Poate guvernul să te forțeze să spay sau să-ți ucidă câinele?

Poate guvernul să te forțeze să spay sau să-ți ucidă câinele

Probabil că nu se va întâmpla aici în Statele Unite, dar este o realitate pentru cetățenii din Australia de Sud. Legile de dezintexare obligatorii propuse ar putea necesita pisici și câini să fie spayed sau neutered la punctul de vânzare. Asociația Veterinară australiană (Ava) spune că acest lucru ar putea pune în pericol sănătatea puiilor nou-născuți.

Discuția pentru legislația propusă a apărut după ce un juriu al cetățeanului a constatat că trebuie luate măsuri mai puternice pentru a reduce numărul de animale care sunt eutanasiate în Australia de Sud în fiecare an. Puii au voie să fie vânduți legal la vârsta de 7 săptămâni, iar Ava spune că este prea tânăr ca ei să se supună unei operațiuni de desexare.

LEGATE DE: Argumente pro și contra de sterilizare sau spaying câinele dvs

Poate guvernul să te forțeze să spay sau să-ți ucidă câinele

Dr. Anne Fowler, președintele Diviziei Australiacia de Sud Ava, afirmă că organizația este preocupată de animalele care au trecut printr-o astfel de operațiune extinsă și cred că riscul de infecție va fi mai mare în acestea puii tineri. Ea spune că cel mai mare risc este asociat cu modul în care animalele neonatale vor face față anesteziei. Atenție extremă va trebui să fie folosită pentru a fi sigur că animalele mici primesc dozarea corectă a medicamentelor.

Ea spune, de asemenea, că Ava nu crede că câinii și pisicile ar trebui să fie grupate în temeiul legislației. Dr. Fowler spune că pisicile tinere pot, și probabil, ar trebui să fie desexate înainte de a avea șansa de a reproduce. Pisicile pot rămâne însărcinate ca tineri ca patru luni și care pot fi traumatizați la corpul dezvoltării felinelor.

Recomandarea actuală pentru câini la fi desexed În Australia de Sud este de șase luni de vârstă. Dr. Fowler spune că operațiunea ar putea fi efectuată mai devreme, dar ar fi mult mai sigură să faceți acest lucru la vârsta de patru sau cinci luni, mai degrabă decât doar șase sau opt săptămâni. Ea spune că deciderea în cel mai bun moment pentru Desex o canină este ceva pe care un proprietar al animalelor de companie ar trebui să funcționeze cu medicul veterinar și variază în funcție de rasa câinilor și de riscurile care ar putea apărea în timpul procedurii.

Poate guvernul să te forțeze să spay sau să-ți ucidă câinele

Ava crede că unii veterinari ar refuza spay sau neutru Puii dacă cred că sunt prea tineri. Dr. Fowler spune că această nouă legislație a dat organizației posibilitatea de a scrie în esență o declarație statulă care afirmă că animalul nu ar trebui să fie desexed. Ea spune că Ava a susținut intențiile guvernului de a reduce numărul de animale de companie eutanasiate, dar consideră că această legislație nu maximizează rezultatele bunăstării animalelor.

LEGATE DE: Ar trebui să-ți spui câinele?

Sunt de acord cu Ava, vreau să spun că sunt profesioniști și experți în domeniul medicinii veterinare, așa că aș presupune că majoritatea oamenilor ar fi. Dacă profesioniști din domeniul veterinar spun că este prea tânăr și ar putea provoca probleme fizice pentru puii, de ce guvernul va continua să împingă legislația? Sperăm că vor asculta Ava și vor reafirma legile pentru a include vârstele separate pentru câini și pisici.

Animalele de spargere și de leuting este un subiect atât de important pentru a educa părinții de companie despre, și există câteva organizații minunate care oferă servicii gratuite sau cu costuri reduse pentru proprietarii de animale de companie care nu își pot permite operația. Există într-adevăr nici o scuză să nu vă dezizerați animalul de companie, dacă, desigur, îl folosiți pentru scopuri de reproducere. Doar asigurați-vă că consultați-vă medicul veterinar despre cel mai bun moment pentru a avea câinele dvs. desexed și care sunt potențialele riscuri ale operației.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate guvernul să te forțeze să spay sau să-ți ucidă câinele?