Poți să sufli un câine uscat și este în siguranță?

Suflați uscarea unui câine după o baie

Câine groomers o fac, dar poate tu Suflați un câine la domiciliu? Este în siguranță, și ar trebui să facă griji câinelui să o facă în primul rând? Răspunsul scurt este da la toate aceste întrebări. Dar există mai mult decât să porniți uscătorul suflă și îndreptați-o în direcția câinelui. Uscătoarele de suflare proiectate pentru oameni pot atinge temperaturi ridicate de aproximativ 140 de grade Fahrenheit.1 Asta e mai mult decât suficientă căldură pentru a-ți arde puiul dacă nu ești atent. Deci, da, puteți folosi un uscător de suflare, dar trebuie să luați câteva măsuri de precauție și să utilizați o tehnică inteligentă de uscare prin suflare.

Rotiți uscătorul de suflare la căldură scăzută

Groomer sufla usuring un câine

În primul rând, puneți uscătorul de suflare pe cea mai mică setare de căldură posibilă. Câinele tău nu vă poate spune când devine prea cald. Din păcate, el ar putea să iasă sau să-și piardă durerea până când știi că setarea de căldură este prea mare. Verificați temperatura aerului de pe mâna dvs. la fiecare câteva minute pentru a vă asigura că este încă confortabil. Un uscător de suflare defectuos ar putea face ca câinele să vă înfricână de băile de baie sau de uscătorul de suflare.

Setările reduse de căldură reduc, de asemenea, șansele de uscare a pielii câinelui.2 Uscat, pielea mâncărime deschide ușa la problemele de piele pe drum. De exemplu, câinele poate mușca sau zgâria pielea mâncărime, creând un caz de dermatită umedă acută, cunoscută și ca un punct fierbinte.3Aceste răni dureroase se infectează și necesită unguente medicinale și timp petrecute în conul rușinii pentru a preveni lingerea sau zgârierea ulterioară.

Păstrați uscătorul suflă în mișcare

Care ne aduce la numărul doi - păstrați uscătorul suflă în mișcare.Când vă uscați suflarea părului, vă deplasați în mod natural uscătorul de suflare pentru a menține căldura să se concentreze într-o zonă. Din nou, câinele dvs. nu vă poate spune când căldura devine prea intensă, astfel încât folosiți aceeași tehnică în mișcare pentru a evita menținerea căldurii axată pe o suprafață prea lungă.

Uneori este mai ușor să vă amintiți să mutați uscătorul de suflare urmând un model consistent de fiecare dată când suflați câinele. De exemplu, începeți în partea de sus / față și lucrați în jos spre picioarele din spate. Pe măsură ce apa rulează pe corpul câinelui, uscătorul de suflare va continua să împingă apa sau să o evaporeze pe măsură ce vă deplasați spre burtă și labe.

Obțineți echipamentul potrivit

Dog uscător de păr

Puteți utiliza un uscător de suflare destinat oamenilor sau unui uscător de câine, deși a fi sigur, este recomandat să utilizați a model conceput pentru câini. Aceste uscătoare de suflare se bazează pe aerisire mai degrabă decât pe căldură ca uscătorul dvs. tipic de salon. De asemenea, uscătoare de suflare a câinelui ajută la suflare aruncarea părului, așa că câinele nu a vărsat la fel de mult după baie.

Uscătoarele de păr de câine sunt portabile cu un furtun lung, flexibil și o duză detașabilă. Furtunul lung vă permite să păstrați corpul vacuumului într-un singur loc în timp ce utilizați furtunul pentru a vă deplasa peste și în jurul corpului câinelui. Majoritatea modelelor includ diferite tipuri de duze de la îngust la plat, oferindu-vă opțiuni care pot funcționa mai bine cu tipul de păr al câinelui.

Aceste modele au, de asemenea, setări de căldură scăzute și aripioare variabile.Airppeedurile variabile vă oferă mai mult control asupra nivelurilor de zgomot. Mulți câini se tem de zgomote puternice, iar vitezele variabile vă permit să vă atenționați anxietatea.4

Cum să sufliți câinele

Câine fiind uscat prin suflare și îngrijit

Ar trebui să se usuce începe cu un prosop. Când ați terminat de scăldat câinele, puneți un prosop mare peste corpul său. Stoarce corpul său o secțiune la un moment dat, înmuiați apa cu prosopul. Nu vrei să te freci, deoarece prosopul poate provoca părul să se încurce. Utilizați prosopul pentru a îndepărta apa tot drumul în jos pe picioare și coadă.

Acum este timpul să scoateți în uscătorul de suflare. Introduceți uscătorul de suflare încet prima dată. Lăsați-vă să mirosi câinele și să se uite la ea. Luați câțiva pași departe și transformați-o astfel încât să poată auzi motorul și să simtă aerul de la o distanță. Păstrați-l pe o setare scăzută pentru a reduce zgomotul.

Uscătorul de suflare ar trebui să rămână la cinci până la șase centimetri distanță de câine. Începeți în partea de sus și lucrați în jos. Evitați uscarea prin suflare direct în ochi pentru a preveni iritarea. Fii atent în jurul urechilor, mutați uscătorul de suflare mai departe, astfel încât zgomotul să nu -pească câinele sau să-și deterioreze auzul său.

Un câine uscat

Atâta timp cât folosiți un uscător de suflare pe o setare de căldură scăzută și păstrați-o în mișcare, puteți să vă suflați în siguranță câinele. Părul câinelui dvs. poate fi încă ușor umed când ați terminat, mai ales dacă utilizați un uscător de suflare fără căldură. Cu toate acestea, după o agitație bună, nu ar trebui să dureze prea mult ca părul să se usuce complet. Odată ce el este, el va fi curat și gata să plece.

  1. Uscător de păr. Enciclopedie.COM. Updated 14 mai 2018. Accesat la 28 martie 2021.
  2. Burke A. Piele uscată pe câini: Cauze, simptome și tratament. Akc.Org. Publicat 19 mai 2016. Accesat la 28 martie 2021.
  3. Aufox Ee, Frank La, Grieco Lf. Dermatită umedă acută. Scurt.veterinar. Publicat septembrie 2019. Accesat la 28 martie 2021.
  4. În general, KL, Dunham Ae, Frank D. Frecvența semnelor clinice nespecifice la câinii cu anxietate de separare, fobie de furtună și fobie de zgomot, singuri sau în combinație.Jurnalul Asociației Medicale Veterinare American. 2001- (219) 4: 467-473. DOI: 10.2460 / Java.2001.219.467
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poți să sufli un câine uscat și este în siguranță?