12 Locuri câinii nu sunt bineveniți

12 locuri câinii nu sunt bineveniți

În timp ce ne iubim membrii familiei cu patru picioare mai mult decât absolut orice, există câteva locuri pe care câinii nu sunt bun venit în.

În timp ce câinii de serviciu li se permite să însoțească persoanele cu dizabilități peste tot prin lege (Ada), există câteva locuri care sunt doar incompatibile cu câinii de companie. Majoritatea timpului, motivele includ sănătatea și siguranța, dar există și alții. Să aruncăm o privire la ceea ce sunt și cele 12 locuri pe care nu le permit câinilor.

1. Spitale

Câinii nu sunt de obicei permise în spitale, deoarece pacienții cu compromise sisteme imune ar putea reacționa prost la germenii cumpărați de câini din lumea exterioară.

Pacienții cu alergii la câini ar putea avea și recuperările lor încetinite de prezența unui alergen.

Acestea fiind spuse, unele spitale fac indemnizații pentru pacienții care suferă de sejururi pe termen lung sau boli terminale. De fapt, PET & Terapie Dogs Pacienții care vizitează devine din ce în ce mai comun.

Acest lucru se datorează interacțiunii efectului pozitiv cu un câine are asupra minții oamenilor. unu studiu a constatat că mângâierea unui câine doar 15 minute crește nivelul hormonilor de dragoste și fericire din creier și reduce hormonul de stres cortizol. Poate chiar să scadă tensiunea arterială cu 10%.

Într-un 2017 RCN sondajul, 82% dintre asistente medicale au declarat că interacțiunea cu animalele a ajutat pacienții să fie mai activi fizic, iar 60% au crezut că este îmbunătățită recuperarea fizică.

Când întrebați despre o vizită la spitalul canin, asigurați-vă că câinele dvs. este la curent cu vaccinurile sale, curate, bine socializate și bine instruite.

2. Cazinouri

Conform BETANDBEAT, Cazinourile și alte camere de jocuri de noroc nu sunt prietenoase cu animalele de companie din mai multe motive. Principalul este că jucătorii necesită concentraţie iar câinii pot fi distrageri uriașe. Clienții nu vor fi prea fericiți dacă își pierd bani după ce a fost distras de câinele dvs! Imaginați-vă că litigiile care decurg dintr-un lătrat de câine și un jucător care poartă un pariu imens.

Cazinourile sunt locuri destul de stimulative; o mulțime de lumini, zgomote și oameni. Acest tip de stimuli poate cauza caini să devină alertă și să se comporte în moduri care atrag atenția. Adăugați la aceasta, câini potențial mirositoare și rase foarte mari, cum ar fi Marele Danezii, este o decizie ușoară pentru cazinouri pentru a interzice câinii pe podelele lor.

Norocos, totuși, puteți juca în cazinourile online cu un câine în poala dvs. (care nu este cazul celorlalte locuri din acest articol)!

3. Stații de poliție

În timp ce puteți lua un câine într-o secție de poliție, nu este recomandată decât dacă este necesar.

Câinii sunt foarte Sensibilitate și intuitivă Animale. Dacă există cineva în secția de poliție care provoacă probleme, câinii pot deveni protecția proprietarilor lor și pot acționa agresiv. Acest lucru poate fi bine intenționat, dar ar putea avea consecințe grave pentru câine și proprietar dacă cineva devine rănit.

Câini de poliție poate fi, de asemenea, în vecinătate. În timp ce câinii de poliție sunt bine socializați, câțiva câini nu sunt. Iar câinele mediu nu vrea să se lupte cu un câine de poliție!

4. Școli

Nu există o regulă universală care spune că câinii nu sunt permise în școli. Dar, de obicei, ei nu sunt.

Pentru ca copiii să învețe, trebuie să aibă cât mai puține distrageri pe cat posibil. Și ceea ce este mai distragător decât un câine drăguț și prietenos? Alternativ, unii copii sunt speriați de câini.

Acestea fiind spuse, majoritatea școlilor permit câinilor pe proprietate la cereri speciale, cum ar fi sesiunile de șah și spune și terapie.

Campanii Pentru ca școlile să aibă câini rezidenți câștigă popularitate, din cauza dovezilor că interacțiunea regulată cu câinii poate învăța copii, încredere și respect.

Câini și școli
Câinii nu sunt, în general, permise în școli.

5. Muzee

Muzee House Artefacte de importanță istorică, culturală și / sau academică care trebuie să fie conservat. Prin urmare, animalele de companie nu sunt compatibile cu muzeele.

Câinii curioși ar putea traversa accidental o limită și linge, mestecă sau bate ceva, provocând daune. Chiar și câinii cei mai bine compuși ar putea provoca daune - părul care ar putea contamina cu ușurință afișajele!

Asta a spus că există câteva Muzee prietenoase cu animalele Dacă tu și pooch-ul tău căutați să vă bucurați de unele culturi.

6. Cinema

Câinii nu sunt de obicei bineveniți în cinematografele de film din mai multe motive. În primul rând, adesea servesc alimente. Deși multe baruri, cafenele și restaurante sunt prietenoase câinelui, ei iau măsuri de precauție suplimentare pentru ao menține curat de păr, iar cinema nu are într-adevăr un motiv pentru a face acest lucru.

Majoritatea câinilor nu le place să stea în continuare sau să se stabilească pentru perioade lungi de timp în locuri nefamiliare din jurul străinilor. Ei ar fi plictisit stând printr-un film într-un cinematograf. Acest lucru ar putea provoca comportament care să distragă și să deranjeze colegii de film.

Unii câini pot găsi, de asemenea, ecranul luminos incomod să se uite sau chiar să fie înspăimântat de întuneric și sunete puternice care ies din difuzoare.

7. Teatre

Câinii nu sunt, de asemenea, de obicei bineveniți în teatre regulate. Mulți dintre ei permit câinilor în timpul vizitelor și turneelor ​​de zi, dar nu în timpul spectacolelor.

Acest lucru se datorează faptului că dacă un câine are nevoie de ceva în timpul unei performanțe sau nu este bine comportat sau confortabil în spațiile publice, comportamentul lor poate distrage nu numai publicul, ci actorii și afectează întreaga producție.

8. Templele religioase

Câinii sunt bineveniți în unele clădiri religioase, dar nu toate.

Biserici protestante mai des decât să nu primești toate creaturile lui Dumnezeu, iar unii au fost chiar cunoscuți pentru a boteza animalele de companie. Ministerele prietenoase animalelor se găsesc în fiecare stat din America.

catolicism În mod tradițional, consideră că animalele non-umane nu au suflete și, prin urmare, bisericile lor nu primesc sufletele fără suflet. Cu toate acestea, mai recent, Papa Francis a sugerat că se opune acestei viziuni, spunând: "Sfânta Scriptură ne învață că împlinirea acestui design minunat afectează și totul în jurul nostru."

Similar cu catolicismul, mulți evrei ortodocși Sinagogues nu permiteți câinilor, deși mai mult și mai mulți încep să.

Mosques sunt în mod tradițional nu câine-friendly, ca cultură islamică, câinii sunt necurați și nefericiți. Această atitudine sa îmbunătățit ușor în unele locuri. În Marea Britanie în 2008, Un băiat musulman de 18 ani a fost primul care a primit permisiunea de către Consiliul musulman al Marii Britanii că câinele său de ghid ar putea participa la moscheea cu el, deși nu în interiorul niciuneia dintre camerele de rugăciune.

Mai des decât nu, Sikh, budist și hindus templele de bun venit ca religiile lor sunt, în general, mult mai incluzive de animale. Dar nu presupuneți niciodată și mereu Consultați unitatea individuală dacă câinii sunt sau nu în clădire.

9. Hoteluri de lux

Deși există nenumărate hoteluri de câine în aceste zile, majoritatea hotelurilor de lux nu acceptă câini ca oaspeți!

Principalul motiv pentru aceasta este că unitățile de lux trebuie să asigure complet niveluri impecabile curăţenie. După cum știm cu toții, părul câinelui este încăpățânat. Uneori nu contează cât timp petreceți curățați o cameră, un păr va rămâne întotdeauna!

Acestea fiind spuse, unele hoteluri de lux sunt primite câini în spațiile publice, doar în interiorul dormitoarelor.

10. Restaurante din restaurante

Din nou, o mulțime de unități de alimentație permit câinilor. Dar restaurantele de mese fine de înaltă calitate trebuie să fie capabile să asigure cele mai mari standarde de salubritate Pentru prețurile pe care le percep. Prin urmare, niciun păr de câine permis & # 8230; De cele mai multe ori!

Câine prietenos Michelin Star restaurante sunt în creștere - și unele dintre ele chiar oferă opțiuni de meniu doar pentru câini!

11. Zoologice

Grădinile zoologice sunt umplute cu animale sălbatice. Nu numai că câinele dvs. ar putea să-i sperie pe unul și să provoace suferință sau agresiune, Una dintre animalele ar putea să-și piagă și curiozitatea câinelui tău.

Chiar și câinele cel mai bine comportat ar putea încerca să se apropie de unul dintre animale, fie din curiozitate, prietenie sau agresiune dacă se confruntă cu un animal pe care nu îl văd niciodată înainte.

Acest lucru ar putea duce la o periculos situație pentru câinele dvs. dacă se îndepărtează de tine și abordează un animal potențial periculos.

De asemenea, puteau să prindă sau să treacă pe o boală, cum ar fi paraziți.

12. Plaje

Majoritatea plajelor sunt prietenoase câinilor în aceste zile, dar unele dintre cele mai deosebit de turistice fac mai mulți bani de la vizitatorii umani. Ei nu pot permite câinilor să facă o mai liniștit, Mai sigur și mai curat Mediu pentru familii cu copii.

Cu toate acestea, o mulțime de aceste plaje permit de obicei câini în timpul sezoanelor de vârf. De obicei, ele au semne afișate pentru a vă informa, dar mereu Verificați site-ul web al plajei sau al administrației locale pentru a evita amendarea!

Acestea sunt 12 locuri câinii nu sunt bineveniți în. Dorim ca câinii noștri să poată merge peste tot cu noi!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Locuri câinii nu sunt bineveniți