Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur: 5 mărci recomandate de vet

Din momentul în care se nasc, Retriverii de aur sunt bile dulci, distractive. Ei sunt câini prietenoși care se bucură de petrecerea timpului cu adulți, copii și alte animale. Când sunt tineri, au o mulțime de energie, dar, pe măsură ce îmbătrânesc, încep să încetinească. De aceea este atât de important să găsiți Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur Pentru fiecare etapă a vieții animalului tău.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aurPopularitatea lui Aur ca câini de familie nu a mers neobservat. În 2016, retrieverul de aur a rotunjit tierul de top ca AKC # 3 Cel mai popular câine din SUA. Unul dintre motivele pentru care sunt atât de populare, este că aurul este într-adevăr un partener perfect pentru oricine din orice mediu.

Această rasă este, de asemenea, destul de ușor de păstrat. Păturile lor lungi necesită un pic mai mult îngrijire decât alte rase, dar altele decât cele sunt destul de mari întreținere.

Cel mai dificil lucru despre deținerea unui retriever de aur este învață cum să le hrănească în mod corespunzător. Când sunt tineri, acești câini sunt foarte activi. Ei se bucură să meargă pentru alergare, drumeții și jucând runde nesfârșite de preluare în curtea din spate.

Pe măsură ce îmbătrânește, aurul va încetini. Aportul lor de calorii va trebui să fie ajustat pentru a preveni obezitatea. Suplimentele ar trebui, de asemenea, adăugate la dieta pentru sănătatea comună.

După cum puteți vedea, găsirea celor mai bune alimente pentru câini pentru retrieverii de aur nu este un lucru unic. Este un proces în curs de desfășurare și trebuie să lucrați cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin instruit pentru a găsi dieta potrivită pentru poochia ta.

Voi explica nevoile nutriționale ale rasei de câine de aur retriever și cum să hrănească un retriever de aur în detaliu, dar pentru moment, aici este o privire rapidă la cele cinci alimente pe care le voi recomanda ca cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieverii de aur :

Branduri alimentare pentru câini Preț Valoare Rating
Royal Canin Golden Retriever Breed Health Nutrition $$. $ $ 2.00 / lb 4.2/5
Balanța naturală L.I.D. Cartofi dulci și adulți de pește $$. $ $ 2.23 / lb 4.4/5
Performanța maternă $$. $ $ 1.83 / lb 2.0/5
Dieta de prescripție a dealului metabolic și mobilitate $$$$$$ $ 8.21 / lb 2.8/5
Eukanuba miel și orez întreținere senior $$ $ 1.27 / lb 4.6/5

* Faceți clic pe marca de alimente de la Golden Retriever pentru informații și prețuri OIR Derulați în jos de mai jos pentru mai multe detalii.

Ceea ce face cele mai bune hrană pentru câini pentru retrieverii de aur?

Ce face cele mai bune hrană pentru câini pentru retrieverii de aur?Retrieverul de aur este un câine de rasă mare, cu un corp lung, strat moale de lungime medie și o culoare naturală de aur sau de aur. Goldens Excel la recuperarea, înotul și agățenia în jurul casei. Ei trăiesc de obicei 11 ani în medie.

Goldenul tind să fie mai moderat în nivel de energie, în funcție de personalitatea lor. Unii sunt "go-go-du-te", în timp ce alții ar prefera pentru a fi cartofi de canapea. Cei mai mulți preferă să-și petreacă timpul să joace Fetch, Frisbee, Înot și Snuggling.

Aurdele tind să fie foarte legat de familia lor, dar prietenos cu străinii. Ei fac tovarășul perfect pentru familia activă, în aer liber, gata să meargă pe o excursie sau la plajă la un moment dat.

Retrieverii de aur au tendința de a fi "Hounds Chow" și ar putea dori să te mănânce din casă și acasă. Ele pot deveni cu ușurință "Counter Surfers" - sărituri pe contra-tops în bucătărie pentru o gustare nesupravegheată - sau să fiți capturați pe un miez de mere aruncat pe trotuar.

Apetitul lor sănătos poate fi o binecuvântare și un blestem. Cele mai multe de aur nu sunt consumatori pretențioși, astfel încât să se bucure de obicei orice mâncare de câine pe care o decideți să le dea. Retriverii de aur sunt una dintre cele mai ușoare rase pentru a depăși. M-am întâlnit cu mulți care sunt "gropi fără fund" și vor certa în mod continuu sau să scapi pentru orice fel de mâncare pe care o poți oferi.

Acestea fiind spuse ... Este important să vă împiedicați aurul să devină supraponderal sau obezi și care începe cu găsirea celor mai bune alimente pentru câini pentru retrieverii de aur.

Cereți un veterinar: Cum să puneți un câine supraponderal pe o dietă?

Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur
5 VET Branduri recomandate

Cum să hrăniți un retriever de aur

Cum să hrăniți un retriever de aur

Înainte de a vă schimba câinele la orice dietă nouă, consultați întotdeauna cu un medic veterinar. Amintiți-vă că niciun articol de pe Internet, inclusiv acesta, nu poate înlocui o consultare cu un veterinar.

Puppy Retrieveri de aur

Puppiesele de mari dimensiuni cum ar fi retrieverii de aur sunt mai susceptibile la malnutriție și boală ortopedică de dezvoltare comparativ cu puii de rasă mică. Mulți proprietari de aur au auzit despre aceste boli - displazie de șold, osteochondroza (OCD), panosteita și osteodistrofia hipertrofică (HOD).

Deși există o componentă genetică la aceste boli, există factori semnificativi de risc nutrițional care joacă o parte în timpul puppyood. Acești factori de risc sunt o creștere rapidă și Excesul de consum de calciu alimentar.

Royal Canin Golden Retriever Rass Health Nutrition PuppyCele mai bune alimente pentru câini pentru retrieverii de aur oferă suficientă echilibrul potrivit al nutrienților. Mărimile de catelus specifice de rasă sunt o mare salvgardare pentru a ajuta la prevenirea acestor probleme. Recomandarea mea de top pentru puii de aur este Royal Canin Golden Retriever rasa Health nutrition catelus.

Royal Canin a făcut toate legile pentru noi în crearea alimentelor lor de aur retriever-specific. Goldens sunt o rasă mai lent de maturare și se recomandă să hrănească acest hărțuitor de catelus până la vârsta de 15 luni.

Conținutul de calorii și echilibrul mineral sunt optim pentru prevenirea bolilor ortopedice de dezvoltare. Aurdele au dinți care se întâlnesc într-o "mușcătură de foarfece" și o gură lungă și un bot. Royal Canin a proiectat pătrat, subțire Kibble pentru mestecarea optimă și digestia de către aur.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru prejudecăți de aur adulți

Dacă sunteți în căutarea pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur care au mai mult de 12 luni sau trece de la hrană pentru catelus la hrană pentru adulți, este o idee bună să vă consultați cu medicul veterinar. Veterinarul dvs. poate ajuta la determinarea scorului actual al corpului de aur. Cu acest lucru în mână, puteți decide ce "întreținere" dieta adultă este cea mai bună.

Starea normală a corpului Retrieverii de aur

Echilibru natural l.i.d. Cartofi dulci și formula pentru adulțiUn loc minunat pentru a începe pentru o greutate / condiție corporală activă, normală Golden este echilibrul natural L.I.D. Cartofi dulci și formula pentru adulți. Această formulă pentru adulți este excelentă pentru adulți cu vârsta peste 15 luni până la 7-8 ani.

Mulți retrieveri de aur suferă de probleme de piele uscată, mâncărime și a urechii. Acest aliment vă poate ajuta. Ca medic veterinar, când văd o primă vreme de aur în clinica mea, recomand acest produs alimentar.

Retrieverii de aur sunt mai predispuși la pielea uscată și mâncărime, cea mai frecvent cauzată de dermatita atopică sau de alergeni inhalatori. Balanța naturală L.I.D. Cartoful dulce și peștele sunt o alegere fantastică pentru susținerea sănătății pielii și a hainei de aur.

Această formulă conține ingrediente care pot ajuta aurul dvs. să fie mai puțin mâncărime. Este ambalat cu carbohidrați foarte digerabili, somon de înaltă calitate și un impuls de acid gras omega-3.

Doar 15-40% dintre câinii mâncărime au de fapt o alergie alimentară. Majoritatea (60-80%) de câini cu pielea mâncărime au dermatită atopică, o afecțiune a pielii mâncărime cauzată de alergeni de mediu, cum ar fi polenul sau mucegaiul.

Alergiile alimentare sunt cauzate de sistemul imunitar al câinelui "supra-reacția" la o proteină în dieta lor - puiul și carnea de vită fiind cei mai frecvenți vinovați. Țineți minte că dacă veterinarul dvs. suspectează că aurul dvs. are a Active de alergie la alimente, Această mâncare nu este cea mai bună opțiune pentru un Diagnosticul "Eliminare Dieta".

Foarte activ / vânătoare de aur de aur

Performanța maternăEste retrieverul dvs. de aur o mașină competitivă de scufundări sau un vânător de rață activ? Ea poate avea nevoie de un aliment mai mare de calorii decât câinele mediu de casă. În acest caz, recomand alimentele de câine de performanță native.

Dacă aurul tău se antrenează greu, acesta este mâncarea pentru tine. Nativul oferă diferite "niveluri" de nutriție, de la nivelul 1 "sezon off, activitatea scăzută" alimente la nivelul 4 pentru câinii care se angajează în activitate intensă de 4-5 ore pe zi.

Cartofi de canapea low-active / canapea

Dieta de prescripție a dealului metabolic și mobilitateMulți adulți de aur devin ușor devin supraponderali sau obezi. Pe măsură ce îmbătrânesc, își pot pierde puțin și se pot așeza într-un stil de viață mai sedentar. De multe ori trebuie să fac recomandări pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur care sunt supraponderali.

Este important să discutați cu medicul veterinar dacă câinele dvs. este supraponderal sau are o condiție de sănătate concurentă. Unele alimente pot viza mai multe probleme. În general, am ajuns pentru metabolicul de prescripție al dealului metabolic și mobilitatea când a devenit un pic prea ciudat și au venit la mine pentru ajutor.

Această dietă este numai prin bază, dar este una dintre cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieverii de aur în categoria de vârstă mijlocie, care nu poate părea să scape de lire sterline. De-a lungul timpului, excesul de greutate poate provoca predispoziție câinilor la artrită, astfel încât componenta de mobilitate va ajuta la menținerea articulațiilor lor în formă de top.

Senior Golden Retriever Dog Alimente

Eukanuba miel și orez întreținere seniorRetrieverii de aur sunt considerați "senior" sau "geriatric" de aproximativ 8 ani. Pe măsură ce îmbătrânesc, cerințele lor nutriționale se schimbă și. Articulațiile încep să dureze și funcția mentală pot începe să scadă. Ingrediente active în cele mai bune alimente pentru câini pentru retriverii de aur în anii lor seniori vă vor ajuta câinele dvs. să meargă cât mai mult timp posibil.

Vă recomandăm eukanuba miel și orez întreținere senior. EUKANUBA este un alt producător de hrană pentru câini de înaltă calitate, cu o înregistrare excelentă pentru produsele de calitate și standardele de control de înaltă calitate.

Acest produs alimentar se evidențiază datorită nivelului ridicat de antioxidanți, care pot ajuta la susținerea funcției adecvate ale celulelor la câinii de îmbătrânire. De asemenea, sa dovedit a reduce acumularea tartrului pe dinți cu 46%.

Bagul Doggy - ia mesajul acasă

Retrieverii de aur tind să trăiască cele mai lungi și mai sănătoase vieți atunci când sunt păstrate într-o stare de corp mai slabă, primesc o nutriție echilibrată adecvată de viață și îngrijire veterinară de rutină.

Indiferent de alimentele de câine pe care le alegeți pentru membrul familiei dvs. blană, este important să urmați cu atenție instrucțiunile de hrănire și să vă consultați cu medicul veterinar dacă sunteți preocupat de sănătatea sau nutriția câinelui dvs.

Citiți următorul: Top 10 alimente pentru câini - Top 10 Analiza și revizuirea mărcii


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur: 5 mărci recomandate de vet