Conetul de câine de casă: 7 proiecte simple de e-guler diy

Conetul de câine de casă: 7 proiecte simple de e-guler DIY

Dacă puiul dvs. a avut recent o operațiune sau se ocupă de piele iritata sau a punct fierbinte, S-ar putea să vă gândiți să le luați un guler de protecție a câinelui. Câinii, prin natura lor, vor continua să linge rănile lor În încercarea de a le curăța. În multe cazuri, acest lucru poate duce la o infecție suplimentară și prelungește timpul de vindecare.

Colierele de câine de protecție au fost numite în glumă "conul rușinii" și în cercurile mai sofisticate ar putea fi numite gulerul Elizabethan. Ei nu sunt tocmai ideea puilor de distracție, totuși, un con căzut ușor amuzant vă poate salva câinele de la infecție și să-și permită rănile să se vindece mai repede. Dacă nu doriți să cheltuiți o mulțime de bani cumpărați un con sau doriți ceva mai moale decât soiul de plastic standard, ați putea dori să faceți propriul guler de câine. Acest proces poate fi un proiect distractiv pentru familie și înseamnă că puteți crea un model care să se potrivească dimensiunii și nevoilor unice ale Pooch.

Jack Russell Dog cu guler VET Elizabethan

O notă privind siguranța

Deoarece gulerele pot fi un pericol de sufocare și pot prinde lucrurile, veți dori să vă asigurați că puiul dvs. este întotdeauna supravegheat atunci când purtați gulerul lor. Dacă vă simțiți îngrijorați să faceți propria dvs. alegere, Chat la veterinarul tău și cereți-i să vă ducă mai degrabă o alegere aprobat. Coliere nu ar trebui să fie niciodată prea strânse, deoarece acest lucru poate provoca probleme de respirație și chiar de sufocare. Așadar, ar trebui să puteți plasa întotdeauna câteva degete între guler și gâtul puiului tău.

Gulerul piscinei tăiței

Aceasta este una dintre alegerile noastre preferate atunci când vine vorba de coliere de câini DIY. Este foarte ușor și ieftin să faceți și este o alegere foarte confortabilă pentru puii dvs. Spre deosebire de anumite modele de plastic, acest lucru oferă protecție de tip pernă și va fi mult mai strâns. De asemenea, este respirabil mulțumesc materialului său plăcut și, prin urmare, va permite pielea lor să respire.

Ce vei avea nevoie

  • Un tăiță de piscină într-o culoare la alegere
  • Frânghie de fel (puteți folosi, de asemenea, sfoară groasă sau un guler lung)
  • O măsură de bandă
  • Foarfece / cuțit

Ce trebuie să faceți

  • Măsurați circumferința gâtului puii cu măsura de bandă și apoi adăugați un supliment de șase centimetri la această măsurătoare. Tăiați frânghia sau sfoară până la această lungime.
  • Începeți tăierea piscinei Doddle - cu atât mai mică pupul, cel mai subțire, trebuie să fie. Un pui de dimensiuni medii ar trebui să aibă margele de tăiței cilindrice care sunt în jur de 1.5 inci în lățime. Câinii mai mici vor avea nevoie de părțile mai subțiri.
  • Strângeți părțile subțiri ale tăiței pe șir. Acest proces este la fel ca margele de coarde pe un colier. Apoi verificați dacă se potrivește în jurul gâtului pupului.
  • Legați funia sau sfâșul în siguranță și tăiați toate părțile excesive ale șirului. La fel ca un guler, asigurați-vă că puteți aluneca confortabil două degete sub frânghie - nu doriți să fie prea strânsă.
  • Asigurați-vă că puii dvs. este confortabil și continuați întotdeauna atunci când purtați un guler de protecție pentru a vă asigura că sunt confortabile.

Conul de carton

Aceasta este o bucată mare în caz de urgență și poate fi creată cu o cutie de carton vechi sau cu orice bucată de carton pe care o luați în jur.

Ce vei avea nevoie

  • Carton
  • Banda adeziva

Ce trebuie să faceți

Măsurați gâtul puiului (sau utilizați gulerul lor ca ghid) și tăiați o formă de curcubeu. Partea de mijloc a curcubeului va fi lățimea gulerului de pui. Lățimea curcubeului ar trebui să fie măsurarea de la urechile puilor la podul nasului lor.

Odată ce ați tăiat forma curcubeului, asigurați cele două capete împreună cu banda. Puteți adăuga niște bucle individuale la partea de sus și la nivelul gulerului obișnuit în conul de carton. Acest lucru face mult mai ușor să le puneți pe ele când vine timpul. Pur și simplu le puneți gulerul (care este buclat prin curcubeu de carton) și atașați-l în jurul gâtului, asigurându-vă din nou că nu este prea strâns.

Asigurați-vă că nasul lor poate ieși doar la gulerul Elizabethan, astfel încât să poată mânca și să bea cu ușurință.

Câine trist cu guler de plastic elizabetan

Conul de prosoape

Această opțiune următoare este o selecție simplă și poate fi ușor creată cu un prosop vechi. Alegeți un prosop pe care îl puteți pliabil confortabil în treimi și care se va potrivi cu ușurință în jurul gâtului puilor (nu prea strâns totuși!)

Ce vei avea nevoie

  • 1 x prosop
  • Banda adeziva

În legătură cu o postare: Prosoape de uscare pentru câini

Ce trebuie să faceți

Pur și simplu înfășurați prosopul în jurul gâtului, dar asigurați-vă că nu este prea strâns. Pentru puii mai mari, ar trebui să vă puteți potrivi cu mâna între prosop și gâtul lor și pentru puii mai mici cel puțin 2 sau 3 degete.

Odată ce utilizați o bandă de duct pentru a păstra totul în poziție. S-ar putea să doriți să afișați unele de-a lungul marginilor pentru a vă asigura că este sigur, dar din nou, asigurați-vă că nu este prea strâns.

Perna de confort / avion

Aceasta este o alegere super-ușor și pur și simplu necesită o pernă de avion sau o pernă de confort. Ele pot ține cu ușurință capul puilor în poziție și le vor menține confortabil atunci când se culcă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru timpul de noapte și îi va permite să aibă un somn confortabil și sigur de noapte.

Dacă aveți un pui mai mare, ați putea, de asemenea, să puteți face acest lucru în timp ce sunt în sus și pe măsură ce perna ar trebui să stea confortabil în jurul gâtului și să rămână în poziție.

Conul de găleată

Contul cu găleată este adevărat pentru numele său și este pur și simplu un con care este făcut dintr-o găleată. Acest pick poate face cu lucrurile pe care le-ai avut deja acasă, totuși, s-ar putea dovedi un pic mai dificil decât unele dintre celelalte alegeri cu privire la tăierea găleții. Dacă nu vă simțiți încrezători în tăierea din plastic, optați pentru modelul de carton sau modelul prosopului.

Ce vei avea nevoie

  • 1 x găleată (mai moale plastic care poate fi ușor de tăiat este cel mai bun)
  • Un cuțit stilou sau un cuțit ascuțit

Ce trebuie să faceți

Măsurați circumferința gâtului câinelui sau utilizați gulerul lor ca un ghid, dar adăugați un centimetru sau două la această măsurătoare pentru a face spațiu pentru urechile lor.

Tăiați fundul găleții cu un cuțit (un plastic mai moale este mai bun, ca un recipient alimentar) și nisip marginile pentru a vă asigura că nu există biți spikey care ar putea tăia câinele.

Câine cu un con pe capul lui mincinos

Recipientul de unt

O alternativă la utilizarea unei găleți este utilizarea unui recipient de unt. Acest lucru este, de obicei, mai moale și mai ușor de tăiat. Din nou, bandă sau nisip marginile pentru a vă asigura că nu vă taie pooch-ul. Această selecție ar putea fi mai potrivită pentru Pouches mai mici, deoarece recipientele de unt sunt, de obicei, mai mici în dimensiune.

Ce vei avea nevoie

  • 1 x container de unt
  • 1 x cuțit sau cuțit ascuțit

Ce trebuie să faceți

La fel ca gulerul cu găleată, va trebui să măsurați gâtul puii (utilizați gulerul ca un ghid) și tăiați o gaură în partea de jos a recipientului.

Gulerul de spumă

La fel ca gulerul tăiței de piscină (pe care îl iubim!), gulerul de spumă este un alt pick moale și ușor, care vă va păstra pooch-ul confortabil în timp ce se recuperează. Puteți folosi spumă de la o saltea veche sau pur și simplu cumpărați un metru sau așa la magazin.

Ce vei avea nevoie

  • O foaie de spumă
  • Banda adeziva

Ce trebuie să faci

Măsurați circumferința gâtului câinelui dvs., adăugând un inch sau două pentru confort. Tăiați-vă bucata de spumă în consecință și GAGE ​​lățimea de dimensiunea puilor dvs. (o lățime mai mare pentru puii mai mari).

După ce ați tăiat verificați-vă că spuma se potrivește confortabil în jurul gâtului puii și atașați capetele împreună cu banda de duct. Această opțiune permite flexibilitatea de a mânca și de a bea și este potrivită pentru Pooches care se luptă cu conurile. Le permite să vadă cu ușurință tot ceea ce se întâmplă, dar le oferă confort și securitate și va împiedica rănile de lins.

Când ați putea opta pentru un con de câine

Conuri de câine sunt o necesitate atunci când puii dvs. nu se simte cel mai bine și poate împiedica infecțiile urâte și rănirea ulterioară. Câinii vor continua instinctiv să-și lingă rănile și acest lucru poate încetini timpul de vindecare și să-i provoace mai multă durere. Dacă veterinarul dvs. vă spune că câinele dvs. are nevoie de un con, este foarte important ca ei să poarte unul pe durata timpului de recuperare. Cea mai mare parte a vindecării se vor întâmpla acasă și este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că ei primesc cea mai bună îngrijire posibilă. Poochul dvs. ar putea avea nevoie de un con de câine dacă:

  • Ei au avut recent o intervenție chirurgicală și au nevoie de timp pentru a se vindeca. Acest lucru este valabil mai ales dacă au cusături care au nevoie de timp pentru a se stabili sau pentru o rană care trebuie lăsată singură.
  • Ei au o infecție cutanată sau un punct fierbinte pe care nu îl vor opri lins. Acestea au nevoie de timp pentru a vindeca și ar trebui să vă consultați medicul veterinar pentru a obține medicamentele sau crema corespunzătoare. Conul previne că puii dvs. să lingă zona inflamabilă și să ingestie orice cremă pe care trebuie să o puneți.

Câine cu un guler de protecție

Dacă câinele dvs. refuză să poarte un con?

În unele cazuri, anumiți câini refuză pur și simplu să poarte un con și ar putea deveni înfricoșătoare sau chiar agresivă. Dacă câinele dvs. este încurcat de con, va trebui să găsiți o opțiune alternativă. Aici ar putea veni un costum de recuperare chirurgicală, acest costum este de obicei făcut dintr-o țesătură moale și va acoperi pielea pupului în timp ce se vindecă. În timp ce pooch-ul tău va avea libertatea de a-și muta gâtul dacă doresc, ei nu vor putea ajunge direct la zona inflamabilă. Există o serie de opțiuni disponibile online și acestea vin adesea într-o serie de stiluri și dimensiuni.

Dacă vă gândiți să căutați într-un costum de recuperare chirurgicală, este mai bine să discutați cu veterinarul dvs. și să alegeți o opțiune care să permită să respire pielea și să asigure vindecarea adecvată.

În timp ce conul de rușine ar putea arăta puțin jenant și, cu siguranță, nu este ideea de distracție a prietenului tău, ele sunt imperative după operație și dacă puiul tău are o rană. De obicei, ele trebuie doar să fie păstrate timp de câteva zile, dar, în unele cazuri, ar putea fi nevoie de săptămâni. Ca proprietar Doggy, vrei cel mai bun pentru câinele tău și poate fi greu să-i vezi într-un con incomod. Cu toate acestea, rețineți că este esențial pentru vindecarea lor și că le va permite să se recupereze în mod corespunzător. În curând se vor întoarce la vechiul lor sine și conul va fi o memorie îndepărtată!

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Haroane de câine
Câine de ridicare a câinilor
Puppy Harness
Coliere de câine
Colari de câine din piele
Câine conduse de câini
Rucsacuri pentru câini
Cadouri pentru iubitorii de câini
Cutii de abonament pentru câini
Crăciun cadouri pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Conetul de câine de casă: 7 proiecte simple de e-guler diy