Viața pentru animalele de companie cu diabet se schimbă spre bine cu ajutorul acestei porniri

Viața pentru animalele de companie cu diabet se schimbă spre bine cu ajutorul acestei porniri

Câinii și pisicile care suferă de diabet zaharat trebuie să se ocupe de aceleași tratamente zilnice plictisitoare ca și oamenii. Majoritatea au nevoie de fotografii de insulină și diete specifice. Din păcate, mai mult de 1 milion de animale de companie suferă de diabet în u.S. singur, dar acum o pornire din orașul Kansas speră să ajute animalele care se luptă cu boala.

Fred și Joan Schwartz voluntar de trei până la patru ori pe săptămână la WAIFS ÎNALIFICĂ, o societate umană non-profit și o organizație de bunăstare a animalelor. Ei au spus că câinele lor, Champ, le-a învățat cum să iubească toate animalele de companie, deși, din păcate, a murit recent. Când Champ a trecut cuplurile, veterinar le-a pus o întrebare că nu și-au dat seama la acel moment ar schimba întregul lor viitor.

LEGATE DE: Cel mai bun caz de boală de boală

Fred spune că își amintește bine când dr. Pickett, veterinarul lor, a întrebat dacă cuplul ar fi dispus să doneze organe Champs la alte animale de companie în nevoie. Ei au auzit de oameni care fac acest lucru, dar nu și-au dat seama că procedura a fost posibilă și în canini.

Donația de organe Pet este de fapt un concept nou care sa născut în Kansas City de către o companie numită Likarda. Este fondată o companie de biotehnologie de către antreprenori și oamenii de știință de la Universitatea din Kansas. Acestea sunt principala companie de medicamente regenerative pentru animalele de companie.

Viața pentru animalele de companie cu diabet se schimbă spre bine cu ajutorul acestei porniri

În prezent, aceștia efectuează cercetări care, sperăm, va ajuta animalele de companie, și poate chiar oamenii în cele din urmă, care se ocupă de diabet zaharat. Cercetătorii folosesc celule din pancreaze sănătoase, cum ar fi cea donată de Champ, pentru a-și îndeplini studiile. Pancreasul Champ a fost prima donație pe care compania a primit-o.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Karthik Ramachandran, co-fondator al Likarda, spune că modul tradițional de tratare a unei canine este același ca și tratarea unui om; fotografii zilnice de insulină și o dietă controlată. Din păcate, este mult mai greu de monitorizat în animale de companie. În mod normal, fotografiile sunt administrate de două ori pe zi în același timp.

Studiind celulele pancreas sănătoase, Ramachandran și echipa ei speră să creeze o injecție unică Tratament pentru animale de companie cu diabet. Injecția ar intra în măduva osoasă a animalului, iar Ramachandran spune că, în 24 de ore, câinele nu mai avea nevoie de injecții de insulină deloc.

Likarda a creat, de asemenea, speranța lui Cheri, o rețea pentru donarea de organe Pet, unde partenerii lor pot găsi familii ca și Schwartz, care doresc să-și doneze organele de animale de companie. Fred Schwartz spune că el și soția lui i-au spus tuturor prietenilor lor deținuți de companie să doneze. El spune că, chiar dacă tovarășul tău a dispărut, cel puțin știi că i-au dat ceva pentru a ajuta pe un animal de companie iubit al unei alte familii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Viața pentru animalele de companie cu diabet se schimbă spre bine cu ajutorul acestei porniri