Rețetă: squash mash dog alimente pentru câini alergici

Dacă aveți un câine cu alergii, nu esti singur. Acest lucru devine o problemă foarte comună pe care mulți proprietari se ocupă de. Această rețetă Squash Mash folosește ingrediente limitate și Turcia la sol ca sursă de proteine. Este o casă potrivită Mâncare pentru câini pentru câini alergici În majoritatea cazurilor, dar asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar înainte de a trece la această dietă.

Alergiile sunt un semn că sistemul imunitar al câinelui dvs. poate fi supraîncărcat la un ingredient în alimentele sale. Practic, fiecare tip de alimente comerciale de animale de companie are cel puțin un ingredient care ar putea provoca o reacție alergică.

Delicious Squash Mash Dog alimente pentru retete de câini alergiciUnele dintre cele mai multe Alergeni de alimente comune Pentru câini includ:

  • grâu
  • porumb
  • soia
  • pui
  • vită
  • Ouă

Dacă credeți că câinele dvs. suferă de alergii, alimente sau altfel, trebuie să căutați asistență din partea medicului veterinar. Nu încercați să diagnosticați singur. În timp ce treceți prin Procesul de încercare și eroare Pentru a determina ce cauzează alergia, câinele dvs. va continua să sufere.

Veterinarul dvs. vă va examina animalul și vă va asculta preocupările. Dacă ei cred că alergiile sunt vinovatul, vor efectua un test de sânge pentru a determina ce câine este alergic la. Este mai bine să faceți acest test când alergia este în plină desfășurare pentru a obține cele mai exacte rezultate.

Odată ce VET-ul dvs. figurează ceea ce puștiul dvs. este alergic, vă pot ajuta să creați rețete sau să găsiți alimente pentru câini pentru câini alergici care exclude alergenul și îndeplinește toate nevoile nutriționale ale animalului. Înainte de a trece la această rețetă (sau orice alt hrană pentru câini pentru câini alergici), trebuie să discutați cu VET dvs. Ei vor putea să vă spună dacă masa îndeplinește cerințele nutriționale potrivite sau recomandă suplimente pentru a adăuga la alimente pentru a face echilibrat.

Squash Mash Dog Alimente pentru reteta de câini alergici

Homemade Squash Mash Dog alimente pentru retete de câini alergici

Ingrediente

  • 2.5 lire sterline Turcia
  • 1.5 cești de orez de iasomie uscate
  • 1 poate fasole de rinichi
  • 1.5 cesti de squash butternut (tocat)
  • 1.5 cesti morcovi (tocate)
  • 1/2 ceasuri de ceasuri
  • 4 cani de apă

Instrucțiuni

Acest hrană pentru câini de casă pentru câinii alergici poate fi realizată într-un aragaz lent. Dacă nu aveți mult timp suplimentar pentru a pregăti mesele pentru câinele dvs., folosind a Care gateste incet poate fi utilă. Rețetele de gătit lent necesită doar un pic de muncă prepară și nu este nevoie să tindă alimentele în timp ce găti.

Dacă lucrați în afara casei, această rețetă este o mare alternativă la mesele pe care trebuie să le pregătiți zilnicPentru această rețetă, tot ce trebuie să faceți este să adăugați ingredientele enumerate mai sus la aragazul lent și să-l rotiți. Cele mai multe mașini de gătit lent sunt programabile, dar dacă dvs. nu va trebui să păstrați un ochi pe timp. Această masă ar trebui să gătească la scăzut timp de aproximativ 6 ore.

Dacă lucrați în afara casei, această rețetă este o mare alternativă la mesele pe care trebuie să le pregătiți zilnic. Puteți pune ingredientele în aragazul lent înainte de a pleca la lucru și, până când veți obține hărțuirea alimentelor puilor vor fi gata. În plus, puteți face alimentele în vrac, Deci, trebuie doar să gătiți de câteva ori pe lună.

De îndată ce acest hrană pentru câini pentru câinii alergici sa răcit, îl puteți hrăni cu tovarășul canin. Puteți să stocați rămășițele într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau să le înghețați și vor păstra 8-12 săptămâni.

Dimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală pe servire, și ar trebui să fie servit de două ori pe zi. Rețineți că câinii mai activi pot necesita mai multe calorii în fiecare zi, în timp ce puii lazier ar putea să nu aibă nevoie atât de mult.

După cum am menționat mai sus, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să lucrați cu un nutriționist canin veterinar sau instruit atunci când alimentați o dietă alimentară pentru câini de casă. Acestea vă pot ajuta să evaluați această rețetă (sau orice altă) rețetă de casă pentru a vă asigura că va fi echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru câinele dvs.

Roșu următor: 12 Rețete alimentare pentru câini de casă pentru câini cu alergii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: squash mash dog alimente pentru câini alergici