Cât de mult ar trebui să acuze pentru ședința câinilor peste noapte?

cât de mult-face-câine-ședinței-plătiți

Pet-ședința face una dintre cele mai bune opțiuni de carieră acolo pentru iubitorii de câini; IF Ești grozav cu câinii și iubiți timpul petrecut cu ei, de ce să nu luați în considerare să deveniți un Sitter profesionist de companie în zona dvs?

Mulți oameni reușesc să câștige un venit constant cu fracțiune de normă prin stâlp de companie, în timp ce mulți alții au reușit să o transforme într-o carieră cu normă întreagă. Ar putea fi tu? Ne-am uitat o privire la unele dintre insulele și outs of the Pet-Sitting Business.

Când vine vorba de venituri pentru câini, sondajul spune ..

Potrivit site-ului web al recenziilor Lista lui Angie, Utilizatorii raportează că plătesc o medie de 37 USD pe zi pentru serviciile de ședere peste noapte, cu o "gamă generală" de 25 până la 50 de dolari pe vizită între ele.

Payscale.COM enumeră un salariu mult mai mare estimați la aproximativ 31 $, 000 câștigat pe an, Deși rețineți că acest lucru merge cu animalele de companie care au o experiență considerabilă în afaceri.

Este demn de remarcat asta media unui concert de ședere peste noapte poate varia considerabil în funcție de locul în care locuiți. Cea mai ușoară modalitate de a vedea ce se încarcă cel mai mult în zona dvs? Verificați Craigslist, Rover sau apelați la concurenți și întrebați despre prețurile lor ca și cum ați fi un client.

Desigur, modul în care vă stabiliți propriile tarifele ca pe un stil de companie independent este în întregime până la tine atâta timp cât sunteți în măsură să (1) să acopere costurile dvs. de afaceri și (2) să furnizeze un serviciu accesibil și eficient la rate competitive comparativ cu Servicii similare în zona dvs.

Elemente care pot influența cât de mult vă taxați

În timp ce am discutat o gamă foarte liberă atunci când vine vorba de încărcare pentru serviciile de ședere pentru animale de companie, există și alți factori care pot afecta cât de mult este rezonabil să se perceapă.

Locația ședinței. Vrei să stai la casa câinelui sau pe tine? Stați la casa câinelui înseamnă mai mult confort pentru canin, dar mai mult efort pentru dvs., ceea ce înseamnă că ar trebui să puteți cere mai multe plăți. Sunteți câine în picioare pentru cineva care locuiește în mijlocul nicăieri? Dacă locația este mai dificil de ajuns, ar trebui să puteți încărca mai mult pentru asta, de asemenea.

Servicii necesare. Serviciile dvs. oferite ca un sitter câine pot varia destul de puțin. În plus față de păstrarea unui ochi pe Fido, veți fi de așteptat să umblați și câinele? Cât de des și cât de departe? Există alte îndatoriri pe care vi se așteaptă să le îndeplinești, cum ar fi îngrijirea plantelor sau de colectare a corespondenței? Cu cât mai multe servicii pe care le oferiți, cu atât meritați mai mult să vă taxați.

Numărul de animale de companie. Dacă aveți grijă de doi sau trei câini, ar trebui să fiți cu siguranță plătit mai mult decât ați primi în mod normal pentru o singură canină. Pisicile nu sunt la fel de multe ca câinii, dar vizionând o pisică în plus față de un câine ar trebui să vă câștigați un pic mai mult. La fel cu orice alte animale de companie mici sau exotice!

Medicamente sau nevoi medicale unice. Unii câini pot avea anumite nevoi medicale care necesită pastile sau fotografii. În funcție de îngrijire, ar trebui să puteți încărca mai mult. În timp ce hrăniți câinele, o singură pilulă de inimă nu este o astfel de afacere atât de mare, Medicamentele zilnice sau fotografiile de insulină merită cu siguranță un fel de bombă de plată.

Dispoziția câinelui. Câinii mai dificili necesită o plătire mai bună. Dacă vă ocupați de o canină dură, care este un coșmar pe lesa sau are probleme comportamentale, meritați să vă plătiți mai mult decât rata standard!

Practic, luați în considerare orice inconveniente din concertul de ședere pentru animale de companie. Dacă vă ocupați de orice fel de situație neobișnuită, probabil că puteți cere o notă de salarizare mai mare.

Cum să faceți publicitate serviciilor de ședere pentru animale de companie

Pasul Unu pentru cele mai multe companii emergente și laterale - Da, inclusiv a ta! - este de a face publicitate serviciile și produsele dvs. Oamenii trebuie să știe despre dvs. înainte de a vă putea angaja, la urma urmei.

Iată câteva tehnici de publicitate pentru crearea de situri care nu vor rupe banca:

  • Obțineți un site web - chiar și unul simplu! Un site profesional va fi afacerile dvs. online acasă. În timp ce aveți propriul dvs. site nu este necesar în mod inerent necesar, vă oferă o mulțime de influență și vă face să parcă un sitter mai legitim și serios. Puteți seta acest lucru pe site-urile web Weebly, WordPress sau Blogger. Site-ul dvs. ar trebui să aibă o pagină despre pagină care îi spune oamenilor mai multe despre dvs. și serviciile dvs. și o pagină de contact în care oamenii pot intra în contact cel puțin.
  • Prindeți niște cărți de vizită. Cardurile de vizită sunt destul de ieftine pentru a imprima și a trece în jurul ori de câte ori ocazia se prezintă. Adresați-vă magazine de companie din apropiere dacă sunt dispuși să vă permită să faceți publicitate serviciilor dvs. în magazinul lor - multe, dacă nu majoritatea, sunt mai mult decât fericite lipiți de câteva cărți de vizită pe tejghea pentru clienții passerby.
  • Post Anunțuri. Post Anunțuri pentru serviciile dvs. pe site-uri web cum ar fi Rover și Petsitter; Sucursala și faceți publicitate prin Facebook, lăsați-i pe prietenii dvs. să știe ce faceți și să utilizați Anunțuri locale și online - cel mai mult, deși nu toți, sunt liberi să utilizați. (Utilizați prudență atunci când întâlniți clienți potențiali și animalele de companie, ca și în cazul oricărei alte întâlniri online.)
  • Cuvânt de gură. Cuvântul de gură este o componentă majoră a oricărei afaceri de succes: dacă vă aflați la un pic de început lent, nu stresați - Odată cu trecerea timpului, oamenii vor auzi despre serviciul dvs. excelent. Este slujba ta - cu cărți de vizită, site-uri web și reclame - că știu unde să te găsească.

Câine ședinței cu Rover: Merită-o?

Folosind un site Marketplace, cum ar fi Rover are argumente pro și contra.

Avantajul? Rover publică practic serviciile dvs. gratuit. În timp ce costul de a cumpăra anunțuri PPC, anunțuri Facebook, anunțuri TV și spoturi radio este bine în afara cheltuielilor medii ale lui Sitter`s, Rover este o companie masivă cu un buget mare de anunțuri. Când Rover promovează site-ul lor, vă promovează și dvs. (din păcate, care merge și pentru concurenții dvs.).

Rover este, de asemenea, la îndemână pentru a avea ca un intermediar - ele pot ajuta la ocuparea de plângeri de servicii pentru clienți și să împrumute o mână dacă lucrurile merg brusc.

Rover câine de mers pe jos

Dezavantajul major al lui Rover este că nu câștigi tăietura completă a ceea ce faci. Rover durează 15% din câștigurile dvs., lăsându-vă cu 85% din banii făcuți. Nu este o afacere teribilă, dar uneori se mișcă să nu primească întreaga sumă pe care ați câștigat-o. Vestea bună este că, dacă dezvoltați un raport cu un client, este posibil să puteți rezerva în cele din urmă aranjamente de ședință viitoare cu ei direct și să tăiați rover.

Un alt aspect al lui Rover, care este atât de util, cât și o piedică este comentariile. Pornirea dezactivată, este posibil să aveți un timp dificil de rezervare a sesiunilor de ședință fără o colecție de recenzii de 5 stele în cureaua dvs.

O modalitate bună de a combate această problemă este Oferiți-vă serviciilor la o reducere inițială, pur și simplu faceți concerte pentru a construi recenzii. Odată ce ați câștigat o mână de ratinguri puternice și mărturii, puteți începe să vă ridicați rata la ceva mai durabil pe termen lung.

Unele sfaturi pentru câștigarea recenzii bune? Faceți fotografii cu dvs. cu Pooch desemnate și împărtășiți-le cu proprietarul. Asigurați-vă că oferiți un raport detaliat despre comportamentul câinelui, acțiunile și mișcările pottoase. Mergeți în plus, va impresiona cu adevărat proprietarii și asigurați-vă o revizuire bună!

Noțiuni de bază cu serviciile de ședere pentru câini

Gata să înceapă? Înainte de a sări direct în ea, va trebui să decideți exact ce fel de serviciu este de a oferi.

Se va așeza pe oră, zilnic sau peste perioade mai lungi de timp - ca atunci când proprietarii unui Pooch merg în vacanță timp de o lună?

De asemenea Luați în considerare dacă veți fi un Sitter live pentru perioade mai lungi și dacă veți călători la casele proprietarului pentru a-și colecta Pooches acolo, sau dacă aveți o zonă existentă - biroul sau casa dvs. - pentru a face lucrurile.

Odată ce ați decis, ați putea avea nevoie de alte lucruri pentru a vă face afacerea - printre altele, a Bună calitate poop-scoop și șervețele umede sunt esențiale.

În funcție de serviciile oferite, este posibil să solicitați, de asemenea, tipuri de șampoane pentru fiecare tip de pielea Pooch, apa și bolurile alimentare, precum și alimentele reale - deși în majoritatea cazurilor proprietarii vor oferi propriile lor.

De asemenea, este posibil să aveți nevoie să achiziționați o varietate de coliere de câini și hamuri - uneori câinii vor avea propria lor preferință pentru un anumit tip de guler și refuză să meargă cu orice altceva. Din nou, de obicei proprietarii vă vor oferi cablajul principal al câinelui sau jucăriile preferate, dar este bine să aveți câteva copii de siguranță doar în caz.

De asemenea Asigurați-vă că întrebați ce tratamente sunt în siguranță pentru a alimenta câinele și care îi place cel mai bine. Nu este niciodată o idee proastă de a avea un copil preferat de câine la îndemână!

Nu uitați că veți avea de-a face cu tot felul de câini diferiți și cu quirk-urile lor individuale de câine, așa că fii gata să te adaptezi la comportamentul câinelui.

Câine-șezând, cum ar fi spider-om, vine cu mare responsabilitate. Oamenii vă vor încredința cu animalele de companie iubite; Această încredere implică obținerea câinelui lor de la punctul A la punctul B în siguranță și sigur, asigurându-vă că sunt hrăniți în mod corespunzător, au obținut mai mult decât un exercițiu suficient și sunt, bine, fericiți ca un câine poate fi. Poti sa faci asta?

Să luăm ultima privire la ceea ce ați putea fi încărcat ..

Calcularea cheltuielilor dvs .: Ce ar trebui să vă taxați pentru ședința câinilor?

Cheltuieli de ședere pentru câini

Cât de mult ar trebui să plătiți? Care va fi în mare parte dependentă de ceea ce faceți, cum faceți acest lucru și cât de mult vă costă.

Faceți un pic de cercetare de piață în zona dvs.: Apelați alți proprietari de animale de companie și întrebați-le dacă utilizează deja un astfel de serviciu și, dacă da, cât de mult plătesc pentru aceasta; Aflați ce le face fericiți despre serviciile existente și ceea ce simt că pot fi oferiți - așa veți observa un decalaj pe piață.

De asemenea, luați în considerare apelarea câtorva concurenți locali și prezentarea ca client pentru a obține ratele lor. Rețineți, oricine are o afacere deja înființată și mai multă experiență va fi probabil capabilă să perceapă mai mult decât voi atunci când sunteți încă nou și începeți să începeți. Totuși, veți obține o sumă bună a bilelor de parcare cu privire la ceea ce este rata de plecare pentru ședința câinilor.

Cu această cercetare de piață, puteți lua în considerare ceea ce se percepe alții.

De acolo, doriți să luați o privire bună și lungă la cheltuielile dvs. Profitul este calculat prin scăderea venitului dvs. sunteți cheltuielile dvs. - căutați un număr pozitiv aici, desigur.

Apucați un stilou și o bucată de hârtie, apoi Faceți o listă cu tot ceea ce vă va costa bani pentru a face afaceri o realitate - Gândiți-vă la începerea costurilor (lucruri pe care le veți plăti doar o dată sau de două ori în timpul fazei de pornire) și costurile de funcționare (ceea ce vă va costa în mod consecvent să continuați lucrurile.)

Aceste cheltuieli pot include coliere de câini și alte accesorii legate de pooch, costuri de călătorie (în funcție de cât de departe vă călătoriți, gazul poate fi unul mare), costurile publicitare, Asigurare de ședere pentru animale de companie, etc.

Din aceasta, ar trebui să puteți calcula cât de mult va trebui să vă taxați pentru a vă acoperi costurile - și, desigur, faceți un profit.

Sunteți pe drumul spre Pet-Sitter Stardom? Speram! Sunteți un Sitter cu experiență de companie - împărtășiți sfaturile dvs. în comentariile! Au mai multe întrebări? Lăsați-i să zboare în comentarii și vom încerca să oferim îndrumare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult ar trebui să acuze pentru ședința câinilor peste noapte?