Revizuire: guler spot pentru câini - nici o soluție de gard invizibilă

Există anumite locuri pe care nu le dorim ca câinii noștri să meargă. Acest lucru este diferit pentru toată lumea. Unele familii lasă câinii lor să doarmă pe mobilier, alții nu. Unele familii permit ca câinii să exploreze în grădină, alții nu.  Guler spot Pentru câini este un nou dispozitiv care a lovit piața care vă va permite să vă antrenați cu ușurință câinele dvs. pentru a rămâne în afara locurilor nedorite, fără a fi nici măcar să fie acasă cu el.

Multe Proprietarii de câini sunt împotriva e-gulerelor. Ei cred că utilizarea unui șoc electric pentru a instrui un câine este inuman. De aceea gulerul la fața locului nu șocă animalul de companie. Ea emite și vibrează pentru a da câinelui dvs. un semnal că acesta intră într-o zonă nedorită.

Gulerul la fața locului redirecționează animalul dvs. într-un mod uman.

Gulerul la fața locului pentru câini a fost foarte popular în China, și se pregătește să-și facă u.S. debut. În prezent, compania folosește a Crowdfunding campanie pe IndieGogo pentru a strânge fonduri pentru producție. Am fost destul de norocos să încerc unul dintre aceste gulere și a muncit bine pentru a instrui catelul nostru pentru a rămâne departe de gunoi.

În prezent, gulerul este potrivit numai pentru câinii cu o dimensiune a gâtului de până la 13 inci, care numără rasele medii și mari. Campania IndieGogo indică faptul că vor veni mai multe dimensiuni, dar pentru moment puteți număra acest e-guler afară dacă aveți un câine mai mare.

Guler la fața locului pentru revizuirea câinilor - nicio soluție de gard invizibilă

Guler la fața locului pentru revizuirea câinilor

Așa cum veți vedea în revista mea video, fiecare guler vine cu gulerul la fața locului, o bandă suplimentară pentru a face mai mică dacă aveți nevoie, un încărcător USB (care nu include portul care se conectează la perete) și un spotter.

Puteți achiziționa observatori suplimentari dacă doriți să vă păstrați câinele din mai multe zone.

Un lucru pe care nu mi-a plăcut era că încărcătorul nu vine cu portul USB care se conectează la perete. Majoritatea dintre noi au câțiva dintre cei care lovesc oricum, dar dacă nu, veți avea nevoie de unul. Cablul pentru încărcător este, de asemenea, foarte scurt, pe care îl veți vedea în videoclipul meu. Nu este un întrerupător de înțelegere, dar un pic inconvenient.

LEGATE DE: Examin - tracker GPS TRACTIVE

După cum am menționat, gulerul la fața locului nu utilizează șoc electric pentru a vă corecta câinele. Când animalul dvs. de companie se apropie de spotter, gulerul beeps și vibrează ușor. Acesta este un guler de e-guler care va redirecționa animalul dvs. fără a provoca durere. A lucrat minunat pentru micul nostru Molly!

Există două setări diferite ale razei, pe care le puteți ajusta cu ușurință cu apăsarea simplă a unui buton de pe spotter. Radiusul poate fi setat la 30-50 centimetri sau 70-100 centimetri. Când câinele dvs. traversează bariera invizibilă, gulerul activează imediat.

Guler la fața locului pentru revizuirea câinilor

Banda gulerului este realizată dintr-un material de cauciuc. Mi-a fost îngrijorat că ar trage părul pe gâtul lui Molly, dar nu la deranjat încă, și l-am folosit de mai mult de o lună. Încă nu-mi pasă de materialul de cauciuc, deși. Aș prefera o bandă de nailon sau dacă a fost pur și simplu dispozitivul guler spot și ați reușit să o atașați la gulerul ales de dvs. - similar cu GPS și dispozitive de urmărire a activității pentru câini.

Gulerul la fața locului este foarte ușor de utilizat, iar gulerul în sine este reîncărcabil. Se va desfășura timp de aproximativ 20 de zile pe o încărcătură completă, Dar dacă o opriți noaptea (pe care o fac cu gulerul nostru), va dura aproape o lună întreagă pe o singură taxă. Spotterul rulează pe o baterie cu celule de monede, iar unitatea vine cu o baterie inclusă.

Pentru moment, puteți păstra filele când acest produs va lansa în u.S. prin pagina lor indiegogo. Voi actualiza recenzia mea de îndată ce lansează. Acest guler lucrează minunat pentru a ne ajuta să păstrăm catelul nostru din gunoi și mă gândesc să comand un al doilea spotter pentru ao ține departe de patul meu de flori.

Rezumatul revizuirii gulerului la fața locului

Guler la fața locului pentru revizuirea câinilor

Pro: 

  • Utilizează beeping și vibrație în loc de șoc electric
  • Ușor de folosit
  • Gulerul va dura până la 20 de zile pe o încărcătură completă
  • Puteți achiziționa mai mulți spotters pentru a vă menține animalul departe de multe zone diferite. Gulerul va răspunde tuturor observatorilor.

Contra:

  • Numai pentru câini cu un gât de până la 13 inci
  • Încărcătorul nu vine cu USB care se conectează la perete
  • Cablul pentru încărcător este foarte scurt
  • Banda este făcută din cauciuc, care poate trage blana câinelui, mai ales dacă are păr lung

Acum este rândul tău să revizuiți gulerul spot

Aveți un guler spot? Ați încercat vreodată unul? Mi-ar plăcea să vă aud gândurile personale ale acestui produs, indiferent dacă vă plăcea sau nu. Ce ți-a plăcut sau nu-i place? Cum a reacționat câinele dvs. la gulerul la fața locului? Sfatul dvs. va ajuta pe alți proprietari de animale de companie să ia o decizie în cunoștință de cauză dacă consideră că un guler spot poate fi potrivit pentru câinele lor.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: guler spot pentru câini - nici o soluție de gard invizibilă