Desert blonde tarantule: profilul speciilor

Desert Tarantula iese din gaură

Nativ din deșertul american (Arizona, California și New Mexico), tarantulele blond deșert sunt mai puțin costisitoare și mai ușor de obținut decât alte tarantule mai exotice. Acești păianjeni sunt adesea achiziționați de prima dată tarantula de proprietari, Așa cum sunt, în general, docil și ușor de casa și de îngrijire, dar este mai bine să evitați manipularea lor. Ele fac animale de companie fascinante pentru pasiști ​​și copii mai mari, dar nu sunt adecvați pentru copiii mai mici de 10 ani.

Aceste arahnidii sunt, de asemenea, destul de frumoase cu blana lor lungă, blondă și picioare lungi. Tarantulele au două părți ale corpului (cefalotoraxul și abdomenul), precum și opt picioare și două pedipalpuri (gheare). Ei folosesc pedipalpții lor pentru a prinde și a-și transporta prada și pentru a transfera alimente la gură și colți pe partea inferioară a capului.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Blondă desert tarantula

Nume stiintific: Aphonopelma Chalcodes

Dimensiunea adulților: Aproximativ 5 până la 6 inci

Speranța de viață: Femelele trăiesc 24 până la 30 de ani - bărbați trăiesc 5 până la 10 ani

Comportament și temperament

În sălbăticie, aceste tarantule sapa lungi, adâncimi adânci - ele produc un fir asemănător de mătase pentru a fi folosit ca o acoperire peste intrare. Mătasele nu numai că întreabă pradă, dar ajută și la întărirea burrow. Desert Blonde Tarantule rămân, de obicei, în aer liber și sunt distractiv să se uite în timp ce se săpat și să urce, dar pe măsură ce vânează noaptea, ei sunt cei mai activi după ce soarele coboară.

Deșert blonda tarantulele sunt veninoase, dar veninul lor este foarte ușoară. În cele mai multe cazuri, o mușcătură dintr-o blondă desert va provoca doar mâncărime sau stingerea, cu excepția cazului în care manipulatorul se va întâmpla să fie alergic. Ca și în cazul tuturor tarantulelor, blondele deșertului sunt "Uită doar" animale de companie care nu ar trebui tratate deseori. Animalele individuale, totuși, pot fi mai mult sau mai puțin agresive. O tarantulă mai agresivă poate fi mai probabil să-și elibereze firele de păr de perete de păr pe abdomen care poate provoca iritarea unui handler.

Cele mai multe animale de companie blonde desert sunt prinse în sălbăticie și nu sunt crescuți în captivitate. În parte, asta pentru că bărbații se reproducă o singură dată într-o viață. Dacă doriți să reproduceți această specie, va trebui să plasați un bărbat matur într-un rezervor cu o femeie matură. Odată ce au ras, va trebui să separați cei doi imediat sau femeia va mânca bărbatul. Dacă femeia produce un sac de ouă, va trebui să o eliminați după o lună, permițând ouăle să tragă în propria lor incintă.

Locuind tarantula blonda de desert

Un rezervor mic (5 până la 10 galoane) este potrivit pentru tarantulele blonde de deșert. Lățimea rezervorului ar trebui să fie de trei ori mai mare decât spanul piciorului păianjenului. Evitați tancurile foarte înalte și topurile plasă de sârmă, deoarece blondele deșertului se urcă și pot fi răniți ca urmare a căderii de la un capac jostat sau prin prinderea unui picior în fir. Trei sau mai multe centimetri de mușchi de turbă, sol sau vermiculit pot fi folosite ca un bun substrat. Lemn, coaja de plută sau jumătate dintr-un vas mic de flori de lut poate fi folosit pentru un adăpost / retragere.

Desert Blonde Tarantule preferă o temperatură de aproximativ 75 până la 80 de grade Fahrenheit (24-27 grade Celsius) și o umiditate între 65 și 70%. Deși, din moment ce provin dintr-un climat uscat, ele sunt, de asemenea, tolerante la aerul de uscător. Dacă temperatura scade semnificativ, animalul dvs. de companie va avea nevoie de o încălzire suplimentară. Benzi și plăcuțe adecvate de încălzire sunt disponibile la majoritatea magazinelor de animale de companie, dar le folosesc doar sub jumătate din rezervor pentru a crea un gradient de temperatură. Iluminatul nu este o problemă pentru această specie.

Alimente și apă

Tarantulele sunt vânători care trebuie să fie hrăniți vii pradă. Crichets și alte insecte mari (fără pesticide) sunt opțiuni bune pentru adulți. Tarantulele adulte mănâncă de obicei o dată sau de două ori pe săptămână, în timp ce păianjenii imaturi pot fi hrăniți mai des. În timp ce aceste tarantule pot mânca destul de puțini greieri, ei sunt, de asemenea, capabili să meargă pe perioade lungi de timp fără a mânca.

Hrănirea corectă înseamnă, de asemenea, menținerea greierilor de companie alături de păianjenul dvs. și oferindu-le o dietă care va maximiza absorbția nutritivă la animalul dvs. de companie. Unii păzitori recomandă să oferim un spider plin de păianjen ocazional, de calciu în oasele mamiferelor poate copleși nevoile nutritive ale păianjenului. Deci, suplimentarea cu această sursă de alimente în captivitate nu este recomandată.

Furnizați o tigaie ceramică plat de curat, clar și apă fără clor- Evitați mâncăruri mai profunde, deoarece creează un pericol înec pentru tarantule. Cu toate acestea, aveți grijă să evitați scurgerile la reîmprospătarea acestuia, deoarece această specie va deveni subliniată dacă substratul de rezervor este umed.

Probleme comune de sănătate

Din fericire, tarantulele blonde desert sunt de obicei foarte rezistente și de lungă durată. Păstrați un ochi cu atenție, totuși, pentru schimbări comportamentale, cum ar fi letargie, pierderea apetitului sau neliniște neobișnuită.

În cazul în care păianjenul dvs. merge mai mult de două săptămâni fără alimente sau dacă prezintă un abdomen zdruncinat, atunci poate fi deshidratat sau bolnav. Consultați-vă Veterinar de animale exotice Pentru a vă asigura că păianjenul dvs. nu este deshidratat, malnutrit sau stresat. Dacă se păstrează pe un substrat umed, aceste tarantule pot dezvolta infecții fungice - în mod similar, paraziți pot provoca probleme.

Tarantulele fac molt, iar procesul poate fi deranjant pentru un nou proprietar. Păianjenii vor apărea "off" chiar înainte de a-și vărsa vechiul exoscheleton, inclusiv căptușeala gurii lor și multe dintre organele lor. Este nevoie de câteva săptămâni pentru a Molting Tarantula Pentru a reveni la normal.

Achiziționarea tarantulei blonde de deșert

Deși este posibil să cumpărați o tarantul Blonde desert la un magazin de animale de companie, este posibil să fie nevoie să faceți niște căutare. O alternativă mult mai ușoară este achiziționarea online a Tarantulei dvs. online. Asigurați-vă că cercetați cu atenție sursa dvs. și asigurați-vă că au o bună reputație pentru furnizarea de animale de companie sănătoase. În mod ideal, ar trebui să ofere, de asemenea, suport și informații suplimentare după ce faceți achiziția dvs.

Specii similare cu blonda deșertului tarantula

Există peste 800 de ani Specii de tarantule aparținând familiei Theraphosidae. Acestea provin din locații aride, subtropicale și tropicale și sunt, de obicei, împărțite în două grupe: "vechea lume" (din emisfera estică) și "New World" (din emisfera occidentală). Multe specii sunt păstrate ca animale de companie, inclusiv:

În caz contrar, verificați alte animale exotice care poate fi animalul dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Desert blonde tarantule: profilul speciilor