Catnip pentru câini: există?

Catnip pentru câini

Chiar și oamenii care nu au deținut niciodată o pisică sunt familiarizați cu Psychedelic, Tripped-Out Effect Catnip pare să aibă pe pisici mari și pisoi.

Cumpărarea catnip vă poate face chiar să vă simțiți a mic Bit suspect, în ciuda faptului că vine într-un Baggie din magazinul de animale de companie.

Dar doar ce este povestea cu Catnip, Ce efect are asupra câinilor și există altceva care ar putea avea un efect asemănător catnip pe pooch-ul tău? Astăzi avem o privire mai atentă...

Ce anume este Catnip și de ce pisicile o iubesc?

Trebuie să vorbim despre Catnip. Nu, în serios, să scoatem mai întâi asta.

Ceea ce majoritatea dintre noi știm ca catnip este, de asemenea, cunoscut sub numele de catwort sau catil și este, De fapt, strâns legată de menta. Numele științific pentru Adevărat catnip este Nepeta Cataria Și o veți găsi în majoritatea magazinelor de animale de companie, o cantitate imensă de jucării pentru animale de companie, și, desigur, creșterea în grădini și oale din întreaga lume, mai ales pentru plăcerea cu pisicile.

câine catnip

Există și alte tulpini: camfor, greacă, lămâie și persană sunt unele dintre ele. Ce cauzează efectul trippy atunci când pisicile consumă catnip - entuziasmitate, elevii foarte dilatați, știm cu toții afacerea - este un ingredient cunoscut sub numele de Nepetalactone, care este interesant, de asemenea, găsit în hainele de lemn de capsucie. (Același substanță chimică este, de asemenea, cunoscută pentru păstrarea țânțarilor la Bay și puteți face și un spray anti-țânțar de la Catnip acasă.)

Efectul catnip pe câini

În general, este de acord Catnip nu are același efect asupra câinilor deloc: Efectul catnipului asupra câinilor variază de la nimic - datorită unei gene care reglementează cât de susceptibile la catnip sunt - la o ușoară sedativ Efect: Da, acesta este exact opusul a ceea ce face pentru pisici.

De asemenea, este, în general, de acord că Catnip este complet sigur pentru a da câinilor tăi, și dacă se întâmplă să nu facă nimic la pooch, atunci cel puțin va păstra bug-urile departe de tine și de ei!

Există un echivalent de catnip pentru câini?

Există, de fapt, un echivalent de catnip pentru câini și se numește anason.

Catnip anasoned pentru câini
Imagine de la Wikimedia / David Monniaux

S-ar putea să știți deja ce anise este: este acea condiment de degustare a licorice pe care majoritatea oamenilor iubesc sau urăsc. Este un ingredient în Absinthe (băutura verde de zână) și vine de la morcovi și familia de patrunjel, credeți sau nu.

Se pare că Anise este catnipul caninului. YouTube oferă o mulțime de dovezi concrete: există mai multe videoclipuri suficiente de la utilizatorii de câini care raportează că câinii lor merg absolut hiper când își dau semănat de anas.

Unde pot cumpăra anason pentru câinele meu?

De obicei, puteți cumpăra anise de la magazinul local de animale de companie sau puteți cumpăra doar niște semințe de anason și le puteți amesteca în rețeta preferată de casă a câinelui dvs. și salvați-le pentru ocazii speciale (sugerăm să-i sunați la gustări Scooby)

Este un seif pentru câini?

Da, Anise este în general sigur pentru o după-amiază distractivă cu poochia ta. ASPCA subliniază că anasonul ar trebui să fie acordat câinilor în cantități moderate, deoarece prea mult din extract poate duce la probleme fizice cum ar fi tulburări de stomac sau depresia sistemului nervos. Vezi o Lista de căutare a toxinelor câinelui (și a pisicii) din ASPCA Pentru a afla mai multe despre ceea ce puteți și nu vă puteți da pooch-ul.

Câinii reviste naturală subliniază că oamenii ar trebui să distingă bine între anason (Pimpinella anisum), fenicul (Foeniculum vulgare) și licorice (Glycyrrhiza Glabra) și efectele lor diferite asupra câinilor ca fiecare dintre ele poate sa Fiți benefice pentru câinele dvs. în cantități mici pentru diferite condiții. Anason poate ajuta cu o tuse, fenicul poate fi bun pentru artrita, iar Licorice se spune ca a ușura boala lui Addison.

Este, de asemenea, demn de remarcat - anason nu este același lucru cu ilicium verum, mai cunoscut sub numele de anason.

Câinele anasoned tratează rețeta

Am găsit o rețetă mare pentru tratarea câinilor anason din Wag câinele. Ingredientele sunt destul de simple și puteți adăuga sau scădea în funcție de ceea ce aveți în jur și nevoile individuale ale câinelui.

Ingrediente:

  • O ceașcă de făină
  • O ceașcă de ovăz
  • Patru linguri de ulei vegetal (sau nuca de cocos, am recomanda!)
  • O ceașcă de hârtie de pui sau carne de vită
  • O lingură de pulbere de copt
  • O ceașcă de morcov ras
  • Două linguri de anason pulbere

Instrucțiuni: Preîncălziți cuptorul (la 180 de grade Celsius sau 350 de grade Farenheit în funcție de rețetă), amestecați ingredientele împreună și lipiți-l în cuptor - pe o tavă de copt cu hârtie cu hârtie este probabil cea mai bună - până la Golden.

Ați amestecat anasonizat în tratamentele preferate ale câinelui dvs. și a fost acolo pentru a filma rezultatul? Câinele dvs. merge nuci pentru orice altceva pe care le puteți împărtăși cu restul de noi? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Catnip pentru câini: există?