Petele de piper negru pe animalele de companie pot indica purici

Câine zgârierea în câmp

Ai găsit pete negre care arată ca niște biți de piper negru pe pisica ta sau câine? Pot acele pete negre să fie clătite sau șterse, dar apoi se întorc rapid? Din păcate, este foarte probabil "murdărie de flea" și puteți avea a Infestarea puricii de a face față. Nimeni nu-i place să audă această știre pentru că înseamnă că aveți o luptă înaintea voastră, dar există modalități de a avea grijă de ea și de ao împiedica în viitor.

Ce este murdăria puricii?

Ceea ce este de multe ori apelul de murdărie este de fapt fecale de purici, care este făina de sânge parțial digerată lăsată în urmă de puricii care s-au luat mese pe animalul dvs. de companie. Aceste fecale arata sfarsit si inchis, asemanatoare bucate de matromotoare negre sau fulgi ca si cum cineva a inspirat blana si pielea animalelor cu urme negre. Este adesea primul semn proprietar de animale de companie de purici.

Plea de murdărie se găsește cel mai adesea în jurul zonelor de coadă și burtă ale animalelor, zone în care este relativ dificil pentru animalele de companie la auto-mirele. S-ar putea să observați oriunde în corpul animalului dvs. de companie, totuși.

Chiar dacă nu vedeți puricii adulți, paraziții sunt încă în jur. Purții nu trăiesc pe animale pe tot parcursul întregului lor ciclu de viață, iar animalele de companie pot fi destul de bune la îndepărtarea puricilor adulte prin zgârieturi, lins și mestecând. Plăcile juvenile din mediul înconjurător se vor maturiza în curând și se vor purta la bord pentru a continua infestarea.

Testul de murdărie de fura

O primă privire, este posibil să nu puteți distinge murdăria de purici de la murdăria obișnuită, animalul dvs. de companie poate fi luat în timp ce se joacă în afara. Pentru a testa specile negre de pe animalul dvs. de companie, umeziți o minge de bumbac sau un prosop de hârtie și aruncați o parte din "piperul negru" pe el. Dacă se dizolvă într-o peta roșie-maronară, este aproape cu siguranță murdărie și o indicație a unei probleme de purici pentru animalul dvs. de companie.

Verificarea puricilor

Este inteligent să intri în obișnuința de a verifica în mod regulat puricile și murdăria de purici pe animalul dvs. de companie. Periați-vă în mod regulat câinele sau pisica și urmăriți semne de purici. Este mai ușor de văzut pe blană subțire, subțire, deci va trebui să vă arătați foarte atent dacă animalele dvs. au întuneric, negru sau foarte gros.

Puteți utiliza un pieptene de specialitate pentru a trece prin stratul de câine pe un prosop alb de hârtie pentru a identifica orice murdărie de purici care ar putea cădea. Degetele tale pot face bine dacă nu ai un braț de purici. Pur și simplu periați împotriva blănurii, astfel încât partea de păr și puteți inspecta pielea. Verificați câteva locuri pe corpul lor doar în caz și asigurați-vă că vă inspectați patul de companie și petele preferate în jurul casei pentru semne de purici.

În plus față de provocarea iritației pielii, puricii pot răspândi viermii și mai multe infecții. Unele animale sunt alergice și la purici.

Dacă animalul dvs. de companie se zgârie constant, linge sau mestecați, ar putea fi o indicație a puricilor. Piele iritată sau patch-urile de blănuri lipsă, de asemenea, garantează o investigație strânsă. Este posibil să nu vedeți întotdeauna puricile, totuși. Ele cresc doar la aproximativ 1/8-inch la dimensiune completă și se pot mișca foarte repede.

Marea luptă de infestare

Plasele înflorește în medii calde, umede, dar pot supraviețui anului în interiorul casei tale. Plăcile imature pot merge, de asemenea, "latente" și așteaptă condițiile potrivite timp de câteva luni înainte de a ieși.

În mod obișnuit, femelele se situează în jur de 25-30 de ouă pe zi, dar pot dubla aproape că, în condițiile potrivite. Nu durează mult timp pentru o pereche de purici să se transforme într-o infestare. Acest lucru face ca bătălia să facă o sarcină descurajantă.

Ciclul de viață al unei purici o ia din ou la larvă la PUPA unui adult care este capabil să reproducă în spațiul de câteva săptămâni în condiții ideale. În timpul unei infestări, este obișnuit să găsești purici în toate etapele de dezvoltare.

Oferind animalului dvs. o baie simplă de purici sau folosind un guler de purici nu va rezolva problema. Va trebui sa ataca o infestare din mai multe direcții, atât pe animalul dvs., cât și în casa dvs., scăpând de purici imaturi, precum și de adulți.

Curățarea dvs. ar trebui să includă spălarea tuturor paturilor de companie și orice altceva pe animalele dvs. de companie doarme, precum și vacuarea amănunțită a podelelor și a mobilierului. Rețineți că puricii se pot "trezi" săptămâni sau luni în jos pe drum. Fiți coerenți în curățarea dvs.: faceți-o cel puțin o dată pe săptămână, ajungeți la puncte pe care nu le puteți gândi și nu uitați să curățați vidul.

În același timp, luați măsuri pentru a vă proteja animalele de companie. VET dvs. poate recomanda un Tratamentul adecvat de purici, Atât pentru utilizare imediată și pe termen lung, preventivă.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petele de piper negru pe animalele de companie pot indica purici