Pal pak este o modalitate adorabilă de a vă menține câinele în siguranță

Pal Pak este o modalitate adorabilă de a vă menține câinele în siguranță

Plimbarea câinelui dvs. cu toate lucrurile dvs. nu a fost niciodată mai ușoară. Pal Pak de către Hound Outward este un ham reglabil inovator care are un pachet funcțional și distractiv adăugat la acesta. Este practic un pachet Fanny pentru câini! Palul Pak este perfect pentru a vă pune cheile, purtând tratamente pentru prietenul dvs. sau chiar împinge telefonul mobil.

În plus, are și secret și # 8221; Compartimentul sacului de distribuție Deci, veți fi întotdeauna stocată și pregătiți-vă pentru prietenul dvs. la & # 8220; mergeți.& # 8221; Paks Pal nu sunt doar practice, modelele capricioase sunt absolut adorabile. Acestea includ un pirat feisty, un unicorn, o maimuță fericită, o bufniță și chiar un monstru cu trei ochi.

Acesteari, de asemenea, vin în trei dimensiuni care se potrivesc de 15 lire sterline până la 80 de kilograme câini.

Pal Pak este o modalitate adorabilă de a vă menține câinele în siguranță

LEGATE DE: Uneltele de drumeții pentru câini trebuie să-i facă: ceea ce aveți nevoie atunci când faceți drumeții cu câini

Toate produsele de la Hound Outward sunt făcute cu animalele noastre de companie în minte. Din acest motiv, acestea sunt durabile și dure, împreună cu designul distractiv și funcțional pe întreaga linie de produse. Declarația lor de misiune este la punct, încercând să facă mărfuri care oferă un nivel de confort în viața atât a animalelor de companie, cât și a părinților lor, cu o mai bună inovație și desene semnificative.

Pal Pak este o modalitate adorabilă de a vă menține câinele în siguranțăLinia de produse de câine include jucării, jachete de viață și alte unelte, jocuri de câine și boluri. Această companie nu numai că se concentrează pe aducerea elementelor de calitate în viața noastră, ei dau înapoi într-un mod mare de către Sprijinirea programelor de terapie cu PET și adăposturi de animale în zona lor.

În plus, câinele exterior este dedicat ajutării mediului prin utilizarea de până la 40% din plastic reciclat în ele Jocuri de câine. Compania este Pooch Pick Up saci sunt, de asemenea, biodegradabile în aer liber în termen de 12 luni, datorită utilizării simfoniei D2W din plastic. Această companie este, de asemenea, un membru mândru al Coaliția privind durabilitatea industriei animalelor de companie, care măsoară impactul social și asupra mediului pe care îl au, astfel încât să poată lucra spre un viitor mai durabil pentru noi și pentru bebelușii noștri.

Pal Pak este o modalitate adorabilă de a vă menține câinele în siguranțăHoundul exterior a făcut deja un impact În lumea animalelor de companie și a fost recunoscută cu mai multe companii de nume mari, cum ar fi Oameni, astăzi, New York Times, Barkpost si multe altele. În plus, au fost acordate în 2015 Premiul Vanguard Pet Insight Pentru jucăriile de câine și au câștigat 2016 Premiul pentru alegerea editorilor, știrile produsului PET.

Nu toate companiile sunt aceasta detaliată atunci când vine vorba atât de produsele lor, cât și de lumea din jurul lor, astfel încât câinele exterior este cu siguranță unul dintre cei care merită cumpărături prin. Produsele sunt sigur că vă rog, nu numai cele mai finale ale părinților de companie, ci și acele animale de companie răsfățate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pal pak este o modalitate adorabilă de a vă menține câinele în siguranță