Nume de câini akc - cerințe, verificare de nume, idei & # 038; redenumire

Nume de câini AKC - Cerințe, verificare de nume, idei & # 038; Redenumire

Este suficient să numiți informal câinele dvs. sau dacă îl dați un AKC Dog Denumit Prin obținerea sa înregistrată la Clubul American Kennel (AKC)? Toți suntem de acord numindu-ți câinele este cu siguranță un moment special.

În general, numele câinilor AKC sunt deja înregistrate de către ameliorator înainte ca puii să fie vânduți. Deși poate fi adevărat că atunci când crescătorii primesc ordine de naștere, ele permit proprietarilor să aleagă numele AKC pentru puii lor. Cu toate acestea, astfel de cazuri sunt puține și departe între ele.

Cu ceva timp în urmă, AKC nu a permis redenumirea oficială a unui câine. Dar cu A Schimbarea recentă a regulilor, Modificarea numelui AKC a câinelui dvs. este acum posibil.

Deci, în acest articol, vom acoperi tot ce trebuie să știți despre înregistrarea AKC pentru câinele dvs. În general, vom trece prin toate cerințele, explicați cum să verificăm numele disponibile, să furnizați idei de nume de câine și să explicați procesul de redenumire a câinelui înregistrat AKC.

Cerințe de nume de câine AKC

Respectarea cerințelor de nume de câine AKC pot fi un pic dificil pentru cei care nu sunt pe deplin conștienți de ei. Pentru a obține cu succes un număr de înregistrare AKC pentru câinele dvs., țineți cont de următoarele cerințe:

1. Denumirea numelui

Puteți utiliza un maxim de 50 de caractere În numele AKC al câinelui. Cu toate acestea, va trebui să plătiți o taxă suplimentară de 10 USD dacă numele câinelui dvs. este de 36 de caractere sau mai mult.

Acum, ceea ce contează ca un caracter și ce tipuri de caractere sunt permise în conformitate cu cerințele de înregistrare AKC? În general, puteți utiliza numai caracterele limbii engleze în numele AKC al câinelui. În același timp, nu aveți voie să utilizați marcaje diacritice.

De asemenea, este important să vă amintiți că numele câinelui dvs. va fi tipărit cu majuscule pe certificatul de înregistrare AKC.

2. Nu sunt permise nume de canisaj

Numele canisei sunt considerate a fi drepturile de autor ale proprietarului canisei. Dacă numele AKC al câinelui conține o amplificare a canisei înregistrate, atunci AKC va respinge cererea dvs. Acest lucru se întâmplă de obicei accidental, dar poate fi învins pentru cineva care a avut ochiul pe un anumit nume de câine AKC.

3. Nu numere romane

Destul de explicativ. Acest lucru înseamnă, în principiu, că nu vă puteți numi Pooch "King Doggo XII."

4. Limitarea duplicării numelui

Clubul american Kennel are o limită de 37 de câini care pot avea același nume În orice rasă particulară. Dar de ce este 37 și nu o figură rotundă ca 35 sau 40? Ei bine, acest lucru se datorează propriului sistem de păstrare a înregistrărilor, care poate deține doar 37 de câini din fiecare combinație de rasă de nume. Evident, acest lucru este în mare parte din cauza tehnologiei vechi și sisteme vechi.

5. Cuvintele restricționate

Cele mai multe nume de câini de campion nu pot fi înregistrat la AKC. Asta pentru că ei interzic utilizarea cuvintelor care se referă la un titlu oficial oferit de campionul AKC ca și campionul.

AKC, de asemenea, nu permite proprietarilor de câini să folosească niciun termen de derogatoriu sau rasist în numele câinelui.

6. Regulile de câine importate

Proprietarii de câini importați nu au voie să schimbe numele oficial al câinelui lor. Cu toate acestea, A Kennel Aplică Se adaugă la numele câinelui importat pentru înregistrare și scopuri de identificare.

De ce câinii AKC au nume lungi?

Dacă v-ați descurcat destul de mult în afacerea de reproducere a câinelui, ați fi observat cum numele câinilor AKC tind să fie destul de lung. Într-adevăr, poate fi greu să găsești un nume original și scurt AKC pentru câinele tău și chiar dacă o faci, nu există nici o garanție că ar fi disponibilă.

Iată câteva alte motive pentru care câinii AKC au nume lungi:

  • Prestigiu - Deoarece numele lungi au o anumită clasă și mândrie atașată.
  • Publicitate - O mulțime de crescători adaugă aplică-ul canisei în numele AKC al câinelui. Aceasta este o chestiune de publicitate ca câine devine apoi un reprezentant al liniei de sânge a canisei.
  • Creativitate - Când proprietarii de câini primesc o explozie de creativitate, adesea consideră că este greu să o conțină într-un nume scurt.
  • Titluri câștigătoare - Deși AKC interzice direct utilizarea oricăror titluri oficiale în numele câinilor, câțiva proprietari găsesc o cale de trecere a sistemului. Ele adaugă cuvinte sau personaje care indică simbolic la realizarea câinelui la un anumit eveniment, cum ar fi "GC" pentru Grand Campionatul.

Fiecare proprietar de câini și crescător de câini are o dorință diferită de numirea câinelui său înregistrat AKC. Unii doresc ca un nume să fie folosit ca marcă, alții doresc să dea sentimente de lux cu ea, în timp ce unii doresc doar unul disponibil și cel mai scurt posibil.

Cum să verificați dacă este disponibil un nume AKC

După cum sa menționat, doar 37 de câini pot avea același nume de câine AKC într-o anumită rasă. Deci, cum puteți verifica dacă numele AKC vă place este încă disponibil pentru câinele dvs? Ei bine, puteți folosi oficialul AKC Dog Name Checker în acest scop.

Utilizarea numelui Dog AKC Checker este simplu. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți rasa câinelui dvs., introduceți numele dvs. de familie și numele dvs. vă place pentru poochia dvs. Dacă numele este disponibil pentru înregistrare, atunci Checkerul Dog Dog AKC va afișa acest mesaj:

"Acest nume a fost verificat pentru utilizare pentru această rasă."

În caz contrar, vă va informa dacă numele câinelui pe care îl căutați nu este disponibil sau dacă nu îndeplinește cerințele de înregistrare ale AKC.

Este important să alegeți rasa potrivită în timp ce executați un nume de nume de câine AKC, deoarece acestea sunt nume de câini pedigree care sunt specifice unei anumite rase. Aceasta înseamnă că un anumit nume ar putea să nu fie disponibil pentru o rasă, dar disponibilă pentru cealaltă.

De asemenea, trebuie să citiți cu atenție cerințele de înregistrare AKC înainte de a vă decide asupra unui nume. Denumirea câinelui AKC Checker va respinge imediat orice nume care nu își respectă cerințele.

Cum de a alege un nume AKC pentru câini?

Potrivit psihologiei, numele câinelui dvs. este probabil singurul cel mai important cuvânt pe care îl va învăța. Acesta este motivul pentru găsirea numelui AKC drept poate fi destul de impozită pentru unii oameni. Răsfoiți-vă complet Nume Center Pentru unele idei creative și unice de nume de catelus!

cele mai bune nume de câini
Lista celor mai bune nume de câini cu semnificație!

Este important să oferiți câinelui un nume memorabil care să se potrivească bine cu personalitatea sa. Crede-mă, unii câini arată grozav cu numele, "Hank", dar este ciudat să-i imaginezi ca "Zoey" sau "Puffin."

Deci, primul pas spre alegerea unui nume AKC pentru câinele dvs. este de a Găsiți un nume de apel pentru asta. Acesta este numele pe care îl veți folosi pentru a vă apela câinele. Odată ce ați decis la un nume de apel, puteți verifica disponibilitatea sa la AKC.

Iată o listă cu cele mai bune nume de apeluri pentru câinele dvs.

Nume de câine de sex masculin

Numele câinilor specifice genului sunt toate furie în zilele noastre. Dacă sunteți în căutarea unor nume de câine de sex masculin, atunci doriți să găsiți cele care ilustrează masculinitatea. Cu toate acestea, este absolut bine să mergeți la un nume de câine de sex masculin drăguț sau amuzant pentru Furball.

Iată câteva nume de câine de sex masculin care ne place cel mai mult:

  1. Roger
  2. Smithy
  3. Callum
  4. Tucker
  5. Dexter
  6. Scul
  7. Thor
  8. Artilerist
  9. ROCCO
  10. Ranger

Nume de câini de sex feminin

Dacă aveți o cățea, atunci numiți ceva moale care descrie îngrijirea și încrederea poate fi o opțiune bună.

Deci, iată câteva sugestii pentru numele de câine de sex feminin:

  1. Lola
  2. Stella
  3. Zoey
  4. Lilly
  5. Piper
  6. Cali
  7. Ava
  8. Iederă
  9. Gheaţă
  10. Umbră

Unisex nume de câini

Dacă doriți să jucați în siguranță, numele câinilor Unisex sunt perfecte! Deci, dacă nu doriți să vă proiectați sexul câinelui prin numele său, aceste nume de câini minunat unisex ar trebui să fie de ajutor:

  1. Alex
  2. Bandit
  3. Albastru
  4. Buton
  5. Pufos
  6. Brioşă
  7. Oreo
  8. Puffin
  9. nisipos
  10. Bătătură

Numele câinilor unice

Unii proprietari de câini preferă să nu-și numească câinele ceva la fel de comun ca "Alex" sau "Roger". Deci, dacă sunteți pretențios cu numele de câini, am realizat această secțiune în întregime pentru dvs.

Deci, iată o listă de Numele câinilor unice pentru blana ta:

  1. CATIA
  2. Mâncare
  3. Fifi
  4. Jad
  5. Corb
  6. Casper
  7. Flyer
  8. Growlsen
  9. Lolliepop
  10. Simba

Cute nume de câini

Ce se întâmplă bine cu un doggo drăguț? A dragut nume, desigur! Cu toate acestea, nu ați vrea să mergeți la ceva prea comun sau brânzos, deoarece acest lucru ar putea lua o taxă pe personalitatea câinelui vostru.

Deci, după multă cercetare, aici sunt primele 10 nume de câine drăguțe pe care le-am găsit:

  1. măr
  2. Bailey
  3. Lottie
  4. Zahăr
  5. Winnie
  6. Dash
  7. Jojo
  8. Pluton
  9. Toby
  10. Waffles

Numele de câini tradiționali

Numele de câini tradiționali sunt clasicii atemporali care sunt iubiți de crescători și proprietari din întreaga lume. Dacă ați avut un câine iubitor în copilărie, atunci de ce să nu plătiți omagiu memoriei folosind numele său pentru noul dvs. Pooch?

Iată câteva nume de câini tradiționale care ar putea prinde interesul dvs .:

  1. distrugator
  2. Buddy
  3. Spoturi
  4. Rapid
  5. Nibbles
  6. Umbră
  7. Cooper
  8. Rita
  9. Freckles
  10. Tiny

Nume mari de câini

Nu este o idee proastă Dă-ți câinelui tău mare un nume amuzant. Dar dacă ați creat sau ați cumpărat câinele dvs. mare pentru a vă arăta puterea la spectacole și adunări sociale, atunci ați putea dori să o dați un nume care să-i facă mărimea sa mare. Campionul arată numele câinilor muncesc cel mai bine pentru câinii mari.

Deci, pentru a vă ajuta să vă mențineți că simțul masculin pentru câinele dvs., aici sunt câteva sugestii pentru numele câinilor mari:

  1. Han
  2. Goliat
  3. Kong
  4. Jumbo
  5. Furtună
  6. Macho
  7. Xina
  8. Sheba
  9. Miezul nopţii
  10. Rouge

Numele câinelui patriotic

Nu există o modalitate mai bună de a vă arăta dragostea pentru țara voastră decât numirea câinelui dvs. ceva patriotic și vibrant.

Deci, câteva nume de câini patriotice generale sunt enumerate mai jos:

  1. Libertate
  2. libertate
  3. Glorie
  4. Alfa
  5. Bravo
  6. Căpitan
  7. Ranger

Ce mai este, chiar ai putea să-ți numești câinele după un președinte cum ar fi:

  • Barack
  • Kennedy
  • Roosevelt

Nume bazate pe aspect

Aceasta este una dintre metodele Go-to-to pentru AKC Doging Naming. De ce? Deoarece astfel de nume au sens tuturor celor care le aude.

Dacă găsiți o calitate izbitoare a câinelui dvs. pe care doriți să o evidențieți, gândiți-vă la un nume care vă va ajuta să faceți acest lucru. În plus, aici sunt câteva sugestii pentru numele bazate pe aspect:

  1. Miezul nopții (pentru un câine negru)
  2. Spoturi (pentru un câine cu un strat spotty)
  3. Goldy (pentru un câine cu o haină de aur)
  4. Shorty Pie (pentru un câine mic)
  5. Gleam (pentru un câine cu un strat strălucitor)
  6. Big Boss (pentru un câine mare)
  7. Daisy (pentru un câine care este inofensiv)
  8. Donut (pentru un câine pufos)
  9. Gras (pentru un câine de grăsime)
  10. Brownie (pentru un câine brun)

Numele câinelui Geeky

Care nu iubește numele de câine Geeky care sunt alimentate de dragostea noastră pentru Sci-Fi și Fantasy! Cu un efort, puteți să vânați câteva nume de la cartea dvs. preferată sau din seria TV și să finalizați unul care este perfect pentru câinele dvs.

Dar dacă sunteți prea ocupați pentru asta, am găsit cele mai bune nume de câini de la GEEKY pentru dvs .:

  1. Harry
  2. Granger
  3. Jacksparrow (scurta-l ca Jack)
  4. Wonka
  5. Peeta
  6. Buttercup
  7. Katniss (scurta-l ca katy sau kat)
  8. Drogo
  9. Tărâţe
  10. Ramsay

Folosind generatoare de nume de câine pentru numele AKC

Dacă sunteți încă blocați, atunci puteți utiliza un generator de nume de câine AKC pentru a găsi un nume de câine sau pentru a vă ajuta cu o anumită inspirație. Un generator de nume de câine ar fi nevoie de obicei să menționați sexul câinelui dvs. și tipul de nume pe care îl doriți.

De exemplu, dacă aveți un câine de sex masculin și căutați un nume dur, un generator de nume de câine poate sugera nume precum amiralul, blitz și boomerul.

Iată unul Generator de nume de câine AKC că îmi place foarte mult. Are câteva sugestii minunate și este complet gratuit. Mai mult, vă oferă opțiuni de tip de nume ca elegant, dur, amuzant și drăguț. De asemenea, puteți utiliza acest lucru Generator simplu de nume de câine Pentru a găsi nume de rasă pentru câinele dvs.

Este important să vă amintiți asta Aceste site-uri web nu funcționează ca generatoare de nume de catelus AKC. De fapt, ei sugerează pur și simplu nume generale care pot sau nu să fie disponibile pentru înregistrarea la AKC. Deci, singurul mod în care puteți fi sigur dacă numele sugerat este disponibil pentru înregistrarea AKC este prin dublu-o verifică prin oficial AKC Dog Name Checker.

Pot schimba numele AKC al câinelui meu?

După cum sa discutat anterior, majoritatea câinilor sunt deja înregistrați la AKC dacă le cumpărați de la un crescător înregistrat. Cu toate acestea, nu este nimic mai rău decât să fii blocat cu un nume de câine oficial pe care nu-ți place. Dar schimbarea numelui oficial al câinelui dvs. la ceva ce vă place vă va oferi un sentiment de proprietate față de câine.

Deci, aici sunt câteva cerințe pentru schimbarea numelui AKC al câinelui:

  • Câinele dvs. ar trebui să se nască în SUA
  • Niciunul dintre așternutul câinelui dvs. trebuie să fie înregistrat la AKC
  • Câinele dvs. nu ar trebui să fie destinatarul unui premiu de către AKC
  • Dacă câinele are o amplificare a canisei în numele său, acesta poate fi schimbat numai cu consimțământul acelei canise

Dacă câinele dvs. bifați toate aceste cerințe, atunci îl puteți obține în linie pentru a-și schimba numele AKC oficial. Cerere pentru o schimbare de nume este disponibil online în formularul PDF. Odată ce ați completat aplicația "AKC Rename Dog", îl puteți trimite prin faxul AKC sau îl puteți posta la adresa menționată în aplicația lor.

Având Numele câinelui AKC Pentru că Pouchesul dvs. poate fi o modalitate excelentă de a arăta mândria și prestigiul pentru ei. Dacă doriți să vă documentați în mod corespunzător canisa sau linia de câine, atunci ar trebui să o înregistrați cu AKC urmând pașii și sfaturile prezentate în acest articol.

Vizitați lista noastră populară de nume de câini Super Cool!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nume de câini akc - cerințe, verificare de nume, idei & # 038; redenumire