Cafea pentru câini - siguranță, riscuri, beneficii & dozare

Cafea pentru câini - siguranță, riscuri, beneficii și dozare

Este Cafea pentru câini o idee rea? Cu siguranță e. Dacă sunteți un monstru de cafeină care are nevoie de ceașcă de cafea de dimineață pentru a funcționa, atunci s-ar putea să fi încercat să-ți dai o gustare a lucrurilor bune. Cu toate acestea, cafeaua conține o mulțime de cofeină care poate fi chiar fatală pentru câini.

Cu asta a spus, este evident că câinii nu pot avea cafea. Este una dintre aceste alimente extrem de periculoase pentru pooch-ul tău și asta ar trebui să fie întotdeauna în afara ei. Nu contează dacă vorbești despre fasole de cafea sau cafea preparată și măcinată, pentru că toți sunt periculos pentru câini datorită nivelurilor ridicate de cofeină.

Dar țineți cont de că cafeaua nu este singura mâncare pe care o are în cofeină. De fapt, există o mulțime de ceilalți ingerabil care conțin acest ingredient toxic. Aceste alimente includ pastilele de dietă, Pulberi de proteine, Soda, ceai, saci de ceai și băuturi energizante. Deci, asigurați-vă că vă păstrați câinele departe de toate aceste produse alimentare sau Verificați lista ingredientelor înainte de a cumpăra.

În acest articol, vom intra în detaliu cu privire la toate riscurile de cafea pentru câini și vom discuta despre simptome și tratamente pentru otrăvirea cu cafeină.

Pot câinii să bea cafea?

Deloc. Câinii nu ar trebui să aibă niciodată cafea. Riscurile de cafea pentru câini sunt prea mari pentru a încerca, mai ales că cofeina poate provoca adesea aritmii cardiace în câinele cofeinizat.

Dacă vă place să aveți o ceașcă de cafea dimineața, asigurați-vă că câinele dvs. nu primește niciunul dintre ei. Cu toate acestea, în cazul în care câinele dvs. linge câteva picături, nu este prea mult de îngrijorat.

În general, veterinarii cred asta 14 mg de cofeină pe kilogram este suficient pentru a vă supăra animalul de companie. Țineți minte că o ceașcă de cafea poate avea peste 100 mg de cofeină. Această sumă poate fi periculoasă pentru un câine de 8 lire.

Dar ce să faci dacă câinele tău bea cafea, dar nu știi cât de mult? Ei bine, durează aproximativ o jumătate de oră pentru cofeina să intre în sânge. Până atunci, nu vor fi observate simptome. Deci, de îndată ce îți dai seama că câinele tău a avut o cantitate considerabilă de cafea, se grăbește spre veterinar.

Cel mai rău lucru pe care l-ai putea face într-un moment de un moment nu ar fi să arăți nici un sentiment de urgență.

Surse de cofeină pentru câini

Deși cafeaua este o sursă majoră de cofeină, nu este singura. Multe alte alimente conțin cofeină în cantități periculoase pentru câini.

Aceste alimente includ:

  • Ceai
  • Energizante
  • Pastile pentru dietă
  • Pliculete de ceai
  • Sifon
  • Bauturi carbogazoase

Toate aceste surse de cafeină sunt periculoase pentru câini și ar trebui să fie ținute la îndemână.

Cu aceasta a spus, pericolul relativ ca aceste surse de cafeină să pună pentru câini depind de cantitatea de cofeină pe care o au. De exemplu, băuturile carbogazoase au o cofeină mult mai mică decât cafeaua. În același timp, pilulele de dietă au cea mai mare cantitate de cofeină pe lista menționată mai sus. Atât de mult incât 1-2 pilule de dietă s-ar putea dovedi a fi fatale pentru câinele dvs.

Dar, indiferent de cât de multă cofeină au aceste surse, păstrați-le departe de atingerea câinelui tău. Niciodată că câinele tău poate obține o labe pe oricare dintre acestea, chiar dacă îți arată acei ochi de câine. Amintiți-vă: este o capcană!

intoleranța la cafeină la câini
Cantități mici de terenuri de cafea, pungi de ceai sau pastile de dietă pot provoca cu ușurință moartea la câini!

Simptomele otrăvirii de cofeină la câini

În timp ce un câine ar putea să se prăbușească dacă a consumat prea multă cofeină, următoarele sunt cele mai frecvente Simptomele otrăvirii de cofeină la câini:

  • Nelinişte
  • Hiperactivitate
  • Rata de inimă ridicată
  • Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială)
  • Pantaling excesiv

Este întotdeauna mai bine să vizitați medicul veterinar de îndată ce începeți să vedeți vreunul dintre simptomele de mai sus. Cu toate acestea, nu este prea mult ca un veterinar să facă pentru a le opri.

Cea mai bună modalitate de a opri otrăvirea cu cafeină este de a provoca vărsături în câine. Acest lucru ar goli curajul său din toată cofeina. Cu toate acestea, anxietatea poate persista în continuare din cauza cofeinei care ar fi deja o parte din sângele câinelui. Pentru a reduce ritmul cardiac, VET ar putea folosi sedative.

Beneficiile cafelei pentru câini

Ei bine, la fel de mult cum am dori să vă oferim o listă de beneficii de cafea pentru câini, cofeina este de fapt periculoasă pentru câini și alte animale de companie.

De fapt, ar trebui să vă asigurați că este în totalitate din greutatea câinelui dvs. în orice moment. Acest lucru se va asigura că nu ar apărea niciun incident nefericit cu câinele dvs. Nu există nicio excepție câini atletici - cofeina nu trebuie administrată nici unui tip de câine, Chiar și pentru clădirea musculară.

Cafea de acoperiș - o alternativă de cafea pentru câini

Cu asta a spus, există un nou tip de cafea de câine în ceea ce privește acest lucru este sigur și benefic pentru ei. Această cafea nu are cafeină și de fapt, nu este deloc cafea (deși este sigur că arată ca el.)

Cafeneaua de acoperiș, ca creator Agota Jakutyte o cheamă, este prima cafea pentru câini. De fapt conține, păducel, morcovi, cicoare, păpădie și brusture. Toate aceste ingrediente sunt naturale și sănătoase pentru câini. Deci, puteți fi cu siguranță în căutarea când acest produs se lansează.

Cu toate acestea, numele și # 8220; Rooffee & # 8221; A declanșat destul de multă dezbatere în lumea câinilor, deoarece suna destul de asemănătoare cu "Rapa # 8220; # 8221; Drug / # 8220; Roofie & # 8221;. După cum vă puteți imagina, acest lucru a avut o mulțime de oameni care își ridică sprâncenele. Cu toate acestea, Agota susține că nu a făcut-o pe Google termenul atât de mult cât ar fi trebuit. De fapt, Agota spune că termenul de acoperiș & # 8221; trebuia să fie un amestec de rădăcini și cafea.

De ce rădăcini? Ei bine, acest lucru ar putea fi datorat prezenței Ingrediente pe bază de plante în cafea. Agota a menționat, cu toate acestea, pe pagina ei de kickstarter, că ar fi redenumirea produsului.

Câtă cafea este periculoasă pentru câini?

Doza de cafeină letală sugerată de cercetători este de 150 de miligrame de cofeină pentru fiecare 2.2 kilograme de greutate de câine.

Am stabilit că câinii nu ar trebui să aibă cafea. Riscul de toxicitate de cofeină la câini este prea mare atunci când vă ocupați de cafea, astfel încât să vă păstrați întotdeauna de la câini.

Cu toate acestea, întrebarea rămâne: Câtă cafea este periculoasă pentru câini? Cu siguranță, un mic SIP nu-l face rău. Cu toate acestea, orice spațiu comparabil cu un gulp lung frumos ar putea provoca ritmul cardiac al câinelui să crească ușor pentru o vreme.

Cu aceasta a spus, țineți cont de faptul că cantitatea sigură de cafea pentru câini depinde foarte mult de greutatea lor. Am menționat mai sus că 14 grame de cofeină pe kilogram vă pot face rău câinelui. Deci, o ceașcă de cafea cu aproximativ 150 de grame de cofeină ar putea provoca probleme pentru un câine de 10 lire, dar nu va fi o problemă pentru o problemă de 20-pound.

Cu toate acestea, vă rugăm să nu luați acest lucru ca un semnal verde pentru a lăsa câinele dvs. de dimensiuni mari sărind pe cafea, deoarece indiferent de mărimea câinelui tău, cafeaua este cu siguranță periculoasă pentru asta.

Dozaj de cafea pentru câini
Nici o cantitate de cafea sau cofeină este sigură pentru pisici și câini.

Întrebări frecvente pe cofeină pentru câini

Bine, deci pentru acest articol, am încercat să creez cea mai completă resursă pe cafea pentru câini. Am discutat, de asemenea, riscurile de cafea pentru câini și ceea ce puteți face pentru a le evita.

Cu toate acestea, ar putea exista în continuare câteva întrebări în capul tău. Deci, pentru a aborda aceste, am adăugat această secțiune de întrebări frecvente în cele din urmă.

Poate câinele meu să bea cafea umană regulată?

Cafeaua este ridicată pe lista de alimente umane pe care nu ar trebui să o hrăniți niciodată câinele dvs. Cafeaua conține o cantitate mare de cofeină care este un stimulent pentru sistemul nervos al corpului. Dacă este ingerat în cantități mai mari, acest stimulent ar putea crește ritmul cardiac al câinelui, tensiunea arterială, provoacă convulsii și se poate dovedi a fi fatală.

Știm cu toții că nu toate alimentele umane sunt sigure pentru câini. De fapt, dacă nu știți dacă un anumit tip de mâncare om este sigur pentru câini, atunci ar trebui să o evitați complet la toate costurile. Cu toate acestea, cafeaua este una dintre acele alimente umane care sunt cunoscute ca fiind fatale pentru câini. Este chiar mai periculos pentru câini dacă ingeră fasole de cafea.

Este cafeaua decafeinizată rău pentru câini?

Deși mai sigură decât cafeaua obișnuită, cafeaua decaf este încă periculoasă pentru câini. Trebuie să știți asta cafea decaf nu este complet liberă de cofeină. Cu toate acestea, are 97% din cofeina eliminată din ea. Acest lucru lasă de obicei în urmă aproximativ 7 grame de cofeină pe ceașcă.

Desigur, un astfel de nivel scăzut de cofeină nu va fi periculos pentru câini. Cu toate acestea, cofeina nu este singura chimică periculoasă în cafea. De fapt, are și teobromina.

La câini, teobromina poate provoca diaree severă, hiperactivitate și agitație la fel de scăzută ca 9 grame pe kilogram de greutatea câinelui tău. De asemenea, laptele din cafeaua Decaf poate provoca, de asemenea, o mulțime de probleme gastrointestinale la câini, deoarece multe dintre ele sunt intolerant la lactoză.

Cafeaua are același efect asupra câinilor ca la om?

Nu, de fapt, Câinii reacționează la cafea într-o manieră foarte diferită decât oamenii. O mulțime de oameni nu pot funcționa fără cafea. Avem nevoie de ea în fiecare zi, deoarece acest stimulent ne ajută să ne simțim mai treji și energici.

Cu toate acestea, este un pic prea stimulant pentru câini. Dacă câinele dvs. are cafea în cantități mai mari, tipul sărac poate suferi de intoxicație de cofeină. Acest lucru poate duce la o frecvență cardiacă mare, care ar putea fi chiar fatală.

Care sunt dozele maxime sau recomandate de cafea pentru câini și pui?

În funcție de majoritatea Studii veterinare la zi, Nu există beneficii de cafea pentru câini. Pune doar riscuri pentru pooch-ul tău, așa că ești mai bine să eviți toate tipurile de cafea pentru câinele tău.

Cofeina este una dintre cele mai faimoase toxine de companie, deci este mai bine să o evitați complet. De asemenea, dacă dați o dată, câinele dvs. se va asigura că continuați să acceptați dorințele sale de cafea în viitor.

Cafea pentru câini este cu siguranță una dintre cele mai periculoase alimente. Ca proprietar responsabil de animale de companie, trebuie să o evitați cu orice preț. Nu uitați să nu lăsați niciodată o ceașcă de cafea aproape de prietenul dvs. cu patru picioare, deoarece ar putea decide să aibă un gust. În cazul în care câinele dvs. bea o cantitate considerabilă de cafea, apoi grăbiți-vă la veterinar cât mai curând posibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cafea pentru câini - siguranță, riscuri, beneficii & dozare