Pit bull cu nas ciudat găsește în cele din urmă o familie pentru totdeauna

Clefford este un câine de nevoi speciale pentru că sa născut cu un palat cleft. Omul care la adoptat doar văd câinele ca fiind special.

Un taur pitic născut cu un palat cleft nu a putut mânca Kibble ca câini obișnuiți. Din cauza defectului său de naștere, Clefford avea nevoie de o dietă specială, astfel încât să nu se rănească în timp ce mănâncă.

Dar acest câine de familie a trebuit să fie renunțat de oamenii săi când și-au pierdut casa. Centrul medical Angell Angell a luat câinele, deoarece familia sa nu mai putea permite să aibă grijă de un animal de companie cu nevoi speciale.

Clefford Pit Bull

În ciuda naturii sale dulci și blânde, a durat ceva timp ca Clefford să fie adoptat din cauza modului în care sa uitat. Majoritatea oamenilor au luat milă de câine, dar încă nu putea fi potrivită cu o familie pentru totdeauna.

Trase la cleștele

Voluntarul de adăpost va fi Stoltenberg, care a fost cu Centrul Medical Angell Animal timp de aproximativ un an, a spus că a fost atras de Pup Cleford Minute a sosit la adăpost. El a spus că de fiecare dată când a verificat salvați, el a făcut întotdeauna un punct pentru a reveni la canisa lui Cleford, unde câinele ar fi așteptat și cerșind pentru zgârieturi de burtă.

Pentru următoarele trei luni, câinele ar forma o legătură cu voința. În cele din urmă, a apărut pe voluntar că ar trebui să fie cel care să adopte câinele cu nevoi speciale.

Trase la cleștele

Vorbesc cu E! Știri, Va spune că a vrut cu adevărat să-i învețe pe Clefford să treacă peste handicapul său. El a vrut să devină că o persoană care ar arăta câinelui că este special și iubit.

Clefford primește o intervenție chirurgicală

Înainte de a adopta câinele, cu toate acestea, adăpostul a avut deja grijă de repararea palatului cleft Clefford. Veterinarii trebuiau să lucreze cât mai curând posibil, deoarece sănătatea sa era la risc. Defectul nașterii a afectat pasajele nazale ale câinelui. Dacă nu pentru operație, Clefford ar fi suferit de infecții majore în interiorul plămânilor.

Clefford primește o intervenție chirurgicală

Dar remedierile medicale nu sunt încă făcute. Deși Clefford se odihnește încă, el este încă programat să obțină o mai mare funcționare atunci când corpul său este mai puternic, inclusiv o intervenție chirurgicală dentară

Schimbarea comportamentului

Vor, totuși, a spus că, de când a luat acasă Clefford, el a observat câteva schimbări în comportamentul câinelui. Pit taurul părea că a devenit mult mai afectuos și mai calm. Clefford obișnuia să se teamă de multe lucruri. El se va agita când aude vehicule sau alți câini. Chiar și sunetul vocii unei femei cu o femeie înalt înspăimântată.

Schimbarea comportamentului

Dar, pe măsură ce câinele sa ajustat încet la noua sa viață, va spune că Clefford ar fi, de asemenea, să se antreneze pentru a deveni un câine de serviciu. Deocamdată, cu toate acestea, sănătatea puilor este prioritatea.

Ce să știți despre palatul cleft la câini

Puii cu un defect de naștere palatului cleft au riscuri mai mari de a muri din cauza hrană inadecvată. Puii cu cazuri ușoare, totuși, pot supraviețui vieții adulte, dar ar putea suferi de o creștere ascentată, probleme de respirație, gagging frecvente sau infecții pulmonare, la fel ca clefford.

Ce să știți despre palatul cleft la câini

Condiția este în mare parte genetică. Cu toate acestea, mama unui pui cu palatul cleft ar fi putut fi expusă unui virus sau unei boli în timpul sarcinii sale. S-ar putea să fi suferit, de asemenea, de deficiențe nutriționale.

Chirurgia pentru a corecta condiția în animalele de companie este foarte frecventă și sigură. Este recuperarea pe care proprietarii de animale de companie trebuie să aibă grijă de faptul că rana s-ar putea infecta cu ușurință, deoarece câinele ar putea linge sau zgâria nasul pe suprafețe. Prin urmare, câinele va trebui să poarte un con până când rana sa vindecat. În unele cazuri, câinele ar putea, de asemenea, să fie alimentat de tub până la recuperarea completă.

Clefford Bull Bull odihnindu-se acasă

Dacă aveți un câine cu palatul cleft, discutați cu medicul veterinar pentru cea mai potrivită opțiune de tratament.

Citiți următorul: 13 Povestiri de salvare a câinelui care vor aduce lacrimi de bucurie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pit bull cu nas ciudat găsește în cele din urmă o familie pentru totdeauna