Acasă remedii pentru căpușe pe câini

Nu trebuie să fii proprietar de câine pentru a înțelege Problema căpușe. De fapt, nu se întreabă într-o perie adâncă sau iarbă pentru a întâlni căpușe - ele pot fi oriunde, de la iarbă scurtă la plantele dvs. de vecinătate. Aici veți afla despre unele dintre cele mai bune câine Tick Home Remedii. Efectele mușcăturii pentru căpușe pot fi devastatoare; Boli din boala Lyme, Babesioza, Anaplasmoza, la febra stâncoasă de munte, pentru a numi câteva.

Din păcate, există multe căpușe diferite, făcând transmiterea bolii și riscul de infecție substanțial mai mare în unele zone geografice decât în ​​altele. De fapt, șansa pentru dvs. și câinele dvs. de a dezvolta o boală depinde de mulți factori, inclusiv tipul specific de bifare și cât timp bifați a fost atașat pielea.

Specii comune de căpușe

Câine de lemn Tick
Dogul american Bifați "Tick Wood"

Aceste căpușe preferă să se atașeze câinilor ca gazdă și pot purta boli semnificative. Ele sunt o culoare maro roșie și sunt de obicei văzuți la est de munții stâncici. Aceste căpușe devin inactive în timpul toamnei și iarna, preferând luni mai calde pentru a găsi gazde. Ele sunt capabile să transmită Tularemia, iar febra stâncoasă de munte. Dimensiunea lor se schimbă substanțial, în funcție de faptul că au umplut cu o masă de sânge. Nefuncțional, sunt de aproximativ 5 mm lungime. După ce mănâncă, camionul american de câine poate ajunge la o dimensiune de 15 mm.

Câinele de câine singur

Lone Star Tick

Tick-ul Lone Star este un alt tip care de obicei se atașează câinilor în afara. Toate cele trei etape ale căștilor de stea singuratic vor mușca atât câini, cât și oameni, de la larve la adulți. Ele sunt adesea găsite în zonele pensiei, în special în jurul râurilor și a râurilor. Deși aceste căpușe sunt găsite pe tot parcursul anului, ele de obicei în număr în primăvara. O a doua perioadă poate apărea în iulie sau august.

Deer bifați

Căpușe de cerb (numit și "bifați cu picioarele negre")

Emițătorul comun al bolii Lyme, cerbul sau bifarea cu picioarele negre, se hrănește atât pe câini, cât și pe oameni. În mod obișnuit, adulții se vor hrăni cu cerb (prin urmare, numele) și se găsesc în zone împădurite. Aceste căpușe sunt aproximativ jumătate din dimensiunea casei de câine american, cu o lungime de aproximativ 1/8 inch. Există rapoarte posibile pe care aceste căpușe le pot transmite Ehrlichioza La câini și la oameni.

Tick ​​Tick

Dog Brown Tick (numit și "Tick Kennel Tick")

Această bifă se găsește în majoritatea Statelor Unite, preferând să se hrănească pe câini. Rareori mușcă oamenii. Aceste căpușe pot transmite Ehrlichioza, deci este important să utilizați prevenirea bifațiunilor pentru a preveni complicațiile potențial letale. Unic pentru această specie, ciclul de viață al acestei căpușe poate fi finalizat în întregime realizat în interior. Ele sunt adesea găsite în interiorul casei sau caniselor, în fisuri, sub covoare, draperiile, pereții și în spatele radiatoarelor. Nu supraviețuiește în aer liber în mediul rece de iarnă.

câine maro bifați va mușca în mod obișnuit între degetele de la picioare sau în spatele urechilor câinelui să se hrănească. Un câine de culoare maro feminin poate fi încorporat la o lungime de ½ inch. După antrenor, căpușe de sex feminin pot pune la fel de multe 3000 de ouă în ascunzătoare.

Cum să eliminați o bifă

În timp ce vă poate face să vă scufundați, Îndepărtarea bifațiurii de la câinele dvs. este esențial. Îndepărtarea este mai întâi înainte de a utiliza orice ca câine Tick Home Remedii.Cu cât este mai lungă o bifă atașată la gazdă (în acest caz, câinele dvs.), cu atât este mai mare șansa de a transmite boli. De asemenea, crește probabilitatea de iritare a pielii. Dacă descoperiți o bifă, este important să nu vă panicați. 

Creați o barieră între piele și bifați folosind mănuși de unică folosință sau prosoape de hârtie. Boala poate transmite prin membranele mucoase sau prin manipularea căpușelor. Utilizați pensete blonze și prindeți bifați cât mai aproape de suprafața pielii câinelui. Nu strângeți prea tare, dar asigurați-vă că aveți o înțelegere fermă pe Pest.

Utilizați chiar o presiune pentru a trage directorul direct de pe piele. Nu răsuciți sau nu răsuciți la pensete pe măsură ce gura pot izbucni și rămân în piele (creșterea riscului de infectare). Continuați să aplicați chiar și presiunea departe de pielea câinelui, chiar dacă bifați nu se eliberează imediat. 

Dacă doriți să aveți bifați evaluarea pentru agenții care cauzează boala, păstrați bifați într-un recipient etanș cu aer cu un prosop de hârtie umed. Pentru a elimina bifați, pur și simplu lăsați-o în alcool și spălați-l pe toaletă. Luați timp pentru a curăța zona cu dezinfectant și spălați-vă mâinile cu săpun. Acum, puteți începe un câine Tick Home Remedii

Prudență: Există multe metode de do-it-youresh pentru a elimina căpușe de la câini și oameni. Unele dintre aceste metode includ jeleu petrolier, meciuri sau "sufocante". Aceste metode pot crește cantitatea de saliva eliberată de bifați, creșterea riscului de transmisie a bolii. Ca atare, în urma acestor tehnici nu este sugerată sau recomandată.

Remedii naturale pentru câinele dvs

Înainte de a vă grăbi la magazin pentru a achiziționa un produs comercial produs în masă, este esențial să știți că sunt disponibile numeroase câini de câine natural.

Câine de căpușe de câine Oțet de cidru de mere

Oțet de cidru de mere și sare

Oțetul de cidru de mere funcționează prin echilibrarea nivelurilor pH-ului unui câine, creând un mediu nesustenabil pentru căpușe. Este sigur pentru animalul dvs. de companie, creând o condiție optimă pentru pielea câinelui tău. Pentru a începe acest câine bifați remedii acasă, pur și simplu amestecați patru cești de apă la șase cești de oțet de cidru de mere. Adăugați o linie de sare de mare (adăugați doar o cantitate mică ca acest lucru poate Uscați pielea câinelui). Spray acest lucru direct pe haina câinelui, având grijă să evite ochii. 

Câine Tick Home Remedii Șampon

Orice șampon de căpuare

Dacă bănuiți că câinele dvs. are căpușe, eliminându-le înainte de aplicarea măsurilor preventive este esențială. La urma urmei, bifați cauzele mâncărime și iritare; Este vital să rezolvăm aceste probleme înainte de a progresa. 

Este important să selectați un produs natural atunci când vă îmbăiați câinele, deoarece substanțele chimice dure pot irita pielea. Acum săpunul de pe puști de la cap până la toe, lăsând produsul timp de câteva minute. Folosind acest câine Tick Home Remedii, căpușe care nu au atașat sau mușcat câinele dvs. se vor sufoca, uciderea lor.

Câine Tick Home Remedii Șampon de lamaie

O baie de lămâie

O baie de lămâie ia șampon obișnuit, prietenos cu animalele de companie și îl aduce la următorul nivel de îngrijire a animalelor de companie. Pur și simplu diluați o jumătate de ceașcă de suc de lămâie cu două cești de apă. Adăugați o mică stoarcere a săpunului dvs. preferat de companie și amestecați bine. Baieți animalul dvs. ca de obicei, având grijă să clătiți bine. Acest câine Tick Home Remedii de prevenire a căpușelor Lucrări prin schimbarea nivelului de pH al pielii câinelui. Pe măsură ce căpușele nu pot tolera noul nivel de pH, ei mor. 

câine bifați acasă remedii neem ulei

Ulei de neem 

Ulei de neem este bine cunoscut ca a insecte naturale repellent și bifați tratamentul. Acest câine Tick Home Remedy este o soluție fantastică, naturală pentru a bifa problemele. Acest produs poate fi diluat ca un spray de tip, adăugat la șamponul de câine natural sau aplicat direct la animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că aplicați produsul între lamelele umărului câinelui, unde nu poate linge uleiul de pe piele. 

câine bifați remedii acasă rozmarin

Rosemary Dip

Dacă sunteți în căutarea unui câine ușor de aplicat, bifați metoda de prevenire a remedierilor la domiciliu, luați în considerare utilizarea metodei Dip Rosemary. Pur și simplu colectați un bushel de rozmarin proaspăt și o abruptă în apă clocotită. Tulpina frunzele de rozmarin de la apa clocotită și se amestecă cu câteva cești de apă caldă. Se toarnă amestecul peste câine și lăsați-l să se usuce. 

Câine de cauciuc Remedii Ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos

Cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, anti-fungice și antivirale, uleiul de nucă de cocos nu este doar pentru prevenirea bifați. Pentru a ajuta la tratarea căpușelor, aplicați o cantitate generoasă de ulei de nucă de cocos la haina câinelui. Acidul lauric găsit în ulei de nucă de cocos ucide și respinge căpușe. Pentru protecția suplimentară, Adăugați o linguriță la 20 de kilograme de greutate corporală la mâncarea câinelui dvs. de două ori pe zi.

Câine de vânătoare acasă remedii

Oţet

Această metodă poate fi aplicată topic sau ingerată ca metodă de prevenire a căpușelor. Pentru aplicarea topică, amestecați oțetul cu apă într-un raport de 1: 1. Pur și simplu spray pe haina câinelui. Pentru ingestia orală, amestecați o linguriță pe litru de apă. Se amestecă oțetul în apă potabilă a animalului de companie pentru protecția la biți. 

Câine de vânătoare de acasă Remedii zdrobite de usturoi

Usturoi zdrobit

Toată lumea știe că usturoiul îi ține pe vampiri departe, ceea ce poate explica tehnica de prevenire a căpușelor pentru aceste mici sânge. Usturoiul poate fi adăugat la dieta câinelui dvs. pentru o protecție suplimentară a căpușelor, cu Suma sigură În funcție de dimensiunea și greutatea câinelui. Utilizați nu mai mult de o jumătate de cățel de usturoi la 20 de kilograme de greutate corporală zilnic. Nu depășiți două cuișoare de usturoi pentru orice câine de dimensiune.

Prudență: Dacă câinele dvs. a avut o istorie anemie hemolitică, Evitați utilizarea usturoiului în orice formă.

câine bifați remedii acasă

Lavandă sau ulei de cedru

Mai degrabă decât să cheltuiți banii pe gulere de bifare și bifați, luați în considerare realizarea propriilor dvs. folosind uleiuri esențiale de înaltă calitate. Lavanda sau uleiul de cedru oferă niveluri ridicate de protecție a căpușelor fără utilizarea de produse dure. Luați câteva picături de ulei și diluați în apă. Pulverizați amestecul direct pe un guler de bandă de bumbac sau nylon. Reaplicați la guler, după cum este necesar.

Câine Tick Home Remedii Vodka

Vodka bifați guler

Pentru câinii care sunt sensibili la uleiurile esențiale, vodca neobișnuită aduce protecția bifați fără miros. Pur și simplu înmuiați gulerul în vodcă și lăsați gulerul să se usuce complet. Dacă câinele dvs. nu este sensibil la mirosuri, luați în considerare adăugarea de câteva picături de uleiuri la guler, pentru dublu protecția. 

Câine Tick Home Remedii Breast Drojdie

Drojdie de bere

Câinii sănătoși sunt mai puțin probabil să fie gazde de bifați, motiv pentru care optimizarea sănătății animalului dvs. este atât de importantă. Pur și simplu adăugați o cantitate mică de drojdie de bere la mâncarea câinelui dvs. ca un remediu eficient de tip.

Cum să scapi de căpușe în casă

Pământ de diatomee

Dacă căutați un seif, Metoda non-toxică Pentru a scăpa de căpușe în casa dvs., nu căutați mai departe de pământ de diatomee. Fabricat din exoscheletii fine de organisme de mare fosilizate, acționează ca un agent de uscare atunci când este în contact cu căpușe. În esență, ea deshidratează căpușele, uciderea lor. Dacă ați găsit căpușe în hale, doghouses sau alte structuri în afara casei dvs., pur și simplu aplicați pulberea la podea.

Acest produs poate fi folosit și în interiorul casei, dacă este necesar. Pur și simplu stropiți produsul la covoare, având grijă să-l împingeți adânc în fibre. Va ucide orice căpușe care pot fi ascunse sub suprafață. Acest produs este inofensiv pentru oameni și animale de companie, deși ar trebui să fie luate îngrijire să nu o inspiră.

Utilizați întotdeauna prudență la uciderea căpușelor

În timp ce mulți dăunători pot fi exterminați pur și simplu prin împrăștierea acestora, bifați are un exoscheleton greu, care îi face să le omoare excepțional de dificilă. Dacă întâmpinați o bifă, utilizați pur și simplu o pereche de pensete și aruncați bifați în alcool sau în jos în toaletă. 

Identificați domeniile cheie pentru infestare

Căpușele sunt atrase în medii calde, umede, în special acele medii care nu sunt frecvent deranjate. Dacă se întâmplă să aveți o zonă acoperită, protejată neperturbată, luați în considerare mișcarea mediului în jur. Întoarceți jurnalele și rocile în curte, păstrați iarba tăiată scurtă, îndepărtați peria și gunoiul din zonă. 

Pentru zonele din interiorul casei, aplicați Pământul de diatomee la ferestre, panouri de bază, semifabricate, în dulapuri, colțuri de camere și suprafețe în medii calde și umede. Căpușe pot prospera în medii bogate cu umiditate, în special peste 75%.În casele unde clima este controlată, căpușe vor muri în mod obișnuit în câteva zile (fără o gazdă).

În concluzie

În timp ce căpușele pot provoca o gamă largă de boli și iritație, este important să ne amintim că prevenirea este mult mai ușor de manevrat decât să se ocupe de o boală pe termen lung, cum ar fi boala Lyme. Asigurați-vă că utilizați Plea și bifați Prevenirea pentru a limita riscul de mușcături de bifare atunci când câinele dvs. este în zone cu risc ridicat.

Întotdeauna luați-vă repetarea cu dvs. atunci când sunteți pe drumeții, activități în aer liber sau plimbări printr-o zonă bine acoperită, umplută sau ierboasă și reaplicați când este necesar. Dacă câinele dvs. se termină umed prin înot sau ploaie, asigurați-vă reaplicarea remedierului preventiv al câinelui. 

Dacă observați câinele dvs. care dezvoltă orice simptome după o muscatura de capusa, Contactați imediat medicul veterinar. Multe boli sunt tratabile (dacă nu sunt curabile) dacă sunt prinse devreme. Un veterinar va pune întrebări precum locația mușcăturii bifați, orice simptome notabile în câinele dvs., frecvența simptomelor și data la care ați observat că bifați pe câine. De asemenea, VET dvs. poate comanda teste de sânge pentru a confirma sau a exclude orice boli sau boli legate de căpușe. În cazul în care rezultatul revine pozitiv, veterinarul dvs. va prescrie medicamente adecvate pentru câinele dvs. Asigurați întotdeauna că urmați cu atenție instrucțiunile pentru a preveni reinfectarea.

Citiți următorul: Ghidul ultimelor câine și căpușe de supraviețuire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acasă remedii pentru căpușe pe câini