Tick ​​îndepărtarea și prevenirea câinilor

Moosach, München, Bavaria, Germania de Sud, Germania

Ce ar trebui să faceți dacă găsiți o bifă pe câinele dvs? Căpușele nu sunt doar dezgustări - ele reprezintă un risc de sănătate pentru câinele dvs. Este important să eliminați căpușe și să împiedicați mai mult de la afectarea câinelui.

Căpușele sunt artropode parazitare care se hrănesc cu sângele gazdei lor. Ei pot purta a Varietate de boli care pot afecta câinii, precum și oamenii. Cea mai bună modalitate de a vă menține și câinele dvs. este de a preveni căpușele de la atașarea la câinele dvs. în primul rând. De asemenea, este important să căutați căpușe pe câinele dvs. și să le eliminați în siguranță. Acest lucru este esențial dacă locuiți într-o regiune cunoscută pentru căpușe. Zonele împădurite sunt pete preferate pentru căpușe, dar pot trăi oriunde.

Găsirea și îndepărtarea căpușelor de la câinele dvs

Pentru a căuta căpușe pe câinele dvs., rulați-vă mâinile peste tot corpul, acordând o atenție deosebită gâtului urechilor, copiilor pielii și altor crevi. Examinează îndeaproape orice zone ridicate îndeaproape prin despărțirea părului, asigurându-vă că sunteți într-o zonă foarte bine luminată (puteți folosi chiar și o lanternă). S-ar putea prefera să purtați mănuși pentru propria siguranță.

În funcție de specia și stadiul de viață, o bifă poate fi la fel de mică ca un punct de creion sau la fel de mare ca o fasole de lima (când este încorporată). Dacă locuiți într-o zonă în care căpușele sunt predominante, sau câinele dvs. petrece mult timp în ierburi înalte sau zone împădurite, trebuie să verificați zilnic căpușele. Dacă găsiți o bifă încorporată, asigurați-vă că o eliminați cu promptitudine.

Cum să eliminați o bifă de la câinele dvs

  1. Purtați mănuși de latex sau nitril pentru a vă proteja. Utilizați o pereche de pensete sau un instrument de îndepărtare special conceput pentru a înțelege bifarea în punctul în care gura se atașează la piele. Acest lucru ar trebui făcut cât mai aproape de piele posibil.Poate doriți să utilizați un produs de eliminare a căpușelor ca și cum ar fi Bifați Twister.
  2. Fii foarte atent NU Pentru a stoarce corpul căpușei, deoarece acest lucru poate cauza agenți patogeni să fie injectați în site.
  3. Trageți semnalul direct de pe piele încet și constant (fără răsucire sau rotire). Unele straturi de sus ale pielii câinelui dvs. pot apărea cu bifați, dar acest lucru este normal. Dacă apare sângerări, aplicați o presiune ușoară în zonă.
  4. Odată eliminat, bifați ar trebui manipulată cu atenție. În timp ce unii oameni preferă să se rătăcească pe toaletă, salvarea căpușii pentru identificarea ulterioară este o idee bună. Plasați bifarea într-un mic container etanș (cum ar fi o flacon de pilulă sau borcan). Poate doriți să adăugați un alcool de frecare la recipient. Etichetați recipientul cu data și magazinul în cazul în care apare o boală viitoare, deoarece identificarea poate deveni necesară.
  5. Dacă o parte din capul tipăririi pare să fie încorporată, utilizați pensetele pentru a scoate ușor. Dacă unele dintre cap nu pot fi îndepărtate, nu devin alarmați. Acest lucru ar trebui să scadă în cele din urmă și rareori provoacă complicații.
  6. După Bifați eliminarea, Curățați ușor pielea câinelui la zona de mușcătură cu săpunuri ușoare și apă sau o soluție de iod și apă (diluați iodul la culoarea ceaiului slab). Urmăriți acest loc timp de câteva zile în caz de iritare sau infecție suplimentară. Dacă zona nu este clar în câteva zile, contactați medicul veterinar.

Este important să înțelegeți că nu există comenzi rapide care pot face ca o bifare să se elibereze de gazda sa. O bifă nu va detașa în mod voluntar până când masa este completă. NU FACE Aplicați meciuri fierbinți, poloneză de unghii, jeleu de petrol, alcool sau alte substanțe chimice pe site. Aceste metode nu sunt eficiente și pot provoca daune câinelui dvs. A face ceva care agitat că bifați ar putea face mai greu să eliminați.

Simptomele bolilor biciclete pot dura câteva săptămâni până la câteva luni. Asigurați-vă că contactați medicul veterinar dacă observați orice semne de boală În câinele dvs.

Tick ​​Prevenirea pentru câini

Cea mai bună modalitate de a vă proteja câinele de pericolele căpușelor este de a le păstra la atașarea în primul rând. Verificările de rutină ar trebui făcute pentru a căuta căpușe pe câinele dvs. Găsindu-le înainte de a atașa este de ajutor, dar aceasta nu este cea mai precisă metodă de prevenire.

Una dintre cele mai eficiente modalități de a păstra bifați de pe câinele dvs. este să aplicați direct un produs de prevenire a căpușelor concepute special pentru câini. Prevenirea bifați poate fi orală sau topică. Tratamentele orale pot fi date la fiecare la trei luni, în funcție de medicament. Produsele topice sunt de obicei concepute pentru a fi aplicate lunar pentru a preveni căpușele. O altă opțiune topică este un guler de bifat. Unele produse sunt disponibile supra-the-contor, în timp ce altele necesită o rețetă. Fiți conștienți de faptul că nu toate produsele sunt create în mod egal. Adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări, astfel încât să puteți alege cea mai eficientă metodă pentru animalul dvs. de companie.

Deși aprobat pentru utilizare la câini, se conștientizează că unele produse de prevenire a căpușelor conțin toxine și ar trebui să fie utilizate întotdeauna în conformitate cu instrucțiunile. Nu utilizați cantități suplimentare de produs sau aplicați mai mult de unul în același timp. În plus, multe produse topice sunt foarte toxice pentru pisici.

Pentru a reduce numărul de căpușe care se ascund în curte, păstrați mașina de iarbă și plantele sunt tăiate cu grijă. De asemenea, puteți alege să tratați zonele exterioare cu pesticide, dar asigurați-vă că utilizați o substanță care este sigură pentru câini și, de preferință, ecologică.

Cu cea corectă cunoştinţe, Puteți ajuta la înfrângerea căpitanului temut și vă puteți proteja câinele, familia și dvs. de la pericolele bolilor suportate de bifare.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tick ​​îndepărtarea și prevenirea câinilor