Cele mai bune alimente personalizate de câine: frenzy de hrănire!

Food personalizat de câine

Cel mai bun hrană pentru câini personalizați: Picturile rapide

  • # 1 Doar mâncare pentru câini [Cea mai bună opțiune cu adevărat personalizată pentru câini] - Dacă doriți ca un hrană pentru câini care este cu adevărat formulată pentru nevoile specifice ale animalului dvs., nu există o opțiune mai bună. Proiectat împreună cu medicul veterinar, aceste alimente personalizate sunt concepute pentru a aborda starea și nevoile unice de sănătate ale câinelui.
  • # 2 Câinele fermierului. [Cele mai multe întrebări de evaluare personalizate] - alimente proaspete pentru câini, cu cele mai multe întrebări de admisie pentru a oferi o experiență de hrănire cu fină, cu opțiunea de a alege cu personalizarea și de a alege și proteina. Clienții noi pot obține 50% reducere!
  • # 3 Ollie [Cel mai bun pentru carne de organe] - Marele de carne de organe cu acest produs de câine proaspăt, de gradul uman. Ollie este singura marcă care include un plan de tranziție specializat. De asemenea, potențial opțiunea cea mai accesibilă proaspătă. Clienții noi pot obține 50% reducere cu cod k9ofmine!
  • # 4 Nom. [O altă opțiune mare] - Produse alimentare proaspete, personalizate, pre-porționate, care include unele rețete care sunt fără cereale, în timp ce altele includ opțiuni de cereale sănătoase. Clienții noi pot obține 50% reducere!

Când vine vorba de sănătatea caninei, nutriția este paramoună.

Cu toții vrem să găsim cele mai sănătoase hrană pentru câini Pentru puii noștri și îngustarea acestuia în partea dreaptă este un proces. De la alergii la predare, puteți întâlni sughițuri de-a lungul drumului.

Combinate cu preocupări legate de ingredientele controversate, Aceste provocări cauzează mulți proprietari să exploreze lumea alimentelor personalizate pentru câini.

Să se how jos pe faptele din jurul hranei de câine personalizate și să vedem dacă este o alegere bună pentru dvs. și pentru poochia ta.

Previzualizarea conținutuluiascunde ca hrana personalizată câine?Avantajele câinelui personalizat Fooddisadvantaje ale alimentelor personalizate pentru câini Cel mai bun alimente personalizate câine1. Doar mâncare pentru câini2. Câinele fermierului3. Nom4. Ollie5. Doar dreptul6. PET FLOURCUSTOM HOOVE PENTRU ALLERIGIE

Ceea ce este alimentele personalizate câinelui?

Se pare complicat, dar hrana pentru câini personalizați este o opțiune de hrană simplă.

Mai degrabă decât să cumpere o lovitură preambalată, cu o singură dimensiune, Mâncarea personalizată pentru câini este făcută special pentru ta câine și nevoile sale individuale.

Procesul variază în funcție de producător, dar, în general, introduceți informații despre câinele dvs., cum ar fi:

  • Sex
  • Vârstă
  • Rasă
  • Greutate
  • Nivelul de activitate
  • Apetit

Unii producători se termină acolo, în timp ce altele pot întreba suplimentar despre câinele dvs .:

  • Starea stratului
  • Coerența scaunelor
  • Alergii
  • Restricții dietetice
  • Preferințe de proteine
Mâncare de câine cu combinație personalizată

Avantajele alimentelor personalizate pentru câini

Hrănirea hărților personalizate pentru câini este benefică din mai multe motive. Nu numai că este ideal pentru evitarea alergenilor, dar vă oferă control asupra a ceea ce mănâncă câinele dvs.

De exemplu, multe formule produse în masă conțin ingrediente cu valoare redusă și aditivi discutabili, două lucruri pe care planurile personalizate nu le fac.

Mâncarea personalizată pentru câini vă permite să abordați cu ușurință aspecte precum pielea uscată, obezitatea sau scaunele libere fără a fi bouncing de la formula la formula.

Comoditatea este un alt perk, ca Mâncarea personalizată de câine este de obicei trimisă prin poștă, eliminând necesitatea de a merge la magazin. Acest lucru este deosebit de ideal dacă vă luptați cu pungi de mâncare cu câini grele în jurul magazinului și apoi dinspre și din mașină.

Dezavantaje ale alimentelor personalizate pentru câini

În timp ce alimentele personalizate de câine pot fi avantajoase, are dezavantaje. Principalul este costul, ca Prețul este, în general, mai mare decât majoritatea opțiunilor de pe raft. Această diferență poate fi semnificativă, în funcție de producător.

Un alt dezavantaj este disponibilitatea, ca Cele mai multe alimente personalizate de câine nu sunt disponibile imediat în magazine. Aceasta poate fi o problemă dacă alimentarea dvs. la domiciliu este cumva compromisă sau pierdută.

Food personalizat de câine

Cele mai bune alimente personalizate câine

Există mai multe mărci de alimente de câine personalizate pe piață. Să luăm o privire detaliată la cinci dintre cele mai bune disponibile astăzi pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a hranei personalizate pentru câini.

Fiecare opțiune vă oferă posibilitatea de a introduce informațiile despre câine, astfel încât rezultatele dvs. pot varia de la a mea.

Pentru fiecare exemplu, introduc informațiile mele de 3 ani, spayed Pitbull Mix. Am enumerat întrebările de personalizare și am identificat opțiunea pe care am ales-o pentru referință.

1. Doar mâncare pentru câini

Despre: Doar mâncare pentru câini comercializează un număr de alimente proaspete diferite pentru câini, inclusiv o varietate de opțiuni pre-formulate (și, spre deosebire de multe alte vânzători de alimente proaspete, doar alimente pentru câini nu solicită proprietarilor să se înscrie pentru un serviciu de abonament). Ele oferă, de asemenea, câteva formule de suport veterinar, care sunt concepute pentru a aborda problemele de sănătate variind de la probleme renale la afecțiunile pielii.

Dar le includem aici pentru un motiv foarte important: Ele sunt singurele producători de alimente pe care le-am găsit că oferă alimente cu câini complet personalizate, care sunt proiectate special pentru ta animal de companie individual.

Doar alimente pentru câini alimente personalizate

Caracteristici: Pentru a obține o mâncare de câine cu combinație personalizată, veți Începeți prin completarea unui chestionar despre informațiile de bază ale câinelui dvs., dieta ei actuală și orice preocupare de sănătate pe care o are. Echipa de mâncare veterinară doar pentru câini va examina apoi informațiile și vă va contacta în termen de 72 de ore.

Acestea vor recomanda apoi una dintre rețetele lor existente, dacă este cazul pentru animalul dvs. de companie și vă vor trimite informații despre acest lucru pe care îl puteți împărtăși cu propriul dvs. veterinar. in orice caz, Dacă rețetele lor pre-proiectate nu vor corespunde nevoilor câinelui dvs., vor formula unul pentru animalul dvs. de la zero.

Pentru a continua, va trebui să plătiți o taxă de formulare de 250 USD și să trimiteți înregistrările veterinare ale câinelui dvs. În acest moment, un formator va începe să-ți proiecteze mâncarea în consultare cu dvs. și cu veterinarul animalului dvs. de companie.

Câteva săptămâni mai târziu, formatorii vor fi proiectat dieta câinelui. Apoi aveți două opțiuni diferite: Puteți achiziționa alimentele în formă pregătită (înghețată) sau puteți opta pentru abordarea DIY. Aceasta înseamnă că veți pregăti dieta câinelui dvs. acasă, dar veți primi amestecuri de nutrienți preparate la comandă (110 USD pe lună), pe care le veți amesteca cu fiecare masă.

Cam despre asta e! Din acest punct înainte, vă puteți relaxa știind că pooch-ul dvs. prețios se bucură de o dietă proiectată special pentru ea - nu alți câini cam ca ea.

Opțiuni de rețetă de bază: Doar alimente pentru rețetele personalizate ale câinelui își folosesc rețetele de bază ca punct de plecare. Acestea includ:

  • Pui și orez alb
  • Carne de vită și roșu
  • Turcia și macaroanele de grâu integral
  • Pește și cartofi dulci
  • Venison & Squash
  • Lamb & Brown Orez

Lista de ingrediente

(Rețetă standard de pui și orez alb) coapse de pui, orez alb îmbogățit, spanac, morcovi, mere...,

Gizzarduri de pui, ficat de pui, ulei de pește premium islandez, JustFoodFordogs Blend nutrient

Conținutul de proteine: Conținutul de proteine ​​al alimentelor lor pre-formulate variază de la 7% la 11%, dar dieta dvs. personalizată va avea un nivel de proteine ​​care este proiectat special pentru animalul dvs. de companie.

Preț: Doar alimente pentru prețurile câinilor Pentru alimentele pre-formulate începe la 5 USD.95 pentru o pungă de 18 uncii. Cu toate acestea, alimentele formulate la comandă vor costa în mod obișnuit între 280 și 700 de dolari pe lună (iar aceste costuri pot fi considerabil mai mari pentru câinii mari), în funcție de ingredientele și cantitățile implicate.

PROS

Acesta este singurul loc pe care îl cunoaștem pentru a cumpăra o dietă cu adevărat amestecată cu grijă - indiferent de problema specifică a câinelui dvs., puteți obține un aliment care este fabricat special pentru ea. În plus, toate produsele alimentare doar pentru rețetele de câini - inclusiv opțiunile pre-pregătite - sunt fabricate cu ingrediente premium, cum ar fi coapsele de pui, orezul cu cereale lungi și fructele și legumele asortate. Și dacă nu aveți nevoie de acest nivel de personalizare, ele oferă o varietate de rețete pre-formulate (inclusiv versiuni proaspete și stabile de raft).

Contra

Nu există doar nici o întâlnire în jurul ei: având un aliment conceput special pentru câinele dvs. este scump. Dar dacă nu vă este frică să scăpați puțin bani pentru a vă asigura că tăietura dvs. devine nutriția pe care o merită, nu este nimic ca această opțiune pe piață.

2. Câinele fermierului

Despre: Câinele fermierului este un furnizor de produse alimentare personalizate care creează mese proaspete, gata de a servi pentru câinele dvs. și le oferă la domiciliu.

După ce răspundeți la câteva întrebări despre pooch-ul dvs. pe site-ul lor, ați oferit un plan pentru puii dvs. Ei au, de asemenea, o opțiune de încercare, care este frumos dacă sunteți în aer în jurul ideii.

agricultori-câine-alimente-prep

Caracteristici: Câinele fermierului utilizează numai ingrediente de grad de oameni în rețetele lor, aprovizionarea de la furnizori care îndeplinesc standardele USDA.

Toate formulele sunt Proiectat de nutriționiști veterinari certificați de bord Pentru a asigura completitudinea și Faceți cunoștință cu standardele AAFCO.

Toate mesele sunt proaspete și făcute fără conservanți. Ele sunt înghețate pentru expediere, permițând călătoria în siguranță la ușă.

Mâncarea este o soiuri ascunse, mai degrabă decât Kibble. Este un serviciu bazat pe abonament, menținând un flux constant de alimente atâta timp cât îl programați.

Opțiuni de rețetă de bază:

  • Turcia și parsnip
  • Carne de vită și lentilă
  • Cartofi de porc și dulce

Lista de ingrediente

USDA Carne de vită, cartofi dulci, linte, morcovi, ficat USDA de vită...,

apă, kale, semințe de floarea soarelui, ulei de pește, fosfat tricalcic, sare de mare, vitamina B12 supliment, taurină, chelat de aminoacizi de zinc, chelat de aminoacizi de fier, supliment de vitamina E, chelat de aminoacid de cupru, mononitratul de tiamină, iodură de potasiu, piridoxină clorhidrat (B6), supliment de vitamina D3, acid folic

Conținut de proteine ​​pentru rețetă de carne de vită și lentilă: 11% min

Preț: Folosind informațiile Maya, prețul a ieșit la 64 USD pe săptămână sau puțin peste 9 dolari pe zi. Pe site, planurile încep de la 2 dolari pe zi, deși acest lucru va varia în funcție de nevoile și mărimea dietei de câine.

K9 de Exclusive: Obțineți 50% reducere prima dvs. ordine a câinelui fermierului - Faceți clic aici pentru reducerea!

Cerințe de personalizare:

  • Email-ul tau
  • Numele dumneavoastră
  • Numărul de câini
  • Câine (numele) de nume
  • Cod poștal
  • Opinia dvs. a alimentelor proaspete
  • Vârsta câinelui
  • Sexul câinelui (bărbat, femeie, sterilizat, spionat)
  • Greutatea câinelui
  • Rasa câinelui
  • Condiția corpului câinelui (prea slabă, Doar chiar, rotunjit, ciudat)
  • Nivelul de activitate al câinelui (nu este foarte activ, activ, Foarte activ, pro atlete)
  • Obiceiurile de mâncare ale câinilor (foarte pretențioase, pot fi pretențioase, eater bun, va mânca orice)
  • Problemele câinelui (are, nu are) Dacă selectați Are, enumeră probleme de sănătate comune, cum ar fi alergii
  • Mâncarea curentă a câinelui
  • Dogul de zi al câinelui
  • Dacă câinele dvs. mănâncă o dietă de prescripție
  • Selectarea proteinelor (puteți renunța la Turcia, carnea de vită sau carnea de porc)

PROS

Comoditatea este o victorie majoră în rândul ritmurilor, deoarece pachetele pre-măsurate, gata de service sunt greu de învins în acea arenă. Ele sosesc înghețate și sunt ușor de stocat, luând un spațiu minim comparativ cu unele opțiuni. Gustul a câștigat, de asemenea, recenzii cu rave, amestecând și palatele de pui pretențioși.

Contra

Unii au descoperit ca ambalajul din plastic să fie dezordonat să lucreze, mai ales dacă câinele dvs. este alimentat de două ori pe zi când fiecare pachet trebuie împărțit. Prețul a fost un hangup pentru unii, de asemenea.

3. Nom

Despre: Oferind mese preambalate, cu o singură dimensiune, Nom surse de ingrediente de calitate pentru restaurante pentru a crea alimente proaspete pentru puii tăi.

Mâncarea nu este niciodată înghețată sau produsă pe o scară de masă, păstrând prospețimea frontală și centru. Este un serviciu bazat pe abonament care oferă mese pre-porționate măsurată cu atenție doar pentru câinele dvs.

Nomnomnow

Caracteristici: Fiecare formula NOM NOM a fost proiectată de un medic veterinar certificat de bord și nutriționist veterinar. Fiecare formulă îndeplinește standardele AAFCO și toate alimentele sunt pregătite în facilități NOM NOM - niciodată la o locație terță parte.

În comparație cu alte planuri personalizate, nu este ca fiind intensivă de muncă sub formă de întrebări, dar trebuie să Introduceți rasa câinelui, greutatea și starea corpului pentru a asigura o cantitate adecvată de hrănire.

Dacă căutați un aliment făcut exact pentru condiționarea pielii câinelui dvs. și altele asemenea, acest lucru nu este personalizat în acel grad.

Opțiuni de rețetă de bază:

  • Heartland carne de vită Mash
  • Turcia Tasty Turcia
  • Pui chow-wow
  • Perkalicious Potluck

Lista de ingrediente

Turcia de la sol, ouă, orez brun, morcovi, spanac...,

Dicalcium fosfat, carbonat de calciu, sare, ulei de pește, otet, acid citric, taurină, bitartrat de colină, gluconat de zinc, sulfat feros, supliment de vitamina E, gluconat de cupru, gluconatul de mangan, mononit de tiamină (vitamina B1), drojdie de seleniu, riboflavină (vitamina B2), supliment de vitamina B12, colecalciferol (sursa de vitamina D3), iodura de potasiu.

Conținutul de proteine ​​pentru tariful de curcan gustos: 10 minute

Preț: Variabilă de câine. Două săptămâni de mâncare au venit la 99 USD.21 pentru Maya sau doar peste 7 dolari pe zi.

K9 de mine exclusiv: obține 50% din prima comandă cu Nom Nom - Obțineți această afacere!

Cerințe de personalizare:

  • Numele câinelui
  • Sexul câinelui
  • Rasa câinelui
  • Greutatea câinelui
  • Vârsta câinelui
  • Condiția corpului câinelui (subponderali, ideal, supraponderal)
  • Selectați dacă doriți să încercați una dintre mese sau amestecați și potriviți
  • Dacă sunteți ca porțiuni complete (pentru o dietă proaspătă completă) sau jumătate de porțiuni pentru amestecarea în alimentele curente

Doriți și mai multe informații? Citiți-vă complet NOM NOM CÂINI Pentru toate detaliile!

PROS

Pungile de dimensiuni unice fac hrănirea curată și ușoară, eliminând nevoia de a scoate și a stoca resturile dezordonate. Majoritatea recenzenților au ras cât de mult puii lor au iubit gustul și părea a fi o lovitură particulară printre Pooches.

Contra

Acest lucru nu este la fel de personalizat ca unele dintre celelalte opțiuni din lista noastră, iar prețul este ridicat. În timp ce este personalizat la dimensiunea câinelui dvs. și obiectivele de greutate, nu se adresează preocupărilor că proprietarii pot avea direct.

4. Ollie

Despre: Ollie este o stea strălucitoare în circuitul personalizat de hrană pentru câini pentru un motiv: porționează alimentele câinelui dvs. pentru a se potrivi exact nevoilor sale dietetice, păstrându-l la o greutate sănătoasă, bazată pe nivelul de activitate, vârsta și alți factori.

Este un serviciu bazat pe abonament care oferă alimente congelate în mod regulat care pot fi dezghețate în funcție de programul dvs. de hrănire.

Proiectați-vă propriul hrană pentru câini

Caracteristici: Întrebările profilate în profunzime ale lui Ollie ajung la osul nevoilor câinelui dvs. și asigurați-vă că are grijă de. Odată ce un plan este configurat pe baza răspunsurilor dvs., puteți alege Sursa de proteine la alegerea dvs., precum și dimensiunea porțiunii pe care ați dori.

Acest lucru este împărțit în hrănirea câinelui dvs .:

  • O dietă de 100% Ollie
  • O dietă mai mare de Ollie, cu un pic de alimente obișnuite
  • O mică cantitate de o dietă Ollie cu cea mai mare parte a alimentelor tale

Fiecare formulă este proiectată veterinar, asigurându-vă că câinele dvs. primește o dietă bine rotunjită. Este Human de grad de hrană pentru câini Făcut fără umpluturi sau arome artificiale, dând doar câinelui dvs. mâncare bună, sănătoasă, aka lucrurile bune.

Opțiuni de rețetă de bază:

  • Vită
  • Pui
  • miel
  • Curcan

Lista de ingrediente

Turcia coapse, dovleac, ficat de curcan, inima Turcia, morcov...,

Turcia Gizzard, Linte, Kale, afine, ulei de nucă de cocos, semințe de chia, fosfat dicalcic, carbonat de calciu, ulei de ficat de cod, sare, gluconat de zinc, sulfat feros, supliment de vitamina E, sulfat de mangan, iod de potasiu, gluconat de mangan, gluconat de cupru, tiamina ACID CLORHIDRIC

Conținutul de proteine ​​pentru varietatea Turciei:

Preț: Variază de câine. Pe baza hrănirii maya o dietă de 100% Ollie Turcia, totalul meu a venit la 45 de dolari.99 o săptămână sau 6 dolari.57 o zi.

K9 de mine exclusiv: Noi membri potObțineți 50% reducere Datorită parteneriatului nostru unic cu Ollie!

Cerințe de personalizare:

  • Numele și prenumele dvs
  • E-mail
  • Numele câinelui tău
  • Sexul câinelui tău
  • Rasa câinelui tău
  • Vârsta câinelui tău
  • Greutatea câinelui tău
  • Greutatea ideală a câinelui (opțional, și ar trebui să fie doar intrare dacă aveți unul de la veterinarul dvs.)
  • Dacă câinele dvs. este spayed sau netered
  • Starea corpului câinelui (Lean, ideal, rundă)
  • Nivelul de activitate al câinelui (nu este atât de activ, destul de activ, hiper)
  • Dieta curentă a câinelui (mâncare uscată, alimente umede, alimente crude, înghețată, mâncăruri proaspete, proaspete)
  • Alergiile câinelui tău

PROS

Acesta a fost unul dintre puținele care au lucrat un plan de tranziție pentru a vă ușura câinele pe dietă, ceea ce previne supărat gastric. Rock pe, Ollie! Lipsa porumbului, a soiei și a grâului este un mare plus pentru doggo-urile de la alergie, iar listele de ingrediente din carne și de organe în principal sunt stelare. Recenzorii au ras și despre gustul.

Contra

În timp ce scoopul inclus este util, hrănirea poate obține un pic dezordonat, deoarece poate depozita pachete deschise între hrănire. Prețul a fost ridicat și mâncarea ajunge înghețată, ceea ce poate fi enervant pentru dezghețare.

5. Doar chiar

Despre: Doar chiar este o companie de hrană pentru câini personalizată care nu utilizează subproduse, culori artificiale, aditivi sau conservanți în rețetele lor.

De când vă cunoașteți cel mai bine pe suportare, introduceți datele sale în site-ul lor pentru a vedea o formulă personalizată pentru nevoile sale unice, fie el Are pielea uscată sau o talie chubby.

Caracteristici: Personalizarea hranei câinilor dvs. este relativ simplă cu drept - introduceți doar informațiile sale, răspundeți la câteva întrebări și sunteți prezentat cu un plan personalizat doar pentru el.

Puteți examina toate ingredientele și puteți vedea o listă de motivul pentru care este ceea ce este. Fiecare formulă este aprobată veterinar și nutriționistă, asigurându-vă că câinele dvs. obține o dietă sănătoasă, echilibrată cu toți substanțele nutritive pe care trebuie să le prospere.

Odată ce vă revizuiți planul și decideți că este ceea ce doriți, tot ce trebuie să faceți este ordinea, iar mâncarea lui va fi pe drum.

Mâncarea vine livrată într-o pungă cu imaginea sa pe ea (Hello Frumos) și un ghid de hrănire personalizat pentru el. Este un serviciu de abonament, permițându-vă să păstrați alimentele care vin și pentru că este bazată pe Kibble, nu este nevoie de refrigerare.

Opțiuni de rețetă de bază:

  • Pui
  • Somon
  • miel

Lista de ingrediente

Miel, orez de teren, orz, ovăz, masă de canola...,

Produs de ouă uscată, proteină de mazăre, proteine ​​de cartofi, drojdie uscată, grăsimi animale conservate în mod natural cu tocoferoli mixt, fosfat tricalcic, aromă ficatului natural, ulei de pește, rădăcină de cicoare, sare, clorură de potasiu, supliment de vitamina E, sulfat de zinc, ferose sulfat, L-Ascorbyl-2-polifosfat (vitamina C), sulfat de mangan, niacina (vitamina B-3), supliment de vitamina A, carbonat de calciu, pantotenat de calciu (vitamina B-5), mononitara de tiamina (vitamina B-1), Sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de riboflavină (vitamina B-2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B-6), acid folic (vitamina B-9), iod de calciu, memendionă complex bisulfit de sodiu (vitamina K), vitamina D -3 supliment, biotină (vitamina B-7), selenită de sodiu. D-3961

Conținutul de proteine ​​pentru formula ei: 25%

Preț: Doar bine a fost mai accesibil decât celelalte, cu o pungă de 6 lire / ofertă de 9 zile, costând 19 $.99, care lucrează la aproximativ 2 dolari.22 O zi. Acest lucru va varia în funcție de nevoile câinelui dvs.

Cerințe de personalizare:

  • Fotografia câinelui tău să fie prezentat pe geanta lui, desigur
  • Numele câinelui
  • Sexul câinelui
  • Vârsta câinelui
  • Rasă
  • Dimensiunea câinelui (jucărie, mici, mediu, mare, gigant)
  • Greutatea câinelui (Fun Fact: Am introdus 55 de lire sterline pentru Maya și a declanșat un avertisment pentru a verifica dublu pe baza rasei ei. Cum îndrăznești!)
  • Un nume de amestec pe care doriți să-l numiți (am ales Munchies Maya)
  • Condiția corpului câinelui (subponderali, Greutate ideală, supraponderal)
  • Nivelul de activitate zilnic al câinelui (mai puțin activ, semi-activ, activ, foarte activ)
  • Obiceiurile de mâncare ale câinelui (begrudingly, casual / pășunat, cu nerăbdare și instantanee)
  • Mișcările câinelui când ajung la picioarele lui (lent și precaut, casual / relaxat, rapid și exuberant)
  • Starea de acoperire a câinelui (plictisitoare, Destul de strălucitor, lucios)
  • Cât de des câinele are pielea uscată (de obicei, uneori, aproape niciodată)
  • Consistența scaunului câinelui (liberă, semi-solidă, solid)
  • Orice ingrediente pe care doriți să le excludeți
  • Dacă doriți ca boabe sau nu (am spus da)
  • Preferința proteică (somon, miel, pui)

PROS

Din moment ce se bazează pe Kibble, depozitarea este o briză. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mâncăruri alimentare sau ambalaje murdare, deoarece este uscat. Din moment ce este bazat pe Kibble, este, de asemenea, mai puțin o tranziție pentru majoritatea câinilor în termeni de supărat gastric.

Contra

Este Kibble, pe care mulți pui pretențioși îi vor întoarce în continuare nasul până la. Ingredientele nu par atât de diferite decât formulele bazate pe magazin (doar dreapta vine de la Purina, pe care unii proprietari nu le vor iubi). Nu este preambalat în dimensiuni unice, deci va trebui să măsurați cantitatea corespunzătoare cu fiecare hrănire.

6. Plăci Pet

Despre: Plăci Pet este un serviciu personalizat de livrare a alimentelor care vă aduce pupurile proaspete, alimentele de gradul uman fără produse secundare și ingrediente artificiale.

Livrate în recipiente preconforme, acest serviciu bazat pe abonament păstrează mizeria conținută și nu vă țineți ghicit despre dimensiunea mesei.

făcut pentru a comanda hrana pentru câini

Caracteristici: Plăcuța de companie este făcută Folosind numai carne, fructe și legume aprobate de USDA, și facilitățile sale de pregătire trec, de asemenea, testul de sniff cu USDA.

Fiecare lot este testat pentru a asigura siguranța și înghețarea flash-ului o face să o livreze la domiciliu fără a răsturna simplă.

Dieta este proiectată de un medic veterinar instruit care este specializat în nutriție, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la soliditatea formulei.

Pur și simplu introduceți informațiile puilor, iar placa de companie va calcula nevoile sale dietetice într-un bliț.

Opțiuni de rețetă de bază:

  • Vită
  • Curcan
  • Pui
  • miel

Lista de ingrediente

Turcia de la sol, orez brun, ficat de curcan, morcovi, mere...,

dovleac, aromă naturală, fosfat dicalcic, ulei de somon, clorură de potasiu, carbonat de calciu, sare, vitamine și minerale (taurină, vitamina E, oxid de zinc, fumarat feros, gluconat de cupru, selenit de sodiu, gluconat de mangan, iodură de potasiu, vitamina D3)

Conținutul de proteine ​​pentru varietatea Turciei: 8.1 min

Preț: Variază, dar Maya a venit la 9 dolari pe zi.

K9 de mine exclusiv: Am colaborat cu plăcuța de companie pentru a obține K9 de cititori de mine 30% din prima ordine de PET PLAD!

Cerințe de personalizare:

  • Numele câinelui
  • Sexul câinelui
  • Starea spionată / sterilă a câinelui
  • Rasa câinelui
  • Vârsta câinelui
  • Greutatea câinelui
  • Greutatea ideală a câinelui (aceasta este opțională și ar trebui introdusă numai dacă aveți o figură de la veterinarul dvs.)
  • Nivelul de activitate al câinelui (plimbări zilnice, foarte activ, Olimpiană)
  • Condiția corpului câinelui (foarte subțire, subponderală, ideal, supraponderal, bootylicios)
  • Proteină preferată (carne de vită, Curcan, Pui, Lamb)
  • Email-ul tau

PROS

Containerele sunt reciclabile, mai degrabă decât plastic de unică folosință, care este întotdeauna un bonus. Este, de asemenea, mai ușor să etanșați resturile între hrăniri dacă aveți rămășițe. Există și un plan de topper, dacă nu puteți să vă plimbați pentru o dietă de pe placă de companie de 100%.

Contra

Plăci PET este mai mare în comparație cu alte opțiuni. Dimensiunea containerului este, de asemenea, un dezavantaj, deoarece vine într-o cadă rotundă, mai degrabă decât în ​​pungi individuale, și ocupă o bucată bună de cameră în frigider și congelator.

Mâncare personalizată pentru alergii

Dacă puii dvs. este allergy-predispus, hrana personalizată de câine este minunată la evitarea potențialelor probleme.

De exemplu, puiul este o alergie alimentară comună la câini, dar uneori pare a fi în jos pe lista ingredientelor pe alte soiuri de proteine ​​de alimente generice, care pot declanșa o flare. De asemenea, câțiva câini sunt sensibili la coloranți. Alegerea unei alimente personalizate de câine, puteți sări peste aceste riscuri în întregime.

Hrana pentru câini personalizată face, de asemenea, după un Eliminare Dieta o briza. Pentru cei care nu știu, o dietă de eliminare elimină lent potențialele declanșatoare din dieta unui câine pentru a găsi cauza diverselor probleme.

Folosind un serviciu de hrană pentru câini personalizat vă ajută să mențineți controlul absolut asupra procesului, și să nu mai vorbim face mult mai ușor decât citirea listelor de ingrediente în culoarul alimentar pentru câini.

***

Mâncarea personalizată pentru câini este o opțiune solidă de a lua în considerare, indiferent dacă sunteți în căutarea unei diete mai dense de nutrienți pentru puii dvs. sau căutați ceva care abordează nevoile sale individuale. Ați încercat oricare dintre aceștia sau o altă dietă alimentară personalizată?

Spuneți-ne în comentariile! Ne-ar plăcea să auzim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune alimente personalizate de câine: frenzy de hrănire!