Ollie dog food review: este mâncarea proaspătă a lui ollie în valoare de preț?

Ollie Dog Food Review

Astăzi, vom revizui Brandul Fresh Fresh Brand Ollie pentru a vă ajuta să decideți - este Ollie merită să încercați pentru câinele dvs?

Lăsați-o înăuntru!

Ollie Review: Puncte cheie & Recap

  • Ollie este un serviciu proaspăt de livrare a alimentelor care oferă alimente personalizate de câine proaspăt pre-gătite.
  • Acestea oferă mai multe rețete proiectate de VET Dispunând de carne de pui din SUA, Lamb, carne de vită sau Turcia.
  • Mulți proprietari găsesc că trecerea la alimentele proaspete ale Ollie în haine Shinier, mai puține alergii, mai multă energie și o sănătate generală mai bună pentru câinii lor.
  • Reducere specială pentru K9 de cititori de mine - Obțineți 50% din prima cutie de Ollie!

Ce este Ollie & Ce este Fresh & # 8221; Mâncare pentru câini?

Ollie este o marcă de brand de produse alimentare proaspete care oferă alimente directe de livrare pe o bază de abonament.

Retetele Ollie sunt concepute pentru a se concentra asupra calității și prospețenii, cu alimente prelucrate minim conținând cantități mari de proteine ​​animale și carne de organe, împreună cu fructe, legume și adăugate superfood-uri pentru a beneficia de sănătate canină.

Credința este că alimentele proaspete pot oferi mai mulți nutrienți câinilor decât cele ultra-procesate uscate uscate. Este greu de spus cu siguranță dacă mâncarea proaspătă a câinelui este inerent & # 8221;, dar se pare că mulți câini care au suferit anterior unele probleme de stomac sau alergii fac mult mai bine pe o dietă proaspătă ca Ollie.

Ollie Ingrediente & Retete

Câteva lucruri care merită remarcat despre lista ingredientelor Ollie:

  • Carnea reală este ingredientul numărul unu, urmată de carne de organe.
  • Având ingredientele # 1 și # 2 ca mese întregi și carne de organe rezultă într-o compoziție ambalată cu proteine, cu rețete variind de la 35% - 44% proteine ​​(cu o analiză materială uscată).
  • Rețetele includ tone de legume, cu Kale, morcovi, dovleac, spanac, mazăre, squash și alții.
  • Toate rețetele sunt proiectate de medicii veterinari.
  • Fără filtru ca soia, porumbul sau grâul.
  • Nu există arome artificiale, conservanți, sau subproduse.
  • Rețetele sunt procesate minim și Clasa umană - Ai putea să o mănânci, dacă vrei!

Pentru cei care sunt nervoși despre Alertă a lui FDA a unei corelații nedeterminate între alimentele cu câini fără cereale și DCM, Ollie are, de asemenea, a Rețetă de cereale-inclusive; Rețeta lor de pui conține o doză sănătoasă de orez, în plus față de morcovi, semințe de chia, spanac, cartofi și alte ingrediente gustoase.

Ollie rețete

Ollie oferă patru rețete pe care proprietarii le pot alege de la:

  • Vită: Carne de vită, inimă de carne de vită, cartofi dulci, mazăre, cartofi, rinichi de carne de vită, morcov, ficat de carne de vită, spanac, semințe de chia, fosfat dicalcium, afine, ulei de pește (conservat cu tocoferoli), sare de zinc, rozmarin, vitamina E supliment, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2), iodură de potasiu | 37% proteină cu analiză materială uscată
  • Pui: Pui, gizzard de pui, morcovi, mazăre, ficat de pui, orez, semințe de chia, spanac, cartofi, ouă uscate întregi, fosfat dicalcium, carbonat de calciu, afine, ulei de pește, sare iodată, ulei de ficat, gluconat de zinc, rozmarin, rozmarin, , supliment de vitamina E, iodură de potasiu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2)| 35% proteină cu analiză materială uscată
  • Curcan: Turcia, Turcia, Kale, morcovi, linte, afine, ulei de nucă de cocos, dovleac, semințe de chia, fosfat dicalcic, sare de zinc, ulei de ficat de cod, sulfat de fier, gluconat de mangan, sulfat de mangan, gluconat de cupru, vitamina E supliment , clorhidrat de tiamin, iod de potasiu | | 44% proteină cu analiză materială uscată
  • Miel: Lamb, Lamb Ficat, Butternut Squash, Kale, Chickpeas, Cranberries, Cartofi, Seminte Chia, Sare iod, Carbonat de calciu, Zinc Gluconat, Taurină, Supliment de vitamina E, Sulfat de fier, acid pantotenic, Iod de potasiu, Gluconat de potasiu, Tiaiamin clorhidrat, acid folic | 36% proteină cu analiză materială uscată

Ollie Review: Experiența mea personală

Să intrăm în experiența mea personală cu Ollie și să vedem ce gândesc Remy Totul.

Preferă videoclipul? Puteți verifica și recenzia noastră video!

Partea 1: Ollie sosește!

Când a sosit prima cutie de mâncare de câine Ollie, a fost destul de interesant!

Remy`s Produsele proaspete au ajuns în blocuri înghețate, care au fost păstrate ultra-reci cu gheață uscată! Blocurile de alimente erau atât de rece încât mi-au ars degetele puțin - Nu fi prost ca mine, purta niște mănuși!

Odată ce mâncarea proaspătă a lui Remy a fost împachetată în siguranță în congelator (am trebuit să facem o cameră considerabilă pentru mănâncă - doar o scuză bună pentru a termina înghețata), am citit materialul care a venit cu expedierea Ollie.

Știu că este un lucru mic, dar Îmi place absolut containerul Ollie trimis cu expedierea alimentelor Remy.

Este drăguț și - trebuie să spun - într-adevăr, foarte util. Când încercați mâncarea proaspătă a câinelui în trecut cu Câinele fermierului, Gestionarea pachetelor de mâncare câine a fost un pic de durere. A trebuit să păstrez re-înfășurarea pachetelor de mâncare pentru câini în celofan sau o pungă de plastic 2 pentru a păstra totul sigilat și sanitar în frigider.

Ollie este inclusă Tupperware este o potrivire perfectă pentru pachetele de mâncare proaspătă, făcându-l ușor să pop un pachet jumătate în recipient și să-l bați la cină.

Ollie Unboxing

Este, de asemenea, demn de remarcat Pachetele alimentare în sine sunt foarte bine concepute. Tabrele din plastic sunt ușor de deschis și foaia de sus a diapozitivelor de plastic, făcându-l cu adevărat ușor de a scoate mâncarea.

Pachetele au, de asemenea, un pic de buza pe partea de sus, care au reușit să-mi păstreze contorul meu destul de darn curat - am avut rareori o bucată de hrană rătăcită face o mizerie. Curățarea mai ușoară este întotdeauna apreciată!

Partea 2: Efectuarea comutatorului și trecerii la Ollie

Cu Ollie (și orice comutator alimentar pentru câini pentru această chestiune), Este important să faceți încet tranziția. Comutarea dietei câinelui dvs. de la un tip de alimente la altul fără o tranziție treptată este o rețetă pentru un stomac deranjat.

Aceasta face parte din motivul pentru care întrebam întotdeauna oamenii care susțin că o anumită marcă de mâncare de câine și-a dat câinele diaree, Așa cum ar fi putut face cu migrarea corectă a câinelui dvs. la o nouă mâncare, mai degrabă decât să fie în întregime defecțiunea alimentelor.

Oricum, așa cum sa instruit, am început să oferim Remy doar 1/4 din Ollie, împreună cu 3/4 din Kibble normale. Am făcut asta timp de două zile, apoi am trecut la 1/2 și 1/2 pentru încă câteva zile, înainte de a trece în întregime la Ollie.

Ollie Instrucțiuni de hrănire

Partea 3: Ce sa gândit la asta?

Remy și-a iubit cu siguranță experiența de mâncare proaspătă cu Ollie! De fapt, ar fi putut să-i placă puțin de asemenea mult.

De obicei mă hrănesc cu Remy la ora 17:30. Acest program nu a câștigat niciodată niciun fel de reacție din partea Remy în trecut. De obicei, el doar se află sau doarme până când îl sun la cină.

Dar, după trecerea la Ollie, Remy a început să ajungă foarte Antsy la ora 17:00, plângând la mine să-l hrănesc. A fost greu să stai ferm și să-l facă să aștepte!

Schimbarea sa în atitudine pare să indice că el este un mare fan. Că și sumele abundente de drool ar renunța când i-am pregătit castronul!

Lickimats + Ollie: Un meci mare

Am fost inițial puțin nervos în legătură cu trecerea la hrană proaspătă pentru câini, deoarece Remy Absolut iubește mănâncă cina Jucării puzzle.

De obicei, am pus niște kible într-un kong wobbler și lasă-l să aibă la ea - are atât de multă distracție!

Din moment ce mâncarea proaspătă este umedă și lipicioasă, multe dintre jucăriile noastre preferate de puzzle Kibble au ieșit când se hrănesc cu Ollie.Cu toate acestea, tocmai am decis să încep să folosesc mai multe licxici și Kong-uri umplute și a rezolvat minunat.

Licxatele sunt un instrument destul de minunat de utilizat împreună cu alimente proaspete - Apăsând mâncarea într-un licimat, va lua câinele dvs. considerabil mai mult timp pentru ao termina, iar mișcarea linsului este foarte liniștitoare pentru câini anxioși.

Ca bonus, Încercați să înghețați Lickimat-ul înghețat Ollie - care ar trebui să păstreze chiar câinii ultra-foame ocupați timp de cel puțin 30 de minute sau mai mult!

Partea 4: Care au fost rezultatele?

Deci, după ce ați încercat Ollie pentru câteva săptămâni, care au fost rezultatele?

Mulți proprietari au mărturisit să observe un strat de strălucire, redus mâncărimea din cauza alergiilor, a energiei îmbunătățite și - în unele cazuri - chiar și unele îmbunătățiri comportamentale, după trecerea la alimentele proaspete ale Ollie.

Dar cum rămâne cu mine - am observat orice fel de schimbare în Remy? Am observat câteva schimbări mari care merită remarcat:

1. Poop Îmbunătățiri

Unul dintre lucrurile majore pe care le-am observat după comutarea lui Remy la Ollie era poopul lui! Poopurile lui au devenit mai mici, mai ecologice și mult mai puțin mirositor - toate indicațiile generale ale sănătății îmbunătățite.

2. Reducerea mâncărurilor și alergii

Un alt lucru pe care nu l-am observat imediat până la trecerea la Remy`s vechi Kibble a fost asta Ollie a redus cu siguranță mâncărimea lui Remy.

Remy a fost un băiat de mâncărime de ceva timp acum, așa că am ajuns destul de obișnuit cu zgârierea și lins. Când am comturonat Remy la Ollie, nu am făcut nici o notă sau observații specifice cu privire la mâncărimea lui.

Dar, atunci când se oprește Ollie și înapoi La originalul său Kibble, mi-am dat seama repede, mâncărime și zgâriat mult mai mult decât a făcut-o înainte.

De când sa întors pe Kibble, el a lins mult mai mult labe, indicând că probabil că are unele probleme de alergie pe care Ollie a ajutat-o. Aceasta înseamnă că probabil că voi ajunge la revenirea la Ollie la un moment dat, sau - cel puțin - va experimenta cu alte tipuri de alimente care pot ajuta la remediere cu alergiile sale.

Ollie Cost: Ce plătiți

După cum ați imaginat, Ollie nu este exact ieftin.

Prețul exact al expedierii dvs. Ollie va depinde de mărimea și nevoile câinelui dvs., dar Ollie costă aproximativ oriunde de la aproximativ 3 dolari.50 pe zi pentru a hrăni un câine de 10 lb și până la 11 dolari pe zi pentru un câine de 80 lb.

Din păcate, acest lucru poate fi în afara bugetelor părinților de companie.

Cu toate acestea - IT este Merită luați în considerare unele dintre celelalte beneficii ale hrănirii câinelui dvs. o dietă proaspătă la evaluarea valorii costului VS.

Pentru una, livrare gratuită înseamnă timp și efort salvat de când nu trebuie să vizitați în mod regulat Petsmart și lug în jurul pungilor gigantice de Kibble.

Hrănirea câinelui dvs. un aliment mai sănătos pe termen lung ar putea însemna, de asemenea, mai puține excursii la biroul veterinar, Salvarea numerarului serios în timp și potențial extinderea duratei de viață a Pooch.

Nu uita - K9 de cititorii de mine poate obține 50% din prima casetă de Ollie! În timp ce acest lucru nu este o reducere care va dura pe termen lung, ea face cu siguranță ideea de a încerca să încerce și să experimenteze cu alimente proaspete de câine mult mai realizabile, chiar și pentru bugete strânse.

Ollie Review Recap: ProS & CONS

Să rezumăm argumentele pro și contra ale Ollie.

Ollie Pro:

  • Produse alimentare proaspete, de înaltă calitate
  • Mai bine pentru digestie + Mai atenuați unele probleme de sănătate și probleme de alergie
  • Poops mai mici, mai ferme, mai puțin mirositoare
  • Nu necesită o manipulare atentă ca mâncarea brută, oferind încă unele dintre aceleași beneficii nutriționale
  • Pachete pre-porționate pentru confort suplimentar și pentru prevenirea suprapunerii
  • Mâncarea pentru câini este livrată la ușă - nu purtați pungi grele de kible în jurul orașului
  • Excelent pentru utilizarea alături de Kongs sau Licsics
  • [Bonus] Include containerul alimentar adorabil pentru câini

Ollie Contra:

  • Scump ca opțiune de alimente pe termen lung
  • Nu este compatibil cu cele mai multe jucării puzzle
  • Ușor mai mult decât hrănirea Kibble (deși aproximativ aceeași cantitate de efort ca și hrănirea alimente de câine conserve umede)
  • Nu foarte portabil - cu siguranță nu este la fel de convenabil ca și Kibble pentru mâncarea on-the-
  • Nu este mare pentru munca de antrenament - dacă folosiți de obicei mâncarea câinelui ca o recompensă de antrenament, alimentele proaspete umede nu funcționează, de asemenea

Ollie merită pentru câinele tău?

Dacă doriți să oferiți câinelui dvs. Grub Grub, cu siguranță dați Ollie o încercare.

Este o mâncare proaspătă de înaltă calitate, cu o listă impresionantă a ingredientelor. În timp ce Ollie este o opțiune excelentă pentru orice câine, Proprietarii câinilor care sunt mâncători pretențioși, au stomacuri sensibili sau au poops discutabil vor beneficia în special de a încerca Ollie Out.

La 50% din prima cutie, Este cu siguranță cel puțin merită încercând și evaluați pentru dvs Dacă beneficiile merită prețul. În timp ce nu am văzut nici o schimbare miraculoasă în Remy, îmbunătățirea lui Poop era grozavă, era nebun în legătură cu mâncarea și se pare că mâncarea ar fi ajutat cu alergiile sale.

Feriți-vă - ați putea avea un timp greu să vă întoarceți la Kibble atunci când câinele vă oferă acei ochi mari câine câine cerșind pentru mai multe lucruri proaspete!

Ollie FAQ

Este Ollie Dog Hook Raw?

Nu, Ollie Dog Mâncare este alimente proaspete care sunt gătite ușor cu o prelucrare minimă pentru a menține substanțele nutritive.

Cât costă Ollie?

Prețul lui Ollie depinde de dimensiunea câinelui dvs. (câinii mai mari necesită mâncare de minereu, deci sunt mai scumpe pentru hrană).

În general, Ollie costă oriunde de la aproximativ 3 dolari.50 pe zi pentru a hrăni un câine de 10 lb și până la 11 dolari pe zi pentru un câine de 80 lb.

Dar nu uitați, puteți obține, de asemenea, reduceri fantastice la prima comandă a Ollie cu unele dintre ofertele menționate în acest articol.

Este Ollie bun pentru câini?

da! Ollie este făcută cu ingrediente premium și carne proaspătă, fructe și legume. Acest produs alimentar are, de asemenea, numere de proteine ​​impresionante, variind oriunde de la 35% - 44% proteine!

Ați încercat vreodată să vă hrăniți câinele Ollie? Care a fost experiența dvs? Distribuiți-vă gândurile în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ollie dog food review: este mâncarea proaspătă a lui ollie în valoare de preț?