Top 12 best dog bandanas de crăciun

Cel mai bun Bandanas de Crăciun de Crăciun

Crăciunul va fi aici înainte să-l cunoaștem, Și mulți proprietari de animale de companie se gândesc la modalități de a include câinele lor în distracția de vacanță. În timp ce hainele și puloverele de câine sunt adorabile, ele pot fi, de asemenea, dificil de pus pe și inconfortabil pentru tine să poarte. Pe de altă parte, Cel mai bun Bandanas de Crăciun de Crăciun sunt ușor de pus pe și confortabil pentru purtarea lui Fido. El nu poate chiar să-și dea seama că îl poartă!

Cel mai bun Bandanas de Crăciun de CrăciunGăsirea unui A bandana pentru câini este în mare parte despre preferințele dvs. personale. Ce culoare sau model doriți să vă vedeți câinele purtând? Vrei un câine bandana care leagă în jurul gâtului animalului sau unul echipat cu un clip sau cataramă? Sunteți interesat de un Bandana cu Crăciun strict sau unul pe care câinele dvs. îl va putea purta pe tot parcursul anului?

Am spus că a fost Mai ales despre preferințele dvs. personale, dar trebuie, de asemenea, să vă gândiți la confortul lui Fido. În timp ce practic toate cele mai bune Bandanele de Crăciun de Crăciun sunt fabricate dintr-un material moale, unele sunt fabricate din materiale sintetice care ar putea să-i facă pe pielea animalului sau să-i dau o erupție cutanată. Cel mai bun Bandanas de Crăciun de Crăciun va fi ușor de pus și decolați, confortabil pentru animalul dvs. de a purta și durabil.

Similar: Top 13 Cutest Dog rochii de Craciun

Cel mai bun Bandanas de Crăciun de Crăciun

1 stație de colectare 6-PC Holiday Dog Bandana

Colecția Stonehouse 6-PC Holiday Dog BandanaDacă nu ați primit acest lucru ultima Ziua Recunostintei, nu este prea târziu să o obțineți acum. Este un pachet de 6 piese de la Colecția Stonehouse, conținând 1 bandana pentru fiecare din următoarele sărbători - Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, St. Ziua lui Patrick, Ziua Patriotică, Ziua Recunoștinței și Halloween. Crăciunul de Crăciun are un fundal roșu-verde cu desene și nume tipărite ale celor opt reni de la Santa.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste bandane de câine de Crăciun sunt fabricate din material poliester 33 "de-a lungul celei mai lungi părți și 22" de-a lungul celor două părți egale. Fiecare Colecția Stonehouse 6-PC Holiday Dog Bandana are un salut de vacanță tipărită, iar amprentele sunt foarte lizibile. Cu acest set, nu trebuie să vă grăbiți din nou pentru acel minut cumpăra.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Foarte drăguț adăugat la câinii mei lunar numirea lunară. Nu pot spune că o păstrează pe termen lung, dar suficient de lungă pentru mine să scot o fotografie rapidă și să împărtășesc cu prietenii. Ea este o collie de 42 de lire sterline și ... "

2Bingpet Paw Print Crăciun Câine de sărbătoare Bandanas

Bingpet Paw Print Crăciun Câine de sărbătoare BandanasBingpet Bandana în formă de capota este făcută din pluș, material roșu crimson, cu fundul alb de blană alb și agățat de blând de pe vârf. Brodate pe front este o imprimare albă. Se fixează la partea din spate a gâtului cu o bandă velcro.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Există două dimensiuni disponibile în Bingpet Paw Print Crăciun Câine de vacanță Bandana și ghidul de dimensiune care indică dimensiunea recomandată pentru o anumită gamă de circumferință a gâtului. Aceste bandane de câine de Crăciun sunt în mod clar făcute pentru câini mai mici. Calitatea materialelor și a manoperei face acest lucru o mare cumpărare.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): "Chiar și puii pot aștepta la Crăciun cu această bandă adorabilă. Primul lucru pe care l-am observat despre acest produs, este calitatea, nu este făcută din material ieftin, este foarte gros, moale și va ... "

Set de banda de banda de 3 bandanii

BanditBandit Bandanas este un set de 3 piese constând dintr-o bandană fiecare pentru Crăciun, Ziua Recunoștinței și Halloween. Aceste banda de bumbac de 100% sunt stilul de guler uzat, ceea ce înseamnă că trebuie să alunece gulerul câinelui prin cea mai bună cusătura de bandana. Ați putea apoi să fixați gulerul cu bandana agățată în față.

Există trei dimensiuni disponibile în Bandit "S set de banda de banda de 3 câini de vacanță, Dar nu există nici o diagramă de dimensiune. Oricum, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la potrivire, deoarece nu va fi o problemă cu acest stil. Doar nu comandați pe mare pentru un câine scurt, deoarece partea din față va fi prea lungă și ajunge la podea.

4 Tendințe de Crăciun Dog Bandana

Tendințe de coadă de Crăciun Dog BandanasNu veți obține niciodată suficiente aceste modele Tendințe de coadă oferă o gamă largă de Bandanas cu tematică de Crăciun în această colecție. Materialul principal de bandă este realizat din țesătură de bumbac 100%, fie cu fundal punctat, fie cu fundal.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Opțiunile de applique de la Centerpiece includ un reni, Crăciun, Snowman, Elf, Gingerbread Man, Coroană, mănuși, Penguin cu pălăria lui Moș Crăciun și Pini. Tendințe coada de Crăciun Dog Bandana fixează prin legarea. Pentru a vă ghida, dimensiunea mare este de 25 "de-a lungul diametrului sau a lateralului mai lung și 9" de-a lungul laturilor mai scurte. O dimensiune medie este de asemenea disponibilă.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Sooo drăguț, și o calitate foarte frumoasă. Chiar ca cum a sosit, a fost ambalat frumos. Avem un câine mic / mediu, aproximativ 22 kg și bandana este o mulțime mare și foarte lungă, așa că câinele tău avea ... "

5Plus de dimensiuni de Crăciun de câine peste guler câine bandana - Merry Crăciun de zăpadă

Plus Dimensiune Crăciun de câini peste gulerul câine bandana - Merry Crăciun de zăpadăAcesta este un altul din stilul de guler sau de Crăciun de Crăciun Bandanas. Această opțiune de la Pui de dimensiuni descrie o scenă delicată de o noapte liniștită de zăpadă de Crăciun cu domnul. Omul de zăpadă fluturând la silueta lui Santa, în sania sa de ren. Această bandă are o calitate foarte frumoasă. Are o cusătură de sus în cazul în care gulerul trece prin.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Este lavabil, de asemenea. Plus Dimensiune Crăciun de câini peste gulerul câine bandana - Merry Crăciun de zăpadă vine în alegeri de patru dimensiuni variind de la xs prin intermediul mare. Proprietarii de rase de jucărie ar fi bucuroși că acest lucru se face și într-o dimensiune foarte mică, deoarece imprimarea se înecută adesea după pliere de multe ori doar pentru a obține o potrivire plăcută.

6Outward Hound Santa Dog Bandana

Outward Hound Santa Dog BandanaAcest câine de pălărie al lui Santa de la Outward Hound este incredibil de ieftin și nu puteți spune acest lucru din materialul său și cusătura solidă. Velcro o face ușor să decoleze și să aibă și o bună așteptare, cu o lungime generoasă. În loc de vârful pompom pe capacul lui Santa, acest lucru are un clopot.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Bine, clopotul poate fi o bataie sau un Boon, în funcție de temperamentul câinelui tău. Unii câini merg cu mândrie cu sunetul Ting-A-Ling, în timp ce alții merg nuci despre asta. Pentru fotografia optează Outward Hound Santa Dog Bandana Oferă toate labele.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Cute și nu de bună calitate ..."

7doglemi`s Pet Dog Bandana cu jingle clopote

Doglemi`s Pet Dog Bandana cu jingle clopoteAceasta nu este banda ta tipică triunghiulară. Această opțiune de la Doglemi Seamănă mai mult ca un guler al lui Jester în materialul de fleecie roșie. Este un guler cu tivul spalat și patru clopote de aur de 12 mm. Acesta nu este un tip de accesoriu de unică folosință, deoarece este făcut din materiale durabile și o mare măiestrie.

Aceste bandane de câine de Crăciun sunt, de asemenea, foarte versatile și pot fi purtate nu numai pentru Crăciun, ci și pentru alte festivități. Doglemi Pet Dog Bandana cu jingle clopote este disponibilă în trei dimensiuni și vine cu o diagramă de mărime pentru a vă ajuta. De asemenea, poate fi purtat de o pisică, deoarece nu are nimic în designul său care indică faptul că este specific pentru animalele de companie.

8Shadidi`s Lovely Craciun de Crăciun Imprimare Pet Scarf

Shadidi minunatele copac de Crăciun imprimare PET eșarfăAcest câine de Crăciun Bandana de la Shadidi este realizat din material poliester 100%, în formă triunghiulară și legată la capetele pentru fixare. Are un fundal roșu cu arbori de Crăciun verde și alb tipăriți pe ea. Random White Flecks sugerează un sezon de zăpadă.

Shadidi Lovely Crăciun Crăciun Imprimare Pet eșarfă măsuri 18.7 "de-a lungul celei mai lungi părți și 12" de-a lungul celor două părți egale. De la linia de sus la vârf, este 7.5 "lungime. Acesta este un accesoriu simplu și ușor pe care câinele dvs. îl va observa doar și, prin urmare, va fi o opțiune bună pentru câinii care nu-i place să poarte nimic de frică.

9Plus de mărime Crăciun de pui peste guler câine bandana - om de zăpadă

Plus Crăciunul de Crăciun de pui peste câinele guler Bandana - om de zăpadăAcești bandane de Crăciun inspirat de om de zăpadă de la Pui de dimensiuni este o altă idee nouă de la puii de dimensiuni plus. Este un tip de bandă de bandă prea mare și fabricat din țesături lavabile. Imprimarea sa este sugestivă pentru eșarfa și butoanele unui om de zăpadă pe piept.

Putem vedea că acest lucru este purtat de câini acoperiți cu alb. Ar fi ca imitarea domnului. Omul de zăpadă pentru fotografii și petreceri de costume. Plus de dimensiuni de dimensiuni Crăciun deasupra câinelui guler bandana - om de zăpadă se face în patru dimensiuni, dar nu vine cu măsurători. Puteți să cumpărați în continuare făcând cea mai bună estimare a celei mai apropiate dimensiuni pentru câinele dvs. Gulerul câinelui dvs. va fi introdus prin cea de sus, astfel încât montarea nu va fi foarte dificilă.

10Designer DUDS pentru câini X-Mas Puppies Bandana

Designer DUDS pentru câini X-Mas Puppies BandanaAcest Crăciun bandana de la Designer DUDS pentru câini este incredibil de ieftin pentru calitatea sa. Deși acestea sunt simple triunghiulare de Crăciun Bandanas, ele sunt fabricate din bumbac 100%, cu o imagine interesantă care descriu câini de mai multe rase, toate se distrează la Crăciun. Și asta nu este totul - bandana inversează să arate o altă imprimare. De data aceasta este un model de cadouri.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Câinele dvs. practic are două bandagane pentru a purta cu Designer DUDS pentru câini X-Mas Puppies Bandana. Se face în SUA și se pare că va dura mai multe Christmases. Este lavabilă cu mașina și este atât de ușor de spălat de mână, de asemenea.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "A fost puțin mai mare decât am avut nevoie și ar fi putut cumpăra o dimensiune mai mică. Acesta este al doilea designer DUDS BANDANA am cumpărat și îmi place calitatea. Ele sunt făcute mult mai bine decât ... "

11zippypaws Holiday Paw Bandana

Zippypaws Paw Paw BandanaLa prima vedere, acest lucru arată ca bandanele inspirată de Santa pe care am inclus-o deja în această listă. Acest Zippypaws Holiday Bandana, totuși, este diferită. În primul rând, nu este fixat de Velcro, deoarece este purtat peste-guler. Este fabricat din material roșu velvesteen, cu o labată alb brodată pe centrul triunghiului.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Apoi, nu are un clopot că unii câini nu-i plac. Zippypaws Paw Paw Bandana are o blănuri de blană alb faux de-a lungul liniei care adaugă, de asemenea, la confortul gulerului în jurul gâtului. Acești bandane de câine de Crăciun sunt făcute în mici, medii și mari, dar iau notă că rulează mici.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Am cumpărat această bandana pentru câinele părinților mei. În timp ce părea o idee grozavă în acel moment, vă conduceți gulerul printr-o deschidere în bandana. Arată adevărat drăguț, singura problemă a fost că ... "

12Petfavoriți câine Tuxedo Bandana

Petfavorite câine Tuxedo BandanaAceasta nu este o bandă strict de Crăciun, dar va face un accent frumos să poarte pentru cina de Crăciun. Uzura "formală" a câinelui va provoca cu siguranță giggles de la familie și prieteni. Materialele folosite pentru a face acest bandane de la Petfavoriți sunt țesături din satin pentru partea superioară, țesătură de nailon pentru partea din spate, și Bowtie de nunta. Puteți alege din legăturile roșii, purpurii și albastre.

  • Dog Bandana recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Câinele dvs. ar arăta frumos purtând acest bandana în stil tuxedo pentru cina de Crăciun, petrecere de costum sau alte evenimente în timpul sezonului de vacanță. Un bonus suplimentar este aplicabilitatea acesteia pentru alte sărbători, adăugând mai multă valoare pentru bani. Dimensiunea gâtului Petfavorite câine Tuxedo Bandana se ajustează pentru o serie de 22.Circumferința gâtului 5 "-26".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Mi-a plăcut. Așa de drăguț!... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 12 best dog bandanas de crăciun