Câinii primesc dureri de cap?

Câinii primesc dureri de cap

Dacă sunteți predispus la dureri de cap, veți cunoaște inconvenientele, răsturnarea și durerea absolută că acestea aduc împreună cu ei. În timp ce interpretează greșit greșit ca o mică problemă care va dispărea singură, mulți doctori vă va spune cât de dezactivarea durerilor de cap pot fi. Imaginați-vă atunci, cum trebuie să simțiți să aveți această durere, dar să nu puteți transmite ceea ce este problema pentru omul vostru.

Pentru acei proprietari care au observat unele simptome neobișnuite de la puii lor, ați fi dreptul să vă gândiți dacă câinele dvs. suferă de dureri de cap sau chiar de migrene. Deci, câinii primesc dureri de cap? Citiți mai departe pentru a afla cele mai recente teorii referitoare la durerile de cap de câine.

Dogul lui Labrador catel

Pot câinii să obțină dureri de cap?

Deoarece nu există teste care pot fi făcute pentru a diagnostica migrenele, dincolo de un punct de vedere de primă persoană despre ceea ce simt, nu există nici o modalitate definitivă de a spune dacă câinii pot obține dureri de cap. Cu toate acestea, ca oricine cu o boală non-fizică sau non-prezentată vă va spune; Doar pentru că nu o puteți vedea, nu înseamnă că nu este acolo.

Ceea ce avem, sunt comportamente și Simptome care pot indica durerea și unde durerea este localizată. În același mod în care puteți să-i puteți spune dacă puii dvs. are o problemă cu laba sa, prin lingerea lor de tampoane sau modul în care încearcă să evite pasul pe laba lor, care ar putea exacerba problema, putem vedea problema Dacă câinii simt durerea asemănătoare durerilor de cap. Aceasta înseamnă că, chiar și atunci când nu există dovezi concrete care sugerează că câinele dvs. suferă de o durere de cap, putem deduce problema lor limbajul trupului și propriul sentiment de empatie.

În timp ce nu există nimic pentru a sugera o durere în craniu sau similar, putem vedea că există o problemă, fie cu o durere de cap, fie la o durere de cap în sine. Această credință în universală în aproape toți veterinari și, ca atare, veterinul sunt instruiți să se ocupe de dureri de cap la toate animalele - nu doar câini. Această credință este susținută atunci când considerăm că multe dintre tratamentele care sunt orientate spre vindecarea durerilor de cap au lucrat - pe care ei, fără îndoială, nu ar fi făcut-o, nu au fost problema nu o durere de cap în primul rând.

De fapt, multe probleme fizice la câini au fost aduse în atenția veterinarilor prin tratarea unei dureri de cap ca simptom al unei probleme mai mari, determinându-le să investigheze multe linii de tratament în același mod în care un doctor ar arăta să se vindece oamenii de cronică dureri de cap. Acest lucru a dus la diagnosticele și tratamentele de succes și la totul de la tumorile canceroase la conturi.

Pe scurt, este de acord de mulți veterinari că câinii pot obține într-adevăr dureri de cap - și folosesc aceste dureri de cap pentru a trata cu succes și a lucra cu mulți câini care au suferit de simptome de dureri de cap. Acest lucru poate fi fie ca o problemă independentă, fie ca parte a unei probleme mai mari care este investigată și tratată.

Simptome ale durerilor de cap

S-ar putea să recunoașteți unele simptome ale durerilor de cap din propria dvs. experiență cu această boală urâtă, cum ar fi dorința de a fi singuri sau de a deveni încurcată. Desigur, acestea nu sunt toate-cuprinzând ca durerile de cap pot prezenta în mai multe moduri și într-o serie de zone din jurul craniului. Acestea fiind spuse, majoritatea profesioniștilor sunt de acord că simptomele durerilor de cap la câini pot include:

  • Sensibilitate la lumină

Adesea cauzate de migrene, acestea sunt un semn clar al durerilor de cap la câini, cu condiția ca orice probleme oculare să fie excluse.

  • Evitare

O evaziune de a fi animale de companie de către proprietari și străini, deoarece animalul dvs. de companie va dori probabil să fie singur, deoarece acestea sunt în durere și stresate. Acesta este un simptom comun al oricărei dureri, deci poate fi ușor atribuită durerilor de cap atunci când nu există niciun motiv vizibil, fizic pentru acest comportament.

  • Anxietate

Acest lucru este arătat prin comportamentul lor, cum ar fi stimularea, saliva sau ascunde. Dacă acest lucru se întâmplă atunci când nu există niciun motiv pentru ca câinele dvs. să se comporte atât de neliniștit, ar putea fi datorată unei probleme nevăzute, cum ar fi suferința de o durere de cap.

  • Frecvente napping

Aceasta este o tehnică Go - la câinii care sunt în durere, deoarece adesea încearcă să "așteptați" perioada dureroasă, dormind prin durere. Dacă ați observat-o câine napping mai frecvent, Chiar dacă stimularea lor mentală și fizică, așa cum a rămas aceeași, ar putea fi un semn că câinele tău suferă de dureri de cap.

  • Dezinteresul în alimente

După cum vă puteți imagina, un câine care este în durere este mai puțin probabil să aibă un interes în alimente. Acest lucru ar putea fi valabil mai ales în timpul durerilor de cap, deoarece presiunea cauzată de mestecat și sunetul și vibrațiile care mestecă cauzele din jurul craniului pot exacerba durerea.

  • Mersul cu capul scăzut

Acesta ar putea fi calea câinelui tău de a încerca să-și diminueze durerea, dar această poziție particulară este frecvent un semn de durere severă. Acesta poate fi un semn de presiune în jurul gâtului, nu prea diferit de durerile de cap de stres, care apar la baza craniului.

După cum probabil, aceste simptome pot indica în mod clar că ceva este în neregulă cu puii dvs. - dar nu există nici o modalitate de a ști că acestea sunt direct legate de dureri de cap, cu excepția cazului în care totul a fost eliminat mai întâi. Deoarece atât de multe dintre aceste simptome sunt legate de mai multe probleme sinistre, este extrem de important să vă luați câinele la veterinar dacă observați oricare dintre acestea - mai ales dacă se află mai mult în mod regulat.

Beagle Puppy

Motivele câinelui obține dureri de cap

La fel ca noi oamenii, motivele pentru care câinele dvs. poate suferi de dureri de cap pot varia foarte mult, dar unele dintre cele mai frecvente cauze pentru dureri și dureri de cap la câini includ:

  • Trauma

Bineînțeles, orice oase rupte pot provoca presiune care, la rândul său, poate crea dureri de cap intense. Dacă puiul dvs. a suferit recent de orice traumă la cap sau gât, ar trebui să le luați la un veterinar imediat pentru a exclude orice probleme grave.

  • Dezechilibre hormonale / chimice

Un exces de hormon specific poate provoca dureri de cap în orice animal. De asemenea, poate fi legată de problemele legate de rinichi, ficat, stomac și creier, toate acestea pot elibera substanțe chimice care pot afecta atât creierul însuși, cât și receptorii de durere, ceea ce duce la dureri de cap.

  • Probleme dentare

De la dinți sunt acasă la o abundență de terminații nervoase și conectate direct la maxilar și craniu, probleme dentare poate fi o cauză comună a durerilor de cap la câini.

În legătură cu o postare: Cea mai bună pastă de dinți de câine și Cele mai bune periuțe de dinți de câine

  • Expunerea la substanțele chimice externe

Dacă câinele dvs. a consumat probabil o plantă sau un animal care a fost în contact cu substanțe chimice, cum ar fi pesticidele, acestea pot suferi de dureri de cap ca parte a unei game mai mari de simptome. De asemenea, pot suferi dureri de cap de la expunerea la monoxid de carbon, MSG și un concentrat ridicat de nitrați sau substanțe chimice similare.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care câinii pot obține dureri de cap și există multe altele acolo, care sunt simptome de probleme mai mari, cum ar fi tumorile sau chiar ceva cât mai simplu ca stresul. Așa cum puteți spune probabil până acum, singura modalitate de a obține un răspuns definit la motivul pentru care câinele dvs. poate suferi de dureri de cap este de a face un Numirea cu veterinarul dvs. local, Cine va putea să efectueze câteva teste de bază și să vă dea un diagnostic adecvat.

Ce pot da câinele meu pentru o durere de cap?

Tratamentele de cefalee de câine variază cât mai larg ca simptomele și cauzele, deoarece există atât de multe motive pentru motivul pentru care câinele dvs. poate suferi de dureri de cap și, prin urmare, atât de multe moduri diferite în care să se trateze aceste probleme. Acestea fiind spuse, indiferent de cauză, dacă câinele dvs. a fost diagnosticat cu dureri de cap sau veterinarul dvs. crede că puiul dvs. poate suferi de dureri de cap ca parte a unei probleme mai mari, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta.

În primul rând, este important să respectați spațiul câinelui. După cum vă puteți imagina, fiind prea mult mângâie sau fustată atunci când în durere nu este ideală și poate determina câinele dvs. să devină mai stresat, ceea ce poate să-și agraveze durerea de cap sau chiar îi determină să devină agresivi. În special, ar trebui să evitați mângâierea capului, mai ales dacă durerea de cap este cauzată de traume sau de o presiune internă, deoarece puteți provoca câinelui dumneavoastră chiar mai mare.

Apoi, urmați sfatul veterinarului dvs. îndeaproape, oferind ucigașilor de durere pentru câini ca atunci când au fost prescrise și asigurându-le că medicamentul lor poate funcționa eficient. Dacă vi sa dat seama de veterinarul dvs., utilizați o compresă fierbinte sau rece la baza gâtului câinelui, care poate ajuta la îndepărtarea sângelui de la cap și ameliorați o parte din presiune ca câinele dumneavoastră să fie sensibil.

Bolnavii bolnavi de dormit

De asemenea, puteți să vă ajutați pooch-ul oferindu-le un spațiu minunat și întunecat pentru ca ei să se ascundă de lume. Oferindu-le un loc liniștit pentru odihnă este cel mai bun mod de a le ajuta să se îmbunătățească, mai repede - ceea ce noi toți vrem, la urma urmei.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Câine de păr de păr
Încălzite paturi de câine
Scaune cu rotile pentru câini
Porțile de câine
Câine de pungi de câine
Câștiguri de câine ridicate
Pămpi pentru câini
Scări de câine pentru pat
Paturi de câine lavabile
Paturi de câine ortopedice

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii primesc dureri de cap?