și adulți de dimensiuni mari.

  • 04 din 09

    "Ceamp" Porcii sunt extrem de costisitoare

    Dacă doriți să achiziționați un porc "Ceamp", fiți pregătit să renunțați la 750 $ la 3.500 $ pe noul dvs. animal de companie. După cumpărare, costul de a păstra un porc ca un animal de companie doar urcă de acolo.

    Deoarece multe proprietari "Ceamp" cred că porcii lor vor rămâne mici, ei nici măcar nu iau în considerare costul ridicării unui porc de 100 de lire (plus) în casa lor. Între alimentarea adecvată a alimentelor (porcii potențiali pot mânca mult), verificări și vaccinări la medicul veterinar și alte consumabile de porc, poate costa mii de dolari în fiecare an pentru a deține un porc. În plus, este recomandat porcilor PET spay sau neutru pentru a limita comportamentele neplăcute și pentru a reduce riscul unor cancere. Dar acest lucru se poate dovedi provocator, deoarece poate fi dificil să se urmărească un veterinar de specialitate care poate efectua operația.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    "Ceamp" Porcii au o durată de viață foarte scurtă

    Deși porcul mediu mediu este așteptat să trăiască oriunde între 12 și 18 ani, Un "Ceamp" Lifespan de porc este de obicei în jurul valorii de cinci ani din cauza problemelor cu sistemele lor scheletice și imune. Tulburările genetice cauzate de încrucișări pot contribui, de asemenea, la o durată de viață mai scurtă.

  • 06 din 09

    Porcii au nevoie de o mulțime de spațiu

    Porci, în general, iau o mulțime de spațiu, și nu doar pentru că sunt mari. Porcii necesită exerciții zilnice, astfel încât acestea să nu se plictisească, ceea ce ar putea duce la un comportament distructiv sau agresiv. Unii pot deveni chiar agresivi față de oameni și mușcături sau taxe. Mulți porci sunt abandonați sau s-au predat la adăposturi pur și simplu pentru că proprietarii lor nu au spațiu pentru a le menține fericiți, sănătoși și angajați.

  • 07 din 09

    Deținerea oricărui tip de porc poate fi ilegală în cazul în care locuiți

    Credeți sau nu, păstrarea unui porc ca un animal de companie poate fi ilegală în cazul în care locuiți. Zonarea legilor în mai multe state consideră că porcii strict ferme și nu le vor permite în setări non-agricole sau neagricole.

    Dacă intenționați să adăugați un porc familiei, asigurați-vă că verificați legile zonelor din zona dvs. Un pic de cercetare poate ajuta la prevenirea abandonului sau predarea multor porci domestice in fiecare an.

  • 08 din 09

    Porcii sunt animale de turmă

    Știați că porcii sunt extrem de sociali? La fel ca câinii, porcii dezvoltă "pachete", adesea jucând, lounging și dormind împreună. Privarea unui porc al interacțiunii sale sociale poate determina că porcul să se plictisească, neliniștit sau deprimat și el sau ea poate acționa agresiv.

    Acestea fiind spuse, este mai bine să păstrați cel puțin doi porci la un moment dat, dar multe proprietari "care se află" care se află în luptă cu un porc de 100 de lire sterline vor avea un timp mai greu cu două sau mai multe. Să nu mai vorbim, dublu porcii înseamnă dublu cheltuielile pentru hrană, consumabile și vizitele VET.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Deținerea unui porc nu este ca și cum ar fi o pisică sau un câine

    Porcii sunt într-adevăr animale extrem de inteligente, jucătoare, care sunt capabile să formeze legături profunde și iubitoare cu oamenii lor. Pentru unele familii, sunt Pet Perfect! Deținerea unui porc, totuși, este în întregime diferite decât deținerea unei pisici sau a unui câine. Proprietarii de porci noi sunt adesea surprinși să învețe cât de multă munca și proprietatea de porcine a banilor necesită cu adevărat.

    Din păcate, mulți oameni care cumpără porci "Ceamp" nu sunt pregătiți pentru ca ei să crească în adolescenți și adulți de dimensiuni mari. Când porcii cresc prea mari, dezvoltă probleme de sănătate sau prezintă comportament distructiv, sunt adesea predați la adăposturi sau pur și simplu abandonate.

    Linia de jos? Dacă intenționați să cumpărați un porc, asigurați-vă că aveți o mulțime de spațiu, o mulțime de răbdare și bugetul pentru al păstra fericit și sănătos.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Păstrarea unui porc de companie. Colegiul Texas A & M de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale 

    2. Privire de ansamblu asupra porcilor pobili. Merck Manual veterinar

    3. Gestionarea porcilor pobili. Merck Manual veterinar

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Fapte despre cereale de porci care nu sunt atât de drăguțe