Ollie dog food review: rețete proaspete, delicioase personalizate pentru câinele dvs

Majoritatea oamenilor preferă să se hrănească cu alimente proaspete, sănătoase, iar mulți proprietari de câini doresc să facă același lucru pentru membrii familiei cu patru picioare. Problema în multe cazuri (atât pentru oameni, cât și pentru câini!) Este momentul potrivit pentru a găti mese nutritive de mai multe ori pe zi. Care este locul unde Ollie vine în. Ollie este o companie care pregătește alimente proaspete care sunt formulate pentru câinele dvs.

Ca medic veterinar, vreau întotdeauna să mă asigur că fiecare câine mănâncă o dietă care îndeplinește liniile directoare nutriționale minime prezentate de Asociația Oficialilor American de Control Fed (AAFCO). Ollie Dog Alimentele trec acest test. Dietele lor complete și echilibrate din punct de vedere nutrițional au fost formulate pentru a satisface standardele alimentare pentru câini AAFCO pentru toate etapele de viață, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru cățeluși și câini adulți. Site-ul Ollie spune, de asemenea, că alimentele lor sunt "formulate de un nutriționist veterinar", dar nu sunt furnizate informații suplimentare.

Scorul nostru pentru mâncarea de câini Ollie

Aflați mai multe

4.6


Eding-ul editorial

Ce ne place:
Ingrediente de înaltă calitate, reale

Ce ne place

  • Ingrediente de gradul uman
  • Realizate într-o unitate reglementată de USDA
  • Patru rețete diferite disponibile
  • Personalizat pentru fiecare câine
  • Scheme flexibile de livrare

Ce nu ne place

  • Chunks pot fi mari pentru câinii mai mici
  • Textură inconsistentă în unele transporturi

Caracteristici importante

  • Porțiuni personalizate. Ollie dezvoltă porții pe baza nevoilor calorice ale câinelui dvs. Ei întreabă despre vârstă, dimensiune, nivel de activitate, alergii și multe altele pentru a crea un plan complet personalizat.
  • Livrate gata de stocare și servi. Mâncarea dvs. va ajunge înghețată și gata să păstreze în congelator până când este timpul să dezghețați pentru utilizare.
  • Opțiuni flexibile de livrare. Puteți alege dacă doriți să vă hrăniți câinele numai Ollie sau dacă doriți să amestecați Ollie cu alimentele sale actuale. Mesele vor fi ambalate și expediate în consecință.
  • Vine cu o scoică la îndemână pentru măsurarea și servirea. Clienții spun că este o opțiune bună fără mizerie.
  • Ingrediente de gradul uman. Mâncarea este făcută din alimente reale care sunt sigure pentru oameni. Este procesată într-o bucătărie de grad de oameni.

Cât costã?

Ambalarea retetelor Ollie Beef
Ollie rețetă de carne de vită

Costul Ollie va depinde de dimensiunea, rasa, vârsta și nivelul de activitate al câinelui dvs. Am folosit un câine ipotetic de sex feminin care avea 2 ani, 50 lbs, greutate medie și activă.

Puteți alege din diferite tipuri de proteine. Turcia este cea mai scumpă. Pentru a hrăni exclusiv câinele ipotetic Ollie, ar costa 52 de dolari.89 pe săptămână. Hrănirea jumătate de Ollie (și jumătate de mâncare) ar costa 33 de dolari.30 pe săptămână, și folosind Ollie ca doar 25% din dieta câinelui ar costa 20 de dolari.89 pe săptămână.

Carnea de vită este cea mai puțin costisitoare proteină. Dieta Full Ollie Dog alimente costă 45 de dolari.99 pe săptămână, jumătatea Ollie Diet costă 28 de dolari.96 pe săptămână, iar dieta de trimestru Ollie costă 18 $.16 pe săptămână.

Celelalte surse de proteine, pui și miel, au fost între aceste prețuri.

La momentul acestei scrieri, puteți obține 50% din prima cutie.

Mai multe despre Ollie Dog Food

Ollie a fost fondată de trei iubiți de câini care au fost încurcați de ingrediente în alimentele comerciale pe care le cumpărau pentru prietenii lor blană. Ei erau preocupați de modul în care aceste ingrediente nu ar putea pronunța ar afecta sănătatea animalelor lor de companie.

Ceea ce au făcut a fost echipele cu nutriționiștii animalelor să vină cu o dietă personalizată pentru fiecare dintre puii lor. Apoi au extins că pentru a crea planuri de masă specifice calorii, delicioase pentru câinii altor oameni. Aceste alimente sunt pregătite în bucătării făcute pentru alimente umane, pre-porționate și trimise la ușa dvs., astfel încât să puteți avea mereu alimente proaspete, adecvate pentru a păstra prietenul cel mai bun blană în stare bună de sănătate și perfect mulțumiți.

Ollie dietele

Chihlimbar
Amber`s Beef Rețetă masă de la Ollie

Am comandat Amber Rețeta de carne de vită pe planul "All Ollie". Aveți, de asemenea, opțiunea de a comanda mai puțin hrana pentru câini de la Ollie, care ar trebui să fie apoi amestecată cu o altă dietă de câini completă din punct de vedere nutrițional.

Iată o defalcare a informațiilor nutriționale pentru toate alimentele Ollie:

Rețetă de carne de vită

Ingrediente: carne de vită, inimă de carne de vită, cartofi dulci, mazăre, cartofi, rinichi de carne de vită, morcov, ficat de carne de vită, spanac, semințe de chia, fosfat dicalcium, afine, ulei de pește (conservat cu tocoferoli), sare de zinc, rozmarin, vitamina E Supliment, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2), iodură de potasiu

Rețeta de carne de vită a lui Ollie oferă câini cu o proteină minimă de 12% ca fiind alimentată (37% pe bază de substanță uscată) și 9.5% grăsime ca Fed (29% pe bază de substanță uscată).

Rețetă de pui

Ingrediente: pui, gizzard de pui, morcovi, mazăre, ficat de pui, orez, semințe de chia, spanac, cartofi, ouă uscate întregi, fosfat dicalcium, carbonat de calciu, afine, ulei de pește, sare iodată, ulei de ficat, zinc gluconat, rozmarin, Cupru gluconat, vitamina E, iodură de potasiu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2)

Reteta de pui a lui Ollie furnizează câini cu o proteină minimă de 10% ca fiind alimentată (36% pe bază de substanță uscată) și 4% grăsime ca Fed (14% pe bază de substanță uscată).

Rețeta de curcan

Ingrediente: Turcia Turcia, Dovleac, Turcia ficat, Turcia Heart, Morcov, Turcia Gizzard, Linte, Kale, afine, Ulei de nucă de cocos, semințe de chia, fosfat de dicalcium, carbonat de calciu, ulei de ficat de cod, sare, gluconat de zinc, sulfat feros, vitamina E Supliment, Sulfat de mangan, Iod de potasiu, Gluconat de mangan, Cupru Gluconat, Tiamin HCI

Reteta de curcan a lui Ollie oferă câinilor cu o proteină minimă de 11% ca fiind alimentată (44% pe bază de substanță uscată) și 7% grăsime ca Fed (28% pe bază de substanță uscată).

Rețetă de miel

Ingrediente: Inima de miel, ficat de miel, Butternut Squash, Rutabaga, Kale, miel, năut, cranberries, cartofi, semințe de chia, fosfat dicalcium, sare de calciu, carbonat de calciu, gluconat de zinc, taurină, vitamina E, sulfat de fier, acid pantotenic, potasiu Iodul, gluconatul de mangan, HCI tiamin, acid folic

Rețeta de miel a lui Ollie oferă câini cu o proteină minimă de 11% ca fiind alimentată (37% pe bază de substanță uscată) și 9% grăsime ca Fed (30% pe bază de substanță uscată).

Ollie face, de asemenea, gustări unice ingrediente-savuroase, felii de cartofi dulci, benzi de pui gustoase, și benzi de curcan de încredere.

Cu toate aceste informații, este destul de ușor să alegeți care Ollie Diet (e) și gustări ar fi un meci bun pentru câinele dvs. Dacă aveți întrebări, discutați cu medicul veterinar.

Cum functioneaza

Instrumente de depozitare și servire Ollie
Instrumente de depozitare și servire Ollie

Încrezător că alimentele de câine Ollie ar satisface nevoile nutriționale canine, am decis să avansez cu comanda mea de chihlimbar, o rasă mixtă de 2 ani, de sex feminin, care cântărește aproximativ 60 de kilograme, dar ar trebui să fie de aproximativ 55 de lire sterline. Completarea profilului ei a durat ceva timp, dar este necesar ca Ollie să aibă toate informațiile de care au nevoie pentru a le oferi dieta potrivită.

Kitul de întâmpinare al lui Amber a inclus 14 pungi de rețetă de carne de vită (1.49 lbs. fiecare) care era încă atât de rece încât au fost greu de manevrat datorită prezenței a două pachete mari de gheață uscată și izolație amplă în cutia de expediere. Kudos la Ollie- Potrivit site-ului lor, toate ambalajele lor "este fie reciclabilă, compostabilă, fie realizată din material reciclat."De asemenea, inclusă în cutie au fost orientări personalizate de hrănire, un how-to ghida, o lingură de servire / spatulă și un container de înaltă calitate, conceput pentru a stoca pachete deschise de alimente în frigider.

După kitul de întâmpinare, puteți personaliza livrarea. Implicit este o livrare la fiecare patru săptămâni.

Ollie Dog Alimente pot fi stocate în congelator timp de până la șase luni sau nedeschise timp de cinci zile în frigider. Odată deschis, toate alimentele din pungă ar trebui să fie terminate în termen de patru zile.

O sugestie importantă

Chihlimbar
Chihlimbar

O preocupare pe care am avut-o cu transportul lui Amber este că, urmând recomandările de hrănire, ea ar lua în 1042 de calorii pe zi. Când am conectat toate datele într-un calculator de cerințe de încredere pentru câini, nevoile sale calorice (ținând cont de faptul că are nevoie să piardă 5 kilograme) să iasă la fel de aproape de 835 de calorii pe zi (interval de 417 până la 1251). Îmi fac griji că, din moment ce 1042 de calorii sunt cu mult peste punctul de mijloc al acestei game, Amber ar putea câștiga sau cel puțin nu reușește să piardă în greutate.

S-ar putea să fi avut loc pentru că atunci când a venit timpul să descriem corpul lui Amber când i-am completat profilul, au existat doar trei opțiuni de ales (Lean, ideal sau rotund). Am ales idealul de când era mai aproape de adevăr decât de rundă, dar acest lucru ar fi putut duce la o gândire Ollie că nu avea nevoie să piardă în greutate, chiar dacă în altă parte am indicat că greutatea ei ideală a fost de cinci kilograme mai mică decât greutatea sa actuală.

Care a spus, acest lucru înseamnă doar că atunci când treceți la Ollie Foods, ar trebui să monitorizați îndeaproape greutatea animalului de companie, ceea ce deține adevărat ori de câte ori faceți o schimbare de dietă. Vă recomandăm verificări săptămânale cu ajustări adecvate în cantitatea de alimente pe care o oferiți pe baza câștigului sau a pierderii. Odată ce animalul dvs. de companie își menține greutatea ideală, verificările lunare de greutate ar trebui să fie suficiente. Puteți modifica cu ușurință profilul animalului dvs. pe site-ul Ollie, astfel încât transporturile viitoare conțin cantitatea potrivită de alimente pentru câinele dvs.

Verdictul final

Toți au spus că am fost impresionat de experiența Ollie și cred că este o mare opțiune pentru proprietarii care sunt interesați să-și hrănească câinilor alimente procesate minim, care sunt complete și echilibrate din punct de vedere nutrițional.

Unul dezavantaj principal pe care l-am obținut de la recenziile clienților este că, deoarece mâncarea este făcută de diferite bucătari, textura poate fi un pic inconsistentă. Un container ar putea fi uscător, mai umed sau are bucăți mai mari decât un alt container. Deoarece acest lucru ar fi același lucru care s-ar întâmpla dacă vă gătiți mâncarea proprie, nu o vedem ca o problemă uriașă, dar dacă câinele dvs. este foarte fin, el ar putea observa o diferență. În afară de asta, totuși, oamenii au fost covârșindu-se de Ollie și cu mine recomandăm încercând-o afară Pentru a vedea dacă este alegerea potrivită pentru câinele dvs.

Doriți să aflați mai multe despre opțiunile sănătoase pentru dieta câinelui dvs? Verificați lista noastră de Cele mai bune 25 de alimente pentru câini brut Pe lângă revizuirea noastră Cele mai bune servicii de livrare a alimentelor pentru câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ollie dog food review: rețete proaspete, delicioase personalizate pentru câinele dvs