I și dragoste și îți amintesc câinele trated

I și dragoste și vă reamintim că câinele

Este greu să știi ce să mai hrănească animalele de companie. Se pare că există amintiri noi anunțate despre hrana pentru animale de companie și tratează în fiecare zi. Nu este într-adevăr surprinzător faptul că atât de mulți proprietari de câini aleg să-și facă propria mâncare acasă. Dacă vă hrăniți câinele I și dragoste și tu, Trebuie să faceți o privire la ambalaj, deoarece producătorul este cea mai recentă companie din industria produselor de companie pentru a anunța o rechemare a tratamentelor lor.

Compania a fost anunțată de Departamentul de Agricultură din Colorado, că o eșantionare de rutină a boom-ului lor! Stripul de gâscă de carne de vită tratează câinele au evidențiat un rezultat pozitiv prezumtiv pentru Salmonella. Produsul provin de la un furnizor în Statele Unite. Pentru a greși pe partea prudenței, compania a emis o rechemare voluntară deoarece câine tratează au potențialul de a fi contaminat.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Rechemarea voluntară este limitată la boom-ul de vacă! Gollet de carne de vită tratează ambalate în saci de 2 uncii. Produsele recalcate au numere de lot care se termină în 4T1 sau 5T1, au un ultim an 2016 sau 2017, iar numărul UPC este de 8 18336 01134 4. Clienții implicați pot găsi numerele lotului și codurile UPC pe spatele fiecărui pachet de lângă dovada codului de bare de achiziție.

Dacă sunteți unul dintre clienții care au achiziționat o pungă din produsele recalcate, puteți apela sau trimite prin e-mail compania sau puteți aduce pachetul înapoi la locul de cumpărare pentru a primi o rambursare completă. Boom-ul de vacă! Benzi de gâscă de carne de vită tratează câinele au fost vândute în Statele Unite către distribuitorii de angro și Magazine de vânzare cu amănuntul. Produsul a fost, de asemenea, distribuit prin intermediul comercianților cu amănuntul online și al lanțurilor de bacanie.

I și dragoste și vă reamintim că câinele

Salmonella este o bacterie care poate provoca boli la oameni si animale. Poate afecta animalele care au ingerat produsul și oamenii care ar fi putut să-l manipuleze sau au fost expuși la o suprafață pe care produsul le-a atins. Câinii care au contractat boala pot avea diaree, diaree sângeroasă, devine letargică, rulează o febră sau începe să vadă brusc. Dacă credeți că animalul dvs. de companie poate fi consumat aceste produse și prezintă oricare dintre aceste simptome, trebuie să căutați imediat atenția veterinară.

Dacă credeți că ați manipulat Produs recalcat Sau deveniți expuși la o suprafață cu bacteriile pe el, trebuie să vă monitorizați îndeaproape pentru semne ale bolii. Aceste semne pot include vărsături, diaree, diaree sângeroasă, greață, febră și crampe abdominale. Este rar, dar Salmonella poate duce, de asemenea, la condiții grave, inclusiv infecții arteriale, artrită, endocardită, iritarea ochilor, durerea musculară sau simptomele tractului urinar. Dacă credeți că expuneți oricare dintre aceste simptome, trebuie să solicitați imediat asistență medicală.

LEGATE DE: Cel mai bun caz de boală de boală

Într-o declarație făcută publică pe site-ul companiei, au spus:

"Dacă vă credeți că ați fost expuși, vă încurajăm cu tărie să căutați medicul medicului sau medicul veterinar, astfel încât dvs. sau animalul dvs. de companie să puteți examina și trata în mod corespunzător în mod corespunzător pentru a determina cauza oricăror simptome. Dacă ne-am confirmat, de asemenea, dorim să aflăm mai multe despre ceea ce tu sau animalul dvs. de companie se confruntă și cum am putea să vă ajutăm în acest timp. Contactați serviciul nostru pentru clienți la 855.Ily.Dragoste sau prin e-mail la serviciu [email & # 160; protejat] "

Aceste câini tratează de la I și Iubirea și ați fost scos din rafturile magazinelor și stocurile online. Compania a notificat, de asemenea, toți distribuitorii și comercianții cu amănuntul. Ei asigură consumatorilor că niciun alt I și dragoste și produsele dvs. nu au fost afectate de rechemare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » I și dragoste și îți amintesc câinele trated