Tatăl de reproducere a câinilor fiice - riscuri, beneficii și # 038; implicații de sănătate

Tatăl de reproducere a câinilor fiice - riscuri, beneficii și # 038; Implicații de sănătate

Reproducerea unui tată la câinele fiicei sale este un caz clasic de încrucișare foarte apropiată. Studiile au aratat că reproducerea câinilor strâns legați duce la o scădere a bazinului genetic al rasei pure, care, prin urmare, crește rata de afecțiuni moștenite și medicale.

Ca un răspuns foarte scurt și clar, aproape toți crescătorii nu ar trebui să încerce niciodată să crească o fiică câinelui ei, sau orice părinte cu orice copil. În afară de relația imorală și neetică, este sănătatea mai multor generații care sunt în joc. Cu astfel de linii apropiate, riscurile depășesc beneficiile potențiale.

Beneficiile împerecherii unui câine părinte către fiica sa

Endogamie, sau, de asemenea, numit linerbreeding, a fost o tactică dovedită pentru a clarifica și a izola o varietate de trăsături și caracteristici în aspectul și abilitățile câinelui. Prin definiție, împerecherea a două persoane afiliate împărtășind strămoșii obișnuiți. Se pare că există Mai puțini oameni care promovează încrucișarea între tată și fiica la câini, Dar mica minoritate a celor care practică o fac acest lucru pentru cele mai puține beneficii pe care le poate oferi.

Când vine vorba de acest tip de reproducere, un crescător va trebui să determine o componentă cheie pentru a măsura gradul în care cele două copii ale unei gene primite sunt relevante pentru strămoșii atât a mamei cât și a tatălui. Acest lucru este clasificat ca un Coeficientul de încrucișare. Un coeficient de 0% nu ar indica nicio legătură, 12.5% ar indica o relație medie și un 25.5% ar indica o relație foarte apropiată, așa cum vedem cu tatăl și fiica încrucișată. Există metode în care un ameliorator poate calcula acest număr mai ușor, după cum arată Clubul Kennel.

Acum, întrebarea este motivul pentru care un crescător ar dori să organizeze ceea ce ar putea fi considerat de oameni un blocarea incestuoasă?

Fixarea trăsăturilor

Atunci când efectuați acest tip de încrucișare între tatăl și câinele fiică, cineva ar dori să fie sigur că acest lucru poate fi folosit pentru a aduce anumite genele subiacente la suprafață. Acesta este motivul principal pentru care oamenii sunt de acord să se angajeze aceste tipuri de indivizi apropiați. Beneficiile obținute din această metodă pot fi bune dacă sunt făcute corect și dacă rezultatul dorit vine la fructificare. În acest sens, va necesita o judecată foarte gravă și prudență, deoarece acest tip de reproducere este de obicei încruntat.

În mod normal, toate descendenții de așternut sunt păstrate și păstrate astfel încât trăsăturile dorite să se prezinte și să se dezvolte în timp. Mulți crescători care participă la spectacole de câini pot dori să izoleze anumite aspecte de personalitate ale unui câine de tip expozițional calificat, făcând câini de performanță și de producție de top participanți. Crescătorii care încorporaau din acest motiv nu trebuie să se confrunte cu "creșterea asortativă", caz în care doi câini independenți sunt împerecheați pentru fixarea unor trăsături speciale.

Omogenizare

Un alt motiv comun pentru tatăl și câinele fiicei de împerechere este beneficiul suplimentar omogenizarea anumitor gene simple. Scopul lui Omogenizarea genetică este că Fondului genetic devine mai populate cu trăsăturile mai dominante care pot apărea numai cu foarte aproape de încrucișare, așa cum vedem cu această cravată apropiată. Unele dintre aceste gene care sunt dorite ar putea fi oriunde de culoarea lor, un tip specific de strat sau chiar dimensiunea lor.

[Pulcquote-dreapta] În cazul tatălui și fiicei de reproducere, riscurile depășesc beneficiile.[/ Pulcquote-dreapta]

Din cauza numărului lor de coeficient de încrucișare, trăsăturile câinilor au o șansă mai mare de supraviețuire și Reproducerea în descendenți. În plus, acest lucru dă crescătorului mai mult spațiu pentru a lucra când vine vorba de trăsături mai complexe, cum ar fi viteză și Abilități de vânătoare, de exemplu. Majoritatea câinilor au totuși o piscină de genă mare încât este posibil să nu fie necesară. Câinii care sunt în mod regulat în afara pot fi selectați pentru a complimenta anumite atribute față de utilizarea încrucișării la amalgamate posedate trăsături. În plus, acest lucru poate fi de asemenea utilizat pentru Încărcați anumite boli cum ar fi câinii care sunt predispuși la pietrele vezicii urinare, cauzând prezentarea genei recesive și permițând amelioratorului să aleagă pe cei care nu îl arată pentru o referință de reproducere viitoare.

Din păcate, genetica din spatele unei încrucișări nu se diferențiază între trăsăturile bune și trăsăturile rele. Într-adevăr, trăsăturile unui câine pot sau nu să fie transmise indiferent dacă sunt considerate bune sau rele în ochii amelioratorului. Și asta ne conduce la mulți Riscuri asociate cu reproducerea unui câine părinte la fiica sa.

Riscurile tatălui de reproducere la fiica la câini

Ca acord general, este adesea recomandat să nu crească părții și câinii fiici din cauza numărului de riscuri asociate cu acesta.

De fapt, acest tip de reproducere a fost interzis Clubul Kennel. Deși unii crescători oferă o raționalizare generală pentru câinii de reproducere și câinii tatălui, cel mai adesea, rezultatele sunt departe de a fi dorit. În cazul tatălui și fiicei de reproducere, riscurile depășesc beneficiile. Pentru a obține o mai bună înțelegere, trebuie să înțelegeți ce se întâmplă în timpul actului de încrucișare a unei astfel de apropiere. Așa cum am menționat, un coeficient de înfundare a tatălui și fiicei este extrem de aproape, rezultând probabilități mai mari de consecințe negative la descendenții ulteriori. Riscurile trebuie să fie luate în considerare înainte de a decide cu privire la împerecherea a doi câini strâns legați.

Probleme de fertilitate

Efecte de încrucișare asupra fertilității caninei
Efecte de încrucișare asupra fertilității canine (graficul Institutului de Biologie Canine)

Închiderea încrucișată a dat naștere la cazuri de infertilitate la câini, deoarece există atât de mult Lipsa variației genei într-un câine inbred. Au fost raportate mai mulți bărbați consimți că au rate mai scăzute de fertilitate decât ratele de rambursare, ceea ce face ca procesul să fie foarte dificil pentru a continua crescătorii. Femelele au o incidență mai mare a livrării, precum și a experienței mai mult Litters absorbit. În plus, câinii îngrozi au o Rata de mortalitate mai mare de asemenea.

Limitează bazinul genei

Mulți crescători intră în actul de a împerechea relații strânse cu ideea că ei pot să perfecționeze cumva trăsăturile, dar nu iau în considerare faptul că acest lucru pune un amortizor serios pe cele disponibile Fondului genetic. În reproducerea obișnuită, bazinele genetice sunt extinse, oferind o gamă de trăsături disponibile într-o specie care permite mai multă varietate și creștere pe parcursul liniilor generale. Cu toate acestea, cu încrucișare apropiată, piscina genetică își pierde potențialul de expansiune și rămâne grav limitat. Piscinele genetice mici sunt mai susceptibile la tulburări genetice.

Dificultăți de comportament

În timp ce este normal ca câinii să devină ușor agresiv, câinii care au fost consimțiți îndeaproape tind să prezinte semne anormale de probleme comportamentale. Acești câini nu au o afecțiune față de alți câini, precum și crescătorii lor sau proprietarii. Ei au, de asemenea, tind să fie mult mai înspăimântați în situațiile în care câinii de rasă pură nu reacționează la. Ele sunt mai impulsive și mai anxioase, prezintă niveluri mai ridicate de agresiune și iritare. În plus, animalele de companie consangvinate tind să fie mai puțin inteligente, de asemenea.

Defecte congenitale

Încrucișarea are o rată ridicată de trecere a genelor anormale sau nedorite la descendenții. Este mult mai probabil să izoleze un defect congenital decât este de a izola genele benefice. Acest lucru permite alelele recesive să fie mai răspândită în specimene dens, care pot duce adesea la Depresia de încrucișare și boli genetice.

Astfel de alles sunt mai susceptibile de a apărea în strânsă ipotecă, deoarece atât tatăl cât și mama sunt la un risc mai mare de a purta același set de aceste gene decât practica de reproducere standard. Aceste defecte pot apărea într-o serie de moduri, inclusiv a bolilor care compromită sistemul imunitar, fețele și corpurile anormale, bolile oculare și chiar cancerul. Ca rezultat direct al acestui tip de linii apropiate, multe dintre baraje au trebuit suferă secțiuni C Deoarece puii au dobândit capete mari.

Consecințele câinilor încrucișate
Consecințele câinilor încrucișate

Unul dintre aspectele cele mai dureroase ale unora dintre aceste defecte congenitale este că, de multe ori nu apar mai târziu, astfel încât crescătorii să creadă că sunt în cei mai clară mai devreme doar pentru a-și realiza că câinele lor este grav bolnav în continuare pe drum.

Ar trebui să-mi reproduc un câine părinte la fiica sa?

Luând în toate informațiile referitoare la beneficiile împreună cu toate riscurile, trebuie să concluzionăm că încrucișarea nu este cel mai sigur pariu, nici nu este o practică standard. Nu este recomandat să încorporeze astfel de relații apropiate, cum ar fi tată la câini de fiică Pentru că nu se poate cunoaște rezultatul și, având în vedere că pericolele depășesc beneficiile ipotetice de o lovitură departe, de ce chiar o fac?

În cazul în care un ameliorator decide să ia calea de încrucișare, trebuie să o facă în timp bună. Timpul și răbdarea sunt cruciale atunci când vine vorba de împerecherea câinilor, pentru că sincer dacă nu știți ce face el sau ea, s-ar putea dovedi a avea consecințe dezastruoase. Un crescător trebuie să fie foarte atent la detalii și să aibă o înțelegere aprofundată a Câini generații precedând cei doi care urmează să fie împerecheați. Cu atât mai mult informații generale unul are, cu atât mai bine pot cântări efectele potențiale cu mai multă precizie. Trebuie să dobândiți cunoștințe despre toate defectele de sănătate ale strămoșilor pentru a determina posibilele probleme care pot apărea în viitor.

Trebuie să luați timpul necesar pentru a decide Ce trădări dorește să sporească și să se izoleze cu încrucișare astfel încât aceste trăsături particulare să fie concentrate pentru a produce un câine mai favorabil. Dacă genele recesive apar și pot fi eliminate, acest lucru poate oferi o gazdă adecvată, precum și dorind să se dubleze pe genele bune și să elimine trăsăturile nedorite. Crescătorii trebuie să poată produce descendenți previzibili în acest caz și Doar crescătorii care au avut ani de experiență cu reproducere ar trebui să fie capabili să încerce să jignească doi câini. Și chiar atunci, ei nu ar trebui să fie atât de strâns legați. În plus, ar trebui să se facă încrucișarea în cazul în care amelioratorul dorește ca câinii să reproducă mai mult de două generații și doresc să corecteze coeficientul de încrucișare în viitor prin lărgirea, oarecum, bazinul genei de sânge.

Un alt moment ar fi recomandat lui Inbreed este creșterea valorii de piață a gunoiului. Crescătorii care sunt experimentați și informați despre izolarea trăsăturilor preferate sunt capabile să producă o mai concentrate și mai omogene și utilizați-l pentru marketing. Aceștia sunt câini care pot fi foarte căutați, în special pentru viitorii lor descendenți, de asemenea. Câinii care se reproduc în mod favorabil pentru o serie de generații printr-un număr de împerechere sunt selectate mai preferențial pentru reproducere. În ansamblu, încrucișarea ar trebui să vină doar ca o ultimă soluție pentru considerațiile de reproducere. Și în plus, trebuie remarcat faptul că este recomandat doar dacă intenția și dorința amelioratorului este de a proteja în principal trăsăturile care nu se găsesc în mod obișnuit în orice altă linie de sânge activă.

Creșterea unei fiice la câinele tatălui ei este foarte riscantă și, cel mai probabil, nu ar trebui să încercați niciodată să o faceți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tatăl de reproducere a câinilor fiice - riscuri, beneficii și # 038; implicații de sănătate