Animale de companie pe avioane: explorarea percepțiilor oamenilor asupra siguranței și securității animalelor în zbor

Animalele de companie pot fi cele mai controversate pasageri ai companiilor aeriene. În 2017, utilizarea animalelor de sprijin emoțional pe planurile a crescut de 74%, provocând înclinarea în industria călătoriilor aeriene. Povestirile de groază ale animalelor care se comportă prost abundă și Unii experți Întrebarea necesității clinice de a zbura cu un companion de companie pentru sprijinul emoțional.

Cu toate acestea, proprietarii pot avea un motiv bun pentru a-și păstra animalele în cabină prin orice mijloace necesare. In fiecare an, zeci de animale mori sau susțin rănile în timp ce zboară în cargo deține sau compartimente deasupra capului. Zboară alături de animalul dvs. de companie indulgent sau singura modalitate de a se asigura că ajung în siguranță?În cazul în care alți pasageri fac compromisuri, astfel încât animalele de companie să poată rămâne cu proprietarii lor la bord?

Am decis să explorăm atitudinile publicului cu privire la călătoria aeriană cu animalele, Analizând aproape 1.000 de indivizi despre etică și etichetă de zbor cu animale de companie.Sunt proprietarii de animale de companie confortabil plasându-și prietenii lor blană în încărcătură? Care comportamente animale tind să ofenseze majoritatea pasagerilor? Ce animale de companie ar trebui să fie permise la bord sau excluse din călătorii aeriene în întregime? Pentru răspunsurile la aceste întrebări și multe altele, continuați să citiți.

Proprietarul anxietate

Cercetarea noastră indică faptul că 24 de animale Peste de marfă de avioane în 2017. În timp ce aceste rezultate tragice sunt relativ rare, ei par să se gândească în mod proeminent în mintea părinților de companie în cauză. Doar 28% dintre proprietarii de pisici și 27% dintre proprietarii de câini au simțit că animalele de companie ar fi în siguranță în cargo. Experții în domeniul siguranței animalelor că temperaturile extreme și ventilația insuficientă sunt cauzele de vârf ale rănilor pentru animale de companie în zonele de marfă, deși tratamentul dur de către manipulatori de bagaje se poate dovedi, de asemenea, mortal.

Pentru animalele care călătoresc în cabină, Regulamentele FAA necesită utilizarea transportatorilor de animale de companie care pot fi depozitați sub scaunele de pasageri. În timp ce 81% dintre proprietarii de pisici s-au simțit în siguranță cu acest aranjament, doar 61% dintre proprietarii de câini au spus același lucru. De fapt, respondenții cu câini au fost puțin mai probabil să se simtă confortabil cu poochesul lor în turele lor. Spre deosebire de animalele de companie obișnuite, serviciul și câinii emoționali sunt a permis acest privilegiu: Canienii din aceste categorii pot bâlbâi pe turele proprietarilor sau în spațiul din fața locurilor lor.

Motive pentru a face călătoria

Unii critici s-au adunat împotriva creșterii animalelor de companie pe avioane, vina proprietarii de auto-indulgenți pentru aducerea în mod inutil a animalelor. Într-adevăr, pentru 24% dintre proprietarii de pisici și 26% dintre proprietarii de câini, aducând animalele de companie a fost pur și simplu o chestiune de preferință. Cu toate acestea, pentru proprietarii de câini și pisici, cel mai frecvent motiv pentru aducerea animalelor de companie pe avioane a fost o mișcare permanentă. În mod similar, aproximativ 1 din 5 proprietari de câini și pisici au declarat că călătoresc într-o perioadă lungă de timp, probabil prea lungă pentru a-și părăsi animalul în urmă cu un prieten sau un sitter. Aceste motive par să reflecte necesitățile practice, mai degrabă decât o dorință frivolă de companie de companie constantă.

Dintre cei care au zburat cu animale de companie, 7 din 10 au spus că vor face din nou. Din păcate, 22% au raportat dificultatea de a face aranjamente cu compania aeriană în cauză - poate că fiecare transportator aerian are propriul său complex Procese și regulamente legate de pasagerii de companie. Printre proprietarii atât a pisicilor, cât și a câinilor, ratele de satisfacție au fost mult mai mari pentru cei ale căror animale de companie au călătorit în cabină. În afară de temerile evidente despre siguranța animalelor, transportul animalelor de companie în Cargo Hold poate fi un coșmar logistic: În unele cazuri, proprietarii trebuie să se confrunte cu Reguli extinse și evoluante Referitor la programele de zbor, destinațiile și restricțiile de rasă.

Temeri și timpi de zbor

Majoritatea părinților de companie erau doar confortabili, aducând animalele lor de-a lungul zborurilor care durează cinci ore sau mai puțin. Această perspectivă se reflectă probabil Recomandările veterinarilor Împotriva animalelor de companie sedative pe avioane: când animalele sunt conștiente în toată întreaga călătorie, vremurile limitate de zbor par deosebit de prudente. Alți 14% dintre proprietarii de pisici și 15% dintre proprietarii de câini au declarat că nu vor lua niciodată animalele de companie pe zborurile de orice lungime. Această perspectivă rezonează cu poziția Organizațiile de advocacy de animale, care vizualizați avionul călătoria ca o ultimă soluție pentru transportul animalelor de companie.

Când a fost întrebat de ce ar evita să-și ia animalele de companie de-a lungul unui zbor, 69% dintre proprietarii de pisici și 65% dintre proprietarii de câini au citat preocupările legate de siguranță.O parte semnificativă a fiecărei cohorte a fost, de asemenea, îngrijorată de modul în care se vor comporta animalele lor în avion. În plus, 22% dintre proprietarii de pisici și 32% din proprietarii de câini au declarat că costul ar fi o barieră majoră. In timp ce Taxele de companie variază semnificativ între companiile aeriene majore, uneori pot depăși costul zborului pentru pasagerii umani. Din fericire, actul americanilor cu dizabilități (ADA) asigură că pasagerii cu animale de serviciu nu sunt niciodată acuzați de o taxă pentru ajutoarele lor.

Animale de companie admise?

Ce specii ar trebui să fie cazate de companii aeriene și care sunt prea ciudate sau exotice pentru zboruri comerciale? Majoritatea respondenților au aprobat câinii pe avioane, fie ca animale de serviciu, fie pur și simplu ca animale de companie. Pisicile au fost primite oarecum mai puțin cald, deși 54% au crezut că felinele ar trebui să fie permise la bord într-o capacitate de serviciu. Dincolo de aceste animale domestice familiare, cu toate acestea, respondenții noștri au fost mult mai puțin toleranți. Mai puțin de 32% dintre respondenții au aprobat iepuri (ca animale de serviciu sau altfel), și toate celelalte tipuri de animale s-au descurcat și mai rău.

Aceste sentimente pot reflecta incidente recente privind sursele exotice de sprijin emoțional: în 2018, o femeie a încercat să aducă un păun La bordul zborului său Airlines. Unele companii aeriene, cum ar fi Southwest, au luat o abordare proactivă, limitând suportul emoțional animal la câini, pisici și cai miniaturali. ADA este responsabilă pentru includerea miniilor de cai pe lista respectivă. Legea Sancțiuni specifice ele ca animale de serviciu viabile. Doar 9.4% dintre respondenți au fost de acord că ar trebui să li se permită avioanelor în această calitate.

Animale de companie și probleme

În ceea ce privește atitudinile privind călătoria cu animale de companie, proprietarii de animale de companie diferă de cei fără animale la domiciliu? În general, proprietarii de animale de companie erau mai puțin preocupați de diferite probleme pe care un animal le-ar putea provoca în cabină. Asta nu înseamnă că părinții de companie au fost în întregime ignorați față de aceste probleme - aproape jumătate dintre proprietari au fost preocupați de zgomotul animalelor de companie, de exemplu. În rândul oamenilor fără animale de companie, mai mult de 6 din 10 au raportat îngrijorări că sunetele și mirosurile de animale ar avea un impact negativ în zborurile lor. De asemenea, mai mult de 50% au exprimat îngrijorarea cu privire la alergii și siguranța pasagerilor cu animale de companie în avion, ceva de închiriat de mașini iau în considerare atunci când le permite Animale de companie în mașini de închiriat sau nu.

Indiferent de preocupările lor cu privire la aceste probleme potențiale, marea majoritate a respondenților s-au simțit confortabil cu anumite categorii de animale la bord. Nouăzeci și două procente au fost confortabile cu service sau câini de sprijin, și 87% au acceptat câinii suficient de mici pentru a se potrivi într-un purtător sub scaun. Două treimi dintre respondenți se simt chiar confortabil cu câinii mari care stau pe podeaua cabinei - în ciuda unor titluri recente nefericite care implică astfel de aranjamente. În 2017, un câine mare de sprijin emoțional mauled Un pasager delta ședinței în apropiere, determinând compania aeriană să adopte mai multe politici restrictive.

Animale sănătoase la domiciliu

Rezultatele noastre reafirmă decizia dificilă Mulți proprietari de animale de companie se confruntă cu: când un animal trebuie să călătorească, evită cargoul de marfă merită potențial enervant alți pasageri? Opiniile variază în mod substanțial pe această temă, mulți respondenți care exprimă preocupări rezonabile legate de zgomot și siguranța celorlalți călători. Cu toate acestea, probabil cea mai importantă perspectivă este cea a animalului de companie în cauză. Călătoria de orice fel se poate dovedi stresantă pentru animalele domestice, iar plimbări cu avionul pot fi deosebit de impozitare. Dacă cântărește dacă un animal de companie ar trebui să vă alăture în zborul dvs., întrebați-vă dacă prietenul dvs. blană ar putea fi mai fericit să rămână acasă. Dacă da, pariem că vor fi supraîncălziți când vă întoarceți.

Deoarece acest proiect face abundent clar, luarea unor decizii bune în numele animalului dvs. de companie poate fi complicată. De la alegerea produselor de înaltă calitate la implementarea tehnicilor de instruire, fiecare proprietar de companie ar putea folosi o opinie de experți cu ocazia.Pet de viață astăzi oferă îndrumări practice cu privire la fiecare aspect al părinților PET, deci nu sunteți niciodată nesigur cum să vă ajutați animalul să prospere. Explorați articolele și resursele noastre astăzi pentru a vedea cum luăm presupunerile de a face ceea ce este mai bun pentru animalul dvs. de companie.

Metodologie

Pentru acest studiu, am cercetat 983 de persoane care au călătorit cu avionul în ultimul an. 267 de persoane nu au deținut pisici sau câini, 211 de pisici deținute, 294 de câini deținuți și 211 deținuți atât câini, cât și pisici. Respondenții au variat în vârstă de la 18 la 73, cu o medie de 35 de ani.9 și o abatere standard de 11.1. Sondajul a fost realizat folosind Turk-ul mecanic al Amazonului.

Pentru acest sondaj, am cerut respondenților să răspundă la întrebări cu unul dintre câinii și / sau pisicile lor.

Limitări

Acest sondaj se bazează în mare parte pe date raportate de sine, care are câteva slăbiciuni inerente. Acestea includ amintirile sărace ale respondenților, amintiri incorecte și exagerări, printre altele. Aceste constatări se bazează pe mijloace, iar altele ar trebui să investigheze în continuare acest subiect.

În plus, respondenții nu li sa spus care sunt permițate animalelor să zboare pe avioane comerciale prin legii și reglementările aeriene, astfel încât răspunsurile lor s-ar fi putut schimba cu conștientizarea deplină a tipurilor de animale care sunt curățate pentru a zbura.

Constatările nu au fost nici ponderate, nici testate statistic.

Surse

Declarație de utilizare corectă

Nu fiecare animal de companie se bucură de călătorii pe distanțe lungi, dar sperăm că acest proiect de companie al nostru călătorește departe și larg peste web. Ajutați-ne să ne răspândim constatările prin împărtășirea acestui conținut pentru orice scop necomercial. Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să le conectați la această pagină pentru a credita autorii pentru munca lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animale de companie pe avioane: explorarea percepțiilor oamenilor asupra siguranței și securității animalelor în zbor