Giveaway: wopet smart pet camera (valoare de 140 $ +)

Toți ne simțim vinovați plecând din casă, în timp ce acei ochi trist câine se uită la noi. Nu ar fi frumos dacă am putea să luăm cu toții animalele de companie pentru a lucra cu noi? Din păcate, nu putem. Dar, următorul cel mai bun lucru este să puteți interacționa cu tovarășul dvs. de canin pe parcursul zilei printr-o aplicație care vă permite să vedeți, să auziți și să vorbiți cu el!

Camerele pentru animalele de companie cresc rapid în popularitate datorită faptului că proprietarii de câini și pisici iubesc că pot verifica prietenii lor blană în timp ce sunt departe de casă. Dăm un proprietar de animale norocos șansa de a Câștigă o cameră gratuită de companie de la WPET!

Fiecare cameră de companie este puțin diferită, dar toți au un lucru principal în comun. Ei lucrează printr-o aplicație pe un smartphone sau tabletă și vă permit să vedeți ce este câinele dvs. până în timpul zilei când nu sunteți acasă. Camera se conectează la Wi-Fi-ul casei dvs. și alimentează un flux live pe dispozitivul dvs. mobil.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a introduce acest Giveway gratuit pentru a câștiga o cameră gratuită de companie, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga această lesă minunată de câini și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 noiembrie, 2020!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Wopet Smart Pet Camera GiveawayPartea superioară a camerei (cercul negru din fotografia de mai sus) se oprește cu ușurință pentru a vă permite să umpleți distribuitorul cu tratamente sau kible. Doar rețineți că tratamentele trebuie să fie foarte mici mai puțin de 1/4 ", pentru a se potrivi prin deschidere. Kibble funcționează excelent, dar mic Tratamente de formare ar fi, de asemenea, o alegere bună.

Aplicația este foarte ușor de navigat - chiar și pentru cele mai provocate tehnologic. Odată ce vă conectați la aplicația, selectați dispozitivul dvs. și veți încărca alimentarea live de la aparatul foto din casa dvs.

Există trei butoane pe ecranul ecranului de aplicație. Unul vă permite să porniți microfonul și să trimiteți un mesaj către animalul dvs. de companie. Va continua înregistrarea și trimiterea mesajelor până când opriți microfonul. Spre deosebire de alte produse similare, camera WPET nu joacă doar același mesaj preînregistrat din nou și din nou. Puteți trimite un mesaj unic de fiecare dată.

Un alt buton vă permite să luați fotografii sau videoclipuri scurte ale animalului dvs. de companie pentru a salva sau a partaja pe social media. Al treilea buton arată ca un mic de câine. Când apăsați pe acesta, dispozitivul va lansa câinele tratează pe podea pentru ca animalul dvs. să se bucure. Mina împușcă 1-3 bucăți de kible de fiecare dată.

Nu numai că această cameră de câine este excelentă pentru tratarea și vorbirea cu animalul dvs. de companie în timp ce sunteți departe, oferă proprietarilor de câini curioși o modalitate de a vedea ce este animalul lor de companie până toată ziua. Utilizează o cameră HD de 720p, care (după cum puteți vedea în videoclipul meu de mai sus) oferă o imagine clară. Camera este, de asemenea, echipată cu o viziune de noapte.

Obținerea celor mai recente gadget-uri tehnice nu este niciodată ieftină și asta este adevărat pentru această cameră de câine, de asemenea. Camera Wopet Smart Pet se vinde pentru 139 USD.99 pe Amazon! Oferim un proprietar de animale norocos șansa de a câștiga unul gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru o cameră inteligentă de Pet Wopet pentru puii dvs. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Ca aceasta? Abonați-vă pentru mai mult acționabile Sfaturi pentru proprietarii de câini!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: wopet smart pet camera (valoare de 140 $ +)